Na ez is megvolt,mégsincs este
Bírom ezt a védőnőt,tényleg nem traktál felesleges dolgokkal,csak ami fontos azt mondja vagy arra válaszol,amit kérdezek.Most hozta a papírokat mit és hogyan kell intézni a bébi születése után.Apa is itthon volt,és masszívan gyötörte azzal,hogy kikényszerítse belőle azt,hogy ide bizony ne jöjjenek a látogatók,mert így a baba immunrendszere,meg úgy a baba immunrendszere

Vicces ilyenkor nagyon,ő így akar önzőzni.Különben is napok óta azt hajtogatja,hogy nem jól van ez így,én hordom Lilit és mindig elviszem magammal amikor ő nagyon is babázna vele.
Lányok dicsekednem kell!na nem Gabiéknak

,hanem az elvonásban szenvedőknek!

Kapcsolatunk (régi)új vágányra került,ugyanis tegnap este a mi házunk táján volt egy kis maszatolás

Azóta ezt dúdolom:"tinédzserlámúúúúúúúúúr,ooh tinédzserlamúúúúúúúúúr........
Apa nagyon boldog volt,de rögtön utána megfogadta,hogy amíg ki nem jön ő bizony oda többet be nem megy

Jött ezzel a biztosan kopogtattam a fejét dumával
Persze a másik változat ellen nem volt kifogása
Riella!Nálunk ez a pánik már egészen az elején elkezdődött,rendesen meg kellett erőszakoljam,annyira féltette a babát.Pedig az elején én voltam a legideálisabb partner egy férfinak,semmi udvarlás,durr bele,no utójáték,és utána csicsikamicsika.Aztán ez lassam elmúlt nálam,és a mostanit leszámítva az volt a sláger,hogy a "sex vajon miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"?
De ez a tini-tini love most már nagyon jól esett
Ja és én sem vagyok titkos vilmos,csak gondoltam legyen vmi rendszer a dolgokban(fóbia

),tehát a számom
06-30/492-20-59
Aki gondolja mentse el és írjin,ha esemény van!
Szegény Ilda!

Azért jó étvágyat!egy jó kajcsi minden bajra gyógyír lehet!Legalábbis nekem,én imádok enni.....
Bogyra!macdönci??????????!!!!!!!!!!!!!áááááááááááh,már napok óta Big-mac-et akarok

enni!
ez a rggeli rohanós dolog,pedig nagyon idegesíteő,de ha nem haragszol meg érte,ez már megint olyan stori,hogyha név nélkül írod,akkor is tudom,hogy Veled történt
Lorci!hormonokról csak annyit,hogy apa tegnap evett egy szelet sajtos kenyeret,amíg én a répámat(diéta,hülye diéta

,"brigikém,akkor diéta,mert egy kis püffedt",szólott a doki)majszoltam,és rárepültem a sajtra,erre ő azt mondta egyed csak szerelmem,egyed,mindenemet neked adom,amim csak van,na hát erre én elsírtam magam,sőőőőőőőőőőőőt,most is könnybe lábadt a szemem,ahogy írtam
Pedig az ilyentől nekem alapban felfordul a gyomrom,cinikus dög vagyok normál állapotban,most meg tessék hüppi-hüppi
Na de jöjjön csak ki ez a gyerek,adok én neki,bohocót csinál anyjábul!
De viccet félre téve,nagyon bízom benne,hogy olyan mamai azért nem leszek,aki a "CSak csajok"című adásban ír az sms falra,miszerint gyermeke,ma öt hónapos.De komolyan lányok ezt kinek írja ilyenkor?csak magának ír6ja,ami szerintem gáááááááááz.Vagy nem?vagy csak én vagyok féreg?
Jövök még,csak vendégem gyütt!
Puszik