Sziasztok,
na, idekeveredtem én is végre!
Alszik a fiacskám, úgyhogy enyém a pálya!
Húú, Timi, Era, nagyon nagy gratula a kis pöcsösökhöz!
Anikó, hátnem semmi lehetett az uh! Mondjuk én kicsit más mentalitáshoz vagyok itt szokva, úgyhogy tuti simán beszóltam volna a dokinak, de elég rendesen. Hogy lehet valaki ilyen dög?
De legalább a saját dokid megnéz majd a jövö héten!
Hajni, tényleg nem jó buli a tüszös mandula, nem kéne vele dokihoz menned? Vagy szedni rá valamit? Pihenj sokat!
Ja, ha van idöd, akkor beírnád nekem a testvérekhez, hogy Ábel 2,5 éves? Köszike!
Lányok,én is csatlakozom Timi véleményéhez, hogy a cseh tetraéder pelus nagyon is jó. Nem akarok én sem beledumálni, de egy babával már végigcsináltam. Szerintem vegyetek bátran többet, a tíz elég kévés, meglátjátok, hogy kell az. Tényleg a babakocsiban, fejecskéje alá, büfinél meg úgy általában. Nekem van itthon asszem 30 darab, sógornömtöl, meg anyukám vett 20-at, úgyhogy én nem veszek többet, ez elég lesz.
Ruhákat sem nagyon fogok vásárolni, hiszen Ábelröl minden megvan, minden szép és megkímélt, mint ahogy a babaruhák szktak lenni.
Viszont börzén vettem már egy baby björn hordozót, amit 3 kg-tól lehet használni, jobbik esetben már a születésétöl, meg egy baby römer safe horsozót, nagyon nagyon óccsón, a boltban újonnan kifizettem volna értük a tízszeresét, de mind a kettö totál újnak néz ki.
Na azért biztos veszek majd pár új holmit is, hiszen az olyan jó! Föleg, ha kiderül, hogy Áron mégiscsak Emma
Ma kaptam eg telefont, egy lány angolul megkérdezte, hogy beszélhetne-e Emmával. A párom mindjárt mondta is, hogy ez egy jel, föleg, hogy még a név is stimmel!
Hízás: én kb 1,5 kilonál tartok, ami szerintem jó, asszem Ábellal ilyenkor már kicsit több volt.
Lányok, ti nem mentek majd terhestornára? Engem épp most hívott a szomszédasszonyom, véletlenül ö is terhes

, hogy menjünk együtt. Május közepétöl lesz, szerintem elmegyek, ennyi nem árt.
Lollypop, üdv közöttünk, gyere sokat!
Vadvirág, még a múltkor akartam írni, hogy tündériek az uh képek!
Húú, közben itt fújom az orrom egyfolytában, már tiszta seb
Jól elkapott a takonykór, mindig elkapom a gyerektöl az összes bacit
Na megyek, pihizek egy kicsit. Közben apa is elment kosarazni, úgyhogy nyugalom van.
puszi mindenkinek!