A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok Mamik!

Hát engem sem engedett be tegnap a babanet :-(

Igazából mi az a genetikai UH, miben tér el a normális UH-tól?

Én holnap megyek genetikaira, de nem tudom mire készüljek.

Nekem egyébként 0,74 lett az AFP értékem. Nekem semmit nem mond. Azon túl, hogy megfelelő.

Ma pedig vérvételen voltam, ahol letojták, hogy kismama vagyok és simán vártam 1,5 órát. :-( Na mindegy.

ÉÉÉÉÉÉÉsssss! A hétvége óta már biztos, hogy a bébit érzem! Annyira rugdosott, hogy Apa odatette a kezét és még ő is értezte. Azóta már nagy biztonsággal felismerem. És olyan boldog vagyok!

Egyébként akkor rugdos a legtöbbet, ha vezetek, pedig nem szorítja az öv. Plusz este aktív.

Már várom a holnapot hogy láthassam. Illetve az egész család izgul, hogy fiú -e vagy kislány.

Miléna!

Tényleg irigylésre méltó a pocid! Nekem fele ilyen nagy sincs. (eddig csak egy ember vette észre, hogy babás vagyok -azok közül aki nem tudta )

Mazsola 7

Szerintem 4D-re majd a 24 hét környékén megyek. És te?

sziasztok!
rám is vasalás vár :-( :-(
E.
Vendég

Sziasztok!

Vadvirág: én hiszek a megérzésekben, ugyanis amikor a kislányom született végig nem mutatta magát, csak a szülésnél derült ki, hogy kislány, ami nem ért meglepetésként, mert az első pillanattól kezdve éreztem. Most viszont vegyesek az érzéseim, hol fiút érzek, hol kislányt. Remélem azért ő nem lesz ilyen szemérmes és előbb megmutatja magát.

Irina: Nem értem mi ez a nagy hűhó az AFP-d körül, szerintem is tökéletes. De így legalább 3x is mozizhattok. Szerintem minden rendben lesz. Ne izguljatok.

u.era: a genetikai UH egy kicsit tovább tart, mint a többi, részletesen átnézik a babók minden porcikáját. Legalábbis nekem így volt. Semmi különlegesre nem kell készülődni, de azért érdemes egy kazit, vagy cd-t vinni, mert tényleg sokáig nézegetik, és olyan aranyosak tudnak lenni.

A 4D-t mi a 26-27 hétre tervezzük, állítólag olyankor mát nyitogatják a szemüket is. Kíváncsi leszek, már alig várom. Valószínű, hogy a Praxisba megyünk.

Lányok, anyukám ma meglepett egy nagy adag eperrel, úgyhogy ma is dőzsöltem! :D

Puszi

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Mammikák!
Engem sem engedett be tegnap a Babanet :? Volt mit visszaolvasni, de rettentő örömmel tettem :lol:

Először is szia Anita (Banita)! Már be is jelőltelek az iwiw-en :D

Timi, köszi a bíztatást, hát 12 hetesen azt mondták hátsó falon van a méhlepény, de lehet, hogy azóta vándorolt. Egyébként a súlytöbbletem mindig is hason volt, mostmegaztán... :lol:

Motiot! Visszajelőltelek, igen az volt, hogy ékezettel kerestünk :?

Manófalvi! Téged is bejelőltelek, viszont Varga Tündi! Téged nem, mert nem találtalak, van beceneved?

Vadvirág! Gratulálok az UH-hoz, akkor tulajdonképpen Neked egypetéjű ikreid vannak? Vagyis csakis egyneműek lehetnek?

Bátorkodom én is egy képet feltenni a hasimról, de ne akadjatok ki, "jól megtermett menyecske" vagyok :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na, akkor itt a kép is, az előbb lemaradt... :roll: Kép

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Csajok!

Köszi a biztatást a pocimérettel kapcsolatban. :oops:

Látom a holnapi nap többünknek uh-os nap.
Lehet, hogy holnap tele lesz a topik kisfiúk és kislányok beharangozásával. :D

Motiot: engem bejelöltél :)

Anitja! Szerintem nagyon szép kis pocakod van.
Hol vagy te a megtermettől :?: :!:

Jó éjt mindenkinek!

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Mindenkit visszaigazoltam aki bejelölt az iwiwen.

Móni!
Mindenki azt kérdezi, hogy ugye 2 fiú után kislányt szeretnék? Hát, hogy őszinte legyek, én nem bánnám, ha a 3. is fiú lenne, nagyon "bújós" fiaim vannak. Olyan szépen tudnak udvarolni, mindig levesznek a lábamról. :wink: De most van egy olyan érzésem, hogy lány lesz, mert ez a terhességem teljesen más, mint az előzőek. Sokáig rosszul voltam, hánytam (a fiúkkal egyszer sem, csak hányingerem volt) stb., az összes létező terhességi tünetet produkáltam.
Egyébként a kisebbik fiam az első perctől azt mondja, hogy a babánk kislány lesz. Lehet, hogy tud valamit, mert amikor még orvosnál sem voltam, meg tesztet sem csináltam- fociedzés után az öltözőben- közölte, hogy kisbabánk fog születni, látja hogy ott van a hasamban.

Sziasztok: Anita
banita

Irina!
Szerintem is minden teljesen OK a bébivel, felesleges aggódni!!! :D :D És nézzük a dolog pozitív oldalát, egy alkalommal többször láthatod Őt hivatalos kórházi UH-n. HURRÁ! :D :D

Timi!
De jóóóóóóóó történet, köszönöm! :D :D Én is hiszek a megérzésekben, olyannyira hogy amikor idén (a pozitív terhességi tesztet követően) amikor még nem is voltunk UH-n, akkor is kettő egyforma nyuszis zoknit vettünk, mert TUDTAM hogy ikrek vannak megint odabent. :D :D (Azért biztos ami biztos, veszek néhány pasis cuccot is, meg keresek egy tartalék fiú nevet, hátha kelleni fog... Nagyon nevetnék ha végül kiderülne hogy két manus.) :D :D

Anita!
Ha esetleg kiderül hogy egyazon neműek, akkor talán elképzelhető hogy egypetéjűek lesznek (2004-ben kétpetéjűek láttak napvilágot nálunk) persze még így sem lehet 100 %-osan állítani.

Igazából akkor derülne ki szerintem, ha mindenben teljes mértékben hasonlítanának egymásra.

Viszont ha különböző a nemük, akkor egyértelműen kétpetéjűek.
Legkésőbb a születésükkor ez is kiderül... :D :D Jó kis meglepetések. :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Húúú! Kicsit lemaradtam. Alig bírlak Titeket visszaolvasni.

Most jöttem a dokitól Megjött az AFP eredményem (1,26). A doki azt mondta, hogy „szuper! Ennél jobb ne is legyen”!!!
Én kéthetente járok nődokihoz, és mindig megnézi a méhszájat is. Most is mondta, hogy zárt. :)

Megnéztem a szopipárnákat! Nagyon jók!
Mocorgás még mindig nincs! :(

Az iwiwen én is elkezdelek titeket jelölni. Németh Regina vagyok Dunaújvárosból. Akit megtaláltam, bejelöltem.

Én még mindig nem érzem határozottan, hogy mocorogna!!! Lehet, hogy túl sok háj fedi a hasamat? :oops:

Era! Mi meg 23-án megyünk 4D-re!!! :lol:

Szép napot Mindekinek!

Regina
KépKép
mazsola7

Hello Lányok!

Ezer a dolgom, de azért beköszönök.

Banita: ezek a gyerekek mindent megéreznek. Hihetetlen, de az én lányom meg pont akkor kezdett el kistesóért esdekelni, amikor a teszt már pozizí volt, de neki még nem mondtuk el. Napokig azzal nyüstetett minket, hogy márpedig neki kell egy kistesó. Az első UH-ra együtt mentünk, ő ugye nem tudta, hogy miért, azt mondtuk neki hogy a dokibácsi belenéz anya hasába. UH után a kezébe nyomtuk a kis képet, erre ő: "most akkor mondjátok már meg, van anya hasában kistesó, vagy nincs" nagy nevetés után megmutattuk neki a pici foltot a képen. Annyira meghatódott, hogy hazáig vissza se adta a fotót, végig a kezében szorongatta. Azóta is nagyon várja a kicsi érkezését. Tegnap már ő is látta, hogy rugdos és nagyon sokat beszél neki és simogatja.
Bocsi hogy ilyen hosszú lettem, de úgy éreztem ezt meg kell osztanom veletek.

Vadvirág: szerintem biztos hogy lányok lesznek! :D

Kép
Kép
timi26

sziasztok, Jó régen nem jelentkeztem, bocsika.

Megvolt az AFP-nk 1,25 lett azt mondta a doki hogy tökéletes,hát ő tudja.

Voltunk genetikai UH-n Nagy örömömre kiderült hogy egy kiscsajt hordoka szívem alatt. A fiunak is nagyon örültem volna de titkon kislányban bíztam.

elég sokat beszélgetek vele. Zenét nem hallgatunk még, de hintaszékben "lötyögtetem" azt olvastam hogy jót tesz neki, okos kölök lesz! :-)

A mocorgás elég gyakori nállunk. Nem csak este hanem amkior nagyon jól érzem magam, kacagok, boldogság önt el...stb, ilynekor jelez hogy hahó! Nagyon élvezem.

Megbeszéltem vele hogy az UH-n majd mozogjon jó sokat minden irányból mutassa meh magát.
Hát a drága így is tett. Mindenét megmutatta és a kis lábait is jól szétdobta hogy lássuk hogy kislány!

Most egy kicsit megutaztattam mert 2 napra Német o-ba mentünk, vagyis mentünk jöttünk. 2 nap alatt összesen 2000 km autózott, de olyan jól viselte hogy csak mikor nagyokat nevettem akkkor rugkapált picit.

Most pihizünk.

Csatolok egy UH képet meg egy pocakosat bár nem nagyon látszik a "nagy" pocakom. :-( Sajna túl nagy a kép felbontása ilyen kis felbontást a gépem nem tud. :-( Pedig olyan ari, oldalt fekszik és látszik a kis arca szeme, szája, füle, orra, bordái, felhúzott tére és a kis keze ami olyan mintha integetne. Azért megpróbálom vhogy lefotózni hogy felférjen.

Így a 19.hétre kilóval hogy álltok? Én eddig kb3,5-4 kg híztam de mind a pocimra és a melleimre jött, amúgy a nadrágok mond feljönnek csak pociban nem érnek össze.

IWIW-en én is fenn vagyok. Páskuné Kakuk Beáta Debrecen.
Jók legyetek!
Beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi!
Nagyon aranyos a Rebekás-bébis történet! :D :D

Igeeeeeeen, tuti csajszik. :D :D

Anita!
Szép a pocakod és csini a rucid is! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Irina, nem értem én sem, az 1,6 az tök jó eredmény! Soha rosszabbat sehol! :) És ne idegedkedj, inkább nézzék meg 2-szer, mint egyszer kutyafuttában. És legalább Te is láthatod a babót sűrűbben! :)

U.era, várjuk a híreket, hogy fiú-e vagy lány lesz.

Anitja, nagyon csinos pocakod van!!! :D Mi a problémád vele?????? :D :D

Banita, milyen boszorkány fiad van Neked????? :lol: :lol:

Mazsola, bejelöltelek.

Timi, ezek olyan aranyos pillanatok lehetnek! Amikor a lányod ennyire várja a kistesó érkezését! És biztos éreznek valamit a gyerekek, nekem az unokahúgom kérdezte már karácsonykor, hogy mikor lesz neki unokatestvére????? És akkor már a pocakomban volt, de még én sem tudtam... :lol: :lol:

Vadvirág, szerintem is lányok lesznek. :wink:

Kaqk, gratula a kislányhoz! :D :D Én is azt érzem, hogy kislány lesz, de apa fiúnak örülne szerintem jobban. Szóval akármi is lesz, nagyon fogunk neki örülni! :D :D :D Persze én csak szülés után tudom meg... :wink:
Kaqk, bejelöltelek! :)

A kilókkal most pillanatnyilag +2-nél járok. De ez a múlt heti mérés. A héten majd pénteken mérem, és talán azóta már ment feljebb egy picit... :wink: A nadrágoknál hasonló a helyzet Kaqk, hogy csak derékban nem ér össze, és mivel feljebb húzom, hogy ne a pocakomat nyomja, olyan mintha némelyik bokavillantós lenne... :lol: :lol: :lol: Mókásan nézek ki! :lol: :lol:

Szép napot
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Örülök,hogy mindenki jól van!Olvasgatlak benneteket,csak pár napja nagyon el vagyok varázsolva és nem írogatok gyakran. :lol:
Előtte sírós voltam,szóval biztos a hormonjaim játszanak.

Anita aranyos a pocid!!!! :D

Nem tudom hogy vagytok vele,de igen ballag a súlyom felfelé.Nem sokat,csak olyan folyamatosan.Furi mert csak a pocim nő,felette szinte be van esve az oldalam.Párom szerint soha nem voltam még ilyen csinos. :oops: Hát igaz,jókora didijeim lettek és az elején fogytam, azóta meg csak kismanó nő. :oops:
Most varratok nadrágokat,mert ami van az nálam is átment bokavillantósba.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!!!

Hú,jó régen voltam már megint :oops: :oops: ,de szinte mindig kint vagyunk...olyan csodás az idő!!! :D Kivéve ma.. :evil:

Tegnap voltam genetikai uh-on...irtó nagyot csalódtam!! :evil:
Egy olyan doki csinálta aki szinte dobálta az embereket kifelé,semmit nem mondott,nem mutatott meg,csak diktálta az adatokat....kb.3 perc volt az egész!!! :evil: :evil: :evil:
Nagyon-nagyon mérges voltam!!
Gyorsan megkerestem a dokimat(egyébként ő szokott uh-ozni,csak a genetikait nem csinálhatja.De nála mindig több ideig voltam bent,mint most!! :? ) és képzeljétek rögtön azt kérdezte,hogy megvoltam-e elégedve,láttam-e mindent?? :shock:
Én meg mondtam neki,hogy egyáltalán nem erre rögtön mondta,hogy akkor jövőhétre intéz a másik genetikushoz időpontot és alaposan átnézünk mindent!!! :D
Annyira rendes!! :) :)

Az IWIW-en én is fent vagyok:Kiss Anita (ancsi) Miskolc

Majd jelölgetek én is!!

Puszi.

ancsi26

Juj,közben valami történt,de még az elejét el tudtam küldeni.

Kismanó pár napja ébresztőt tart. :D Ma szinte egész nap éreztem mocorogni.Ha lepihenek rögtön elkezdi,de ha csinálok valamit akkor nyugodtan van.
Szoktunk zenét hallgatni és beszélgetni. :D Szóval jól elvagyok itthon "egyedül".Most egy nyugisabb periódusom van,a hasam sem fáj szerencsére.

Most élvezem a kismamaság szép oldalait végre. :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Közben elfelejtettem valamit....Írtam,el vagyok varázsolva... :oops:

Köszönöm az iwiw meghívót!Regisztráltam,csak még nem tudom használni. :oops:
Szóval azt kérném,hogy akinek van kedve jelöljön be,a többieket meg majd próbálom megkeresni.Köszönöm! :D
Szabóné Berta Mónika néven vagyok.(Miléna)

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Én 1 hete voltam afp-n, már nagyon várom az eredményét. A védőnő szerint ha 2 héten belül nem jön a címemre ezzel kapcsolatban értesítés, valószínű minden rendben lesz.
Én még nem éreztem azt hiszem baba mocorgást. Ti mit éreztek ilyenkor? Ha ráteszem a kezem a hasamra én csak lüktetést érzek. Bár valószínű nekem kicsit még várnom kell erre, legalábbis azt olvastam, hogy az első babánál a 20. hét körül lehet általában először érezni.
Én most + 4 kilónál járok, aminek az oka hogy nálam nem volt se émelygés, se hányás az elején, hanem sajnos nagyon jó étvágyam volt :). Remélem azért nem ilyen ütemben fognak jönni a kilók, próbálok azért már jobban figyelni erre.
A genetikai uh az a 18. hetes?

Kép
zsozi78

Sziasztok!

Miléna, Kaqk: bejelöltelek titeket!

Ancsi26: téged nem talállak, 6 db Kiss Anita van Miskolcon. Egyébként én évi 3-4x járok Miskolcon, anyósom ott lakik. Ha gondolod egyszer összefuthatnánk ott. A szülés előtt még tervezem, hogy arra megyünk.

Nem tudom, van-e köztetek Andrea, ha van akkor boldog névnapo kívánok nekik!

Tímeák, Mónikák: ahogy látom elég sokan vagyunk, nem kéne a topiktalit egy névnapi bulival egybekötni?

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Timi.

Egy virágcsokor előtt állok!!
És ha megnézed a többi képet ott van Melitta!! :D

Andreák!!
Kép

ancsi26

Sziasztok Mammikák!

Ancsi! Gyönyörű a Kislányod, én bejelőltelek, Melittáról ismertelek fel :D

Zsozi! Ne aggódj, még én sem érzem konkrétan a Babókát, néha mintha valami bugyborogna odabent, de fogalmam sincs, hogy Ő-e, de azért én úgy gondolom hogy már Ő :lol: . Nekem is első Baba :lol: Igen, úgy tudom a 18.hét körül lesz megint UH, hogy genetikai-e azt nem tudom, már én is várom nagyon.

Miléna! Bejelőltelek :lol:

Köszi a pocis bíztatásokat, nincs bajom a hasimmal, a legboldogabb vagyok egész eddigi életemben, csak kis tehénkének érzem magam, meg mondják az iskolában is (Fősulira járok), hogy hatalmas a hasam "mintha a 6. hónapban lennék", de állítólag Anyukámnak is nagy volt végig, én több mint 4 kilóval születtem :oops:

Vadvirág! Köszi a rucis bókot, képzeld! a teszvesz-en vettem egy pár hete, roppant kényelmes, és szellős, de ha így folytatom már nem sokáig tudom hordani :lol:

Na puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hahóó!

írtam az elöbb egy jó hosszút, erre jött a fiacskám és megnyomott egy gombot.... :twisted: :twisted:

Naszóvalakkor:
Irina, AFP-d szerintem is tök jó, ne foglalkozz vele, hogy a doki mivel rémisztget, mert fölösleges. Én már írtam egyszer, hogy ittnálunk Németországban nincs is ilyen vizsgálat már jó pár éve, mert rájöttek az orvosok, hogy nagyon sok a téves érték és nem lehet rá alapozni, úgyhogy ne aggódj!! :wink:

Miléna, jó, hogy jöttél, örülök, hogy jól vagy. Élvezd is ki minden pillanatot, mert utánna aztán nem lesz nagyon rá mód :wink: !
Egyébként apa engm is épp tegnap dicsért meg, hogy csinos vagyok. Ez olyan jól esik, nem?

Anitja, szép a pocid neked is, formás! Ugyan már, hol vagy te a jól megtermettöl??

Névnapi tali jól hangzik, de én sajnos nem tudok menni, mert messze vagyok nagyon. Pünkösdkor tervezzük, hogy hazamegyünk Ábellel 2 hétre, apa meg utánnunk jön még egy hétre, aztán nekünk ennyi lesz a nyralás, meg Magyarország az idén. Nagy pocival én már nem megyek sehová, az tuti. Bármi elöfordulhat, akkor meg hova rohanjak?

Ancsi, dögös kiscsaj a Melike, az már biztos! Vigyázz, szerezheted be majd a puskát, hogy távoltartsd a pasikat! :lol: :lol: :lol:

Én is egéreztem már az elsö terhességemnél, hogy fiú lesz, így nem is lepödtem meg, mikor a doki mondta. Most is úgy érzem, hogy Áron lesz a baba és nem Emma. :wink:
De persze kislánynak is nagyon örülni fogok.

Timi, Banita, Ábel nálunk is megmondta, hogy baba van a pocimban, még nem is tudtuk. Persze készültünk rá, de még nagyon korai lett volna tudni. Egyik reggel rugdosott és megrúgta a hasamat, erre én mondtam neki, hogy ne rúgdosd anya pociját. Ábel válaszolt: mert pici baba van benn. :wink:
Szóval szerintem is megérzik a gyerekek!
Ö is nagyon várja már, eleinte, mikor kérdeztük, hogy mit kell csinálni a pici babával, mindig mondta, hogy "üt, ver", de már kikupálódott, most már simi van meg puszi, söt, még a játékait is odaadja majd neki :lol: :lol:

Lányok, aki uh-n volt ma, várjuk ám a beszámolókat!! Gyertek!

KépKép
KépKép
motiot

Timi26! Nagyon ari a lányod!!! Micsoda boldogság, hogy pont így alakult!

Zsozi78! Nálam is +4 kiló van, és én sem hánytam 1x sem. Hát ennek meg az a „hátránya”… :?
Nekem a 20. héten lesz a genetikai UH, legalábbis gondolom, hogy az lesz a genetikai, ott mérnek majd meg mindenfélét. De nem bírjuk ki addig, hogy megtudjuk a nemét, meg úgy szeretném, hogy akkor apa is ott legyen, úgyhogy 23-a 4D UH! :lol:

Anitja! Ne aggódj! Engem is leszóltak az unokatestvéremék, hogy úristen, mekkora a hasam... Aztán anyukám megnyugtatott, hogy nekik azért nem volt ekkora, mert széles a csípőjük, az enyém pedig nem, úgyhogy nekem előre nő.

Pussz Mindenkinek!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Miléna, ez a baba már is elvarászol Téged?? :lol: Mi lesz ha megszületik???? :wink:

Ancsi, ha minden igaz, bejelöltelek...
Téged is, Miléna

Szerintem minden Apa szebbnek látja ilyenkor kedves kismamáját. Hisz az ő gyermeküket hordjuk a szívünk alatt... :D Persze a mellméretem Apa szerint is maradhatna... :wink:

Üdv,
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

kuuuukkkk

Bocsi csajok az eltűnésért, de beteg vagyok. Köhögök majd megfulladok. Tüszős gennyes mandulagyuszim lett. :cry:

pocik nagyon szépek. :)

Afp:
nekem 2-án vették le, de azóta semmi hír róla. :?

Hízás:
én +0.5 kg-nál tartok, de ugye sokat fogytam az elején.
Vendég

Szaisztok Mamcik!

CSak gyorsan írok,mert a melóhelyemről nem nagyon engednek netezni:

FIÚNK lesz!!!!!

Pusza mindenkinek!

Era
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Hajni: vigyázz magatokra, gyógyulgass!!! (nekem a múltkor már engedtek citromos streptilst szopogatni, nagyon sokat segített, és fertőtleníti is a torkot)

u.era: gratulálok! remélem a többi részen is renben volt az UH.

Olyan érdekeset álmodtam az éjszaka! A saját babámat mentem látogatni a kórházba a családdal. Egyáltalán nem emlékeztem a szülésre, még a nemét sem tudtam. Amikor kérdezték kit keresek, mondtam Molnár Zoét, vagy Viktort. És Viktort mutattak! Olyanédes volt! Pufók 4 kilós ki gombóc. Gyönyörű volt az egész. Csak azt bántam, mikor felébredtem, hogy nem igaz az egész. Pedig el tudnék képzelni ilyen szülést!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
timi26

Manófalvi!
Így igaz. :D :D

Ancsi!
Nagyon szép a csajszid! :D :D

Anita!
Májusban én is szétnézek ilyen könnyed nyári rucik után kutatva. Remélem addigra hatalmas választék lesz... :D :D

Az szerintem kifejezetten jó ha már nem fér majd el a pocid ebben a ruhában, legalább így lesz egy újabb nagyszerű indok miért is kell feltétlen egy újabb jópofa darabot vásárolni. :D :D

Era!
GRATULÁLOK a pasihoz! :D :D

Hajni!
Nekem március 23-án vették le az AFP-t és április 17-én érkezett meg, szerintem kórházanként (ez is) változó mennyi idő alatt veheti kézhez az ember az eredményt. :D :D

HIPP-HOPP gyógyulás!

Ma voltunk biratni Dávidot a suli művészeti osztályába és május 14-én lesz a leendő elsősök szülői értekezlete, ahol a tanszerek is megvásárolhatóak lesznek. HURRÁ! :D :D

Szép napocskás időt mindenkinek! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Hajni!
Jobbulást neked. Nekem március 21.-én vették le az AFP-hez a vért és csak most hétfőn adta ide a védőnő az eredményt. Igaz én közben az orvosom tanácsára felhívtam a labort és megkérdeztem, de csak azért mert már nagyon szerettem volna menni a genetikai uh-ra. azt meg ugye az eredmény nélkül nem csinálják :lol: . Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy hívd fel a labort és ott meg fogják mondani. Legalább megnyugszol egy kicsit :D

Kilók. Mint már írtam én csak 0,8 kg-ot híztam eddig. De én is fogyással indítottam a terhességet mint Hajni. Remélem csak annyit fogok hízni, mint amennyit az elején leadtam :lol: az pedig 7 kiló.
Era gratulálok a kisfiúhoz :lol: Tudjátok már a nevét?

Lányok ti hogy áltok a babaholmik vásárlásával? Én még semmit sem vettem, nézelődni nézelődtem már, de nem tudom tanácsos-e ilyen hamar bevásárolni :shock:

Anita nagyon formás pocid van :lol:

Szép napot mindenkinek. Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

KISFIAM lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyáltalán nem volt szemérmes. Szétpakolta a kis tappancsait és középen ott volt a kis kukija. A dokinő szerint annyira nem szégyenlős, hogy ez 100%.

Úgyhogy Hajni engem kékre varázsolhatsz. :D Köszi

Timi! Még januárban én is álmodtam azzal, hogy megszültem és kisfiam lett. És lám...

Az én AFP 1,7 és a doki azt mondta ez tökéletes.

Viszont sajnos a placenta a méhszájon van. :(
De most bízom benne, hogy még feljebb megy.
És sajnos emiatt nálam is előfordulhat vérzés. Hát megpróbálok vigyázni magamra.
Ettől eltekintve Törpivel minden rendben.

Engem is mindig vizsgálnak hüvelyi úton.Nézi a doki, hogy zárt-e a méhszáj és megnyomkodja a hasam, hogy nem e fáj valahol.

Hát további szép napot. :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Hajni, neked jobbulást kívánok! Gyógyulj meg mihamarabb!

U.Era, gratula a fiúcskához! :D

Timi, azért biztos jó lesz majd emlékezni is a szülésre... :wink: Akkor Viktor lesz az álmod szerint???? :wink:

Szép napot mindenkinek
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Nyerkit gratulálok!!!!!!! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Nyerkit nagy gratula a kissráchoz :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Én a tegnapi névnapi köszöntéseket magamra vettem, úgyhogy köszönöm! :D
Ancsi26
nagyon vagány kiscsajod van! :)
Mazsola, sima uh-n nem lehet ott a férjed? 12. hetesen velem bejött a férjem (hű, egész meg volt illetődve), meg úgy tervezzük, hogy jövő héten a 18.hetesre is bejön. Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk már hogy fiú-e vagy lány, remélem mutatja majd magát :)
Hajni, neked jobbulást! Te melyik dokihoz jársz? Mikor esedékes neked az uh?
Móni, én még nem nézegettem babaruhákat, na jó csak messziről.. Én biztos, hogy majd csak a vége felé fogok vásárolni, azt hiszem babona...
Nyerkit, gratulálok! Nekem is hasonló méhlepény gondom van, de biztos nem lesz semmi gond! :)

Kép
zsozi78

Szióka mindenki.

Én is ejlölgettem be iwiwen,de nem mindenkit találtam meg.

Anitja: a becenevem clar-tutu sz.tem így megtalálsz vagy megtaláltok.De amúgy szép a pocakod...:) Egyáltalán nem vagy nagydarab.

zsuzsóci29:én is rosszul voltam párszor a gravidától sőt még az elevittől is,így nem próbálkozom szedni őket.

Ahogy nézem nincs szerencsém az iwiwel,úgy levan lassúlva..:(

Mi is voltunk uh,de nem tudta megmondani,kislány vagy kisfiú-e a drágám.
Pedig annyira szeretném tudni.Viszon a nagyságát tekintve előrébb vagyok egy héttel,legalábbis az uh szerint.De mennyire lehet erre alapozni? Kitudja.

Az AFP nekem sem jött meg 6án vették le. Azt mondta nekem is a védőnőm,hogy ha nem jön 2 héten belül egy távirat róla akkor okés. Csak ha rossz akkor értesítenek ki.

Hízni még én sem híztam.Eddig..:)

Majd most..:)

Nektek nem szokott szurkálni, nyilalni , a hasatok alsó része?

Nem tudom mi ez.. Lehet attól,hogy nő a pocak ??

Ancsi26: édes a lányod..:)

Nem untatlak tovább titeket..

Mindenkinek jó pocak növesztést..:) :D
varga tünde

Sziasztok!!

Ha lehet, akkor én is szeretnék csatlakozni hozzátok!! :) Van még egy hely számomra is? :)

Üdv mkinek!

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Sziasztok Mammikák!

Nagyon nagyon gratulálok a Kislegényekhez Era és Timi (Nyerkit)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titokban én is Fiúcskát érzek :wink: de Anyukám is Petikét várt aztán Anita lett :lol: Nagyon nagy dolog ez az UH, még 20-30 éve is a szülés pillanatában tudták meg, hogy fiú-e vagy lány a Baba.

Babaholmik: Én csak nézelődöm, és tervezgetek - például tegnap textilpelust kerestem, mert az mindenre jó (büfiztetni, aludni..), szeretnék belőle min.10darabot, és kiderítettem, hogy a cseh amit itt Magyaro.-on lehet kapni elég ramaty minőség. Meg kiságyat nézegetek, olyat szeretnék aminek lehevető az oldala, és később kiságyként is jó, képzeljétek, már olyan is van, aminek van ágyneműtartója :shock: . Na szóval ilyesmiket, de csak itt az interneten, még Bababoltba nem mertem menni, biztos én is babonából :roll:

Lányok! A főzéssel hogy álltok? Én igazi "konyhatündér" lettem, nagyon kreatívan főzök, és még a semmiből is oltári jó kajákat csinálok pillanatok alatt :)

Regina! Tényleg a csípőm lehet, ugyanis nekem inkább keskeny. Jaj akkor hétfőn remélhetőleg Te is megtudod, hogy fiúcska, vagy lányocska, de jó!!!

Vadvirág! Most látom, hogy újpesti vagy??? Én is, mármint oda vagyok bejelentve, kihez jársz? SZTK-ba voltál AFP-n? Akkor Te is a Honvédba fogsz szülni?

Hajni! Gyógyulást kívánok Neked, próbálj meg sokat aludni, az a legjobb orvosság.

Vigyázzatok Magatokra és a Kisprüntyikre! Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Tündi! Bejelőltelek iwiwen. Nekem szokott szúrkálni, nyilalni, de már nem is figyelek rá, mert a 11 hét óta van, akkor be is pánikoltam, és megnézettem a 12.heti UH-on a méhszájamat is, a doki azt mondta zárt és ne aggódja ez normális, ahogy nyúlnak a méhszalagok és a rögzítés helyén, vagyis lent alul szúrhat, fájhat. A görcs ami veszélyes, és az is csak akkor ha ismétlődik és hosszú.

Lollypop! Szia! Már hogyne lenne hely!!! Asszem pont egyidősek a Babócáink, Te is szept. 25-re vagy kiírva? Hol fogsz szülni?

Na mégegyszer Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Szia Anita!! :)
Nem, én nem szept. 25-én, hanem szept. 24-én fogok szülni elvileg. :) :) De akkor is csak egy nap eltérés van! ;) Balatonalmádiban lakunk, és itt is fogok szülni, a városi kh-ban. :)
Köszi a kedves fogadtatást!!! :) :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Sziasztok!

Nyekrit:
Gratula a kisfiúhoz! Nálunk sem volt szégyenlős a bébi, még a doki segítsége nélkül is láttam, hogy fütyis :-)

Annyira örülök, szívem szerint világgá kürtölném minden szembejövőnek, hogy kisfiam lesz :-)

Lollypop:
szia! üdvözöllek itt!

Anitja:
Ha a cseh pelus rossz minőségű akkor milyet keressek? És hol? Biztosan veszek én is legalább 10 db -ot. Szerintem folyóeszköz lesz :-)

Varga Tünde:

MI a titkod, hogy nem híztál? Majnem egyidősek vagyunk és én már +2 kg nál tartok! Egyébként nekem nem szokott szúrkálni a hasam, hanem inkább olyan mintha kinőtt harisnyát viselnék :-) :-)

Timi26:

Igen, minden rendben volt, szívbillentyűket átnéztük, gerincét, combját, fejét lemérte a doki. Azt mondta minden rendben. Bár lehet, hogy pár nappal később szülök. De kit érdekel az a pár nap.

iwiw: én Uszkay Erika néven vagyok fent.

Puszi mindenkinek
Era
Vendég

Szia Lollypop!

Írj sokat nekünk! Üdv. a pocakosok között!

Képzeljétek, ma voltam a genetikai uh-n. Már hetek óta vártam, éjszaka alig bírtam aludni, annyira izgatott voltam, hogy láthatom Kismanót! 9-12-ig vártam a kórházban hősiesen, nem volt egy szavam sem, türelmes voltam, míg mások örjöngtek, hogy mennyit kell várni. Hát igen, rá kellett szánni az időt, de minek! 12.07-kor mentem ki és ugyanabban a percben (nem túlzok!!!!) ki is jöttem. Lefeküdtem, megnézett valamit az uh-n, amit persze nem láttam, mert nem akarta megmutatni a monitort, úgy volt vele, elég ha ő látja, közben végig mobiltelefonált és a végén bediktált 4 számot az asszisztensnek. Még csak válaszra sem méltatott! Nem is köszönt, semmilyen reakciót nem tudtam kicsikarni belőle! Bármit kérdeztem volna, meg sem hallotta, annyit reagált, ha bármit tudni akarok, menjek magánorvoshoz!
A kedves doktor úr neve: dr. Jakab Tamás. :evil: Senkinek nem ajánlom!!!! Ha meghalljátok a nevét fussatok szolnokiak!
Sírva jöttem ki az ultrahangról! Alig tudott párom megnyugtatni.
Ja, annyi pozitívum ért, hogy 3 másodpercig hallottam a baba szívverését.
Miután megnyugodtam, felhívtam a magánorvosomat, elmondtam mi történt és kértem tőle, hogy jövő héten nézzen meg a vizsgálat mellett ultrahanggal is. Utána utazunk Angliába, csak így leszek nyugodt! Az a 4 szám amit bediktált a doki nagyon jó méretek (ha jól mért!), a korának megfelelő a baba.
Ennyire kiszolgáltatottan, megalázottan még soha nem éreztem magam, mint ma.

Remélem nektek jobban telt a napotok!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok, most csak tábla, mert ezer a dolgom!

Kép
Vendég

Anita!
Igen, mi 2 éve élünk itt a IV. kerületben. :D :D

A Péterfyben fogunk szülni Dr. Tarnóczi Péternél. :D :D

Lollypop!
Tőlünk is üdvözlet! :D :D

Anikó!
Sajnálom, hogy sikerült összetalákoznod egy ilyen orvossal...

(Szegény biztos nem éppen kiegyensúlyozott mostanság, valószínűleg nem is éppen mondható boldognak és elégedettnek.)

Szóval egy percig se keseregj, legközelebb egészen biztosan egy jófej, kedves, türelmes orvos lesz az aki az UH-t csinálja majd. :D :D

Nyekrit!
GRATULÁLOK a pasihoz! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek, azt álmodtam, hogy mentünk a 4D-s UH-ra, és láttam a baba nuniját! :wink:
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg lány-e, vagy átver a 6. érzékem...
Ti mindig megelőztök... Remélem, hogy 23-án megtudjuk a nemét!!! :)

Hajni! Jobbulást kívánok Neked! Kaptál antibiotikumot? A tüszős torok veszélyes... :(

Era! Gratulálok! Te most is voltál UH-n???
Timi! Neked is gratula a fiúhoz!

Zsozi! De igen, ott lehet a párom (nem férjem :?) a sima kórházi UH-n, csak ott van olyan, hogy órákat kell várnom, ő meg sokat dolgozik, és nem igazán ér rá ott ücsörögni velem. Most jön majd először!

Babacuccok: én az utolsó 3 hónapban nem fogok már dolgozni (munkahelyen így beszéltük meg), úgyhogy akkor fogok mindent beszerezni, ami szükséges. Legalább meglesz a napi séta célja!

Tök szép már a tábla!!! :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Még mindig az éjszakai álmom hatása alatt vagyok. Egész nap csak merengtem...

Anitja: hol hallottad, hogy a cseh pelenka az rossz??? A cseh tetraéder a legjobb pelus. Puha, nem nyúlik, jól mosható (még Domestossal is), és könnyű vasalni. Én vettem annó ilyet is meg asszem magyart is. Na hát annál durvább nem is létezik. Tapasztalatból mondom. Egyébként min. 20-30 db-ot érdemes venni, ha nem akartok sokat mosni. Nálunk volt úgy, amikor bukós volt a kislány, hogy napi ötöt is elhasználtunk. Egyébként a feje alá is azt használtuk, meg a babakocsiban is volt 1-2. Szerencsére nagy része még mindig megvan, de kb. 10-et még veszek majd hozzá.

Lehet, hogy most azt hiszitek, azért szólok bele mindenbe, mert okoskodni akarok, de nem így van, csak próbálom a tapasztalataimat leírni. Ha sok akkor szóljatok, nem akarok senkit megbántani. OK? (ezt meg azért írtam, mert a sógornőm szerint túl sokat okoskodtam a terhessége alatt. Érdekes, mert szerintem, ha csak feleannyira hallgatott volna rám, lehet hogy nem töltötte volna az utsó 3 hónapot kórházban, úgy hogy a baba végig életveszélyben volt. Szerencsére egészségesen született,most 1,5 éves kis rosszcsont)

Anikó: nagyon sajnálom, hogy így alakult az UH-d. A legrosszabb az egészben, hogy pl. van aki ügyeletben szül, és mi van, ha egy ilyen orvossal akad össze? Oda az egész szülésélmény, az egész egy rémálom is lehet!!! Hallatlan!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok,

eléggé kékülünk, gratula mindenkinek (sok a fiú), én lánnyal álmodtam és titokban a férjemmel kiscsajban reménykedünk. 2 hét múlva talán kiderül...

Babaruha: babonából még semmit nem veszek, viszont efféle hajlamaimat kiélhetem az édesdrága 1 éves unokaöcsémen... Szinte minden héten viszek neki valamit...

Szúrások: apróbbakat én is érzek, de gondolom, ez a méh(szalag) nyúlása. Jobban aggasztott, hogy 2 napja oltári nagyot hánytam, de ez rossz kajától volt, túl mustáros salátát ettem (bolti), pedig szinte minden nap főzök. Már arra is gondoltam, hogy a gyomor ilyen erős megerőltetése árthat a babának, de remélem, ez csak túlzott aggódás...

Anitja: mocorgás még semmi! Pedig már úgy várom!

Kép
granda

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok,
na, idekeveredtem én is végre!
Alszik a fiacskám, úgyhogy enyém a pálya! :lol:

Húú, Timi, Era, nagyon nagy gratula a kis pöcsösökhöz!

Anikó, hátnem semmi lehetett az uh! Mondjuk én kicsit más mentalitáshoz vagyok itt szokva, úgyhogy tuti simán beszóltam volna a dokinak, de elég rendesen. Hogy lehet valaki ilyen dög?
De legalább a saját dokid megnéz majd a jövö héten!

Hajni, tényleg nem jó buli a tüszös mandula, nem kéne vele dokihoz menned? Vagy szedni rá valamit? Pihenj sokat!
Ja, ha van idöd, akkor beírnád nekem a testvérekhez, hogy Ábel 2,5 éves? Köszike!

Lányok,én is csatlakozom Timi véleményéhez, hogy a cseh tetraéder pelus nagyon is jó. Nem akarok én sem beledumálni, de egy babával már végigcsináltam. Szerintem vegyetek bátran többet, a tíz elég kévés, meglátjátok, hogy kell az. Tényleg a babakocsiban, fejecskéje alá, büfinél meg úgy általában. Nekem van itthon asszem 30 darab, sógornömtöl, meg anyukám vett 20-at, úgyhogy én nem veszek többet, ez elég lesz.
Ruhákat sem nagyon fogok vásárolni, hiszen Ábelröl minden megvan, minden szép és megkímélt, mint ahogy a babaruhák szktak lenni.
Viszont börzén vettem már egy baby björn hordozót, amit 3 kg-tól lehet használni, jobbik esetben már a születésétöl, meg egy baby römer safe horsozót, nagyon nagyon óccsón, a boltban újonnan kifizettem volna értük a tízszeresét, de mind a kettö totál újnak néz ki.
Na azért biztos veszek majd pár új holmit is, hiszen az olyan jó! Föleg, ha kiderül, hogy Áron mégiscsak Emma :lol: :lol:

Ma kaptam eg telefont, egy lány angolul megkérdezte, hogy beszélhetne-e Emmával. A párom mindjárt mondta is, hogy ez egy jel, föleg, hogy még a név is stimmel! :lol: :lol:

Hízás: én kb 1,5 kilonál tartok, ami szerintem jó, asszem Ábellal ilyenkor már kicsit több volt.

Lányok, ti nem mentek majd terhestornára? Engem épp most hívott a szomszédasszonyom, véletlenül ö is terhes :lol: :lol: , hogy menjünk együtt. Május közepétöl lesz, szerintem elmegyek, ennyi nem árt.

Lollypop, üdv közöttünk, gyere sokat!

Vadvirág, még a múltkor akartam írni, hogy tündériek az uh képek!

Húú, közben itt fújom az orrom egyfolytában, már tiszta seb :cry:
Jól elkapott a takonykór, mindig elkapom a gyerektöl az összes bacit :cry:

Na megyek, pihizek egy kicsit. Közben apa is elment kosarazni, úgyhogy nyugalom van.

puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok !

Tegnap voltunk a dokinál és azt mondta, hogy nyugodtan utazhatok. Igaz én kértem, hogy hétfőn vizsgáljon meg utazás elött.
A picurral minden rendben van.
Még mindig nem mutatta mi van a lába közt de kicsikét látszott és azt mondta, hogy talán kisfiú.
Holnap megyünk 4d uh-ra remélem ott majd végleges infót kapunk.
Nálunk a párom fiut szeretne nekem meg teljesen mindegy.

Mindenkinek gratulálok aki tudja milyen nemű babát hord a szíve alatt.

Lollypop üdv a csapatban.

Holnap este írok, hogy mi volt az uh-n. Már nagyon kiváncsiak vagyunk, hogy milyen a kis ember.

Üdv mindenkinek és sok pihit.
20200310173350

Anitja!

Beleolvastam, amit megadtál, szerintem összekeverik őket. A lényeg az, hogy amikor sort kerítesz a vásárlásra a cseh pelenka puha tapinású, sűrű szövésű és hófehér. A másik, amiről szerintembeszélnek az durva és ritka szövésű. Amint megfogod, kiderül. A cseh pelenkának van fürdőlepedője is. Jobban szerettem, mint a frotírtörcsiket, mert ezzel tuti szárazra lehet törölni a baba bőrét, ami szerintem nagyon fontos. Én öt éve kettőt is vettem belőle és a mai napig abban törlöm a lányomat, ő is nagyon szereti, mert puha. Ja és még mindig semmi baja nincs, pedig legalább százszor hipóztam is. (Clorox, v. Domestos). Remélem tudtam segíteni.
Ja, igen a cseh fajta egy kicsit drágább, de hidd el megéri.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?