Bocsibocsiii ... most értem haza barátném szülinapjáról. Igy is odahagytam kispapát, szegénykém, két hete mást se csinál, csak a lakásban gürizik, már teljesen bányaló jelleget öltött, úgyhogy elzavartam bulizni - na nem mintha magától nem akart volna menni
Márti
fested már a lámpát?
Franyo
bocsi ... nem tudom megmutatni a vázákat, de zöld füböl mesegombák nönek ki rajtuk ... igy a virágcsokor is majd a gombák közül emelkedik ki. De sajnos már odaadtuk a barátnömnek, úgyhogy nem tudom megmutizni ...
Azért a 42+ X szerintem is erös túlzás, bár a beszélni tanitással valóban némiképp egybevág
Beu
szerintem is tök vidám név Julcsi, mert elöször (már régóta) Angélát akartunk, de ez a baba egyszerüen nem Angéla! Igy Julianna Angéla lesz, hogy a nevenapját lehessen januárban tartani, ne esen nagyon közel a szülinaphoz. Meg igy akkor mégis kicsit Angéla is lehet
Fiúneveitek kirlyok!
Amúgy mérnöktanári másoddiplomásra járok, és hogy két fájás közt is benézzek ... nos, mivel elsö baba, fogalmam sincs, milyen lesz, meg én hogíy leszek, de minden tölem telhetöt megteszek, hogy naprakészek legyetek belölem és fájásaimból
Ami a farosságot illeti, még engem is mindenki biztat, hogy akár a szülöágyon is megfordulhat. Neked sem tudok mást mondani, aztán majd kiderül. Biztat-biztat!

Mariann
ha még egyben vagyok, nekem bármelyik nap jó a 18.00!
Mi a helyzet a házi vizeséssel? Megjavitották, vagy inkább hagyjátok és belépöjegy ellenében idegenforgalmi látványosságként mutogatjátok? Bocs a rossz tréfáért ... tényleg remélem, hogy megszerelték már!
Ildianyu
juj, ne potyogj itt nekünk! A frászt kapjuk!!!
Az orvosom amúgy tök jó, mindenki dicséri, aztán meglátjuk, hogy lesz érkezése a babának!
Ildi
ha ötven fejem lenne, mindegyikre kalapot tennék, és a mindösszes kezemmel megemelném elötted sikeres szigorlatod iránti elismerésemül!
... az más kérdés, hogy a kispapám mit szólna, ha ötven fejem lenne ...
Maci2
hát, elkezdtem a második félévet, kérdés, birom-e majd. Ha nem, azt is meg fogom próbálni elfogadni.
Kispapádnak irgumburgum, mit kutyázza a babanetet?!
Urszila
porszivózó sarjak, ez jóóóó
Ha Gumimaci apukájára hasonlit, akkor lelkes rendrakó lesz ö is, ám ha rám ... nos, akkor majd ráfogjuk, hogy zseni, aki köztudomásúlag átlátja a káoszt
Momo
izgik a fájásaid! A nevek pedig abszolút szuperek, Adriennre mi is gondoltunk. A férjed meg 1db angyalszerü képzödmény, hogy ilyen drágán segit neked. Timi meg majd kialussza a frontot!
Kaska
nem vagyok az a nagyon unatkozós tipus, de ehhez kell, hogy ki tudjak mozdulni. Syóval meglátjuk, hogy birom majd a bezártságot, illetve remélem, hogy minden lehetövé teszi majd (kopp-kopp-kopp), hogy tudjunk a babókával járkálni mindenfelé.
Zsuzsi
ciciddel biztos semmi baj, hogy lenne már selejtes?! Nagyon remélem, hogy mihamarabb rendbejön. Mikibaba gyönyörüszép, a lábujjai pedig kifejezetten nyammognivalóak, de tudom, tudom, nyammogjam én majd a saját babám lábujjait ...
Fel a fejjel! gyuri miatt részvétem, biztosan piszok nehéz most neki. Meg nektek is. De hamarosan itt a tavasz, meg ahogy múlik az idö, bizom benne, hogy megbékél majd.
Leszter
télleg merre jársz?!
Urszila
ideirsz egy ilyen kaját?! Hát van hozzá szived?! én meg mindjárt idehalok éhen!
(az igazsághoz hozzátartozik, hogy az est folyamán - ebéd és a saját családi szülinapi tortám után - mindössze egy adag tiramisut és egy kicsike szeletke, mintegy 20 dekás túrótortát tudtam csak enni

)
Tök jó lehet megint a családoddal, vége a szingliségnek!!!
Myssnia
én is drukkolok, hogy már ne kelljen sokat várnod! Még ha ezt nem is olvasod, azért az energia tuti átmegy!
fuuuuhhh de sok lett
Na megyek aludni!
Pussz
Kangi
39+2 (háhá! éjfél múlt itt nálam!)