A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbi :) De jó, hogy írtál, már hiányoltunk! Cici nélküli elalváshoz gratula!! És hogy altatod, eldajkálod, vagy álomba simized az ágyban, vagy?

Macs :) Csupakosz Fülicsek eszméletlen édes! :D :D

Curse :) Anyámékkal én is így jártam, hogy csomó mindent kellett megmutatni (pl. pelenkázást), aztán anyám azt mondta, mennyivel könnyebb volt az ő idejükben :lol: :lol:

Mása :) Jó utat és hétvégét Nektek!! :D

Gabi :) Kutyus visszajött?! Nagyon édesek Dorkával! :D

Móni :) Elképzellek Peti sátrával! :lol: :lol: Sál tök jó ötlet! Nem tudom jók-e, de láttam reklámozni pl. Kismama végén szopis pólót, ami kétrétegű és elvileg a felső réteg takar szopi közben :roll:

Votiv :) Te szedted ki a varratokat?! :shock: Sony :evil:

Fibi :) Nem volt dugó, sikerült időben odaérni? Muffint köszi, Laci pillanatok alatt eltüntette (egy fél azért jutott Bálintnak is) :D :D

Szrek :) Még1x köszi a cd-ket! Tök jó volt "élőben" is látni végre!! :D :D A babapiskótád nagyon rulez volt, majd esetleg megdobhatnál a recepttel, ha nem nagy gond :wink: Bálintnak igencsak csúszott :lol:

Nagyon jó volt a mai tali és nem csak a gyönyörű idő miatt! :D Gyerkőcök szuperédesek és hihetetlen iramban nőnek :o kismamik szépen gömbölyödnek és a többi mami nagggyon csinos, bármit is mondjanak a kilókra :D Ott voltak Fibiék, Zuziék, Manókáék, Ryliék, Szrekék, Zsanciék és külön meglepi volt: Zanzáék :D
denizsa

Indi,
én is Ábellel fogok menni és pont R.J akadna ki egy egyévesen? - nem hiszem, sőt ;) ő lenne a bemutató példány ;)

Ábel pl a mai tali alapján a szőranyán való csimpaszkodást tudná bemutatni :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Rylie: jaj, de szupi! És mikor jártok Kőbánya felé? Séta az Újhegyi-tónál? :wink: Vagy a mögötte lévő ligetben. Annyira kafa! :)

Most csak ennyi, mert férjuram gépezni akar...

Kép
Kép
tinu

Éljen Ranschburg Jenő!!! 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni, egyébként tök nyámnyila vagyok minden ilyesmihez, de ezt most nagyon muszáj volt. kegyetlenül szúrt, irritált, csípett stbstb... a 6hetesig nem tudtam volna elviselni őket (így is csak a legzavaróbbakat sikerült kiszednem), emiatt dokihoz meg most nincs érkezésem menni - bevallom, még a lakásból se tettem ki a lábam, mióta hazajöttünk a H-ból. de nem maradok le semmiről, még csak 12 napja szültem...
na és a Bábánál olvastam, hogy sok nőnél a varrat okozza az irritációt, ezért noha már gyógyult a seb, még mindig fájdalmasnak érzik, és a bábák ilyenkor kiveszik a varratot, ha már tényleg szép a seb. Nálam seb már nem is volt, csak ezért mertem hozzányúlni, meg mert tudtam, meg kell tennem, és akkor sokkal jobb lesz. így is lett, hála az égnek :P de több műtétet nem vállalok!!!
votiv

TAli szuper volt! Ennyi gömbölyödő Kismamit! OLyan jó volt Rájuk nézni! És Manóka és Deni már aztán tényleg minden naposak :shock: :lol: Kölkök szuper édesek, de ma az abszolut szívem csücske Ábel volt :oops: :D Azok a szemek! 8)
Egyébként Ancsiék is megérkeztek a végére.

Fibi!
Elfelejtettem ma mondani, hogy lenne egy terhesgatyóm a számodra, nyári-tavaszi, fél lábszárig érő, ha kell. Sötét barna. Én imádtam! :D
Muffin nagyon bejött, tök különleges volt. Ha tudsz, írhatnál receptet.

Móni!
Játszótéren, amíg Peti elvan, nem tudnád megoldani a szoptatást egy padon??? A kutya nem venné észre. A kérdés, hogy Peti eljátszik-e addig. Én már gondolkoztam ezen, csak B-t nem lehet 5 percre sem magára hagyni.

Votiv!
És milyenek az éjszakák? Lili tudja, mi a dolga? :lol:
Amúgy emlékszem, B születése után én is úgy éreztem, hogy a varrat fáj, és úgy kiszedtem volna, csak én beszari vagyok 8)
foto plíz!

Indi!
Már próbálok kilábalni :?
zuzmo1

és tök jó volt találkozni, mindenki olyan kis mosolygós meg szép ;) és Pannus meg zabálnivaló :D
de az idővel nem voltam 100%-ban kibékülve a szél miatt meg árnyékban elég hűvöske volt
de jó volt, meg főleg vicces volt Denit meg Manókáékat látni - ki fog előbb szülni? ;) :lol:

piskóta:

4egész tojást beleütni egy tálba
12evőkanál porcukor bele
margarint vagy vajat olvasztani, ebből 4 ek jön ebbe

4ek tejszínbe vagy tejfölbe fél csomag szalalkálit belekeverni

a tojásos cukros zsíros masszát kavargatni,amíg habos nem lesz
ha habos, mehet bele a tejfölös szalalkáli

aztán annyi lisztet bele, amennyit felvesz (gyúrható)
nyújtjuk szaggatjuk és mikor a tepsiben ülnek a piskóták, szórni rá kis cukrot

linzertészta-szerűség lesz (olyan "pont jó")

lisztezett tepsin, 180 fokon kb sütni; marha gyorsan sül és szép világosra kell sütni :D

ööö remélem, érthető volt, mert telefonba gyorsdiktálta muter ;)
:lol:

Kép

Kép

szrekuc

Liliróza 1 hetesen:

Kép Kép Kép Kép

(az utolsó képen Nagyapóval és Istivel)

votiv 8)
votiv

VOT,
annyira de annyira édes ás szép a csajod!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi, Lilirózát még csak bírom éjjel, de mostanában valahogy Isti is legalább 1x felkelt, és a kettő éjjelre azért már sok, dehát épp neked panaszkodom erről :oops:

de úgy nem gáz, ha reggel hagynak mindketten sokáig henyélni, Isti ma 9kor kelt, a kiscsajjal meg együtt alszom (most nem tudok kétóránként kimenni érte, behozni, megszoptatni, megböfiztetni, visszavinni, főleg hogy én is bealszom a szopik alatt - ergo majd akkor fog éjjel a szobájában aludni, ha már hosszabb időt is kibír - ill. nappal), ő meg fél 9-kor keltett kajához, úgyhogy úri dolgom volt!

a reggelek is jók, eddig egész jól összekoordinálom a gyerekeket meg magamat, de persze úgy, hogy házimunka minimális szinten, munka meg semmi :shock: (ezt még nem tudom, hogy lesz jövő héttől :roll:) aztán még minden nap van vki segítség (nagyapó, dédi, tesóm v anyum), aki pár órára eljön és leviszi Istit a játszóra, azalatt rendet rakok, mosok, varratot szedek, vagy beájulok a lányom mellé az ágyba :D

aztán ha csak lehet, Istizek, a csajszi meg vagy rajtam alszik, vagy az ágyban, de inkább rajtam :lol: és mondókázunk, mesélek, Isti autót tologat, én szoptatok, szóval amúgy lájtosan témázgatunk együtt :D

aztán délután ha hazajön a párom, ő is rengeteget segít, bevásárol, mellkasán altatja a lányát, fürdeti velem a gyerekeket, ha kell böfiztet, tereget, vacsit csinál, szóval igazán kiveszi a részét mindenből. csak azt tudnám, miért érzem még így is úgy magam a nap végén, mint egy lyukas zokni :D

votiv 8)
votiv

Vot,
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ, de cuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát még a bátyja!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
tündéri a lányod :D és a fiad is édes :D

Szrek,
R.J.-t én is nagyon szeretem, mennék is biztos, de aznap már Baja felé fogunk robogni :)

Zuzi,
azt nagyon megköszönném (gatyát), szupeeer lenne :lol: pont arra gondoltam én is, hogy még szülés elött egy diószegis talit is megejthetnénk, mert Veled nem sokat sikerült dumálni 8) (receptet holnap átdobom priviben :))

Deni,
volt kis dugó, de csak 8 percet késtünk a kinez-tól, meg is lepödtem :D és örülök h izlett a nyufin, nekem is az ebéd :D

És nagyon jól éreztem magam a talin,
Rylie, várom a képeket :D
Zsan, Ancsi, sajnálom, hogy Veletek már nem sikerült összefutni.

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Izgatottan várom a tegnapi fotókat! :wink: :lol:

Votiv:
csodaédes lánykád van :!: És annyira elégedettnek tűnik :D
Isti haja is jó lett.
Viszont emlékszem,hogy amikor Isti született vita volt köztetek,hgy nem aludhat a nagyágyban.Ezek szerint beadta a derekát ? :lol:

Zsan:
megírnád nekem pü.-ben a címeteket??? :wink:
Egyébként hogy vagy?Levi munkájával mi lett végül?

A tegnapi nap szenzációja,legalábbis nekünk:Dorka végre felavatta a bilijét és ma reggel újra :!: :D :D :D
Ez az egész annyira frusztrált már,hogy csak na.

A Kutya pedig tegnap elött du. egyszercsak ott feküdt megint az ajtónk elött :shock:
Este megjött érte a gazdája,aki megint hazavitte,miután felajánlotta,hogy pénzért esetleg nekünk adná :roll: :shock:
Mi szeretnénk kint kutyát is,de nem így :evil: Valami oka csak van,hogy megszökik és hozzánk jön?!Na mindegy...

petergabi

Gabi, jól emlékszel! nem adta be a derekát, hanem én így csinálom és punktum :D néha a "bajsza alatt" elmormogja, hogy nem kéne, meg ideszoktatom a gyereket :wink: de ilyenkor csak nagyon csúnyán nézek, és az elég :D vagy max annyit mondok, majd ha picit nagyobb lesz, meglátjuk :lol: (és egyébként baromira élvezem is, hogy együtt alszunk a töpörtyűvel - ki tudja, lesz-e még ilyenre lehetőség...? - szóval már csak ezért is marad és kész :twisted:
és vszínű ez is a 2. gyerekre már feladta az elveit az ember-eset :mrgreen:

köszi a bókokat Lilirózának :D Isti is majdnem pont ilyen volt, úgyhogy remélem pár hónap alatt szép kiscsajjá serdül (és végre nem fog hasonlítani anyóskára :twisted:)

votiv 8)
votiv

Gabi,
ennek valószínű az az oka, hogy a Tutya titeket, ill Dorkát választotta... Ha olvastál Konrad Lorenz-től, pl. a Salamon király gyűrűjé-t, akkor tudhatod, ezzel nincs mit tenni. Ha csak meg nem köti, vagy be nem zárja, vissza fog menni hozzátok...

Orsi szalagjában mi az a "31 hetes" ???? :shock: :shock: :shock:

Votííííív,
csajod szuperédes :D :D :D :D és ez a babamosoly!!! el vagyok olvadva, egy lavórból postolok most is.. :D :D :D

Talisokra irígy-irígy :)

Deni,
a pocak-puszis kép annyira kedves és megható... :D

Monisa,
én ugyan nem túl sokat kendőztem, mert Füles nem kultiválta, de ha éhes volt, egyszerűen kerestem egy félreeső helyet és megszoptattam. A pulcsi/trikó és a baba arca is takar, soha a kutya se figyelt fel ránk, vagy bámult meg. Lehet kapni direkte szoptatós felsőket, ezzel még diszkrétebb a dolog. És igen, pl. bölcsőtartásban nagyon kényelmes szopiztatni, ha így fekszik a kendőben a gyerök :)
macskanyu

Jó reggelt!

Macs,
:D bébi épp most nyomja az igazi tejes reggeli "kávéját" ;) meg én is a sajátomat úgyh nagyon köszi! :D
babafalvás vonalzók ilyen furán kezelik ha már nem kisgyereknek csinálsz vonalzót - egyszer csináltam magamnak is tök vicces volt :lol:

Gabi,
a "gazdi" felajánlotta,hogy eladja nektek a kutyát? :shock:
ja, ha visszamegy, akkor tényleg választott ;) :lol:
mondjuk nem csoda, ha egyszer a régi akár eladná

Kép

Kép

szrekuc

Szrek
ezek szerint ízlik? :wink: tök jó :) cd-t sikerült már hallgatnod? :) nem sürge, csak kivi..... :)
macskanyu

itt egy kép a csibész nagyfiamról (mi vár rám 15 év múlva??? :roll:)
Kép

votiv 8)
votiv

Votív,

ez a fotó Istiről közönségdíjas!!! :D :D :D
macskanyu

Macs,
;) igen, elég jól csúszott neki :lol:
cd-ket meghallgattam köszi;nekem mind tecc, persze vhol igaz, hogy az újabb számok azért populárisabbak, de azért azok is bejönnek ;) :D

Vot,
15 év múlva ugyanez látszik majd a képen potenciális meny-jelöltekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Ahoj popicsek! :lol:

Balaton rulez forever, de azér már hiányoztatok. :wink:

Csak ehhez az o.hoz a többit később, talán...

Gabi,
kutyust vedd meg!!! Titeket érdemel és titeket szeretne! De írjatok papírt, meg a kiskönyvében is ti legyetek, ki tudja, milyen biznisz pípölök ezek az ex-ék??? :shock:
Dorka is hatalmas már és a bili meg jóó :)

Eszci a héten annyira hozzászokott a nomád élethez (pisilés a nádas mellett, popsimosás a Balcsiban, stb), hogy tegnap Camponába menet nem akart pisilni (indulás előtt), azt mondta, majd a Camponában pisil a fűbe :lol: :lol:)

Votiv,
Lili gyönyörűű! Micsoda vigyor!!!!!! Kééész! :D És ahogy Isti öleli, az se piskóta! :D Éééédesek!! Szelíd motoros :lol:

Majd olvasok valamikor többet is, csak apa ma kommunista szombatozik, én meg babázom, pussz mindenkinek.
neet
neet

Neet,
welcome back :D Eszci pisil a fübe, marha jóó :lol:

Votiv,
Isti a motoron rulez :D :D
és igazad van: aludjatok együtt, amig lehet 8)

Gabi,
Dorkának gratula a bilizéshez :) és kis - vagy nagydolgot csinált bele? :lol: mert B néha belepisil, de kijelenti, hogy kakilni csak a pelusba hajlandó :P És miért frusztrált a dolog, a közelgö ovi miatt, vagy más ?

KépKép
fibi

És a jóhirt mindig elfelejtem irni: 2 hét kenegetés és intim torna után elmúlt az aranyerem :D megúsztam a proktológust :)

na, el szakdolizni, mert a héten semmit nem haladtam :roll: valahogy már kevésbé birok koncentrálni komolyabb dolgokra...
fibi

Moni, ne add fel, fog az menni! (az ember talalekony, ha muszaj ;)) nalunk egyebkent fuggoleges elolkotos verzioban mukodott ez a szopi-ugylet. de sztem nehez erre univerzalis receptet adni, mert fugg a meretektol (baba, mama), a helytol (mennyire kell diszkreten), allva v ulve, stb. tippkent: a kendo rugalmas annyira, h atkotes nelkul is pl. kicsit lejjebb tudod engedni benne a lurkot, cicit meg kicsit megemel, aztan csak talalkoznak ;) es a gyerek feje v a kendo ala, v kulon magadra teritesz vmit. de tenyleg probalkozz kicsit. ha egyszer raerzel, tobbet nem lesz gond :D

Votiv, kepek :D :D :D
egyuttalvas: ugyehogyugye ;) :lol:

Gabi, kutyus :) en is hallottam mar ilyet, h a kutya inkabb a szomszedot valasztotta gazdijanak :) (mondjuk ott simabban ment a dolog: az eredeti gazda beletorodott sorsaba - es nem penzert)

Neet, jo is a nomad elet ;) :D hat mennyivel egyszerubb! ;) B is szivesebben pisil kint... :)

tegnap meglatogattam egy bnomet meg a(z alig) 3 napos bebijet :D jaaaaaj hat nagyon.... :P :D :lol: sajna farfekves miatt csaszarral kellett szulnie, es egyelore a tejecske varat magara, a gyerek meg - ertheto modon - egyre turelmetlenebb, es nem komalja a cici-szivogatast :( kerlek szepen titeket, h akinek van "kiprobalt" szopi-tanacsadoja, kuldje el nekem melben az elerhetoseget!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!
Mél ment! ÉS a drukkok is a bnődnek!

Fibi!
Szuper, hogy elmúlt az aranyér! :D
Akkor készítem a gatyát!

Votiv!
Hú, akkor anyóskád egy bombázó lehet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Egyszerűen gyönyörű a lányod, és nem csak udvariasságból mondjuk! És nagyon rendes gyerek, hogy ennyi idősen tudja, hogy éjjel alvás van. 8) Én is együtt alszom Pannussal, és olllllyan jó!!!!!!!!! És van ám, hogy ő is még 2 óránként kel kajálni. 8) Én meg odafordulok, mellrepattintom, és alszom tovább. Ő meg valamikor lecsatlakozik, és megy tovább a szunya :lol:
motoros fotó csúcs!

Gabi!
Akkor ő már a Ti kutyátok! És mindezek fényében érthető, hogy nem az exgazdit választotta :roll: :twisted:

Neet!
Helló!
Az én uram is kommunista szombatozik :lol:

Akkora gazember a fiam! Nekem mindig úgy ad puszit, hogy tartja az arcát. Bezzeg PAnnusnak cuppanósat ad! :roll: :lol:
zuzmo1

Gabi!
Gratula a bilihez! Szerintem teljesen időben vagytok!

Votiv!
Apafejed nagyon rendes! Isten tartsa meg jó szokását :wink: Azért a munkáért nagyon nem irigyellek! :roll:

És milyen jó volt tegnap Zanzáékkal is talizni!

Zsanci!
Összepakoltam ma Nektek egy zacskó babarucit.
zuzmo1

Tali tegnap jó volt, kár hogy nagyon fútt a szél a hülye fejemmel a kocsiban hagytam a pulcsim :? és sajnálom, hogy nem láttam a 4. pocakost és Ancsiékat :( De persze a többieket szuper volt látni és a meglepi vendégeknek (Zanzáék) is úgy örültem! :)
Képeket mingyá lökök..

Votiv: varratszedés?! :o :shock: Atyaég!!?? Nekem amikor a nyakamt nyiszálták kb egy évig nem mertem odanyúlni utána és a mai napig nem sasoltam meg tükörben a dolgot (3 éve volt) de mostmár ránőtt a haj :) Szal én inkább szenvedek..még a vízhólyagot se merem kilyuggatni! Naon fa@a csaj vagy!!! :lol:
Lilike meg szééééép :)
Istók a motoron!! Most még édi aztán majd őszülhetsz rendesen!!

Móni: gondolom mindig van nálad tex.pelenka is. Én úgy szopiztattam kendőbe, hogy Kamilla oldalrafordít cicifelé helyez, a vállamon levő kendőpántba a pelenka egyik sarka rögzít a többi előre kiterít rá a gyerekre meg mindenre és igy a lepel alatt szopizott a ded. De ha rohangálnod kő Peti után :roll: háát azt nemtom hogy lehet megoldani :?

Szrek: CDket kösziii!!! És a piskóta ISTENI volt!!!

Tinu: Melyik nap jó nektek a talira? Nekem ilyen helyneveket ne írj mert Kőbányán a Sörgyárat a Pataky Művházat az 51-es végállomását ismerem, ja meg a Richtert azt slusz! Szal mondd meg melyik nap okés és akkor privibe lebeszéljük, hogy nekem hová kell mennem és az hol is van hozzátok képest (vmi Medveszőllő utcába megyek asszem).

Gabi: bili, király ;) Mi is most veszünk hétvégén egyet, muszáj sajna a sűrű pisivétel miatt,,,hát majd meglátjuk mit szól hozzá a csajszim!
Kutya: ha törzskönyves a jószág és az exgazdi fizetett érte, akkor valahol érthető, hogy nem akar rajta "bukni". Viszont az is látszik, hogy nem lehet egy nagy állatbarát :?

Neet: Camponába fűbe pisilni :) :) :) tudják ezek a gyerekek, hogy mi az igazán higienikus ;)

Na letöltöm a képeket!
Rylie
rylie

Képek!

A három grácia:
Kép
Kép

Pocak profil:
Kép

Zanzáék:
Kép
Kép

Bálintok:
Kép
Kép

Emma akit nagyon nehéz volt lefotózni, mert folyton forgott :)
Kép

Pannuszi(szeirntem ez lett a legjobb kép):
Kép

Ábel és Szrek:
Kép

Bazsóka:
Kép

R
rylie

és egy telivigyor Kamillától :)
Kép

Jó maradék 7végét!
Rylie
rylie

Szasztok!

Képek baromi jók! Gyönyörű pocakok, gyerekek, babák!

Imádom Eszcit, ez a fűbepisilés :lol:

Kátya pedig ma hazament Emmával és nagoyn boldog.

Pusz.

indianyo

Ingyélovaglás!
Nekünk ez még nem jó program, de hátha másnak igen :
http://velvet.hu/poronty/2007/04/20/het ... _lovaglas/

R
rylie

Votiv :) Örülök, hogy jobb lett a varratszedés után, de akkor is egy HŐS vagy! :D Lili Róza nagyon gyönyörűséges és ez a mosoly!! :D Hajrá együttalvás! :lol: Motoros Isti nagggyon dögös, hű mi lesz itt később! :wink: :D :lol:

Szrek :) Köszi a receptet! :D hétvégén főpróba :D

Gabi :) Bilizéshez gratula!! mi még csak nézegetjük...

Neet :) Fűbe pisilés :lol: Hát hiába, az egyszerű dolgoktól szép az élet :wink:

Fibi :) Ez tényleg nagyon jó hír (mármint hogy elmúlt az aranyér)!! :D :D A szakdolihoz meg kitartááááást!!!

Rylie :) Köszi hogy fényképeztél! nagyon jók lettek! Csajod telivigyora meg haláli :D :D
denizsa

Rájliiiiii,
képek marha jóóóóók!!!!!! :D :D :D :D Köszi szépen, hogy fotóztál :D :D :D

nem tudom, mennyire látszik (a pocak profilos képen pl.), hogy elkezdtek szeplöim elöjönni :lol: :lol: :lol:

Deni,
szakdoli helyett most megnéztük a Szex és más semmi c. filmet, úgyhogy most ilyen vagyok :D Mindenkinek ajánlom, szétröhögtük magunkat rajta, és a sztori is jóóóó :D

Zuzi,
elöre is kösziii :D
fibi

Fibi :) Ez tényleg klassz film, nekünk is nagyon bejött :lol: :lol: Bevallom én nem vettem észre a szeplőidet, most is úgy keresgélem őket a képen...
denizsa

Deni,
én is csak ma reggel szúrtam ki öket a tükörben :lol: egyelöre nem vészes, viszont volt egy unokatesom, aki - gondolom a napsütés miatt - tiszta szeplö lett mire megszült :lol: mondjuk, ö aug-ban szült.
fibi

Hát úgy nagyjábóóó :wink:

Liliróza nagyon szép! :lol: és hogy mosolyog álmában :lol: :lol: :lol: (éljen az együttalvás :lol: ) Angi minden motort nagyon megbámul :shock: :lol:

Rylie! tök jók a képek! Kamilla :lol: :lol: :lol:
altatás:fürcsi után nálunk cici, amin régebben rendszerint hosszan lógott. amikor úgy látom hogy már csak lóg, ki-be köpködi, akkor nem adom vissza a cicit. van egy pici 2személyesszófa a szobájában (amin cicizünk is), s ennek a szélére lefekszem (teljesen beterítem a magasságommal). ő le-föl rohangál, dülöngél, beszélgetünk, simizem, s majd valahol rajtam elaszik. az első nap még volt kis elégedetlenség, de mivel tudtam hogy csak hiszti, azonkívül végig ott voltam és simogattam, énekeltem neki, ezért úgy gondolom nem tettem semmi rosszat.

Fibi! szerezz be egy csíkos felsőt :wink: :mrgreen:

S persze mindegyik gyerek aaaaaanyira édes! Ez felvétel a topikba? :mrgreen:

Neet! szabadon pisilús Eszci :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Pannuson az egy kötött bézbólsapka? Nagyon nőies és vagány :lol:

R.J.-re én is úúúúúúúgy mennék. Szerintem Angi is, mert rá van állva a könyveire. :mrgreen: :lol:
gödibarbi

Barbi, akkor együtt fognak motorozni Istókkal? :wink: :D

irtó jók a képek, annyira szívesen ott lettem volna én is, akár még pocakkal is :lol:

ma megvolt az első kimenőnk: elmentünk kedvenc cipőboltunkba (Sebastiano, Auchan) Istivel és vettünk neki egy Falcon félcipőt meg a "szokásos" Maus szandit, csak most szép narancssárgát, citromsárga csíkkal :shock: de ugye egy ilyen kisfiúnak még szabad? :wink: legfeljebb azt mondják rá, hogy bolond anyja van :D

Liliróza addig itthon anyummal kép szopi közt ölbebabát játszott :)

votiv 8)
votiv

KÁTYA!
GRATULA ÉS SOK TEJET, BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMET NEKTEK!
:)

Votiv,
első kimenő király! :) Nekünk a karácsonyi bevásárlás volt ez anno, emlékszel? :wink: És figyu, ha lesz nálatok hármaska, akkor nálunk meg ketteske, és majd jól szüljünk együtt, jóvan? :lol:
És sárga szandi uniszex.

Talis képek nagyon jóók! Ennyi pocakot elnézve az ember tényleg kedvet kap.. de mint tudjuk, nem a kedv a mérvadó. :wink:

Recca,
ez a komcsi éra...! :mrgreen:
neet
neet

Neet,
indul a visszaszámlás! :D

Kép

Kép

szrekuc

Próbálok visszaolvasgatni, hátha megy :)

Boldog névnapot minden érintettnek! Andik, Emmák, ha jól emlékszem. :D

Zsan
végre a dokik is megnyugtattak téged, éljenek! :)

Nukada,
szopi :D És kutya mint főnök nagyon ismerős, kert, kerítés, stb, abszolút hozzá igazodva. :D

Tinu,
cumis lánykád édesen aludt! :)

Késes Füli, ojj.

BLAYE!!!!
SZIA!!! SZépek az egyformák nagyon! :) És jól bírod, wow!

Rájli,
tojásból lesz a csoda... a címre nem emlékszem, tán kukori és kotkoda? :)

Magdi,
gombócos csaj nagyon édes és jó lisztes midnen, ismerős. :lol:
És a kutyás kép is szuper!!

(Meséltem Eszter kutyás sztoriját? Eljöttünk mamáéktól Marcipánnal, ő lehajolt mama kutyájához (vagy felhajolt? 40 kilós husky-kopó keverencs) és mondta: Szegény Léna szomorú, elment a barátja. Majd én leszek a barátod!! :lol: )

eddig elküldöm, ki tudja....
neet
neet

Füles és a buborékok is jók! :) Ilyen harisnyánk viszont nincs. :)

Mázlista Nuk! (Karolina) :)

Den,
jósolsz? WOW! Most neked vagy Manokának megy a drukk? Vagy Zsan? Hogy is állunk csajok?

Gabi,
Orsi a jegyekkel.. nem lehet, h 11 éves!!! Én kb 18nál néztem így ki. 8) És Dorka is cumis még, ugye, én se aggódjak? :)

Rájli,
mi is Eszter előtt pisilünk, bár ez eddig nekem nagyon tabu volt (úgy 2 évvel ezelőttig) Viszont tán pont azért lett hamar bilista, mert látta, korán megtudta, mi ez a sztóri. :D

Jajj de jó, h előfizetéses a telóm. Kül.ben mindig üres lenne--- :D

Ja, most látom, Emma névnap nem votl, "csak" EMMA nagy napja! :D

még jön...
neet
neet

Macska,
gifekben mondod el? Nagyon jóók! :D

Magdi,
tökjó ez a függöny! :)

Lindi,
tesópuszi édes, és B még a szemeit is becsukja, teljes átéléssel :D

Szrek,
nátha? Jobb már? VAgy majd továbbolvasok és kiderül?

Ááá, Curse,
te kavartál be az Emma nappal. :lol: :lol: És talink jövőhéten tuti lesz, jó?

Ööö, most mégis volt Emma nap? :roll: Már nem tudom követni... de annyian írjátok, h biztos. Mégegyszer boldogot Emmák! :D

Curse,
te fel tudtál ugrani a gerendára?? WOW és mégegyszer WOW!! :D

neet
neet

Curse,
még mindig neked. :) Pár nem akar pelenkát cserélni? Hát persze, mert baromi büdös, és nekik nem volt 9 hónapjuk kémiailag felkészülni. A pasik pasik, kész- :D (Van néhány kivétel, de ... urban legend, tudod. :lol: )

Rájli,
tesómék Kőbányán, miért?

Denizsa,
pocakpuszi!!!! éééééédes!!!! :)

Zuz,
házi. :lol: :lol: :lol: És az ciki, h nekem egyből leesett? :oops: olyan régen voltam terhes meg szoptatós... :lol:

Barbi,
szija, déemes lötty csúcsszuper!!! I LOVE YOU!!! :D

Homokozós macskalány is édes! :)

Na, asszem megvagyunk. Ha valakit kihagytam, arra pikkelek vagy átugrottam mert nem bírom. :D Jó? De azért szóljon....
neet
neet

már csak 6 kell?
neet
neet

Szrek,
miféle visszaszámlálás?
neet
neet

Azért az király, h ennyit ilyen gyorsan visszaolvastam, nem? :D
neet
neet