Sziasztok!
Remélem nem fog elszállni.

Kicsit panaszkodom én is.
Nekem is volt hasonló jó élményem mint Mandalának. A párom munkahelyére friss hús jött.

A kiscsaj 24 éves és modell... Sikeresen az én páromat találta meg legelőször, mondván, hogy egy olyan emberrel akar barátkozni akiben megbízhat, aki tudja, hogy kiben lehet bízni és kiben nem. Amikor ezt mondta apa már itt kiborult a bilim... Miért pont egy pasihoz megy oda?? Honnan tudja, hogy benne meg lehet-e bízni... stb.

Aztán a történet folytatása az lett, hogy mivel apa csinál fotó retusálást és a nagy álma az, hogy fényképezzen egy modellt, így telefonszámot cseréltek.

Aztán az a dög megkérdezte az ÉN páromtól, hogy mi lenne ha közelebb kerülnének egy fotózás alkalmával??

Még az a szerencse, hogy megbízom a páromban... Na mindegy. A lényeg, hogy bemasíroztam kis családostul apa melóhelyére és egy finom "nőies" kézfogással bemutatkoztam a kiscsajnak..

A múlthéten pedíg kirúgták...

De apa hozzá sem nyúlt, le sem fotózta és nem is sajnálja, hogy menesztették. Szóval szent a béke.
És ami a munkásokkal kapcsolatos.. Mi a tetőteret szeretnénk bővíteni, de mi már a tervezőnél elakadtunk.. Már 3 hete kész van minden tervrajz és már rég be kellett volna adni engedélyeztetni, de mindíg van valami kifogása.. Aztán, ha beadja végre akkor még egy hónap mire elbírálják, utána min 3 hét míg a hitelt elbírálják ( ha nem kötnek bele semmibe sem ), és csak utána kezdhetünk el épírtkezni. Ja és aug közepéig egy szobának készen kell lennie legalább. Úgyhogy életem legszarabb nyara előtt állok asszem.
Na nem panaszkodom többet. Voltam védőnőnél. Most tartok mindössze +1 kg-nál.

Juhéjj.

:D És minden keményedés és görcsölés ellenére is nagyon vastag, nagyon kemény, és nagyon zárt a méhszáj.

:D Ezek legalább jó hírek.
A nagyobbik kicsi lányom meg mostanában kidugja a pocakját és közli velem, hogy baba van a pocakjában és vigyázzak nem szabad ráülni.

:D
Tényleg. Lehet pocakot napoztatni? A hátam már leégett, előről meg fehér vagyok.
Na abbahagyom a kisregényemet. Majd még jelentkezem. Sziasztok és további szép napot mindenkinek.
Rita