Sziasztok!
Irina, engem is mindig megvizsgál manuálisan is a doki, hogy a méhszáj zárt-e? De engem meg is nyugtat a tudat, hogy megnézi. Ennyit megér!
Miléna, gyönyörű pocakod van!

Nekem is most már látványosan nő, de még közel sincs ekkora. Vagy jól titkolom!
Én nem szoktam vezetni, max havonta 1*. De a múltkor sem esett jól, és folyton nyilallt, így ha nem muszáj, akkor nem nagyon fogok a továbbiakban vezetni. Az anyósülésre meg beszerzek egy párnát, és az öv és a hasam közé teszem. De igazából ez is ritka alkalom, mert ahová csak lehet, gyalogosan megyünk!

tudjátok, egy kicsi mozgás mindenkinek kell...
Manó79, mi is szeptember 7-re várjuk!

De jó!
A múlt héten most már itt is egyértelmű volt a mozgás, sőt a hétvégén Apa is érezte a hasamon a kis dudort!
Tegnap pedig voltunk 2D és 4D-n. Sajnos nem akart felénk fordulni, és az arcát is mindig takarta az egyik kezével, de amikor a szívhangot meghallgattuk, hát majdnem elpityeredtem. Apa is a könnyeivel küzdött...

Fantasztikus érzés volt! Szerintem most tudatosult igazán bennünk, hogy egy külön kis emberke fejlődik odabenn, akinek máris személyisége van!
Aniko80, én is igyekszem minden nap zenét hallgatni. Bár babazenénk nincs, szeretem a rádiót, és olyankor táncra is perdülök meg énekelek. (Persze csak ha senki nem hallja...

) Nálam a Boccelli a befutó, nagyon szeretem...
Móni, nekem inkább délelőtt aktív a baba, meg este vacsora után!

Akkor reménykedem, hogy nyugodtabb éjszakáink lesznek...
Nyerkit, ne izgulj a pocak mérete miatt. Eddig én is aggódtam, mert még alig látszódott valami, de az elmúlt 1-2 hétben szinte napról-napra nő. És az UH szerint is átlagos minden mérete a babának, így most már megnyugodtam. Nálad is tuti minden OK!
Motiot, Timi, az eper nekem is jöhet! Csak Apa pénztárcája bírja!
Igyekszem megkeresni benneteket az iwiw-en. Én Asztalosné Mozsárik Mária (Ria) vagyok.
Bocsi, kicsit hosszú lettem...
Puszi mindenkinek!
Manófalvi