A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Miszike család!Kép Hatalmas gratula!Kép Nagyon jól csináltad Miszike! És a papa is gyönyörû beszámolót küldött! Persze várjuk Miszike verzióját is, mert átélni egy picit mégiscsak más!

Akkorát havazott Szlovákiában, hogy le volt zárva az út egy ideig, de most már bent van a családom az országban! Jó volt ez a szingli hét, de nagyon hiányoztak azért!

IldiKép
Nekem is oldalt van néha a pocakom és fõleg egyik oldalt rugdos. Máshol is rúg meg öklöz mint a többiek, valszeg azért mert a fenekén csücsül.

KaskaKép
Nem olyan nagy az a fájdalom, I. napos mensis görcs, pont azért jó szerintem, ha tud róla az ember, mert akkor már a szopira tud koncentrálni.

BeuKép
Anno Bp-re jártam dolgozni. Amikor a fiam 9 hónapos lett, felfogadtunk egy lányt heti két napra. És otthon is tudtam dolgozni. Lányom születése után tönkrement a jó kis munkahelyem. Két éves volt szinte, amikor hívtak itt az agrártudományi egyetemre dolgozni, 4 órás állást vállaltam gyes mellett, így Zsuzsi bölcsis lett délig. Szerencsénk volt, kb. három nap alatt beszokott, fõleg, hogy már ott volt a bátyja. Azóta is az egyetemen vagyok, fizetés olyan amilyen, viszont munka érdekes, és ami lényeg, rugalmas a munkaidõ. Bagoly természet lévén, sokszor este dolgozom itthon.
Szóval szerintem az a lényeg, hogy olyan munkahelyed legyen, hogy ne kelljen mindennap bemenned, vagy olyan, ami rugalmas munkaidõs. Ha van családi segítség, akkor könnyebb, de ha nincs, akkor az a jó, hogy ha valaki a családból olyan állást vállal, hogy beleférjen a gyerek betegsége, Anyák Napi mûsor, úszás, zeneovi stb. stb.

Urszila
30+6
urszila

PocókaKép
Mél megy!
urszila

Sziasztok!

ÓRIÁSI GRATULA MISZIKE ÉS KIS CSALÁDJÁNAK!
S78 Köszönjük szépen a sziporkázó beszámolót,nagyon aranyosan irtad le!!!Gratula!

Miszike!
Hát igy Te biztos nem tudsz jönni talira,de azt hiszem a pici triplán kárpótol mindenért!!!!Nagyon jó Mamiskodást kívánok Neked!

Tali!

A helyszin már meg van:
Kamilla Teaszalon 1077 Wesselényi u. 47. tel.:342-2140
Nyitva mindennap,kivétel vasárnap,11-22ig.
Ha elõre szólunk biztositanak helyet a megadott idõpontra.
Asztalnál kell ülni,nem kell földre heveredni!!!"

Most már csak az idõpontban állapodjunk meg ,és mindenki aki akar és tud jönni,
jelezze,és én már is foglalom a helyet!!!!
Szerda 19. 18óra körül?Vagy csütörtök,esetleg péntek???????????????
Szavazzatok!!!KépKépKép

Mariann
25
Névtelen

Köszi, megkaptam, válaszoltam!

Olyan, de olyan szép idõ van, én meg itthon takarítok...ez igazságtalanság Kép
Pocóka (pocóka)

Nekem csütörtök lenne jó

Pocóka
Pocóka (pocóka)

Sziasztok!

Hat akkor folytatom tovabb tegnapi tevekenysegem :-)

Amugy tok jol aludtam, es Kispapa is teflonalt, hogy bekesen megerkeztek, finom melegben aludtak. Aztan a hir a Miszike babajarol... szoval abszolut happy vagyok :-)))

Megcsodaltam a kepeket! Naggyon helyesek vagytok! Myssnia, lenyugozo a pocid, nekem nagyon tetszik :-))) Beu, szerintem nagyon jo az a kep, ennyi infantilizmus boven belefer :-)))

Csucsuka,
ahogy magamat ismerem, en is biztos fel fogom tolteni a kajaautomatat szopizas kozben :-)
Egyel legalabb fokhagymas piritost! Hagymas is, sult is... :-)
hehe, ki hogy valaszt bejaronot ;-)
Mindig ugy elpirulok, amikor negyedakkora leveleket irsz, mint en, es a vegen kozlod, hogy szomenesed van...

Tenyleg, van barmi osszefugges, hogy amit pocisan megkivanok, azt a baba is jobban szereti? (Akar szopinal, akar kesobb)

Kangi,
nagy voltal! Teljesen meg tudlak erteni, en is utalok vasalni, port torolni, sikalni! Es a targyak mindig kupacokba rendezodnek korulottem :-(
Nagyon orulok a jo hireknek, hogy jok az eredmenyeid es hogy tovabbra is van eselyed a termeszetes szulesre!

Franyo,
42, persze :-)))
Szerintem egyszeruen mindenkire rajonnek neha az ilyen gondolatok. A remalmok is pont errol szonak. Kispapad jo fej, jol teszi, hogy nem hagy belemerulni :-)

Marti,
oregasszonynev, bah... Az enyem meg Vilcsi lesz, ha tenyleg kislany (Viola Dora). Es a Violat is lecikiztek mar, hat magasrol nem erdekel :-P Azert van annyifele nev, hogy ki-ki kedvere valogathasson!
Uveglampa de szep :-)))

Norkapapa,
megcsodaltam Jazmint, nagyon szep kislany :-)))
Drukk, hogy ma mar ujra egyutt lehessetek otthon :-)

Hasfajos babak: a baratnom gyerekdokija kozolte, hogy nem muszaj szenvedni es felirt valami cseppet. Es tenyleg sup-sup elmult :-) Errol tudtok valamit? Engem meglepett, mert elotte en is azt hallottam, hogy hat a hasfajossag nagy pech, meg kell varni, mig kinovi es ezt-azt ne egyunk stb.

Beu,
jol emlexem, hogy Neked mondta azt is a doki, hogy meg sokat izegforog a baba? Lehet, hogy meg bukfencezik addig 2-3-at! Azert ha mar kezd alakulgatni a mehszaj, szerintem pihizzel sokat!

Mariann,
nyugi! Olyat meg eletemben nem hallottam, hogy egy ejszaka alatt a baba osszement volna :-]
Jesszus, most olvasom, hogy micsoda baleset ert Benneteket :-( Hat remelem, nem sokaig csodalkoznak, hanem jon egy tuchtig szerelobacsi es temposan kijavitja... De meg jo, hogy nem akkor lett ez, amikor ott van a baba!

Myssnia,
most olvasom, hogy ma mar korhazlako vagy, es nem tudsz netezni, kar... De az a legfontosabb, hogy jo helyen es biztonsagban legyel. Kivanom Neked, hogy rovid ideig tartson es gyere haza babocastul minel hamarabb :-)

Maci2,
Ejnye, Kispapa! :-) A babanet: elet, ero, egeszseg :-)))
Amugy lehet, hogy ha nem kell bejarnod dolgozni, lemegy a cukrod? Jo lenne! A cukorban allitolag rendesen benne van a stresszfaktor.

Panka,
hat en nem tudom, de nem a baba-mama kompatibilitast nezik? Az lenne logikus!

Ez megint egy kupac level volt :-) Most nezem, en is aggodosabb fazisomban lehetek, mert annyit kerdezek, hogy hogy lesz, mint lesz a babaval... Bar nem erzem magam feszultebbnek. Lehet, hogy csak azert, mert felmerulnek jo kis erdekes temak.
Minden jokat, harapok valamit, aztan huss utolerlek Benneteket :-)

Kaska
kaska

Miszicsalád! Kép
Ez SZUPERJÓ hir! Kép Hurrá! Hurrá! Hurrá Miszikének, Kismisznek és Kispapijuknak!
Nem lehetett könnyü ezt végigcsinálni, de lényeg, hogy minden rendben van! Nagyon sok boldogságot!!! Kép

Amúgy én most csak gyorsan beugrottam hozzátok, mert a mindenféle bokros teendök lekötöttek, csak látni akartam, mi van Miszikével, na és persze hogy Myssnia nem küldött-e sms-t. De nem, igy még csak 2. vagyok a táblában.
Jelentem, lehet, hogy Manó nem lesz elsö, mert anyu mindkettönket túlhordott, tehát 25-26-án még simán egyben lehetek Gumimacimmal, aki továbbra is igen élénk, kivéve tegnap este, mert egyszercsak nekiálltam 10 percenként keményedni Kép Remekjó érzés volt! Persze fájás semmi, szóval nem aggódtam, hogy "juj, mindjárt ideszülök", csak örömködtem, hogy ebböl azért lassan már baba lesz ... Hát mit szóltok?! Kép

Na visszaolvasgatok és egyáltalán, kicsit törödök veletek, nehogy úgy érezzétek, el lettetek hanyagolva Kép

Pussz
Kangi
39+1
kangi

Sok boldogsagot Miszike csaladnak! Mar epp akartam irni, hogy biztos nem marad odabenn a baba, amikor latom, hogy ezt Rebeka is igy gondolta!

LAnyok, bocsi, hogy nem fordulok elo gyakran, bekovetkezett, amitol eddig is tartottam, cicigondok vannak!
A sima kezdet utan szokas szerint jol bedurrantam, hidegrazas, kokemeny cicik, es az egyik oldalon furcsa kinezetu mellbimbo! Szuleszno naponta min. egyszer itt van, es probalja kimasszirozni, keves sikerrel. De nem adjuk fel! Csakazert se! Bar mar biztos tobbet bogtem, mint amennyit Miki szopott...
Valoszinuleg selejtes a cicim, hogy harmadszorra sem sikerul ugy, ahogy elgondoltam, egyelore csak abban bizom, hogy a kezdeti nehezsegek utan "megerdemlem", hogy valamennyire szopjon Miki, meg ha nem is lesz olyan egyszeru, hogy mellreteszem, racuppan, teleszivja magat ket perc alatt, aztan elegedetten lecuppan rola!

Myssnia,
Drukkolunk! Ha masert nem, hat a hirek miatt azert majd igyekszem bekukkantani hozzatok!

Ja, es masodik, harmadik ejszakat Miki vegigorditotta, egy perc szunet nelkul! Kicsit olyan vagyok, mint a mosott kaki. Raadasul Gyuri mereven elutasit, akkor is ordit, ha ranezek, ha meg a kozeleben vagyok, akkor jol belemrug! Viszont a baba tetszik neki!

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Norkini, Zsuzsi, Miszike nagy-nagy gratula a babucikhoz! Sok boldogságot! Kép
Mi ma vagyunk 4 hetesek, Bogika õrületes módon nõ és hízik: 3220 grammal jöttünk haza a kórházból, és most meg már elhagytuk a 4 kilót! Egy-egy szopi úgy 60 és 100 gr között szokott lenni, de a 100 az ami jóval ritkább. Az éjszakák viszont elég fárasztóak, mert soxor van órákig tartó hiszti, viszont tegnap éjjel megörvendeztette végre anyukáját, mert fél kettõtõl aludt egyfolytában reggel 7-ig! El nem tudom mondani milyen jól esett végre egyszerre 5 órát aludni egyhuzamban. Kép

Puszi mindenkinek, és drukk a finiselõknek!

Kispici és Bogika, aki ma 4 hetes
kispici

Sziasztok!

Zsuzsofi,
Jo a keped!
Szegeny kicsi Anna, kar, hogy elugyetlenkedtek neki elsore :-( De biztos hamar megvigasztalodott.
Akkor Te eleget gyakorolhatod a babazast :-)
Bator vagy, hogy igy elhataroztad, hogy nem kersz fajdalomcsillapitast... En addig nem dontom el, amig meg nem tapasztalom, mit is kellene kibirnom.

Leszter,
most ertettem meg, miert is irsz listat :-) Nagyon jo otlet, mar en is gondolkodtam rajta, hogy hogyan valogatom szet kesobb a cuccokat.

Momo,
hat akkor DRUKK Neked is, es emellett szurkolok a nyugis hetvegeert es a jo idozitesert! Vegul is most, hogy mar neve is van a babanak... :-))

Mano2,
hintaszek, ennyiert? Az nagyon jo! Ugye van meg? Hu, hetfon megyek es megnezem... csak befer meg valahova! Olyan regota szeretnek, de eddig csak rosszat vagy nagyon dragat lattam.
Ezek szerint Neked sem kell mar sokaig varakoznod :-)))

Zsurlo,
OLLE! Ez nagyszeru! Olyan jo, hogy nem kell mar emiatt rettegned! A bankhitel az elozmenyekhez kepest megis egy atlathatobb folyamat lesz, legalabbis remelem.
Elhitted mar, hogy van egy sajat otthonotok? :-)))))

Mariann,
gratula a szep eredmenyekhez :-)
Tali: en 18h-ra barmelyik nap odaerek, ugyhogy az en szavazataimat oszd el egyenletesen :-)

Urszila,
megneztelek :-) ma delelott a tobbiekkel egyutt, de hidd el, nem az jut eszembe, ha Rad nezek, hogy mily szemtelenul fiatal vagyok :-)))
Nem panaszkodom en egy szalat sem a koromra. Egyetlen gondom, hogy ha megis ugy dontenenk, hogy harom baba, hogy fogom "beosztani", mert ketto utan szeretnek egy picit dolgozni, de talan jobb lenne 40 ev elott megszulni oket... hat hihetetlen, hogy milyen "gondjaim" vannak, nem? :-)))
En kicsikorom ota felek a betoroktol. Talan azert, mert nevelesi celzattal elmeseltek nekem, hogy amikor nagyanyam gyerek volt, majdnem bement hozzajuk egy rablogyilkos, csak szerencsere nem engedte be. Barhol laktam, ez mindig elojott :-(
Delelotti tali nekem hetvegen jo, egy kivetel, ha videki rokonsag jelentkezik be.

Borcsa,
nagyon koszi a turelmes magyarazatokert es a tippekert :-)))

Ildi,
nagy Gratula es teljes elismeresem! PhD szigorlat nagypocisan, nem semmi! :-)
Kispapa majusban keszul elkovetni ilyet. Csak azert izgulok, hogy fog tudni nyaron doktorit irni, mikozben mar itt lesz a baboca :-) Majd gyakorlunk onfegyelmet mindketten. De legalabb dolgoznia nem kell majd, mivel most tanit :-)

Snoopy,
Koszi Neked is, "magzathenger", ezt meg soha nem hallottam, de nagyon tetszik :-))) Meg fogom beszelni kis bikficemmel, ha eljon az ideje, hogy jol tankolja tele magat vizzel, es hengeredjen szepen :-)))

Beu, Borcsa,
azert nem kell annyira felteni Kispapimat. Neha megkegyelmezek neki, es levetem a szogekkel kivert erenyovemet ;-)))

Franyo,
oh, konyhas levlista! Eszembe sem jutott, pedig olyan praktikus! Ha mar itthon leszek, biztosan kiprobalom, mert szeretek fozicskezni, csak keves ra az idom.
Aha! Osszeraktam az almaidat, es mar ertem! Azert keszulsz Te 42+ra, mert mire kibujik a baba, megtanitod beszelni! ;-)))

Kangi,
azt szolom, hogy ebbol lassan mar baba lesz :-)))

Zsuzsi,
A cicid NEM SELEJTES! Nagyon jo kis cici, es Mikibaba nemsokara tele fogja tomni beloluk a pocijat. Ket sikertelen probalkozas utan teljesen ertheto, hogy van Rajtad egy csomo lelki teher! Bogd ki magad, ha jolesik, de probalj nem gorcsolni! Nagyon klassz, hogy nem adod fel, Te egy fantasztikus no vagy!
Amugy pillanatokon belul ugyis itt lesznek a tapasztalt anyukak, es ok gyakorlati tippekkel is el fognak latni. Gondolj arra, mekkora szurkolotaborotok van :-)))))))))
Gyuri kisse meg lehet sertodve Rad, de ez el fog mulni. A sztorik alapjan, amiket meseltel rola, olyan "igazi fiu" lehet. Azert a belerugas tulzas, azt nem muszaj elturni.

Hat lanyok: sikerult!!! Befejeztem az olvasast, es ooolyan jolesett! Viszont valami remes lustasag jott ram, pedig lenne mit csinalnom... De szerintem kicsit olvasgatok meg, aztan elmegyek szundizni egy-ket orat.
Minden szepet s jot!

Kaska
kaska

Kaska!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Franyo
38
franyo

Miszike, Rebeka, Kispapájuk!
Nagy nagy gratula nektek és köszi az élménybeszámolót, jól végigbõgtem, olyan megható volt!

Én ma vettem magamnak egy kismamafarmert és rettenetesen ötülök, mert asszem október óta nem volt rajtam a kedvenc farmerom, mivel már nem jött rám. Kép
Jót dicsekedtem, és most menek pihenni egyet.

Várjuk a babaesõ további cseppjeit és DRUKK!

Természetesen nem ötülök, vagy hatulok, hanem örülök.

20+2

Ma nagyon poénos kedvében van mindenki, jól szórakozom, míg olvasom!

Urszila! Kösz a beszámolót, a rugalmas munkaidõ tényleg jó. Én nem így dolgoztam, de a fõnököm elég rugalmas, úgyhogy van esély. De ez még elég messze van, kár aggódnom. Sütöttél, fõztél valami finomat, mire jön a család?

Mariann!Én a csütörtök mellett voksolok, de a többit is meg tudom oldani.

Kaska! Addig, míg ilyen szórakoztatóak az irásaid, ne aggaszd magad a hosszúságukon!
Szerintem szép neveket választottatok, és a becézés is aranyos. Én fõleg azért ódzkodom a Lõrinc ellen, mert nem tudom hogy lehetne becézni. Nincs valami jó ötletetek? ( A Lóci kivételével, olyan már van a családban.)
Én nem voltam különösebben kívánós, de volt egy-két dolog, amit nem bírtam elfogyasztani (sör, sárgadinnye) Majd letesztelem a babán, hogy õ mit szól ezekhez. Ha rá sem bír nézni a cumisüvegbõl sörre, akkor igaz a hiedelem. Kép
A betörõs sztori kiváló példája annak, hogyan lehet jó kis parákat beépíteni az emberbe. Persze jó szándékkal!
Erényöv? Kép Kép

Kangi! Kedves tõled, hogy két keményedés között törõdsz velünk. Remélem, két fájás között is eszedbe jutunk! Kép Nagyon közel vagy Te is, szorítunk! Azért az nem biztos, hogy túlhordod, látod Zsuzsi meg pont arra számított, hogy a családban senki nem hordott túl babát. De legalább fel vagy készülve!

Zsuzsi! Tarts ki!!!! Biztosan sikerülni fog! Õszintén kívánom! Gyuri meg lassan megszokja az új helyzetet. Az is valami, hogy a baba tetszik neki.

Kispici! Tök jó hogy ti már így öszeszoktatok, és Bogi jól fejlõdik. És öt óra egyhuzamban! Hónapok óta nem volt ilyen. És ráadásul ilyen pici baba mellett! Kép

Ildi! Én is gratulálok a szigorlatodhoz!

Beu
36+6
beu

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36304751166 <sms-sender@westel.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Sat, 15 Feb 2003 19:06:05 +0100 (MET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]Myssnia.[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
Sziasztolk!Semmi fejlemény nàlam, csupa uncsi ez a vàrakozàs! Remélem nem kell sokat. Pusz!
mailgateway

Sziasztok Miszikeek,

Nagyon gratulalunkk a kislanyotokhoz es minden elkepzelheto oromet kivanunk innen a szomszedbol !!!! JJJJJ
Varjuk a kepeket!!!!
Puszi
Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

Miszike!
Nagy nagy gratula neketk és sok sok tejcsit! A férjed meg nem semmi! Még el is pityeregtem magam, annyira szép a történetetek! Legyetek nagyon boldogok!

Zsuzsi
Kiatarást a szopihoz! Nekem sem volt könnyû ano vérzõ mellbimbókkal pokoli fájdalmakkal, de mégis sikerült, muszáj volt állni a sarat Dani érdekében! És még most is vígan szopizik majdnem 8 hónaposan.

Mano_2
Nekünk is van hintaszékünk, amit szopihoz vettünk, de nekem nem jött be, én egy tornazsámolyon tudok legkényelmesebben szoptatni. Szeretném eladni, mert csak áll és nem használjuk. Megpróbálok róla feltenni egy képet, hátha tetszik és meg tudunk egyezni. Elõzeteseben, a színe fehér, de sok párnát tettem rá és egy puha plédet. Ücsörögni benne nagyon jó, de szopi nem nagyon tetszett benne. Mi 16E Ft-ért vettük, de olcsóbbért megszámítanám. Szólj ,ha érdekel, ,akár meg is nézheted nálunk és kipróbálhatod!

Beu
Lõrinc becézése lehetne Inca is, egyik ismerõsömet így hívják.

Pusz
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Miszike család NAGY GRATULA NEKTEKKépKépKép! Nagyon tetszett az élménybeszámolóKép

Zsuzsi kitartást a szopihoz, hidd el, menni fogKép. Gyuri meg szerintem egyelõre nehezen birkózik meg a kis riválissal, az is tök jó, hogy Miki legalább tetszik neki. Én is kicsit izgulok, mi lesz majd a lányom véleménye az új kiságylakóról, de majd csak belerázódik. Legfeljebb én haladok közben rohamosabban az öregkor feléKép (Tudjátok, a gyerek az az élõlény, aki megédesíti az öregkort, de segít is, hogy hamarabb elérd aztKép).

Myssnia, remélem a kényelmes elhelyezés ellenére már neked sincs sok hátra, én továbbra is szurkolokKép

Kaska, én nem bánnám mostanában, ha magamra hagynának, hogy nyugodtan irogathassak nektek a neten, szóval irigyellek egy kicsit. Viszont a párom nélkül lenni én is utálok, és szintén kicsit félek egyedül a házban, pedig ez nem volt jellemzõ rám korábban. Még a végén betörõktõl reszketõ öreganyó lesz belõlemKép. Szerencse, hogy van egy roppant nagypofájú német juhász kutyánk, aki igyekszik is megszolgálni a jó ellátástKép.

Ildi, gratulálok a szigorlathozKép.
Az én pocaklakóm is teljesen váratlan helyeken képes rúgdosni, talán csak a hátam közepét nem próbálta mégKép

Beu, én se bírtam ránézni a sörre az elõzõ terhességem alatt, a lányom mégis minden sörösüveg szájára rácuppanKép. Az isten se mossa le rólunk, hogy alkoholisták vagyunk a párommal együttKép.

Valaki nekem is elküldhetné az õszibarackos pulyka receptjét, mert nagyon megkívántam.(Elõre is köszönömKép) Viszont ez a sütés-fõzési vágy nálam nagyon gyanús, mert amikor utoljára 4 napi élelmet elõre megfõztem, másnap megszületett a lányomKép.

Nálunk semmi különös nem történt, leszámítva, hogy a lányom valami frontot érzékelt és levetkõzte minden jólneveltségétKép, és amúgy tisztességesen kiborította az egyébként birkatürelmû apját. Én meg a párom általi ágynyugalomra vagyok ítélve, úgyhogy segíteni sem tudtam neki. De azért férjecském hõsiesen elvégezte az összes házimunkát és a maradék lakásátrendezést is letudta, szóval jöhet a kisebbik poronty plusz a segítõ nagyik csapata, mi felkészültünkKép.

üdv
Momo
(37+1)

Momo
momo

Manó_2
Tettem fel a profilomba egy képet a hintaszékrõl, ,ha érdekel, akkor szólj!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Momo!

Lesztert nem látom most - tényleg, hol vagy Leszter? - úgyhogy gyorsan elküldöm a tõle kapott barackos pulykát, hátha segít! De ha Te pihire vagy ítélve, ki fõz? A párod? De akkor ki szül másnap? Kép
Jó étvágyat!

Beu
36+6
beu

Zsu!
A Szoptatás topikban ajánlotta Liesel korábban betoncicre/kezdõ mellgyuszira:
Ami még nagyon jó, és mindenképpen próbáld ki: Normál fejeskáposzta levelét terítsd ki az asztalra, vagy gyúródeszkára. Sodrófával csinálj úgy, mintha nyújtanád, ettõl összetörik, levet ereszt. Ezt tedd fel a melledre, fóliát rá, és egy sztreccs póló odafogja. Cserélgesd kb. 45 percenként. Ez elég hatásos szokott lenni.
Sajnos-hál'istennek nekem sose kellett kipróbálni, úgyhogy személyes tapasztalatom nincs.
És nem selejtes a cicid, most már tuti menni fog! Nyugi-nyugi! Nagyon ügyesek lesztek Mikivel.Kép
Meglásd, pár hét, és te leszel itt a fõ szopis tanácsadó!

Lányok! Már úgy ideszoktam, hogy bocsánatot se kérek, ha rátok zuttyantok egy-egy kisregényt.
Lehet, hogy vennem kéne egy tesztet?KépKép

De már rutinosan nyomhatjátok a PgDown gombot, ha megláttok a fejlécben... Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Bocs, Momo, ez csirke, de remélem, erre gondoltál. Elküldtem.

Beu
beu

Beu!
Lõrinc becézései a Ladóból: Lõrincke, (Lóci), Lõke, Lörke, Lõri, Lõrike, Lenci. Persze még lehet vele játszani (Lorci, Rinci...)

Kép

zsuzsi
zsuzsi74

Gumicukor!

Minket nagyon érdekelne a hintaszék!!!

Mi olyan drágát nem tudunk megfizetni, mint amit fentebb írtak. Ha még megvan, kérlek írd meg, meg azt, hogy mennyi a végsõ ára!!! (Nem szeretek alkudni) KépKépKép

Akár most indulunk érte Pestre!!!

Zsófi (20+4)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Hiaba, mar megint en vagyok :-) Aludni megsem birtam, ugyhogy irtam keresztanyamnak egy levelet, meg olvasgattam, aztan visszahuzott a szivem :-)

Szegeny Myssnia, neki lehet igazan nehez lefoglalnia magat...

Beu,
koszi a bokot, aranyos vagy :-) Nem tudom, minek koszonheto, de ma tenyleg erzem, hogy buggyantabb vagyok a sokeves atlagnal :-) Az egyik haverom felhivott delutan, o is csodalkozott, hogy milyen virgonc vagyok kismama letemre :-)

Oooszibarack, jajjj... husit most nem is kerek hozza... Ez azert szivacs, februarban racuppanni a barackra :-)

Momo,
en maximalisan megertem, hogyha most irigyelsz, csak ne utalj lecci :-))) Holnap azert mar nem lesz ennyire hawaj, mert meg kell irnom 5 szakvelemenyt, persze masra sem vagyom...
Amugy en is irigyellek am Teged a kislanyodert, front ide vagy oda! Majd megtudom en is idovel, hogy hol lakik Horkai (ahogy nagyanyam mondta volt) - hiszen mi sem egyket tervezunk :-)))
A parod pedig tok jo fej, hogy segit es mindent elrendezett! Igy mar mi is nyugodtan drukkolhatunk Neked :-)))

De,
tenyleg, mennyi becenev... A Lenci, Lorci nekem nagyon tetszik!

Zsuzsi,
JAAAJ JAAAJ JAAAJ
ez a kep egy merenylettel feler
azok a kis labak :-)))))
oszibarack? kit erdekel ?! :-)

Minden szepet s jot!

Kaska,
aki jelenleg egy tocsanyi noi hormon :-)
kaska

Kifelejtettem, és most[color=#darkred] a képemrõl a bõr!!!!
Kép
Miszikének, és a kedves kis családjának óóóóóriáááááási [color=#darkred]
&nbsp;
[color=#black]KépKépKépKépKépKépKépKépKép[/color]
&nbsp;
[color=#navy]

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Akkorát estem ma, hogy öröm volt nézni. Szerencsére csak én láttam, senki nem volt a közelben. Kicsit megijedtem, de utána rugdosott a picúr, úgyhogy nagy baj nem lehet.

Miszike!
Nagyon nagy gratula a babához! Kép Kép Kép Nagyon szép volt a szüléstörténet. Teljesen meghatódtam. Várjuk majd a Te verziódat is.

Mariann!
Mostanában én is úgy vettem észre, hogy kisebb lett a hasam. De valószínûleg nem, csak én mindig a kis hasam miatt parázok. Kép

Zsuzsi!
Ne keseredj el, biztos jobb lesz. Nagyon drukkolok, hogy menjen a szopi! És hogy Gyuri "kibéküljön" Veled!

Kaska!
Olyan szórakoztatóan tudsz írni. Mindig felderülök. Kép

Ildi!
Gratula a szigorlathoz! Kép

Ildianyu
21+4
ildianyu

Miszikecsaládnak sok szeretettel gratulálokKép, legyetek nagyon boldogok!!!!!

Zsuzsi, gyönyörû a kisember, és tiszta anyjaKép.

pusz mindenkinek, drukdrukk a nagypocakoknak
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Jó estét!

1-re hazaért a család, és máris vihettem a fiamat 3-ra szülinapra. Utána meg megpróbáltam rendet rakni (pedig, oh, de szép rend volt, mielõtt megérkeztek!). Terítési kapacitás híján a fürdõszobában plafonig áll a mosnivaló.
Nagy, meghatott találkozás volt a gyerekekkel. Még a szinte 9 éves Andris is beült az ölömbe, Zsuzsi meg százszor elmondta, hogy milyen rossz volt neki nélkülem! Apuci is egész kipihentnek látszik ahhoz képest, hogy 3 gyerekre (két saját+1 kereszt) jutott õ egyedül 7 napon keresztül.

Pulykából a sok receptbõl kimazsolázva egy saját kutyulékot készítettem. Lisztes szeletek olajba kisütve, krumpliágyra helyezve, rá gomba, rá füstölt szalona, nyakonöntve olaj+tejföl+reszelt sajttal. Finom lett!

ZsuzsiKép
Nagyon édes Miki! És még milyen jellegzetesen újszülött tartásban van még a lábacskája! Meg a szorosan összezárt ökle! Szokott "fityiszt" mutatni?
Én sem boldogultam túl jól eddig a szopival, a druszád lányom ugyan 2 éves koráig szopott, de mindig pótlással. Drukk, hogy neked most sikerüljön, és drukk magamnak is! A nyugi használ vsz a legtöbbet. Azért is eljutunk a kényelem ama fokára, hogy cicire a gyermek, és 5 perc múlva már tele is a poci!

KaskaKép
Huh, most jutott eszembe, hogy az én nagymamámnál is aludt egyszer a pajtában egy szerencsétlen gyilkos (kocsmai verekedés, amint késõbb kiderült), nem bántotta, csak a telefont vágta el, de szerencsére már felnõtt voltam akkor. Most én is ideges voltam kissé, érdekes, amikor csak kispapi utazik el és a gyerekekkel vagyok, akkor eszembe se jutnak a betörõk.
Hasfájás ellen nálunk a Grape Water nevezetû növényi akármi vált be, de azt csak 1 hónapos kortól lehet adni.

IldiKép
Azt hiszem, tegnap kimaradt, gratula a PhD-hez! Igazán nagy teljesítmény ilyen "állapotban"!

KispiciKép
Remélhetõleg Bogi éjszakáról-éjszakára megismétli ezt a teljesítményt, sõt még fokozza is!

Urszila
30+5
urszila

Bocsibocsiii ... most értem haza barátném szülinapjáról. Igy is odahagytam kispapát, szegénykém, két hete mást se csinál, csak a lakásban gürizik, már teljesen bányaló jelleget öltött, úgyhogy elzavartam bulizni - na nem mintha magától nem akart volna menni Kép Kép Kép

Márti Kép
fested már a lámpát?

Franyo Kép
bocsi ... nem tudom megmutatni a vázákat, de zöld füböl mesegombák nönek ki rajtuk ... igy a virágcsokor is majd a gombák közül emelkedik ki. De sajnos már odaadtuk a barátnömnek, úgyhogy nem tudom megmutizni ...
Azért a 42+ X szerintem is erös túlzás, bár a beszélni tanitással valóban némiképp egybevág Kép

Beu Kép
szerintem is tök vidám név Julcsi, mert elöször (már régóta) Angélát akartunk, de ez a baba egyszerüen nem Angéla! Igy Julianna Angéla lesz, hogy a nevenapját lehessen januárban tartani, ne esen nagyon közel a szülinaphoz. Meg igy akkor mégis kicsit Angéla is lehet Kép
Fiúneveitek kirlyok!
Amúgy mérnöktanári másoddiplomásra járok, és hogy két fájás közt is benézzek ... nos, mivel elsö baba, fogalmam sincs, milyen lesz, meg én hogíy leszek, de minden tölem telhetöt megteszek, hogy naprakészek legyetek belölem és fájásaimból Kép
Ami a farosságot illeti, még engem is mindenki biztat, hogy akár a szülöágyon is megfordulhat. Neked sem tudok mást mondani, aztán majd kiderül. Biztat-biztat! KépKépKép

Mariann Kép
ha még egyben vagyok, nekem bármelyik nap jó a 18.00!
Mi a helyzet a házi vizeséssel? Megjavitották, vagy inkább hagyjátok és belépöjegy ellenében idegenforgalmi látványosságként mutogatjátok? Bocs a rossz tréfáért ... tényleg remélem, hogy megszerelték már!

Ildianyu Kép
juj, ne potyogj itt nekünk! A frászt kapjuk!!!
Az orvosom amúgy tök jó, mindenki dicséri, aztán meglátjuk, hogy lesz érkezése a babának!

Ildi Kép
ha ötven fejem lenne, mindegyikre kalapot tennék, és a mindösszes kezemmel megemelném elötted sikeres szigorlatod iránti elismerésemül!
... az más kérdés, hogy a kispapám mit szólna, ha ötven fejem lenne ... Kép

Maci2 Kép
hát, elkezdtem a második félévet, kérdés, birom-e majd. Ha nem, azt is meg fogom próbálni elfogadni.
Kispapádnak irgumburgum, mit kutyázza a babanetet?! Kép

Urszila Kép
porszivózó sarjak, ez jóóóó Kép
Ha Gumimaci apukájára hasonlit, akkor lelkes rendrakó lesz ö is, ám ha rám ... nos, akkor majd ráfogjuk, hogy zseni, aki köztudomásúlag átlátja a káoszt Kép

Momo Kép
izgik a fájásaid! A nevek pedig abszolút szuperek, Adriennre mi is gondoltunk. A férjed meg 1db angyalszerü képzödmény, hogy ilyen drágán segit neked. Timi meg majd kialussza a frontot!

Kaska Kép
nem vagyok az a nagyon unatkozós tipus, de ehhez kell, hogy ki tudjak mozdulni. Syóval meglátjuk, hogy birom majd a bezártságot, illetve remélem, hogy minden lehetövé teszi majd (kopp-kopp-kopp), hogy tudjunk a babókával járkálni mindenfelé.

Zsuzsi Kép
ciciddel biztos semmi baj, hogy lenne már selejtes?! Nagyon remélem, hogy mihamarabb rendbejön. Mikibaba gyönyörüszép, a lábujjai pedig kifejezetten nyammognivalóak, de tudom, tudom, nyammogjam én majd a saját babám lábujjait ...
Fel a fejjel! gyuri miatt részvétem, biztosan piszok nehéz most neki. Meg nektek is. De hamarosan itt a tavasz, meg ahogy múlik az idö, bizom benne, hogy megbékél majd.

Leszter Kép
télleg merre jársz?!

Urszila Kép
ideirsz egy ilyen kaját?! Hát van hozzá szived?! én meg mindjárt idehalok éhen!
(az igazsághoz hozzátartozik, hogy az est folyamán - ebéd és a saját családi szülinapi tortám után - mindössze egy adag tiramisut és egy kicsike szeletke, mintegy 20 dekás túrótortát tudtam csak enni Kép)
Tök jó lehet megint a családoddal, vége a szingliségnek!!!

Myssnia Kép
én is drukkolok, hogy már ne kelljen sokat várnod! Még ha ezt nem is olvasod, azért az energia tuti átmegy!

fuuuuhhh de sok lett Kép

Na megyek aludni!

Pussz
Kangi
39+2 (háhá! éjfél múlt itt nálam!)
kangi

Sziasztok!

Jelentem: megfurodtem, bekenceztem magam, meg irok egy levelet es tenyleg megyek aludni!
Ha Ti nem lennetek, mar sokkal rosszabbul birnam az egyedulletet. :-)
Kispapa aranyos volt, megint felhivott, majdnem sikerult eltevedniuk pont sotetedeskor, de ugyesek voltak es hazatalaltak :-)))

Kispici,
jaj, mar az elobb is akartam irni: tenyleg gyonyoruen gyarapodtok, es kivanok egyre tobb bekes ejszakat! Gondolom, ez a ket dolog tamogatja is egymast :-)))

Ildianyu,
... es rugdosas kozben azt gondolta: juj, ez rossz vicc volt, anyu! :-)
Egesz biztos szerencses eses volt, de vigyazz nagyon, es semmikepp ne ismeteld meg!

Hat en nem parazok a kis has miatt... nem birtam mar es megmertem egy torulkozo segitsegevel, mert nincs rendes centimeterem. Csajok, koldoknel ugy 90-95 cm vagyok! Azert ez nem kissamli! Mi lesz harom honap mulva? :-)

Mindig olyan dobbenetes elmeny belenezni a tukorbe. Nem kellemetlen, hanem... olyan furcsan bizsergeto. El bennem egy kep a "regi" testemrol, es... ilyenkor tudatosul igazan, hogy ez nem egy film, alom, jo jatek, nem fog elmulni reggelre, hanem VALOSAG es VELEM tortenik. Egy EMBER van a hasamban! (Az emlitett szemely erre helyesloen rugdosodni kezdett :-)))

Urszila,
jaj, nem akartam Rad ragasztani a sajat paramat :-(
Olyan jo, hogy ujra egyutt a csaladotok! Be kell lassam, neha tenyleg kell egy kis tavolsag egy ideig, hogy utana meg jobban tudjunk orulni egymasnak :-)
Ezt a pulykas cuccot en ki fogom probalni! Igy ettetek, ahogy mondod, vagy mindez meg at volt sutve tuzallo talban? (biztos azert kepzelem, mert en olyanokat szoktam butykolni)

Most latom csak, kozben vasarnap lett :-) Ugyhogy akkor:

Myssnia: MEGADRUKK :-)))

Kangi: DRUKK-DRUKK :-)))

Judo: DRUKK-DRUKK :-)))

Es minden "beelozesre eselyesnek" itt van meg egy kis tartalek DRUKK :-)))

Es nyugodalmas jo ejszakat mindenkinek!

Kaska
22 (yabadabadooo! :-)
kaska

Kangi,

hat csak rohogtem egy jot, mielott aludni mennek :-)))

Kaska
kaska

Beu,
az ágyfogság a párom ötlete, de ez nálam max. egy napig mûküdikKép. Szóval ma sütök, fõzök, aztán meg szülök egy jótKép. Köszönöm a receptet, kipróbálom.

Kaska,
tegnap estére lecsitult a lányom, olyan volt, mint egy kisangyal, majdnem elbõgtem magam a meghatottságtól, hogy nekem egy ilyen szuper kölköm vanKép No nem baj, majd ma kijózanodokKép.

Kangi,
nem szép dolog túrótortát emlegetni, az a gyengém. A férjem - az az angyalszerû képzõdményKép - elátkozza az összes kismamát, ha ma még túróért is elzavarom a boltbaKépKépKép

Ildianyu,
vigyázz magadra, nem potyogunk csak úgy össze-vissza!

Zsuzsi,
Miki egyszerûen gyönyörûKépKépKép. A lányom most biztos bokán rúgna, hogy más gyerekének udvarolokKép

Na mennek kell, mert a kismaca felébredtKép

üdv
Momo
(37+2)

Momo
momo

Sziasztok!

Kaska!
Köszi! Kép

Beu! Kép
Akkor elõre is boldog szülinapot kívánok! Kép Kép

Ildianyu! Kép
Én komolyan kértem mindenkit, hogy ne utánozza a nagypocakos leszúrt rittbergert! Kép Kép Légyszi te se tedd!!!

Hú, 39. hét!!! De semmi jóslás. Tegnap moziban voltam a nagyfiammal, a baba is hallgatta, nagyon mozgott, már amennyi helye maradt!

Zsuzsi!!!!!!
Kitartást és sok energiát kívánok!
Kép Kép Kép Kép Kép és ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szegény Gyuri, teljesen érthetõ a reakciója, de remélem, hamarosan enyhül! Olyan aranyos, hogy Rád haragszik, és nem a picire! Valakin le kell vezetnie ezt a hatalmas feszültséget! Szerintem néhány napon belül úgyis összeborultok, és kibékültök!!! Ezt kívánom!! Kép Kép Kép

Puszi: Judó
39
judó

Sziasztok!

Megpróbálok írni, míg alszanak a pasik! Remélem, bírják még vagy két órát! Kép

Kangi! Igen, már fesettem, de még nincsenek készen. Az egyiken még semmi szín nincs, csak a kontúr, a másikon már van szín is, de csak egy oldalon. De remélem, ma is hozzájutok - csak nem könnyû ennyi idõt lopni!

Kaják: Én tegnap vadast csináltam - igaz, diétásan, pulykacombból, de nagyon jó lett! Kép És volt még mákos nudli is, az is! Kép Csak Csucsuka hagymás steake ne kísértene állandóan ... Kép Meg a többi fini dolog, amiket nap mint nap írtok! Kép

Ildianyu! Vigyázz magadra! Kép

Urszila! Jó lehet, hogy hazatért a néped! De azért a szinglizésért is irígyeltelek egy kicsit (az éjszakákért nem, csak a nappalokért) Jó olvasni, hogy még egy 9 éves fiú is szeret a mamija ölében ülni Kép - Ármin ugyan még csak 15 hónapos és perszehogyszeret, de úúúúgy rohan az idõ!

Leszter! Ha van kedved és ráérsz napközben, igazán szívesen látlak nálunk és akkor láthatod Ármint még babatali elõtt is! Kép A babakocsink CAM Apolló II. nevet visel, nem hiszem, hogy túl ismert lenne. Kategóriáját tekintve "sportkocsi", négy elég nagy kerékkel, 3 fokozatban dönthetõ, a majdnem vízszintes fokozata egy vastagabb takaróval kibélelve teljesen vízszintessé tehetõ, így egy kisbabának is megfelel - legalábbis Árminnak négy hónaposan már jó volt! Elvileg a CAM hordozónkkal travel systemmé alakítható - de ezt sosem próbáltuk ki, mert csak azután láttam egy terméktájékoztató füzetben, hogy Ármin már kinõtte a hordozót és az felkerült aszekrény tetejére - de kipróbáljuk, még mielõtt megszületne a babácska! Jó lenne! A kocsi súlya kb. 10 kg, ami elég könnyûnek számít, nagyon jól tolható, és nem utolsó sorban 27E FT volt, nem 90E Kép

Beu! Én, míg Árminnal voltam terhes, mindentõl undorodtam és hánytam 9 hónapig végig, még a víztõl is és egyáltalán, semmi olyan kaja nem volt, amit megkívántam volna Kép - igaz, fogytam is szépen Kép! Nos, Ármin igazán jó evõ, bármit szívesen megkóstol, amit elé teszek és a többsége ízlik is neki - úgyhogy nálunk szerencsére nem jött be ez a hiedelem! Kép

Melledzés: Én nem edzettem szülés elõtt, mégsem sebesedett vagy ázott fel soha Kép Mindig hagyni kell rászáradni a tejet és a baba nyálát, sokat pucérkodni, ez elméletileg beválik, nekem tényleg bejött! Viszont: ártani a melledzés sem árthat a babónak, a kispapis The Best verzió sem, hiszen méhösszehúzódások maguktól is mindig vannak, az orgazmus is kiváltja, valamint ha valaki szoptat terhesen is (Ármin még mindig szopizik), az is, méghozzá feltehetõen rendszeresebben, mint ahogy kispapi rácuppanna! Kép SZóval, ha nincs vérzés, görcsök, akkor kispapi nyugodtan kényeztetheti a kismamit eképp is! KépKépKép

Felébredtek a fiúk, úgyhogy:
Myssnia, Momo, Judó, Kangi, Franyo: DRUKKDRUKKDRUKK KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Mindenkinek szépséges napot! Kép Ha tudok, még jövök, mert lenne még mondandóm... KépKépKép

Márti
23+5
márti

Jaaaj... lányok, visszaköszönt a náthám, amit már épp otthagyni készültem... Kép És most egy kicsit erõsebb verzióban, úgy fáj a torkom, hogy csak na. Meg egy kicsit a fejem is... mi van, ha lázas leszek délutánra? Lehet (kell) bevenni valamit? Így ennyire a végén nem veszélyes ez a babára??? Amúgy drukkokat köszi, most inkább egy picit annak drukkolok, hogy amíg jobban nem leszek, addig várjon a kisember, mert nem lenne nagy élmény úgy szülni, hogy nem kapok levegõt közben... Kép

Dé,
gratula a kismamanacidhoz! Ugye, milyen jó érzés?

Tali:
ha még egyben leszek, és nem totálnátha, akkor mennék én is. Persze csak ha már nem leszek fertõzõ.

Momo!
Egy édes kis csaj lehet a lányod! Kép

Borcsa!
Szerintem vegyél tesztet! Kép Ma éjjel azt álmodtam, hogy írtál, hogy babát vársz! KépKépKép

Zsuzsi!
Mikinek olyan aranyos kis lábai vannak... A szopi meg menni fog, mi drukkolunk, de ha mégsem, az sem tragédia! KépKépKép

Ildianyu!
Vigyázz magadra! Olyan ronda jegesek az utak...

Urszila!
Mmmmm... az tényleg fincsi lehetett... én tegnap sütöttem hókiflit, életem elsõ hókiflijét, szilva- és baracklekvárral töltve, és annnnnnyira finom lett! Kép

Kangi!
No nem baj, azért igyekszem elképzelni. Kép Szép lehet. Jó fejek ezek a Kispapik, itt mindenkinek olyan aranydrágabogár kispapája van, igazán mázlisták vagyunk! Az enyém most porszívózott, majd felmosta az egész lakást. Kép El vagyok kényeztetve.

Kaska!
Mindig jókat mulatok az írásaidon. Te mikor szoktál aludni? Látom, még éjfél után is fent voltál...

Judó!
39, az igen! DRUKK neked!

Márti!
Ha a lámpák készek, majd muti meg!!!!!!!!! Kép

Leszter,
merre vagy???

Myssnia, így a távolból megy a drukk, remélem, hamarosan kezedbe foghatod pici Szilárdot! KépKépKép

Pusz
Franyo
38
franyo

Ildianyu! Nekem a múltkori esésem után (asszem írtam is nektek) pont mennem kellett a dokimhoz, aki azt mondta, hogy a babának ezerszer jobb biztonsági felszerelése van, mint én azt hiszem. Azért ne csúszkáljatok!

Kaska! Te úgy ûzöd el a magányod, hogy sokat írsz, én meg úgy, hogy sokat olvaslak. Kép

Lányok! Ez a sok kaja, amit írtok! Még, még! Kép Én tegnap egy egyszerû tejfölös-póréhagymás túrót csináltam magamnak. Alig mertem megmondani Kispapinak, erre kiderült, hogy nem is hülyeség, és befalta a maradékot. Kép

Franyo! Igen, nagyon jó érzés. Ráadásul Kispapim vigyorogva meg is jegyezte, hogy most már "igazi" kismama vagyok. Kép

Zsuzsi! Miki lesz a következõ fogás. Megeszem ebédre, annyira ennivaló! Kép

Következõ baba? DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK minden végzõsnek!

Sziasztok

csak bekukkantottam eb levitel elott.

Franyo

sajnos mindegyik (vagy nagyon sok) gyogyszeren irjak h. a 36. het utan nem szabad szedni Kép
a kamilla v. harstea biztos jo valamire
sziasztok
zsurlo
Zsurlo

Franyo Kép
nagyon sajnálom, hogy megint kitört rajtad a kór! Szerintem ha jó fej a védönöd, hivd fel, hogy mit vehetsz be. Lázcsillapitónak, ha szükséged lesz rá (38 fok felett), Algopyrint bevehetsz, és kispapai felügyelettel vehetsz hütöfürdöt (nem azért, hogy bele ne fulladj, hanem, hogy ki tudjon segiteni a kádból, ha kell). Torokfájásra Suspensio terpini-t kaptam a dokibácsitól múltkor, és Rhino-valamicsoda orrspray-t, de a Bioparox is jó. Ezek egyike sem bántja a babát, de tényleg kérdezd meg a védönöt is.

Kaska Kép
örvendek, hogy megvidámitottalak még elalvás elött Kép

Momo Kép
hát igen, az információs társadalom kedvezötlen hatása a kispapákra Kép

Mysnniának drukkdrukk!!!

Lányok, most vasalom a szineseket, és azt kell mondjam, hogy a ragya essen némely babaruha-tervezö furmányos agyába! Olyan komplikált szabású cuccokat ötölnek ki, mintha direkt kinozni akarnák a kismamákat!
Megyek is és iszom egy málnalevél-teát Kép

Ja! Kórházi csomag összerakva, már csak TENA hálós bugyi és arcfrissitö kendö kell KépKépKép

Pussz
Kangi
39+2
kangi

Sziasztok!

Kangi, Kaska, Momo, Judó, Márti Franyo, Dé!
Máskor tuti nagyon vigyázni fogok. Eddig mindig figyeltem, csak éppen a boltból mentem haza, és siettem, mert vártak rám. Na, többet tuti nem rohanok a jeges úton. Kép

Momo!
Akkor a mai nap a terv része? Ha ennyire szülni akarsz, akkor drukk! Kép

Myssnia, Kangi, Franyo, Judó!
Drukk! Drukk! Kép Kép

Franyo!
Szerintem is kérdezd meg mindenképpen a dokidat, mert ilyenkor már tényleg nem nagyon ajánlatos semmit szedni, még azt sem, amit amúgy lehetne.

Olyan jó kajákat írtok. Kép NÁlunk ma római tálban sült husi, krumpli, hagyma és paradicsom volt, meg almás és túrós rétes. Nyam, eszek is egy kicsit. Kép

Ildianyu
21+5
ildianyu

Sziasztok Lányok!

Zsuzsi!!!
Nagyon édes a MIKI Baba!!!!
A szopi majd csak beindul nyugi!

Franyó!
Jobbulást!
Ha teheted ne vegyél be semmi gyógyszert!!!

Kangi!
Irigykedve olvastalak,már tipp topp menet kész vagy!!!!DE jóóóóó!!!!!!!!!!
Hol lehet hálós bugyit kapni?

Kaska!
Lesz a pocid még nagyobb isKépKépKépÖrülj neki én nagyon élvezem,és nem is teher,legalább is nekem nem.Bár ha belegondolok,ha csak 3 hónapig kellene egyfolytában egy másfél kilós súlyt fogni ,mennyire nehéz lenne.Jól ki van ez találva,már mint a terhesség,sokkal tovább és nagyobb súlyt cipelünk,és nincs semmi izomlázunk...csak kicsit nehezebb levegõt kapkodni ha emeletre megyünk....KépKépKép

Story!:
Végre tudnék aludni éjszaka,minimális pisitúrák közepette,(1x!!!)Hát mi történik megint az éjjel???Na mi???
Megint eláztunk fentrõl,de most olyan mértékben hogy az már felháborító!!!
És ami a slussz poén,már a baba szobája is ázik,mert hogy ideiglenesen oda költöztünk,amig a mi hálónk kicsit kiszárad.
1 hete tart ez az állapot és senki nem csinál semmit.
A tulajdonos kihívott egy szakit- aki öltönyben ,diplomatatáskával érkezett,sajnálkozott egy kicsit,majd közölte,hogy ide valami kamera kell meg szonda amit feldugnak a szervíz alagútba és úgy megtudják állapitani hogy mi az ami folyik.
Ez kedden volt,na azóta senki se járt felénk,bár igaz nem is nagyon csöpögött a lámpa,na de ma éjjel....
Szóval ilyen jó kis vasárnapunk van,pakolok,mentek amit lehet.
És persze hogy én kedden meg már utazok haza ,szegény kis férjem meg itt marad a "mû fiammal" és tarthatják õk a frontot.Biztositó,szerelõk,stb....

Hát ennyi van igy hirtelen de nagyon nem hiányzott...

Tali:
Összefoglalva kinek melyik idõpont jó-nem jó:

Snoopy: a Csütörtök nem jó!
Leszter: a hétvége nem jó,
Tündimami: a hétvége jó,
Manócska: este fél 7tõl nem jó,
Kaska: a péntek jó,
Csucsuka: a csütörtök nem jó,
Beu: a Csütörtök jó,
Pocóka: A csütörtök jó,
Franyó: ha meggyógyul neki is jó,
Mariann: Minden jó!

??????????????????????????????????????????MI LEGYEN????????????????

Mariann
25
Névtelen

Mariann Kép
hát ez felháboritó, verjétek a tamtamot, hogy igenis azonnal háritsák el a hibát!!!

Hálós bugyi gyógyszertárban kapható.

És tali: Kanginak MINDEN jó, hacsak közbe nem szül Kép

Ildianyu Kép
római tálas cucc nyamnyam! Minden sültet ÚÚÚÚGY szeretek!

Pussz
Kangi
39+2
kangi

Kangi, én meg Sörben áztatott hagymás sült csirkét sütökKép

Zsófi(20+5)

/image{[url=http://www.babaszoba.hu/services/albums//getimg.jpg?id=10943" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/services/albums//getimg.jpg?id=10943[/url]}

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Eloszor is mindenkinek nagyon koszonom a gratulaciokat, Apa kinyomtatta. Csak pityeregtem a korhazban, hogy de sokan gondoltatok rank! Kép Es bocsi a beelozesert... Kép

Nem olvastam meg vissza,csak ahogy atfutottam az oldalt latom,hogy meg mindenki 1ben!

Zsuzsi!!
Gratulalok Miki babahoz.A szulesedrol meg semmit nem olvastam, majd vissza keresek!

Mi tegnap jottunk haza a korhazbol, mert Jazmin kicsit besargult es kekfenyezni kellett. De tegnap mar itthon aludtunk.
Igyexem rovidre fogni a szulestortenetet :
Szoval (mult)szombat hajnalban volt1 kis szivargo valami, amirol azt hittem magzatviz.Es vasarnap hajnalban is jelentkezett.Addigra mar picit rozsaszines is volt, igy 7kor felebresztettem Apat,hogy menjunk be a korhazba, max. csak megvizsgalnak es hazakuldenek.
Bent kiderult,hogy tenyleg nem magzatviz volt, viszont az NST-n 15percen belul 2 fajast produkaltam,amit nem ereztem. Ezert az ugyeletes doki ugy dontott elokeszitenek, aztan meglatjuk. A beontes egyaltalan nem volt gaz, a borotvalast itthon elineztuk. Befekudtem a szuloszobara ahol a fajasokat vartuk.Ott sem ereztem beloluk semmit, pedig a gep mutogatta oket egesz rendszeresen...KépDel korul behivtak a dokimat, aki beadta az EDA-t. Nagyon kellemesen csalodtam, mert iszonyatosan feltem a szuritol (na meg persze a kovetkezmenyektol...), de a dokim nagyon ugyes volt! Kép Aztan a papiron a fajasok egyre erosebbek lettek, de mi meg negyed3kor is poenkodtunk.
Akkor kezdtek erosodni a fajasok. A legzes nagyon sokat segitett!Aztan 3 korul komolyra fordult a dolog.Kezdtem elvesziteni a fonalat. Nem tunt fel,hogy korulottem sokan lettek, maszkot huztak stb. Apa vegig szoritotta a kezem, 1utt lelegzett velem es torolgette az arcom. Hihetetlen sokat jelentett!!Aztan nyomtuk 1 parat, de nem ereztem semmi valtozast.A doki mondta,hogy pedig beilleszkedett, mar nincs sok hatra!A gatmetszest sem tudom mikor csinaltak...nem ereztem semmit belole. Aztan egy kis konyoklos segitseggel egy nagy Bluttyot ereztem es hallottam felsirni a babankat. Du. 3.33kor! Hihetetlen erzes volt! Kép Rogton a hasamra tettek, ahol el is halgatott rogton es nezelodott korbe. Mi pedig csak zokogtunk apaval oromunkben...
Amig elvittek a babat megmosdatni, vizsgalni en megkaptam a masodik adag EDA-t es igy a varrasbol sem ereztem semmit. Hihetetlen elmeny volt! Kép Tudom, hogy nagyon szerencses voltam,hogy rogton 2 ujjnyirol indultam, nagyon rovid es konnyu szules volt. Almodni sem mertem volna jobbat! Kép
2 ora pihi utan felvittek a gyerekagyra, ahol rogton meg is kaptam a babat! Hat ennyi...
Mindenkinek hasonlo jokat kivanok es HAJRA CSAJOK!!!!!! Kép Kép

Meg jelentkezem!

Sziasztok
Norka+a pont 1 hetes Jazmin
norkini

Köszi mindenkinek, arik vagytok! Kép
Igyekszem gyógyszer nélkül megúszni, iszom a sok mézes-citromos teát, talán nem lesz lázam, eddig még nincs. Kép Viszont úgy ugatok, mint a szomszéd bácsi kutyája. Vagyis egész nap, reggel óta. Szegény babám, hogy csodálkozhat, hogy anyuka hirtelen mivé változott... Kép Azért lehet, hogy rácsörgök holnap a védõnõre.

Mariann, ez hihetetlen! Nem lehet túl megnyugtató így otthagyni a lakást a férjedre, de hátha mire hazaérsz, minden rendben lesz!

Pusz
Franyo
38
franyo

Miszike!
Nagyon gratulalok a babacskahoz!!!! Kép Sok boldogsagot es tejcit!

Meg annyit,hogy nagyon ugyesen sopizik Jazmin baba es sok-sok tejcim van. Pont ugy ahogy kivantatok! Kép Kép

Norka
norkini

Norka, de jó!
Köszönjük a sztorit, és sok boldogságot nektek!!! KépKépKép

Franyo
38
franyo

Sziasztok!

Hala az egnek bolcsen bentfelejtettem a munkahelyemen egy anyagot, ugyhogy csak 4 szakvelemenyt tudok megirni :-) Es a fele mar meg is van! :-)) Ugy dontottem, ezek utan igazan megerdemlek egy kis feludulest.

Momo,
hat meg tudlak erteni, hogy kell neked is legalabb egy kis otthoni nyuzsi.
Vajon miert van az, hogy az elso gyereknel majdnem mindenki olyan kis aranyos rosszcsontot szeretne, aztan ezek a vagyak valahogy "elhalkulnak" ;-)))

Judo,
es mit neztetek a moziban? Jo volt?

Marti,
mit jelent az, hogy "travel system"? En is most kezdek majd nezelodni babakocsifronton.
Tok jo, hogy "lopsz idot" az uveglampara! En is ugy beterveztem tegnapra, hogy fogok gyongyot fuzni, aztan csak ideragadtam... pedig mar ahhoz is nagyon felgyult a kedvem.
Es enisenis meg szeretnem nezni :-)

Kispapi fog orulni, ha elmeselem, amiket tanacsoltatok a cicik megedzesenek ugyeben ;-)

Franyo,
azt uzenem a nathadnak, hogy irgum-burgum!!! Hat szabad ezt, nagypocis kismamakat facsargatni?! Mars el onnan, de izibe! ):-[
Amugy szerintem pont most mar sokkal nyugodtabban bevehetsz mondjuk egy Algopyrint, mint az elejen. Hiszen mar "kesz van" a baba... Most olvasom, hogy a lanyok meg pont ellenkezoleg tudjak... miert?
Aludni ma fel 11-ig aludtam :-)) Szelsoseges bagoly tipus vagyok: ha hagynanak, szerintem ugy de. 10-12 es hajnal 2 kozott elnek. Csak sajnos keves az ilyen munkahely :-)

Amugy ez a fertozes is erdekes dolog... En ugye suliban dolgozom, oda aztan bejon minden. Azt vettem eszre, hogy ha el akar kapni a korsag, akkor hiaba vigyazok, eleg egy bacsi, aki ram pruszkol a metron. Ha meg ugy akarja, akkor lehet, hogy mindenki padlot fog korulottem, akkor sem leszek beteg.
Egy dolog tipikus: ha jol kihajtom magam, es aztan jon a pihenes, szunet, az elejen tipikusan megbetegszem. Mintha addig tartana magat a szervezetem, mert tudja, hogy vegig kell csinalni, aztan meg elengedi fulet-farkat.

Tenyleg, hol van Leszter, remelem, babaholmizik vagy max a netje vacakol.

De,
:-))) en szivesen csinalom forditva is :-)
...egyszeru tejfolos porehagymas turo... raknek meg hozza egy kis bacont megpiritva... jaj.
Szenvedni fogok, mert csak akkorra akarok megfozni, amikor megjon Kispapa. Nem kene addig bezabalni. Ugyhogy csak az elobb ittam egy bogre forro csokit, azt a fajtat, amiben megall a kanal :-) Hivjon mar Kispapa! Fokhagymas "puszta" fuszeres husit akarok sutni, sutozacskoban...

Kangi,
Te mar nagyon pricc-prucc vagy :-)))

Ildianyu,
bagoly mondja verebnek, hogy jo kajak :-)))

Sikerult felelgetoset jatszani a babocammal: o rugott egy jot, en megbizgeraltam kintrol, o megint rugott, es ezt ismetelgettuk ugy 3-4-szer. Aztan megunta.

Vegre!!! Jon Kispapa is, ugyhogy megyek kajat csinalni :-) Delutan meg igyekszem benezni.

JAJDEJO, hogy frissitetem, meg pont elcsiptelek Norka! Hat ez nagyon klassz es biztato tortenet volt :-))) Gratula meg egyszer Jazmin babahoz es hogy ilyen jol haladtok! Sok boldogsagot!!!

DRUKKok tovabbra is aramlanak minden iranyba :-)

Kaska
22
kaska

Sziasztok!

Van 5 percem a babanetre, mert mióta hazajöttek, folyik, sõt hegyi patakot játszik az élet. Ma megint gyerekbuli du., én elvittem õket, papus meg értünk ment. Természetesen ide is mindjárt vendégek jönnek. Tegnap akkora adag pulyka lett, hogy szégyentelenül azt fogom felkínálni nekik friss körettel.

KaskaKép
Jól gondoltad, ezt még betoltam a sütõbe, és kb. fél óráig sütögettem, amíg a krumpli jó lett. A pulykát nem sütöttem teljesen át azelõtt az olajban, csak amíg picit megaranybarnult, a krumpliágy meg teljesen nyers volt.

MártiKép
9 éves fiúk már ritkán ülnek ölbe sajnos. A suliba kézenfogva szoktunk mendegélni, a múltkor meg kihúzta a kezét kb. 50 m-rel a suli elõtt. Hogy az nekem milyen rosszul esett! És egybõl eszembe jutott, hogy jön majd egy kifestett, rossz modorú nõszemély, aki el fogja vinni az én kicsi fiamatKép

FranyóKép
Én hókiflit még nem próbáltam! Olyan bonyolultnak tûnik!
Algopírint szerintem is bevehetsz. Aszpirint nem, mert felléphet a babánál az a Reye szindróma, amirõl a múltkor Snoopy írt kérésemre. Azonkívül ott van a sós vizes gargarizálás, orrba meg a Sterimar, ami szintén sós víz sprayben. Gyógyulást!

Most jutott eszembe, testvérkét várókKép, hogy annak idején egy ismerõs adott egy remek ötletet, nálunk nagyon jól bevált, és azóta többeknél is az ismerõsök közül. Szóval: a babóka a kórházból úgy érkezzen haza, hogy "hozzon" a mózeskosarában, székében stb. valami különleges ajándékot a testvérének. Nálunk a fiam az elsõ Tesz-Vesz könyvét kapta, és egy motorcsónakot, mai napig úgy emlegeti õket, hogy Zsuzsi hozta neki, pedig rég rájött, hogy mi vettük. És most már ketten álmodoznak arról, hogy vajon mit fognak kapni a kistesótól? Én meg töröm a fejem valami különlegességen, ami lehetõleg nem autó és nem baba. Ja, és a kórházban is kapott csokit azzal, hogy a huga küldi.

Nekem is írásmenésem van!
Rátok nézek még éjjel! Látom Myssnia még egyben!

Urszila
30+6
urszila

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?