A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

bocsi h mindent kétszer mondok, de aszittem, nem ment el :oops:
Vendég

Lanyok ez az sms/s lanc jo otlet! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Csak gyorsan,gyorsan,mert jön a védőnő.
riadólánc?nagyon jó ötlet!szerintem táblázat alapján küldjük 1másnak a számot,úgy totál diplomatikus,nem?remélem értitek mire gondolok!az utsó meg küldje el Doonak,aki a Nr.1! :lol:
köszi a címeket,Doo,de a képek lemaradtak :cry: küldjél,mert olyan nagyon szertnénk látni Titeket! :lol:

tudom csúnya dolog és nagyon önző,de örvendezem,hogy nem csak én váltam egy kanca mutánssá :roll: :wink: :lol:

És a legfontosabb!DÓRI!
NAGYON NAGYON SZORÍTOK ÉRTETEK! :wink:

pusz,később lövök,akarom mondani jövök! :wink: 8) :wink:

és küldöm priviben a számomat az utánam következőnek,csak előbb még megnézem ki is az :shock: !

Kép
bringababa

Sziasztok,

Hu de sokat irtatok este-reggel ota!!! :shock:
Doo ennyi?? :D Semmi tovabbi informacio babucirol? Kuldjel kepet olyan kivancsiak vagyunk. Jol vagy? Minden oke? Gondoltam rad ejjel, hogy regen irtal, persze tudom most nagyon elfoglalt vagy! :)

A riadolanc jo, dolgozzunk ki akkor egy mukodo szisztemat! :)

Nekem megint frenetikus ejszakam volt!!!! :shock: :roll: A szoptatos parnat eloszor nem tudtam hogy rakjam, gyurjem magam ala, ele, moge, parom bemutatot tartott, hogy hogyan is kepzeli el!! Ennyit rolam es a benasagrol!!! :lol: :lol: Aztan vegre elaludtam 11 utan, es 1 korul iszonyatos gyomoregesre ebredtem!! Egesz nap egett, de most nagyon durva votl. Persze nem votl Renniem, meg semmim, igy felalomban majszoltam a haztartasi kekszet es szentsegeltem!!! Vergodes 2 oran keresztul, kozben pisiles hegyek, mire vegre vizszintesben tudtam volna aludni a macska kezdte a musorszamat, nyavogott az ajto elott es kapart!!!!! Hat szornyu igy ebredni!!! Hooot ideg lettem tole. De aztan komaztam fel 9-ig, aput eldobtam a villamosig, bevasaroltam es most reggeli utan mar egesz jol vagyok! :) :) A gyogyszertarba bementem Rennie-ert....neha hatasos...es ma kell, mert juszt is hurkat eszek, ha beledoglok is!!!!!! :lol: :lol:

Jajj a babaszoba kesz van am, egy alom..komolyan, en olyan boldog vagyok!!! lefotozom es kuldok kepet most mar!!!

Lanyok a hormonjaim szaltoznak bennem!!!! :shock: :shock: Reggel a Danubiuson egy ficko felkoszontotte a feleseget, tudjatok ilyen poenosan...es amikor ott orultek egymasnak a radioban, hat en konnyeztem. Aztan uton hazafele elkepzeltem, ahogy megszuletik Ricsike es felsir...es megitn konnyeztem!!!! :shock: :) Ilyenkor mar nem le kene csillapodnia a sok hormonnak?? Nalam tombolnak!!!!! Nektek van ilyen vagy en vagyok egy anomalia!!!!!!! :lol: 8)

Na rendbe rakom a konyhat es ma nem fogok semmti csinalni!!!!!! Jaaa az adopapirokat mondjuk ki kene tolteni...szoval valamit meg is csinalni kell!! :D

Pusz nektek, meg jovok.

Kép

Kép
lorcika

Csá Csajszik!

Tiszta átjáróház volt a mai reggel,elsőnek befutott az egyik kuncsaftom férje,aki meghozta a 15 kg baromfit,frissen vágva,nekik ugyanis feldolgozójuk van és tőle szoktam venni,mióta ilyen prüszökölő csibék repdesnek szerte az országban,meg kell gondolni mit hol veszek.
Szóval megjöttek a madarak,amit anyukám elkezdett boncolni,én meg reggeliztem közben és néztem,mire a 6. csinálta olyan rosszul lettem,megmértem a nyomásom 132/56 elég nag volt a difi ,gyorsan eldobtam a pacskert és vizszintbe raktam magam,mire anyukám is dekoncentráltá vált és az uccsó pipinél elvágta az újját,és ő meg attól készült ki.
A nagy cirkusz közepén megérkezett a védőnő,megnézte a verdát,a szobát,,a ruhákat a kis szekrényt,lemeózta a pisimet is,és nagyon tetszett neki a kéró is.
Mesélt ezt-azt,majd legnagyobb döbbenetemre a légzésgyakorlatok után közölte,hogy ha nem indulna meg a szülés akkor nyugodtan szexeljünk egyet apával,mert az garantált szülés :oops: :oops: :oops: :oops:
Szex???????már nem is tudom mielyen az? :roll: :roll:
apa uganis teljes pánikba van,hogy baja lesz a babucinak,igy most elvonókúrát tartunk,persze ennek is van jó oldala,mert mikor már lehet abba se fogjuk hagyni,csak addig gőzzük kivárni. :? :? :oops:
Képzeljétek tegnap kapott apa egy tárcsát a kollegától,kicsit rendbe kell hozni,és már lehet is grillezni rajta a fincsi húsikat amit anya bepácol.Vasárnap lesz a főpróba,már alig várom,most hogy a védőnő mondta,hogy óne fűszeres kaja,azt hiszem a gyrosos görög fűszeres pácolt pulyka pont jó lesz!!!!!!!!!!!!
De tudjátok az a biztos ami bennem van!!!!!!!!Egyesek ezerrel nyomatják a hurkát,nekem meg már a bokámnál folyik a nyálam,hát rohadjak meg ha vasárnap nem eszek sült husit grillezve!!!!!!!!!!!

Örülök,hogy az ötletem ekkora tetszést aratott, én nem szarozok vele igy is több százan tudják a számomat,mivel munka ügyben is ezen hívnak,be vagyok kapcsolva éjjel-nappal,szóval aki úgy gondolja,hogy engem riadóztatna szülési infóival,bátran tegye
Egyetlen kivétel,ha én is éppen szülök!!!!!!!!!!!!!
06-30-221-6765.

A fedőnevet ne felejtsétek el odaírni,hogy tudjam kiről,és miről van szó.
Nagyon szívesen felteszem a fórumra ha írtok!
Jaj,Dórival mi lehet???????????????
Úgy izgulok étre!!!
A ma éjszakám nekem is pocsék volt,de azt mondják front van,viszont este néztem sarlós volt a Hold,gáz akkor van ha telihold van,és május első két napja az lesz,én meg 10.-ére vagyok kiírva egy 10 nappal érettebb babával,aki sanszos hogy bemondja az ultimót.Isteni lesz a 4 napos ünnepet a kórházban tölteni amikor mindenki csatangol vagy pihizik otthon.
Na jó nem pánikolok inkább megnézem hogy maradt-e a tegnapi stíriai metéltből,mert azt akkor kivégzem.

KépKép
riella77

Sziasztok!!!!

Mi lehet Dórival???? Alig vártam, hogy hazaérjek, gondoltam már írt valamit....

Most tiszta izgalomban vagyok! :)

Szakmai válaszaim:

Magzatmozgás számolás, bizonyos értelemben helyettesíti a ctg-t, nah jó ez így túlzás. De ha megváltozik a baba oxigén ellátottsága, akkor a mozgása is megváltozik, nem csak kevesebb lehet hanem az is figyelem felkeltő ha hirtelen izgága lesz. Amúgy ilyen téren én is hanyag vagyok, ugyanis akkor van értelme az egésznek, ha ugyanabban sz időszakban nézed ugyanannyi ideig... különben felesleges. Amúgymeg másrészről jó nagy hülyeség, mert velem is előfordul hogy délben már belémköltözik a szunyamanó (ahogy gergő mondaná), de van hogy csak háromkor. Szóval a magzatok miért ne lehetnének individumok... sőt azok is! :)

Kenet minta az télleg fontos.... a szülés során fertőződhet a babuci a fránya bacikkal és nagyon csunya szem és tüdőgyulladást okozhat. De abban az esetben ha nincs szűrése az anyának, nem a baba kap antibiotikumot (bár ezt is kórház válogatja), hanem a szülés megindulásakor adnak az anyának egy adagot vénásan és azt ismétlik X óránként...

Bénaság:

Hetek óta be van írva a naptáramba hogy ma 9:45-kor szociológia ZH. Reggel hétkor keltem a többiekkel, mondom csak ránézek már az órarendre pontosan hánkor is kezdődik. 8-kor kezdődött!!!!

Telefonálok a barátnémnak, hogy azonnal induljon, mert nyolckor vizsga, még szerencse hogy otthon volt a férje, a két gyereket hagyta pizsiben ellátta tanácsokkal az urát és rohant befelé...
7:58-kor ott áltunk terem előtt, ahova gyalog rohantunk fel és a harmadikon volt!!!!!!

Az ajtóra egy cetli tűzve!

Elnézést x.y. tanár továbbképzésen vesz rész! üdv tanszék

Vizsga a jövőhéten!!! ÁÁÁÁÁÁ bezzeg a sportnapról tudnak üzenetet küldeni....

Ennek örömére mérgeztük a szerveueztünket egy kicsit mekdönciben, és ne aggódjatok a fagyit sem sajnáltuk ki a menüből! :)

Hát ennyi történt velem, de most beveszem a magnéziumomat és ledőlök egy kicsit! :)

KépKépKép
bogyra

Nekem is ossze-vissza mozog babuci, bar ami igaz az igaz, delelott es este eleg aktiv!! De en nem szamolom...ez olyan hulyesegnek hangzik!!!! Mozog es kesz, nem?

Jajj Riella ez a csirkesztori gaaaaaz!!!! :) En sem birnek sokaig most egy csirkepucolast, mar a szagatol rosszul vagyok. Kulonben is most terhesen valahogy erzekenyebb vagyok a szagokra, tiszta vadaszkutya lettem!!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Megjottem a vasarlasbol, hat persze, hogy a baromfiban most doglott be az egyik penztar, igy akkora sor allt, nem volt levego, egy oregysszonka kerdi: Kedves ha' me nem megy elobbre? Erre en, mert nem biztos hogy a tobbi 20 vasarlo is igy gondolja. Hat nem is mondta senki.
En meg viszolygok az ilyen vitaktol, vegulis azert sikerult vegig varnom.

Tenyleg mi lehet Dorival???

Nekunk meg nincs tervunk hetvegere, ez a het eleg huzos volt munkailag a paromnak, igy errol meg nem beszeltunk.
O sajnos nem az a nagy termeszetbe - napra jaro, mint en, de igyekszik megerteni, hogy nekem nagy szuksegem van a napfenyre stb. foleg most a kis picurral.
Remelem nem ulunk itthon, bar ilyen meg nem volt. :D

Lanyok! Amikor latok kepet egy ujszulottrol, vagy eloben, en nem tudom elkepzelni, hogy hol van bennem ekkora baba.
Persze picik, de ha belegondolok, akkora baba bennem?
Pedig most mar nem olyan picik. Aztan meg hogy tud szegenyem majd kibujni?
Azt hittem mostanra mar teljesen egyetelmu lesz szamomra minden, de asszem ez mar csak szuletese utan lesz igy.

No megyek ebedelni.
Pa Mindenkinek!

KépKép
horilda

Ilda: En sem tudom hogy fer el bennunk ekkora baboka! Oke nagy, azt en is erzem...de azt en sem tudom hogyan jon ki!! :shock: :shock: Meg mondom, nekem meg ilyen felfogasi gondjaim vannak, hogy meg mindig fel sem fogtam mi folyik itt!!!! :D Marmitn nagyon varom...de annyira uj, hogy nekunk lesz gyerekunk.....NEKUNK, hogy egyszeruen az agyam meg nem tudja ezt regisztralni!!! :lol: Gondolom szuletes utan ez megvaltozik...legalabbis remelem!!! :shock: :oops: Nem tudom mire szamitsak, varom a pindurt, meg minden, de meg nem tudom elkepzelni igazan. Ertitek ezt? Rossz anya leszek? :( Neha ettol ugy felek!!! :( :(

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

De hogy leszel! Nekemmég néha ma is felfoghatatlan, hogy van egy gyerekem, pedig már mindjárt kettő is lesz...
A barátnőmmel ezt olyan jól ki tudjuk dumálni, belül ugyanaz a 16 éves csitri vagyok aki voltam 10 éve.... csakközben itt termett egy gyerek mellettem :D

Ettől nem hinném hogy rossz anya lennék :)

Esténként nézem ahogy szuszog és nyolc év után még minidg azt gondolom, hogy ez egy megmagyarázhatatlan csoda.... ami itt fejlődik, növekszik előttem...

KépKépKép
bogyra

Halló, megjöttem a kismama klubból.
Teljesen el vagyok ájulva.
5-en voltunk, már be volt készítve 5 babóca, amin gyakoroltuk az öltöztetést/vetkőztetést és a babamasszázst. Egy nagyon kedves 3 gyerekes nő tartotta.
Én már az első 5 percben könnyeztem, hogy milyen jó dolog ez és totál elérzékenyültem.
Aztán mikor végeztünk, akkor egy védőnő beszélt a babakelengyéről. Sok újdonságot nem tudott mondani számomra.
Aztán kaptunk egy kis csomagot, volt tea és sütemény. Meg a masszázs gyakorlatok közben fotóztak is minket. Szóval az egésznek olyan jó hangulata volt. És tényleg nagyn jó kis fogásokat tanultunk, amiről még fénymásolatot is kaptunk, néhány versikével együtt.

És állítólag szülés után 3 hónapos kortól lehet menni babamasszázs tanfolyamra, az is ott van, sok anyuka, babuka. Szerintem még az is ingyenes.
Én nagyon elégedetten távoztam, úgyhogy írtam a vendégkönyvbe is.
Kinek vannak hasonló tapaszalatai? Mármint van valakinek hasonló foglalkozás a kerületi terhesgondozójában?

Kép
niki30

Lorci, biztos, hogy jó anyuka leszel, még akkor is, ha most még kétségeid vannak efelől. Mellettük fogunk szerintem megérni az anyaságra. Az ő segítségükkel. Tulajdonképpen így válunk anyává.
Amit lehet, hogy most még nem érzünk úgy igazán, de hidd el, ha itt lesznek, akkor, nem tudsz más lenni, mint ANYA!

Kép
niki30

Na ez is megvolt,mégsincs este :lol: 8) :lol:
Bírom ezt a védőnőt,tényleg nem traktál felesleges dolgokkal,csak ami fontos azt mondja vagy arra válaszol,amit kérdezek.Most hozta a papírokat mit és hogyan kell intézni a bébi születése után.Apa is itthon volt,és masszívan gyötörte azzal,hogy kikényszerítse belőle azt,hogy ide bizony ne jöjjenek a látogatók,mert így a baba immunrendszere,meg úgy a baba immunrendszere :roll: Vicces ilyenkor nagyon,ő így akar önzőzni.Különben is napok óta azt hajtogatja,hogy nem jól van ez így,én hordom Lilit és mindig elviszem magammal amikor ő nagyon is babázna vele. :roll: :lol:
Lányok dicsekednem kell!na nem Gabiéknak :lol: ,hanem az elvonásban szenvedőknek! :wink: Kapcsolatunk (régi)új vágányra került,ugyanis tegnap este a mi házunk táján volt egy kis maszatolás :oops: :oops: :oops: Azóta ezt dúdolom:"tinédzserlámúúúúúúúúúr,ooh tinédzserlamúúúúúúúúúr........ :lol:
Apa nagyon boldog volt,de rögtön utána megfogadta,hogy amíg ki nem jön ő bizony oda többet be nem megy :!: Jött ezzel a biztosan kopogtattam a fejét dumával :shock:
Persze a másik változat ellen nem volt kifogása :oops:
Riella!Nálunk ez a pánik már egészen az elején elkezdődött,rendesen meg kellett erőszakoljam,annyira féltette a babát.Pedig az elején én voltam a legideálisabb partner egy férfinak,semmi udvarlás,durr bele,no utójáték,és utána csicsikamicsika.Aztán ez lassam elmúlt nálam,és a mostanit leszámítva az volt a sláger,hogy a "sex vajon miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"? :lol:
De ez a tini-tini love most már nagyon jól esett :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ja és én sem vagyok titkos vilmos,csak gondoltam legyen vmi rendszer a dolgokban(fóbia :roll: ),tehát a számom
06-30/492-20-59
Aki gondolja mentse el és írjin,ha esemény van!

Szegény Ilda! :cry: Azért jó étvágyat!egy jó kajcsi minden bajra gyógyír lehet!Legalábbis nekem,én imádok enni.....

Bogyra!macdönci??????????!!!!!!!!!!!!!áááááááááááh,már napok óta Big-mac-et akarok :!: :!: :!: enni!
ez a rggeli rohanós dolog,pedig nagyon idegesíteő,de ha nem haragszol meg érte,ez már megint olyan stori,hogyha név nélkül írod,akkor is tudom,hogy Veled történt :shock: :roll: :wink: :lol:

Lorci!hormonokról csak annyit,hogy apa tegnap evett egy szelet sajtos kenyeret,amíg én a répámat(diéta,hülye diéta :evil: :twisted: :evil: ,"brigikém,akkor diéta,mert egy kis püffedt",szólott a doki)majszoltam,és rárepültem a sajtra,erre ő azt mondta egyed csak szerelmem,egyed,mindenemet neked adom,amim csak van,na hát erre én elsírtam magam,sőőőőőőőőőőőőt,most is könnybe lábadt a szemem,ahogy írtam :oops:
Pedig az ilyentől nekem alapban felfordul a gyomrom,cinikus dög vagyok normál állapotban,most meg tessék hüppi-hüppi :oops: :cry: :oops:
Na de jöjjön csak ki ez a gyerek,adok én neki,bohocót csinál anyjábul! :wink:
De viccet félre téve,nagyon bízom benne,hogy olyan mamai azért nem leszek,aki a "CSak csajok"című adásban ír az sms falra,miszerint gyermeke,ma öt hónapos.De komolyan lányok ezt kinek írja ilyenkor?csak magának ír6ja,ami szerintem gáááááááááz.Vagy nem?vagy csak én vagyok féreg? :oops:

Jövök még,csak vendégem gyütt!
Puszik

Kép
bringababa

Aranyosak vagytok, hogy nyugtattok. Majd igyexem jo anyuci lenni es gondolom ha mar itt lesz a kezemben a kis maszatos, akkor minden megvaltozik! :) :oops:

Niki de jo hogy naaltok van ilyen tanfolyam!! JO lehetett. szerintem itt nalunk loize nincsen!!! :roll: Bar en sem kerdeztem meg a vedonot, de o sem mondat! O a hibas!!!! :D Majus elejen jon, lecsapok ra, hatha van valami last minute tanfolyam, ahol felkeszitenek mindenre es megmondjak elore 5-10 evre mit kell csinalnom!!! :D :D

Bringa gartualalok a tegnapi eksonhoz!! :wink: :) Mi apuval minden este megkerdezzuk este egymastol, hogy na szexelunk? A valasz: MOST??? :shock: :shock: es ennyiben is maradunk!!! :lol: :lol: Pedig lehet mar nem artana....mert szules utan ki tudja mikor lesz kedvem!!! :shock: :roll: De estere altalaban nalam beall a rokkantsag es nincs vagyam semmire!! :D

Csajok a hurka ott figyel a hutoben sutesre varva...csak azt nem tudom eldonteni, hogy egy kis adagot sussek magamnak es nyomjam befele vagy varjam meg aput este, nyomjuk be egyszerre...aztan haldokoljak a gyomoregestol!!!! Hmmm hmmm dilemma!!!!! de enni kene valamit az ember varandos lanyanak!!!!! :shock: :) Meg kovi ubit is vettem...nah jo meggyoztem magam es asszem mar sutom is!!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Bringa, örülök, hogy volt egy jó kis estétetk! :D Ilyenkor az ilyen már tényleg ünnepnapnak számít, nem igaz?

Hogy? Valaki a Csak Csajoban beírta, hogy ma 5 hónapos a babája? Vagy mi volt?

Kép
niki30

Lorci, egészségedre! Ne várakoztasd meg azt a hurkát!
Aztán legfeljebb apával is falatozol még egyet este!

Kép
niki30

Nah tessék bringa!

Lehet engem kinevezni a topik legszerencsétlenebbjének!!! :P

Akkor sem sértődöm meg, és tudd meg már csak a mekiért is megérte rohanni! Oda nem lehet elég korán érkezni! :lol:

Amúgy most jégkrém a sláger nálam is, Gergővel a bigmac volt! :) Lehet nem véletlen hogy híztam vagy harminc kilót? :lol:

KépKépKép
bogyra

Most letoltam egy kis paprikás krumplit virslivel, eperrel, sárgabarackturmix-kszal :D

Hmm és most jön az édes álom! :)

KépKépKép
bogyra

Na jo eddig birtalak titeket!!!!! Paprikas krumpli!!!! :D Kivanossagom percrol percre valtozik!! :D :D
Bar ehes nem nagyon vagyok, de enni kene... es rendkivul nagy hatarozottsagom arra jutott, hogy csinaljak egy borsolevest, azt felfalom, utana sutom a hurkeszt es apuval este benyomjuk!!! Ejjel minek aludni??? Majd alszom holnap napkozben, nem igaz? :D Apa ugyis dolgozik holnap! :(

Kép

Kép
lorcika

Bringa, irigykedek! :D az estetek miatt! De csak a jo ertelemben!

Niki, Te mindig olyan jo programokra mesz, mar tobbszor olvasom Toled, most meg ez az oltoztetos+babamasszazs, felenk nincsenek ilyenek, vagy csak nem tudok roluk :oops:
Ilyenkor aggodo, hogy en teljesen felkeszuletlen vagyok, mert nem jartam semmire. :cry:

En ma ebedre soskat ettem, es utana lenyomtam egy turorudit, ennyit talan nekem is lehet.

Most nekialltam fozni vacsira+holnap ebedre is az lesz, fo a praktikussag, nem igaz?
:D
Pacoltam be csirkemellet borsos-mustaros pacba, ezt kisutom, koretnek pedig tejben sult burgonya lesz, ez utobbit a multkor lattam a paprika tv-ben, es nagyon guszta volt.
Gondoltam, ha mar kivanos mindenki, en is kicsit hozzajarulok. :D

KépKép
horilda

Ilda: Tejben sult burgonya???? :shock: Leirnad hogyan kell csinalni? Erdekesen hangzik!

Kép

Kép
lorcika

Jelentem a tejben sült burgonya engem is érdekelne!!!!

Kép
niki30

Szoval olyan tepsiben kell sutni, amiben a gyumolcskenyeret szoktak, vagy a lenyeg, hogy kicsit magasabb legyen a fala, majd mindjart kiderul miert.

Krumplit kell karikakra szelni, ne tul vastagokra - en olyan 7-8db krumplibol csinaltam.
Vajjal kikenjuk a tepsit, es retegenkent pakoljuk bele a krumplit, minden reteg utan sozunk, borsozunk, es megszorjuk kakukkfuvel.

Fel liter tejet felmelegitunk, majd beleutunk egy tojast, habverovel elkeverjuk.

Mikor majdnem teljesen tele lett a tepsink a krumlival, leontjuk ezzel a tejes cuccal, nem takartam le, betettem a tepsibe.
Nemtom pontosan mennyit kell sulnie, majd ma kitapasztalom.

Mikor kivette a paprika tv-ben a hapsi a sutobol, olyan jol osszeallt, mint a rakott krumpli.

Remelem ertheto volt, amugy tok konnyu, amint olvashatjatok, de egy jo otlet, hogy az ember ne mindig ugyanazokat a koreteket egye.

KépKép
horilda

Hmmm Ilda, nyamm!!! Ez nagyon jol hangzik!!! :) Ki fogom probalni!!

Lanyok tanacsot kerek. Miert van az, hogy neha ramjon remeges. Altalaban ha nem ettem mar egy ideje!!! Ez mit jelent,hogy ilyenkor lemegy a cukrom? Vagy felmegy? Mert most ez van..gyorsan nyomom be a joghurtot, amig keszul a leves!! Szoljak majd a dokinak szerintetek? Allitolag a cukrom jo...de ez elo szokott fordulni. :shock: :shock:

Kép

Kép
lorcika

Lorcika, en remegesrol meg nem hallottam, fogalmam sincs, talan nalam okosabbak tudnak segiteni.
Mindenkepp egyel, es emlitsd meg a dokinak.

Nekem a cukrom neha magasabb, de ilyen nem volt soha.

KépKép
horilda

Majd mondom a dokinak. Lehet csak egy ujabb anomalia jelentkezik nalam!!!! :D :D Sebaj! Mar nyomtam kekszet....mintha ilyenkor leesne a cukor vagy valami. Na mindegy, tulelem!

Kép

Kép
lorcika

Elszívót a számba,MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez egyszerűen nem igaz,én nem tudok a napnak olyan szakában ide feljönni,hogy valami válogatott nyalánkságot ne toljon valaki magába!!!!Vagy készüljön rá erősen!
:?
Niki,biztos tök jó volt a foglalkozás,nálunk is van ilyen,én eddig pofátlan módon csak egyszer voltam,akkor egy eredeti méretű maketten egy szülésznővel centinként szültünk,izgi volt ahogy tekergette a babuci fejét,meg elmondta mi hogy van és miért,azóta képbe vagyok. :wink: :wink:

Egyeseknek de jól megy a sora!!Én olyan vagyok mint egy szász éves mami aki már csak az emlékeiből idézi fel egy romantikus szeretkezés mozzanatait,.mondtam is,hogy babuci korán megtanulja a takarítás fortélyait,mert mikor jön kifele,szedheti anyáról a pókhálókat.
De mondtam apának ennek a világnak vége lesz,amint lehet vissza a régi kerékvágásba,földön- vizen- levegőben :oops: :oops:
sok a behozni való,és nem vagyok hajlandó apácásat játszani,mondjuk önszántából kötött csomót rá,én nem mondtam hogy tegye....tudomásul vettem a döntését,a nemi erőszakot meg majd akkor követem el rajta,ha már lehet. 8) 8)
Most mennem kell csajok,megyünk a sparba bevásárolunk a vasárnapi sütögetéshez
Mindenkinek jó étvágyat!!!
pusz

KépKép
riella77

Ilda, köszi a receptet, tényleg tök egyszerű és jól hangzik!

Lorci, szerinem mindenképp jelezd a dokidnak! És egyél!
De ilyenkor el is gyengülsz, vagy csak remegsz?

Kép
niki30

Niki: Csak remegek, mint a kocsonya!! De mar jobb!!! :)

Riella a pokhalos hasonlat tetszett!! Nalunk is Ricsikenek a szulocsatorna utan a pokhalon is at kell csusszanni!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Ilyenkor talán segíthet, ha vízszintbe helyezed magad, lelazulsz és eszel pár falatot.
De gondolom nem szedsz olyan gyógyszert, ami ezt előidézheti...

Kép
niki30

lorcika!nálam is van.hirtelen leesik a cukrod.én kockacukorral a tatyimban járok.eddig bejött.jobb,mint elájulni.régen megesett.pedig nekem sincs baj a cukrommal!

DÓRI!!!!gratula a babához.sok-sok tejcsit!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabibaba: Mi???? Dorinak meg van a babaja?? Hol maradtam en le errol!!!! Vagy uzent neked???? Most komoly?? Mert akkor gratula!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Hejj errol en sem tudok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Infokat gyorsan!!!!!!!!! :D

KépKép
horilda

Nah most mi van Dórival????

Mondjuk logikus lenne, mertmindennap szokott jönni és inkább reggel, mint délután, ugye ilyenkor már szedegeti össze a gyereket.
Csak jó volna valami biztosat tudni róla! :)

Lorci! Egyértelműen a cukrod esik le! Tessék rendszeresen táplálkozni, nem szokott előtte izadni a tarkód vagy a tenyered, általában azzal kezdődne és csak utána a remegés, így ha érzed hogy megszédülsz, izzadsz akkormég gyorsan a remegés előtt egyél valami gyorsan felszívódó cukrot. Csoki, cukorka, kockacukor, jégkrém! :)
A terhesség végén amúgy normális, mert most sokkal többet szív el a baba mint eddig, így meglehet hogy hirtelen leesik a mami cukra. Ez az oka hogy az utolsó trimeszterben már nem lehet vezetni sem!!!!

Én ezt a krumplisbalhét szoktam csinálni, csak tejföl + tej + fűsszer + sajt + tojás esetlge egy kis paprikát is rakok bele, hogy ne legyen olyan hipo szinű. De én lapos tepsiben csinálom olyan paprikás krumpli darabokra vágva és egy kicsit lefedem! :)

Jajj és nyugodjatok meg, visszatért a gyomorégés és fáj a popóm!!! :(

KépKépKép
bogyra

Na halló,halló,lemaradtam :!: :!:
Megvan Dóri babája :?: :?: :?:
:lol: :lol: :lol:
Még csak picit örvendezem,de ha igen akkor nagyon!Infókat,de gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorcika!Hangosan felnevettem apával folytatott esti párbeszédeteken,mert normál esetben ez nálunk is így működik,ez a tegnapi valami véletlen lehetett,de fincsi volt,az már igaz! :oops:
Ez a remegés viszont nem hangzik túl jól,talán tényleg leesik a cukrod ilyenkor,vagy nem lehet a pajzsmirigy rendetlenkedése?Nekem ilyen volt az első tünetem,megmagyaráz6atlan remegés,hideg veríték,stb...

Szépen kérlek Titeket,soha,de soha többé nyalánkságok,kaja,meg fagyi,és pláne nem bigmac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én napok óta megint olyan farkas étvággyal rendelkezem,hogy ha ez így folytatódik,akkor kicsit püffedtből,nagy 6almas disznó kerekedik!Vagy éppen át kell változzam egy nyuszivá,mert nem győzöm a répákat majszolni,ahányszor írtok valami kaját! :roll:

Csajok,gondolkodtam!Ez a másállapot az evolúció maga.Minden fontosabb fejlődési szakaszon átmentem már.Voltam már cet,bálna,sima bőrrel;voltam már nagy kanca majom bozonttal;és a mai napi termés,miután apa renberakta a lábam,
-igaz ez annyi ideig tartott olyan szerszámokra volt szükség hozzá,mint a Dumb és Dumbertbe a két hülyének-
egy vágásra gondosan kipedikűrözött jókora hízó.Vagy ense,vagy kucu,a lényeg a snack virsli lábujjak és a duzzadt paták,mindezen pedig egy csinos french lakkozás :shock: :roll: :lol:

Niki!Nálunk sincs ilyen foglalkozás,peremkerület,itt inkább olyanokat csinálnak,hogyan kell kitölteni a segélykérő lapokat :(

És mindenkinek aki 2kedik magában mondanám,hogy nyugodjon meg: fog is mindig! :wink: ez így van rendjén.Persze csak normál keretek közt(jó-jó nem tudom mi a normál :shock: ),de ez bizony örök kérdés marad.Mindig lesz olyan a környezetedben akihez képest ilyen vagy olyan leszel,mindig megméretetti magát az ember jánya,de ez nem verseny,hogy ki a jobb,vagy a szeretőbb anya.
Niki nagyon jól írta,majd általuk teljesedhetik ki ez az egész.
De végső eredményt majd csak ha felnőttek,akkor lehet hirdetni,addig marad a bizonytalanság ezt vagy azt jól,vagy éppen elég jól csináltuk-e?
Az én véleményem az,hogy sok szülő azonnali visszajelzést akar tudni,látni,pedig a nevelés elég hosszú távú munka,és ha valami nem rögtön érik meg a gyerekben,az még 1általán nem biztos,hogy később sem.Sőt!Én ha magamra gondolok,csupa olyan dolgot teszek,amit azelőtt nagyon is elutasítottam,csak mert a szüleim mondták,mégis felnőttként észrevétlenül váltam azzá,amivé neveltek.
Persze létezik a fordítottja is,de nálam nem jellemző.
Na jó elég a filozofálgatásból :roll:
100 szónak is 1 a vége,Lorci és mindenki más is már most attól igenis jó mami,hogy van benne egy egészséges kételkedés önmagával szemben!és kész!

Kép
bringababa

Ja és Niki!Igen.Azt olvastam a csak csajok sms falán,hogy ilyen és ilyen nevű kislányom ma 5 hónapos és kis barátja x.y.holnap lesz három. Az üzenet ennyi volt.Én meg csak pillogtam,hogy ezt most akkor kinek is írta anyuka????????????
Dobjatok innen ki,de ilyen nem szeretnék lenni. :oops:
Ez nekem a vég.
Vagy tényleg nagyon szenya vagyok?????????????? :oops:

Kép
bringababa

Sziasztok,

Elrohantam apaert (meg hogy nem szabad a 3. trimeszterben vezetni!!!!!...,Bar mar egyre nehezebben birom, de itthon ulni se birok!!!! :shock: :shock: ), most ertem vissza, a hurka sul, nyammm (bocs Bringa! :D).
Na szoval a Dori rejtely meg nem oldodott meg, ahogy latom!! Persze Gabibaba jott, nyomott egy kis infot es mar le is lepett, itt hagyott minket ketelyek kozt!!!! :twisted: :D

Hat nem orulok Bogyra, hogy visszatert a gyomoreges...en kesz vagyok tole!! :evil: :evil: A popora meg mehraj, tudod!! ;) ;)
En ma vettem 2 doboz Renniet es beveszek mindent, hogy az estem nyugodt legyen!! Frankon mar utalom az esteket!!! :evil: :roll:

Bringa!!! Te olyan lokott vagy!! fetrengek rajtad a rohogestol!!! :lol: :lol: :lol: Nekem ma olyan duzzadtnak tunik a kepem!!!! Mint egy felfujt lufi...nagy kerek buci kepem van..vagy eddig is az volt, csak most a visszapillantoban jobban lattam??? :shock: Csajok en merlegre nem alltam egy hete.....es rettegek is raallni!!! Ugy dontottem ma nem allok ra...majd talan holnap reggel......a hurka vacsora utan!!! ;) :lol: Ha nem jelentkezem holnap, elhalaloztam a meresi eredmenytol!!!! :shock: :? :oops: :roll: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Lorci!Az én védőnénim olyan aranyos,hogy mikor Balázs kérdezte,hogy akkor ennyi volt,így felelt:a szívhangot meghallgattuk,a vizelet 7fői,a vérnyomást úgyis méritek,a súllyal meg most inkább ne foglalkozzunk,és közben cinkosan rám nézett :wink: Mondom én,hogy bírom a csajt!
Ja,azért én titokban reggel ráálltam,ha engem kérdezel,Te ne tedd! :roll: Hülyeség,úgyis többet mutat,mint a múltkor......... :roll: :wink:

Kép
bringababa

Bringa: Hala az egnek az en vedonom meg mindig csak kerdezi, hogy mertem reggel sulyt es mennyi volt? Igy bediktalom a meresem, reggel, ehgyomorra, meztelenul. :D :D Szerintem kiakadna a merleg ha en nala raallnek ruhastul mindenestul! A dokimat meg abszolut nem erdekli, egyszer nem kerdezte meg!!! :shock:
De lehet hogy igazad van es holnap sem sokkolom magam ezzel!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Éhes vagyooooooooooooooooooook!valaki jöjjön beszélgetni,különben mindent felfalok itthon :shock: :x :shock:

Kép
bringababa

Itt vagyok Bringa beszelgessel velem! :)
Te figyu multkor nezegettem az iwiwet es megneztelek teged is. Lattam sok uj kep van! Te figyejje mar ezer arcu!!!!! :D
A hosszu szoke haju is te vagy, a rovid lilas haju es a rovid szoke szemuveges is??????? :shock:

Kép

Kép
lorcika

Lorcika!Istennő vagy és megmentő(m) :!: :!: :!:
Köszi,köszi,köszi!

igen,az mind én vagyok :oops: :oops: :oops:
a haj a gyengém,és ezt még ki is tudom garázdálkodni!ha tehetném annyi mindent kiprószálnék magamon,de sajna,vagy lehet hál'Istennek :roll: ennél nagyobb beruházásokra nem fussssssssa! :lol:

Kép
bringababa

Nekem a szoke rovid teccik a legjobban! ;) bar tudom nem kerdezted a velemenyem!! :lol: :lol: :lol:

Amugy en is imadom valtoztatni a fejem. bar mostanaban ezt nem surun tettem meg. De ha mas nem megy (mivel lefogyni sose tudok), igy legalabb a hajat valtoztassa az ember, nem-e? :)

bringa neked van maccskad ugye? Mi lesz vele ha jon a babo? En imadom az enyemet...de nem tudom hogy akarom-e a baba kozeleben!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Egeszen idaig nem tudtam bejelentkezni!!!!!!!!!!! Bena kezd lenni ez a babanet!

Na csajok itt vannak a babaszoba kepek! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
lorcika

Bringa, én is had nézzelek meg!!
Mi a teljes neved?

Kép
niki30

Lorci, nagyon csecse lett a szobácska!

Kép
niki30

Niki te is font vagy az iwiwen? Mi a neved?

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok

Dorinak megszuletett a babaja....?????...levagyok maradva! :(

Na ki tud rola infot, irjon gyorsan! :) Legyszi, legyszi!

(DE JO NEKI! :))

Kép
elizabeth25

Lorci! Zömbik Nikoletta a becsületes nevem:)

Kép
niki30

Niki: Bejeloltelek ha nem baj! :)

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?