Sziasztok,
Boldog Húsvéti Ünnepeket mindenkinek.
Áfi, zöldségre, gyümire fel

Szerintem különben 1 csokinyuszi belefér, bár én nem eszek olyat, mert nincs szivem leharapni a fejét, meg semmilyen testrészét, ezért én Kinder tojás párti vagyok. Na az itt nincs

És nem finomak a csokik, úgyhogy gyere hozzám
Szirom, hát nem lennék a helyedben, mondjuk én szeretek az ilyeneken minél hamarabb túlleni. Ölelés megy ezerrel, meg drukkok ((((((((((((szirom, miksa))))))))))))))))
Zöldi, első randi hmmmmmmmmmm
Monyó, király!!!!! De most ne is erre gondolj, hanem várd a locsolókat. MIcsoda spontaneitás

Ezt szeretem.
boni, csak megy felfele az a hőőőőőőőőő.
Lizi, király, hogy akkor bent marad még a poronty, így is kell!! De még mindig nem tudom milyen, ha elmegy a nyákdugó
Szilcsi, szerintem semmit nem jelent, hogy alacsonyabb a hőd, nekem is alacsony, sőt lázam sem volt, legalább huszonakárhány éve.
Tegnap vettem a gyerkőcnek még bodykat, meg rugit, nem lehetett otthagyni. Na de szerintem már több ruha nem kell neki... Uram szerint túlzásba estem.
Képzeljétek el, tegnap volt az évfordulónk 9 éve együtt. Apa meghívott vacsizni, ez olyan helyre..... eldobtam az agyamat is. Mikor elfogyott az innivalóm, kérni sem kellett, hozott a pincér szó nélkül újat.

És még desszeret is kaptam, igaz nem bírtam megenni, de ne aggódjatok, haza hoztam