A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Mai reggeli friss képek: :lol:

Gabika imádja,ha odaveszem mellém
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na felhívtam a Schöpf méreit,és még oda kell mennünk koponya és hasi vmint csípő uh-ra. 16án 13-14 között megyünk. Aznap kicsit erős lesz,mert 11:45re meg első tanácsadásra kell menni. :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hello Lányok!

Boszibaba: olyan édesek vagytok. így együtt! :wink:

Őzi:
a nagy rohanásban azért jól vagytok??? Nem írsz mostanában magatokról.

Dojka: Zsófi igazi kiscsaj. Nagyon helyes. :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Lanyok kivagyok. Ma reggel 11-tol delutan 2-ig uvoltes volt torkunk szakadtabol. Ugy kiabalt mintha komolyan fajna valamilye. Mar orvost akartam hivni. De aztan rajottem, hogy a hasa. Harom pelust rakott tele :shock: Ugy nez ki hasmenese volt. Szerintetek egy ilyen kicsi baba mivel ronthatja el a gyomrat mikor csak tejet kap? Vagy lehet, hogy egy virus? Vagy igy reagalna a tegnapi oltasra? Teljesen kimerultem.

Ozi: jo utat! Irigyellek, hogy mesz haza! Kicsit en is mennek anyumhoz, foleg amikor ilyen siros idoszakai vannak Athinanak.

Boszibaba: nagyon hasonlit rad a kisfiad!!!

Rakok fel kepet a tegnapi setankrol. A babahordozoval setaltunk, olyan jo volt :D
Kép

KépKép
KépKép
pannica

Szép napot mindenkinek! :lol:

Megvolt a mai nagy sétánk is,ezt is végigaludta,nagyon rendes.
Nem tudom,hogy ki,hogy van vele,de én mikor terhes voltam nagyon sok kismamát láttam,most meg,hogy megvan a kisfiam mindenhol babakocsikat látok,sehol egy kismama! :lol: Állítólag van mindkettő,és egyikből sincs túl sok,csak az ember szeme,mindig az adott állapotában lévőkre fokuszál.
Most még van egy kis időm,gyorsan kimosom a kisruháit,mielőtt felébred.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hello Lányok!

Egy pár 10 hetes kép: Kép :) Kép na ne szédítsetek mááá Kép kuckózok

KépKép
Kép
r. zsana

Mindenki babája tündéri! :lol:
Pannica te vagy az első aki szerint rám hasonlít Gabika,még én is apját látom benne! :D

Pár mai kép: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok Mamik!

Mindenki babócája tündéri!!!! :D :D

Köszönöm szépen amit írtatok a nyákdugóval kapcsolatban!! Aranyosak vagytok!! :D
Akkor nem idegeskedem, de még mindig nem távozott! Lehet hogy nálam se fog elöbb távozni,csak szüléskor. Majd kiderül!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolót kívánok!!!

Pusszancs mindenkinek!!
Vendég

Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy akinél végig ott volt a baba a kórházban (rooming-in rendszer) milyen volt? Csak előnyei voltak v. esetleg vannak hátrányai is?
Vendég

Tim-csi: nálunk a baba majdnem egész nap kint volt. Kivéve vizitkor, meg éjszaka. Szerintem az a legjobb, ha éjszakára elviszik, mert akkor legalább tudsz egy kicsit pihenni. Otthon úgy sem fogsz tudni... :wink: Szóval, ha van arra lehetőség, hogy éjjel elvigyék, akkkor élj vele! (szerintem)

Dicamama: kitartás! Nemsokára itt leszel a babások közt! :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

nálunk 24 órás room-in rendszer volt csak fürdetésre vitték el meg ha akartad akkor éjszakára is de nem kötelezQen.Én csak egyszer nem aludtam a babával.

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK

nika70
Salgótarján

tim-csi: nalunk is 24 oras room-in volt, nem vittek el meg ejszaka sem, ami nagyon faraszto volt nekem, mert csaszarral szultem es elso ejszaka meg sem tudtam moccanni igy szegenyt fel sem tudtam emelni. Szoval szoptatashoz novert kellett hivni, vagy a szobatarsamat megkerni eleg maceras volt es nagyon faraszto ugy ereztem nem tudtam magam kipihenni. Szoval egyetertek az elottem szolokkal, ha ejszakara elviszik az kicsi konnyebseg, lesz meg veled eleget ugy is :D

Kellemes Husveti Unnepeket mindenkinek!!!

Kép Imadom ezeket az Anne Geddes lapokat. :) Nektek hogy tetszik?

KépKép
KépKép
pannica

Mindenkinek kellemes szép napot kívánok! :lol:

Tegnap már megjött anyukám,itt lesz pár napig,így megint lesz egy kis segítségem szerencsére.
Ma míg vásárolni voltunk a fiatalúr apukájával maradt otthon,de 3 órára meg is éhezett. De szerencsére kíbirt még 30 percet apjával,el is aludt. :lol: Jól el voltak.

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Lányok!

Nincs időm most sajnos se olvasni se reagálni, csak egy gyors kérdés erejéig ugrottam be...ti mit tudtok a szoptatás alatti étrendről?
Mi zavarhatja a babát és mi nem? Szóval a k betűsök meg a tej meg ilyenek igen...és még?
Csak mert annyira hasfájós, és félek én eszek olyat ami neki ennyire nem jó! Tudtok segíteni nekem? Olyan nagyon fáj a hasa, annyira sajnálom :cry:

KépKép
KépKép
akíra

akira
puffasztóakat nem lehet az biztos, én füstöltet sem eszem, a tej nálunk nem ártott. nézd meg a szoptatás.hu oldalt mert én ennél többet nem tudok segíteni. infacolt adj neki az nálunk használt, jó még ha maszírozod a hasát és ha melegíted azt kívülről, tornáztatni is lehet.
jobbulást nektek :cry:

Kép
Kép
bbeti

akira
puffasztóakat nem lehet az biztos, én füstöltet sem eszem, a tej nálunk nem ártott. nézd meg a szoptatás.hu oldalt mert én ennél többet nem tudok segíteni. infacolt adj neki az nálunk használt, jó még ha maszírozod a hasát és ha melegíted azt kívülről, tornáztatni is lehet.
jobbulást nektek :cry:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok,
Hú, volt egy pár kemény napunk, amikor teljesen kikészültem, de igazán....Blani semmit nem aludt, csak üvöltött. Most már szerencsére jobb, most pótolja és szinte egész nap alszik. Az a baj, hogy teljesen ki vagyok merülve, és ha van egy zűrösebb nap, már nem tudom jól venni..

Akíra, nálunk is volt hasfájás, de ugyan azokat ettem, mint amikor nem fájt a hasija, tehát nem feltétlenül van köze hozzá. Nálunk akkor van gond, ha túl gyorsan, vagy kicsit többet eszik.

Tim-csi. Velem végig ott volt, és volt, hogy végigordította az éjszakát, semmit sem aludtam, de még mindig jobb volt, mintha a közös örzőben lett volna. Láttam, hogy nem foglalkoznak velük.

Őzi, jó hogy írtál, már aggódtam miattatok. Ha tudsz, írj.

Nanett, fentiek miatt voltam olyan szűkszavú, (1 percem sem volt) de várom a hívásodat.

Vitte, kitartás, sokat gondoltam rátok, remélem, hogy azóta már nem fáj Noah pocakja, és kicsit többet pihenhetsz.

Barbamami, de jó, már nemsokára újra babázhatsz. Hát tényleg nem lesz könnyű 3 kicsivel, én nem is tudom, hogy hogyan lehet bírni.

Hát ennyi időm volt, pussz,
Lilo

Kép
Kép
34372

sziasztok...

sajnos pár napja nálunk is ez a "program", Zsófinak fáj a hasa, üvölt szegénykém, alig alszik, csak délelőtt... kivagyunk már mindannyian...

Még jó, hogy itt vannak párom öccséék, így ma tudtam ablakot pucolni, függönyt mosni, erkélyt takarítani... másképp esélyem se volt... mondjuk most hulla vagyok....

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Ja, kimaradt...

szóval mindenkivel együttérzek, akinek most hasfájós a babája (Akíra, Lilo)
és akinek hasfájós volt...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

tim-csi:

itt végig veled vannak a babák ha rendesen szülsz.ha császis vagy akkor első éjjel mindenképp elviszik,2.éjjel pedig megkérheted őket hogy vigyék el.utánna már nem szives viszik őket.Patrik a 8 éjjelből 4-et nem volt velem.abból a kettő az első két éjszaka volt.de szereintem igy jobb volt mert tudtam aludni.utánna egyszer a szobatársam vitte ki mert olyan szarul voltam,és nekem nem akarták elvenni.utánna meg a doki mondta hogy inkább adjam oda hogy aludhassak mert akkor 39 fokos lázam volt.de akkor már nemtudtam aludni ugyhogy mindig kijártam és én etettem meg.

ugyhogy szerintem jobb ha első 1-2 éjjel elviszik de utánna már csak nagyon indokolt esetben mert akkor már úgy fogt hiánnyozni hogy azért nem alszol.

mondjuk nekem a Töpi jó baba volt mert csak enni kelt fel amúgy végig aludt igy énis tudtam pihenni.
kismama18

Hello Lányok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Ma, kocsikázni fogunk, megyünk át a Dédihez, ahol jó sokan leszünk (ez Nálunk hagyomány), unokatestvérek, nagybácsik stb. Kíváncsi leszek, hogy bírja majd a környezetváltozást a kis Vackor... szereti a társaságot, remélem ma sem lesz gond! Tegnap is jó sokan voltak nálunk. A két barátnőm (mind a ketten babaát várnak :wink: ) és a férjeik. Nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat, csak szegény Bálintom annyira befáradt, hogy nem fürödtünk tegnap mert úgy bealudt a délutáni etetés után... most is durmol. :wink:

Hasfájósok: együtt érzek Veletek... :roll: nem künnyű. Kitartás!!! Az INFACOLT tényleg próbáljátok ki, meg a torna is szokott segíteni, szokták szeretni!

KépKép
Kép
r. zsana

Nálunk is katasztrófa volt az utóbbi három nap. Péntek volt a legrosszabb, sírdogált még kézben is egész délután, este. Ma éjjel szinte semmi sem aludt (így mi sem). Hiába mondom neki, hogy ő már elvileg jó nagy baba, éjjel aludnia kéne :( Együttérzek mindenkivel, aki ugyanígy bajlódik.

A másik: elkezdtem szedni a kapszulákat, hátha segít, hogy legyen több tejem. Na, jól megjártam. Segített, már első nap több lett! De! Erre Dominika kisasszony NEM AKAR szopizni. Most, amikor nem ringatom, fejhetem a mellem állandóan. Majdnem be is gyulladt a bal mellem, annyira nem szívja ki, csak ordít a cicimen. De az az érdekes az egészben, hogy éjjel szépen szopizik. Tehát nem az ízével lehet a baj, csak lusta, cumisüvegből könnyebb kajázni. Ha egyedül vagyok, nehéz megoldanom, hogy ringassam... is meg fejjek is. Még jó, hogy jövőhéten megyek anyukámékhoz. Úgyhogy most ott tartok, hogy elegem van az egész szoptatásból, a végtelen x órás szoptatás-cirkuszokból és a fejésekből. Állítom, már rosszabb, mint az egész többi dolog együttvéve volt eddig.

Most el is köszönök, jövőhéten nem leszek gépközelben. Mindenkinek még egyszer kellemes ünnepeket kívánok!

KépKép
nanett

Mamik!!!!

Dorcacs-nak elfolyt a magzatvize,MOST SZÜL!! :D :D
Szorítsatok neki légyszííííííí!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Dorcacs hajrá hajrá,várjuk a hireket! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Dorcas szorítok nagyon!!!!!!!!!!!

nanett
sajnálom, ez tényleg elég gáz lehet.

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Rég ne mirtam ide de azért sűrűn olvastam. Gratula, minden babóhoz :!:
Én mára vagyok kiírva de még sehol semmi. :( Már egyre türelmetlenebb vagyok. Annyira várom, de a pocakalkómnak esze ágában sinics megmútatni magát.

Üdv Mindenkinek!

Tüsike
tüsike

Sziasztok!

Gyonyoruek a babak!!!!!!! Mindenkie hatalmasat nott mar!

Zsana,
Csatlakoztam a 30-asok klubjaba :)
Noah ajandeka: Eloszor ataludta az ejszakat! No, persze, azota sem, de vegre nonek az intervallumok es jokat alszik.

Hasfajosok, Lilo, Nanett stb. ... hat nem egyszeru.... az infacolig mi nem jutottunk meg el, most Gripe watert kap, sajna osszetetelei alapjan nem idealis, de most mar nem vagyok annyira kritikus, csak segitsen...
Ugy tunik jobb lett.

Ozi,Orulok, h. megvagy! Pontosan mikor jottok?

Talalka:
Sajna a talalkat senki sem jelentkezett megszervezni, pedig mindenki lelkes.
Sajnalom, de nem hiszem, h. nekem a nagy koltozes elott es igy, h. 3 helyen lakunk felvaltva, kellene megszerveznem, raadasul nem is vagyok pesti. Ezt nem szemrehanyasnak szanom, csak gondoltam leirom. :roll:
Ha nem vallalja el senki hamarosan, akkor nem lesz. Oziek mindjart jonnek, es hozzajuk igazodnank... :roll:

Es ime egy kep, bar nem sok latszik :)

Kép

KépKép
KépKép
vitte

[color=red]Vitte:[/color]Nagyon boldog szülinapot!!!! Milyen kis csini vagy!!! Nagyon aranyos ez a kép! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

csajok: valaki tud saját tapasztalata alapján hozzászólni a csecsemőkori ekcémához???

Kép
gyanixi

Vitte,
Boldog Szülinapot! Jól sikerült a buli? Noah nagyon édi, gratulálok az átaludt éjszakához. Szuper. Tényleg nagyon csini vagy!

Most már nálunk is jobb a helyzet, napközben megelégszik az anyatejjel, nem kap tápit, és így nem is fáj a hasa. Este viszont sokkal többet eszik és így nehezen alszik el.

Találkozó. Fú én tényleg nem merem elvállalni, mert félek, ha nincs időm rá ne rajtam múljon, hogy esetleg rosszul sül el. Összefoghatnánk egy páran, és eloszthatnánk a teendőket. :!: :?: (én sem Bp-i vagyok)
Helyszínnek valami olyan hely lenne jó, ami szabadtéri, de ha esne be lehet húzódni a babákkal. Van víz, pelenkázási lehetőség, meg ahol esetleg melegíteni lehet. Mellesleg jó sok hely van (babakocsik stb.), le lehet ülni. Mit szóltok? Van valami javaslat?

Barbimami, ezek szerint még egyben?

Dorcas-ékkal mi a helyzet?

Tüsike, szurkolunk!

Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok !

Vitte
boldog születésnapot !
irigyellek az átaludt éjszakáért :)

Elkezdtük használni az Infacolt, és úgy veszem észre jobb a helyzet. Zsófi nyugodtabb, nem sír olyan hosszan az esti órákba és nagyok alaszik megint :)

Nálunk jó nagy jövés menés volt a napokban, sógoromék, húgom Párizsból, anyámék... elfáradtam...
Nektek hogy telt a húsvét ?

Találkozó
így elsőre nincs ötletem a megfelelő helyre, de gondolkodom rajta...
És Lilo, tényleg jó ötlet, hogy osszuk fel a szervezést, és többen vállaljuk be :)

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Na itt vagyok én is! :lol:
Jól telt a Húsvét,Gabika sok sok ajándékot kapott,a nyuszikat nagyon nézegette már! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

gyanixi: bebi ekcemaval kapcsolatban sajna nem tudok hozzaszolni. Ezek szerint ekcema? Az anyukamnak van a kezen mosoportol es mosogatoszertol szokott elojonni, ha sokat mosogat. Ha nem nyulkal vegyszerbe akkor nem jon elo :roll: de hogy egy babanal mitol lehet azt sajna nem tudom...

Vitte: hogy te is milyen szepen lefogytal! Es Noah milyen nagy baba mar! Cukik vagytok.

Talalka: en ugyan sajnos nem tudok nyaron menni :cry: de eszembe jutott egy helyszin. Budan van a Mammuth bevasarlokozpont mellett a Millenaris center, belul van kavezo, kivul jatszoter es rengeteg hely a babakocsiknak. Pelenkacseret nem tudom hogy lehet ott megoldani, gondolom a toiletten. 4-6-os villamossal konnyen megkozelitheto, hatrany, hogy ingyenes parkolohely nincsen.

vagy

ha jo idben nyaron taliztok miert nem mentek ki a Margit szigetre? Ha jo az ido csak a fure kell leteriteni egy nagy takarot es maris kesz a jatszo-csevego hely. Amugy sztem nem kell nagy szervezes csak probaljatok kozos idopontot talalni, mindenki hozzon egy csomag kekszet es egy termosz kavet vagy teat es rendezzetek egy baba pikniket! :D
(bocs az otletkavalkadert, nekem eredetileg ez a szakmam, otthon evekig rendezvenyszervezokent dolgoztam.... :roll:

Dorcas: gondolom mar tul vagy a szulesen. remelem minden ok es jossz minel elobb ebbe a forumba is!!!

Tusike: ezek szerint nem a nyuszi hozza a babadat. (En pont husvet hetfon szulettem :D ) kitartas!

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok

Vitte
Boldog szülinapot! Üdv a 30-asok klubbjában :P

Néhány mai kép Zitáról Kép Kép Kép Kép És ezt gyakran mutogatja a kiscsaj.

berzkat

Hoztam én is pár friss képet Zsófiról

Kép

Kép

Kép

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Sziasztok!!!

Nem tudom eljutott-e a hír,de április 6-án pénteken, 2óra 34-kor 4080 grammal,53 cm-rel megszületett Sámuel babám,összesen 2és fél óra alatt. Egy angyal baba,bár tartok tőle,hogy ez még a beetetés időszaka...Nagyon ügyesen és rengeteget szopizik,és hál'Istennek már vasárnap délben itthon voltunk. Egyelőre napirend nincs,de az anyukám segít,itt lesz pár napig. A szülünk topőikba feltettem a születés történetet,ha valakit érdekel.

Őzi!! Beleírsz a táblába?Küldöm a privit! Köszi!!

Majd jövök!!

Kép
babzsák

Hello Lányok!

Vitte: Boldog Szülinapot!!! Na, igen így harmincasnak lenni egész más... :wink: Nagyon csinos vagy Noah, meg aztán igazán jól áll Neked...vagy pont fordítva??? Buli volt? Részletek?

Mindegyik baba nagyon édi! Olyan látványosan növekszenek. Hihetetlen...

Nanett: remélem jól vagytok. Jót fog tenni, hogy egy kicsit anyudnál leszel, bizos sokat fog segíteni, meg lehet, hogy közösen kitaláltok valamit, amitől Domi nyugottabb és jobban alszik. Azért én remélem, hogy jobban vagy már...sokszor az eszembe jutsz.

Barbamami: mi van Veletek???

KépKép
Kép
r. zsana

Vitte Boldog szülinapot :):):):):) Nekem is hétfQn volt a :oops: :oops: :oops: 37. és a legszebb szülinapi ajándékom az volt hogy gergö fiam 11 hetesen és egy naposan hasáról átfordul a hátára és ez nem véletlenszerqen hanem kétszer egymás után és ma is:):):):):):):):):) kell ennél szebb ajándék ráadásul úgy hogy alig van hason :):):):):)

Kapott egy játszi szönyeget a nagynénitQl teszek fel képet Kép

Kép Kép

nika70
Salgótarján

Nika: Boldog szülinapot! Igazán szép ajándékkal lepett meg a fiad!!! Na, és hogy már ilyen ügyes!!! Ritkaság, hogy ennyi idősen megfordulnak! Büszke lehetsz rá! :wink: A képek nagyon édik, de a legjobb a fürdés utáni Manós kép :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

Köszönöm én is csodálkoztam rajta hogy ilyen korán hiszen ezt majd olyan 3-4 hónaposan csinálják a babák és persze mi nem is eröltettük teljesen magától jött rá :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok mamik! :D

Gyönyörűek a babák!! :D :D Betti,Bacilivi,tőletek már nagyon régen láttam képet!!!! :( (Betti,MOSOLYGÓSAT légyszííííííí :oops: :roll: :D )

Nagyon aranyosak vagytok,hogy érdeklődtök,de még mindig egyben vagyunk.. hát,a Petivel ilyenkor már otthon voltunk. De a Bogi nem siet annyira,inkább jókat rugdos belém.. :D :D

Gyanixi:
Én úgy tudom,hogy az ekcéma babáknál általában valamilyen ételallergia kísérője. Leggyakrabban a tej alapú tápszerek miatt. Te csak szoptatsz,vagy tápszerezel is? Mert akkor lehet,hogy tápszert kellene váltanod. És ált. akkor megszűnik. (Egyébként ha ilyenkor jön ki,az jó,mert ezt ki fogja nőni!)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Babzsak,
Gratula Samuelhez! Szuper gyors szules!!!! Ozi a tablat le szeretne passzolni, mert most nem fog raerni, tehat jelentkezzen vki, aki aktualizalni tudna.....

Zsana, Lilo,
Csak csaladdal volt egy nagy ebed, de vendegloben, es jol sikerult, Noah eszmeletlen edes volt, szalonkepes baba, minimalis nyuszizes volt, amugy nezelodott egesz ido alatt.

Nika,
Neked is gratula! Nekem 7.-en volt :)
Nem tudtam, h. ez az atfordulas meg nem idoszeru, Noah mar kb 2 hete csinalja! Akkor meg buszkebb vagyok! Gege edes!!!!

Barbamami, Dojika,
Koszi :wink:

Lilo,
a talival kapcs igazad van, fel kene osztani. Eloszor is, priviben el kene vkinek kuldeni az osszes kontaktot. ...

Pannica,
A kulteri dolog kisbabaval meg korai sztem, az eso stb miatt es majusban kell Oziek miatt tartani. nagyon edes vagy, h. irtal otleteket!!!! Kar, h. te nem tudsz jonni, pedig nagyon birlak teged!!!! :D

KépKép
KépKép
vitte

csajok: van olyan császárral szült köztetek, akinek már hamar, pl 2 hónap után megjött a mensije vagy 2 hónap után véres, nyákos cucc jött? Nem tudom ez mensi lesz-e nekem vagy csak jön egy kis véres dolog, de most ez van, meg szúr oldalt, mintha a petefészkem fájna...hmmm...

Kép
gyanixi

barbamami:nem tápszerezek egyáltalán, csak anyatej!!!És én sem eszek már tejterméket!Sajna nem tudni mitől van...most +int kaptunk egy krémet és már az előző krém is használt valamennyit, ugyhogy most bizakodunk!!! :wink:

Kép
gyanixi

Mosolygos Noah :)

Kép

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok lányok!

Vitte,
Noah nagyon helyes kiskrapek, olyan kis huncut mosolya van :wink:

Pannica,
Nagyon kis tündér lánykád van, szerintem is tiszta anyja :D

dojika,
Szép gyerkőceid vannak, Máté olyan büszkén feszít a hugica mellett. Mi is kb ilyen korkülönbséget szeretnénk a gyerekek között, ha esetleg lesz még egy.

berzkat,
Zita nagyon édes, olyan kis vagány kiscsajszika :lol:

nika,
Milyen nagy már a kispasid! Nagyon helyes baba.

MIndenkinek gyönyörű a kisbabája, imádom őket nézegetni.

gyanixi,
az ekcémához én sem tudok hozzászólni, de nekünk is eléggé csunyák az arcon lévő patik, vagy kiütések. NÉha alíg látszanak, néha meg annyira élénk vörösek. Remélem hamarosan eltünnek.

Ma voltunk a 2 hós oltáson, előtte pedig ortopédián. A csipőszürésen minden rendben talált a doki. Az oltáson szegény Márk nagyon sirt, utána megetettem és kicsit megnyugodott, de egész nap nyügös volt, alíg evett, és nagyon nehezen aludt el. Remélem nem lesz láza, kb 3 órája mértem, akkor még nem volt, remélem ezek után már nem fog emelkedni.
Márk ma egész nap alatt csak 580 grammot evett. Ez nagyon kevés! Szerintetek is?! VAgy csak én aggódom túl a dolgot? Ma mérte a védőnénink a súlyát, és 6070 gramm. Végülis hízik, de nagyon rossz evő. NÉha a 60 grammot is majdnem egy óra hosszát eszi. Közben nézelődik, rugkapál, mindennel törődik csak a kajával nem. Nagy nehezen sikerült elaldunia, nem merem felébreszteni, de azért remélem felébred még enni ma, mert ez a 580 gramm kevés...

Nálatok voltak mellékhatásai az oltásnak? Meddig kell tartani attól, hogy felmegy a láza?

Jaj, és még valami. Olvastam, hogy sok baba hasfájos. Hát mi is azok lettünk vagy egy hete :( Nagyon szenved szegénykém a pukiktól, és a hasfájástól. Kakilni meg már csak szélcsővvel sikerül. Van még valaki így ezzel?

Kicsit hosszúra sikerült az írásom.

MIndenkinek szép estét!

Kép
dijcsi

Vitte: Noah imádnivaló!!! :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

Kép

Kép
dijcsi

Sziasztok!

gyönyörűek a babák. a lányomnak Vitte és Nika fia tetszett a legjobban. itt ült az ölemben mikor néztem a gépet és a fiúknál elkezdett nevetni és beszélni, gondolom még nem döntötte el, hogy melyik srác lenne a legjobb :wink:

Húsvéti Képek (saját tenyésztésű nyulakkal.)
Kép
Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 084.33.jpg[/img]
Kép

Kép
Kép
bbeti

Vitte, Nika boldog szülinapot!!!!!!

Noah nagyon helyes kis pasi lesz, olyan igazi csajozós mosolya van,
Gergő pedig is nagyon helyes pasi.

A lányok is nagyon tündériek, de a lányom most a pasikért volt odáig.

Dijcsi
szép a babád, két napig lehet lázas. Kismama újságban olvastam, hogy ha sok rostot eszünk búzakorpa megy stb., akkor az a tejbe átmenve hatással van a baba emésztésére is, lehet, hogy neked is ki kellene ezt próbálnod.

Találka:
nekem volna kedvem hozzá, de én csak férjjel tudok menni, mert nálunk ő vezet csak, ő a söfőröm. Persze ha titeket zavarna egy pasi, akkor nem viszem el.
Már nagyon érdekelne, hogy a babák mit szólnának egymáshoz. Ideális hely szerintem nincs is, legalább is én nem tudok, mert nem vagyunk pestiek.

Kép
Kép
bbeti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?