Sziasztok lányok!
Vitte,
Noah nagyon helyes kiskrapek, olyan kis huncut mosolya van
Pannica,
Nagyon kis tündér lánykád van, szerintem is tiszta anyja
dojika,
Szép gyerkőceid vannak, Máté olyan büszkén feszít a hugica mellett. Mi is kb ilyen korkülönbséget szeretnénk a gyerekek között, ha esetleg lesz még egy.
berzkat,
Zita nagyon édes, olyan kis vagány kiscsajszika
nika,
Milyen nagy már a kispasid! Nagyon helyes baba.
MIndenkinek gyönyörű a kisbabája, imádom őket nézegetni.
gyanixi,
az ekcémához én sem tudok hozzászólni, de nekünk is eléggé csunyák az arcon lévő patik, vagy kiütések. NÉha alíg látszanak, néha meg annyira élénk vörösek. Remélem hamarosan eltünnek.
Ma voltunk a 2 hós oltáson, előtte pedig ortopédián. A csipőszürésen minden rendben talált a doki. Az oltáson szegény Márk nagyon sirt, utána megetettem és kicsit megnyugodott, de egész nap nyügös volt, alíg evett, és nagyon nehezen aludt el. Remélem nem lesz láza, kb 3 órája mértem, akkor még nem volt, remélem ezek után már nem fog emelkedni.
Márk ma egész nap alatt csak 580 grammot evett. Ez nagyon kevés! Szerintetek is?! VAgy csak én aggódom túl a dolgot? Ma mérte a védőnénink a súlyát, és 6070 gramm. Végülis hízik, de nagyon rossz evő. NÉha a 60 grammot is majdnem egy óra hosszát eszi. Közben nézelődik, rugkapál, mindennel törődik csak a kajával nem. Nagy nehezen sikerült elaldunia, nem merem felébreszteni, de azért remélem felébred még enni ma, mert ez a 580 gramm kevés...
Nálatok voltak mellékhatásai az oltásnak? Meddig kell tartani attól, hogy felmegy a láza?
Jaj, és még valami. Olvastam, hogy sok baba hasfájos. Hát mi is azok lettünk vagy egy hete

Nagyon szenved szegénykém a pukiktól, és a hasfájástól. Kakilni meg már csak szélcsővvel sikerül. Van még valaki így ezzel?
Kicsit hosszúra sikerült az írásom.
MIndenkinek szép estét!