A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok lanyok!Kép

Mindjart visszaolvasok, annyit mar most is latok, hogy Miszikenek lehet gratulalni!KépKépKép Sok boldogsagot kivanok!Kép

Hetvegere kicsit eltuntem, mert rengeteg dolgunk volt, de mar megkerultem!Kép Hogy mi mindent csinaltunk? Megvettuk a festeket es a bordurt a hetvegi festeshez, es elkezdtunk "rendet csinalni" a szekrenyekben, es a spejzban. Hihetetlen, hogy meg csak ket es fel eve lakunk egyutt, es mar milyen mennyisegu kacatunk gyult ossze! Igy muszaj volt felszerelni egy uj polcszeruseget az eloszobaba (hehe, tegnap este fel 11-kor fejeztuk be, remelem, a szomszedok nem fognak meglincselni). Amugy ha a babaruhak szamlalasakor keletkezett rendetlensegre azt irtam, hogy olyan, minta bomba robbant volna a kanapenkon, akkor a mostani allapotra nem is talalok szavakat!Kép Pedig ma mar pakoltam es takaritottam egy csomot...
Meg voltunk etteremben is tegnap a szuleimmel, es meglepo modon annyit ettem, mint egy belpoklos, es meg csak nem is ereztem ugy, hogy degeszre tomtem magam.Kép Ki erti ezt?Kép

Na majd meg jovok, puszi:

Leszter
32+4
leszter

Sziasztok!

Miszike és S78 és Rebeka!
Gratulaaaaaaaaaaaaaaa! KépKépKép
Szenzációs volt a beszámoló! Olyan kevés kispapa fogalmazza meg a sztorit a saját szemszögébõl, hogy nagyon jó, hogy rögtön leírtad.
Bár a Kedvesem azt mondta, hogy lüke vagy, õ biztosan aludni ment volna a helyedben, amíg teheti. De mindannyiunknak nagyon jól esett, hogy ránk gondoltál a dunyha helyett. Kép

Mariann!
Mikor van a tali???
A csütörtök tuti nem jó, hacsak nem kíséritek el Franyót szülni, mert akkor találkozhatunk...
Pénteken a Kedvesem dolgozik uott. Azaz vagy négy elõtt talizunk, vagy viszem a Zsombit is és nem maradunk sokáig, mert sajnos kötött programunk van fél7-7-tõl, mint az etetõszék összekenése a vacsival és a fürdõszoba elárasztása a kipocsolt vízzel Kép

Gyógyszerek késõi terhességben. A teratogenitást okozóak már szedhetõek, mert a baba készen van. A szülést megindító, vagy hátráltató gyógyszerek pedig nem. Ilyen hátráltató pl az asztma-ellenes szerek nagy része, amiben Bricanyl, vagy hasolnló vegyületek vannak. A tájékoztatóban benne van.
Reye szindrómához nem csak aspirin, hanem a vírus is kell, ami ellen beadják a gyereknek, az én olvasatomban legalábbis. A vírus pedig szerintem nem dzsal át a méhlepényen...?

Snoopy
snoopy

Snoopy,
te tudsz valamit, amit én nem? Kép Amúgy az elsõ "kiírásom" tényleg most csütörtökre szólt, amit aztán módosítgattak ide-oda.

Viszont én kérnék egy kis ellendrukkot, de tényleg. Most voltam megint a fogorvosnál, aki kiderítette, hogy mégsem olyan egyszerû, ezt a nyavalyás fogat már nem lehet betömni, hanem korona kell rá, aztán mire rájött, hogy igazság szerint ez mégsem gyökértömött fog, ahogy elõször hitte, addigra már szétfúrta a fogamat. Közben mondogatta, hogy ez most akkor nem fáj, ugye. Persze fájt, de gondoltam, ez biztos nála még nem számít fájdalomnak... Magyarul megint hõs voltam, de amikor rájött, hogy hõsködöm, nem cicózott tovább, és rögtön beadott egy érzéstelenítõt. Most már azt sem tudom, hogy mit csinált végül, szerintem most ölte ki az ideget, de a bánat tudja. Lényeg az, hogy szerdán még vissza kéne mennem, amikor is leveszi a mintát, és mittudoménmikorra készül el a korona. Hát nem tudom, a babókám mennyire fogja türelmesen kivárni ezt a hercehurcát. Kép
Úgyhogy talán nem kéne még most csütörtökön... Kép

M.!
Gratula az ikrekhez, és drukk, hogy továbbra is minden rendben legyen! Utrogestant nekem a 12. hétig kellett szedni, akkor szép lassan csökkentve az adagot abbahagyni.

Maci 2!
Astoria üzletház a Rákóczi út és a Körút sarkán! Ott van egy üzlet (asszem lefelé kellett menni az alagsorba), ami digitális fényképezõgépekre specializálódott, asszem DigitCam a neve. Mi is ott vettük a Nikonunkat. Nagyon jó fej, hozzáértõ eladók vannak, lehet kérdezni rogyásig, nem haragszanak érte.

Pocóka!
A sós vizet végül nem próbáltam. Gyógyulást neked!!!!!!!!

Leszter, de jó, hogy megvagy! KépKépKép

Franyo
39
franyo

Már fogalmam sincs mit olvastam és mit nem. Most találtam egy olyan adagot, amit még nem.

Norka! Látom Te is írtál. Nagyon jó hogy hazajöttetek, és irtó szerencsés vagy, hogy ilyen simán szültetél. Kívánom, hogy a szopi is ilyen jól menjen. Most látom, hogy ott is minden rendben. Hurrá!!!

Maci2! Semmi okosat nem tudok mondani a magzatvíz mennyiségérõl, a többiek már biztos megnyugtattak. A legrosszabb, ha idegesíted magad. Szerintem a dokiknak meg nem kéne ilyeneket mondani. Én belehallok mindent egy-egy szóba, mondatba, de még egy csöndbe is, ami az orvosomtól jön, ha épp aggódni támad kedvem.

Urszila! A drága poci már csak egy dagadt has? Ez nagyon jó volt. Kép
Én egy olyan több éves télikabátot szedtem elõ, ami normál állapotomban sem áll jól. Szerencsére még rám jön a dzsekim is, amit viszont szeretek. És csodálkozom, hogy még jó.

Miszike! Nagyon szép baba Rebeka, és rajtad sem látszik, hogy egy szülés után fotóztak. A második képen legalábbis egyáltalán.
Most megint megnéztem, az elsõ sem vagy lestrapált „akció után”.

Kaska! Elõbb megnyugtatsz másokat a fölösleges para miatt, majd gyártasz magadnak egyet (hasméret)? Mindezt tíz soron belül! Nem kéne! J

Anyez! Boldog szülinapot!

Manócska! Boldog névnapot!

Tündimami! Gondolom élvezettel próbálgatod a kismamaruhákat. Ez is olyan, mint a has. Az ember alig várja, hogy legyen, aztán meg hogy vége legyen. Én néha megnézem a tavaszi gatyóimat a szekrényben, és boldog vagyok, hogy felválthatom velük lassan azt az egyet, amit így a végén hordok. Pedig az elején alig vártam, hogy végre kismamaruhát hordja. J

Maci2! Márkaboltot nem tudok, de nem jók a nagy elektronikus szaküzletek? (Electroword, MediaMarkt)?

Pocóka! Jobbulást, feküdj sokat!

M.! Üdv itt, és gratulálok!

Leszter, végre megvagy! Máskor legalább egy mondat elejéig jelentkezz be, ha napokra nem érsz rá! Nem illik ijesztgetni! Mi tegnap éjfélkor még szögeltünk! Szerettek a szomszédok!

Myssnia! Ha eljut hozzád (persze hogy eljut, ha másként nem, hát telepatikusan): DRUKK! DRUKK! DRUKK!

Végre utolértelek benneteket!

Beu
37+1
beu

Sziasztok!

Sajna nem tudom végig olvasni ami azóta termett, mióta nem jártam itt. Mostanában ritkábban jövök majd, de azért ne felejtsetek el!

Minden finisesnek drukk drukk DRUKK!

S78! Rebeka gyönyörû és Miszike is nagyon jól néz ki a fotókon.

M.! Gratulálok az ikrekhez és jó pocakosodást!

Sziasztok!

Jaj, megint mennyit írtatok, amíg én drágalátos gyermekemet próbáltam lefoglalniKép.
Mint látható, a mai programom nem úgy alakult, ahogy elterveztem...de majdnem bejött. Hajnali 4-kor rendszeres fájások ébresztettek és nem is hagytak békén 6-ig, aztán elköszöntek és csak az egész hasamra kiterjedõ izomláz plusz az álmosság maradt velemKép. No meg felébredt Timi, akinek ma is kerge napja volt, szóval lefárasztott rendesen. Most már tényleg kezd sok lenni ez a másfél gyerekes állapotKép

Mariann, nem irigyellek az akvárium jellegû lakásért, még jó, hogy lassan megoldódik a helyzet.

Maci2, ezzel a magzatvízzel állandóan csak ijesztgetik az ember lányát, de én még nem olvastam itt csak olyan eseteket, hogy fölösleges riogatásnak bizonyult utólag az egész. Szóval nyugiKép!

Franyó, gyors náthaleteperést kívánokKép, bár látom, azóta újabb problémáid vannak. A fogorvosért tényleg nem irígyellekKép. Kitartás, és megy az enyhe ellendrukk, de azért szegény gyereket nehogy a végén bentfelejtsdKép

Leszter, micsoda dolog csak így se szó se beszéd eltûnni! Azért, ha szépen kérsz, megbocsátokKép, fõleg, hogy nagyon fontos rendrakás volt a programodKép. Én már rájöttem a korábbi évek tapasztalatából, hogy a kacatgyûjtés egyetlen hatásos ellenszere az albérletek sûrû váltogatása. De kinek van erre már energiája ilyen öregecskénKép

Anyez, BOLDOG SZÜLINAPOT NEKEDKép!

M, gratula az ikrekhez, és boldog babavárástKépKépKép

Pocóka, jobbulást nekedKép

Miszike, gyönyörõ a kislányotok, mégegyszer sok boldogságot hozzáKépKépKép!

Ildianyu, óvatosan a lányod emelgetésével, mert megbosszulhatja magát a dolog. Nekem is így kezdõdött, aztán a 33.héttõl gyógyszereket kellett szednem, mert kinyílt a külsõ méhszájamKép. Szóval inkább próbáld lebeszélni a csemetét a felkéreckedésrõl.

Csucsuka, én bárkit szívesen letámadok tavaszügyben, mert már herótom van attól, hogy csak hólapáttal lehet ki és bejutni az udvarunkra plusz mire felöltözöm és Timit is felcuccolom, már el is felejtem, hogy hova indultunkKép. A tükörbõl visszapislogó elegáns kabátos bálnát meg ne is emlegessükKép.

Beu, elterelõ hadmûveletként nem említettem páromnak a túrótortát, majd megvalósítom a héten, addig elleszek a gyümitortával is, amit tegnap összedobtamKép De hogy mitõl párolog ilyen gyorsan a hûtõben???

Na megyek, mert teljesen lezsibbadt az agyam.
üdv
Momo
(37+3)

Momo
momo

Sziasztok Lányok!

Tali ügyben tanácstalan vagyok,mert a többségnek jó a csütörtök,de a pénteket viszont nem tárgyaltuk ki rendessen.

Szóval mégegyszer össze foglalva:

Snoopy: csüt.nem jó,péntek lenne jó.
Leszter: ha jól emlékszem még, a hétvége nem volt jó.???Csüt? péntek.????
Tündimami: péntek jó, Õ külföldrõl jön....
Manócs : csüt.jó,péntek nem.
Kaska :péntek jó.
Csucsuka : csüt.nem jó, péntek?
Beu : csüt.jó.péntek?
Pocóka :csüt.jó. péntek?
Franyó :csüt.jó. péntek?
Maci 2 : csüt jó. péntek?
Ari : csüt. jó. péntek?
Mariann : nekem minden jó,szabad vagyok...!!!!Kép

Légyszi reagáljatok rá mert én sajna már csak holnap vagyok gép közelben és utána már nem tudom követni az eseményeket.És lefoglalnám a helyet.
Köszi köszi köszi.......

Mariann
25
Névtelen

Sziasztok!

Nem vegeztem meg a visszaolvasassal, hiaba, 3 napot kellett potolnom...Kép Most pedig indulunk az unokatesomekhoz, aztan este meg be kell kukkantanunk a Mtroba is, de majd meg jovok... A tablaval is ados vagyok, tudom, de nem fert ma bele az idombe.

Na puszi, rohanok:

Leszter
32+4
leszter

Szia Mariann!
Asszem engem vegyél le a listáról! Kispapám lebeszélt a fél város átvillamosozásáról a nagy pocakommal. Talán igaza van...

Franyo
39
franyo

Sziasztok Lanyok!

Nalunk ezen a heten van a tavaszi szunet(suliban dolgozom)es ma is a parommal sikerult elmenni babarucikat nezegetni(o is ma itthon dolgozott). De olyan csalodott voltam, nem volt semmi valasztek. Raadasul nem is akartunk venni semmit, csak nezegetni mentunk, erre az eladok ugy rank akaszkodtak, hogy alig birtuk oket diplomatikusan lerazni.

Mariann!
Meg mindig jo a pentek!

M!
Gratula! Biztosan nagyon boldog vagy! Kivancsian varjuk, hogy alakulnak a dolgaid 2 baboval a pocakban!

Ildianyu!
Koszi, mar inkabb nem aggodom. Kispapam is letorkolt, hogy tul sokat varok szegeny gyerektol!

Miszike, S78 es Rebeka!
Az en Kispapam is teljesen meghatodott a torteneten, ami nagy szo, mert inkabb lenyelne egy 100-as szoget, minthogy hagyjon kicsurrani egy konnycseppet. Minden tortenethez idehivom elolvasni es ez igazan megfogta. Szivbol gratulal o is.

Beu!
Igazad van a rucikkal kapcsolatban, nagyon jo erzes, de azert titokban benneteket "30-asokat" irigyellek szepen csondben.

Minden betegnek jobbulast es tenyleg nagyon vigyazzatok, mert Csehorszagban mar epidemiat jelentettek.

Na sziasztok, megyek langost sutni. Ma az lesz a vacsi es mar jol megdagadt a teszta. Vegre!

Tundimami
18+6
tündimami

Franyó!

Megértjük,de sajnáljuk,vigyázz magatokra!!!!

De jó is már Neked,nemsokára.......KépKép
Hol fogsz szûlni?

Mariann
25
Névtelen

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok, ami persze nem baj, csak "futva" kellett végigolvasnom!

Norka! Kép
Nagyon gyors voltál, és persze gondolom Jázmin is sietett kifelé! A köveztezõ babánál is ezt kívánom! Kép

Ányez! Kép
Boldog szülinapot!

Franyo! Kép
Fog! Kép Remélem tényleg megvárja a baba! Ne izgulj! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kaska! Kép
A moziban a Stuart Little kisegér 2. címû filmet néztük. Egyszer jó volt, azért a kisfiamnak jobban tetszett!!! Kép Kép Olyan nagyon amerikai volt.

Ma már nagyon nehéznek éreztem a pocakomat, de semmi fájás. Megindultak a "Na mi van?" kezdetû telefonhívások. És ma még vezettem is a városban, mentünk uszodába. Azért örültem, hogy nem ott jött rám a szülés! Bár mondjuk lehetne vízben!!! Kép Kép
Kispapa már nagyon izgul, egyre rosszabbul alszik, és minden telefoncsörgésre összerezzen a munkahelyén! Kép Én még miért nem izgulok?????

Köszönöm a drukkot MINDENKINEK!!!

Én is drukkolok a többieknek!

Kangi! Kép
Te is nagyon aktív vagy még!

Puszi: Judó
39+1
judó

Hu de sok vegzosnek lehet drukkolni!!!

rank is fer egy kis szopi drukk, innen lenne szep a gyozelem! picit hiztunk, ha minden jol megy talan benne leszunk a nagy atlagban (10. napra szuletesi suly), bar most volt egy hatalmas adag kaki... kuzdunk, kuzdunk!!!

az ejszakak remesek, hulla faradt vagyok, de mar csak 359 nap, es itt az elso szulinap!

Kép
zsuzsi74

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36304751166 <sms-sender@westel.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Mon, 17 Feb 2003 21:33:45 +0100 (MET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]Myssnia 40+3.[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
Sziasztok!Köszi a drukkot,aranyosak vagytok!Én valòszinü màr ìgy maradok. Miszike,S78 gratula,sok boldogsàgot! puszi
mailgateway

Mariann!
Tétényiben, alias Szent Imre. (XI. kerület)

Judó!
Köszi az együttérzést! Eléggé nekikeseredtem itt, de aztán hazajött a kispapám, és megvigasztalt. Az az igazság, hogy megint rá kellett jönnöm, hogy milyen aranyos drága férjem van, és mennyire szeret engem!!! Na most meg teljesen elérzékenyülök itt...

Zsuzsi!
Olyan helyesek így együtt! Igazán büszke lehetsz mindhármukra!!! Szopi drukk megy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myssnia!
Nem tudom, tudsz-e olvasni minket, de biztos nem maradsz úgy!!! KépKépKép Nagyon drukkolunk neked továbbra is, és reméljük, hogy hamarosan babás hírt kapunk tõled.

Puszi
Franyo
39
franyo

SZiasztok!

Na, elég egy napig nem jönni, máris menthetetlenül lemaradok! KépKépKép

Miszike! Megnéztem Bekit (és téged is, persze): nagyon-nagyon szépek vagytok! KépKépKép Nagyon várom a személyes beszámolót is - amint lehetséges!

Leszter! Jó, hogy elõkerültél, már én is aggódtam, mi lehet veled, hogy nem jelentkezel!

Maci_2! A legújabb, jó cukorértékedhez gratulálko, remélem, ezentúl csak ilyeneket mérsz! Kép És persze drukkolok, hogy minden rendben legyen a babával is - de hát nálatok megcsinálták az amniot és tökéletesnek találták a babót! Kép Ez azért kell, hogy jelentsen valamit! KépKépKép

Tündimami! Tavaszi szünet?????? Ilyenkor?????? Most még Nápolyba sem jött el a tavasz! Meddig tart nálatok egy tanév, márciusig? Kép

Tali: Nekem elõreláthatóan jó a péntek - hanyadikán lesz egyébként?

M! Nagy gratula az ikrekhez! KépKép

Franyo, Momo, Myssnia, Judó, Kangi! DRukk! DRUKK! DRUKK!Kép Lassan több lesz a finises, mint a többiek KépKépKép

TEttem fel képeket a lámpáimról az Ismerjük meg egymást/Ármin-ba! Amit tudni kell rtóluk: 2 db lámpa készül(T), az egyik a felnõtteké Kép, azon virágok, levelek vannak, a másik Árminé, azon egy 3 oldalon át folytatódó kép van, de az egyik oldal még nincs kifestve,. REmélem, látható, hogy melyik melyik! Kép

Márti
23+6
márti

Sziasztok! Kép

Szeegény fickónak jól kitömtem a fejét Kép És most egy darabig nem gondolok a munkahelyemre (hiszem én most) Kép

S78 Kép
gyönyörü a kislányotok! Remélem, azóta is midnen rendben és napról-napra csak szépül! Miszike pedig olyan szép, hogy csak irigykedni lehet rá Kép Soksoksok boldogságot!

Judó Kép
aktiv vagyok, mert most, hogy nem járok rendszeresen dolgozni, nagyon élvezem, hogy napközben elmászkálhatok nyugodt lelkiismerettel. Holnap megyek diákkori barátnömhöz és egyéves kisfiához, és babaruhákat is fogok turkálni!!! Kép

Beu Kép
fordulás ügyben egyelöre semmi. Szerintem nem érti, miért kellene neki fejenállni, mikor a nagyok mind a fenekükkel lefelé ülnek. Van egy olyan érzésem, hogy a szüléselött közvetlenül fog csak megfordulni - ha ugyan ... na majd meglátjuk!

Manocska Kép
nagyon boldog névnapot!

Ányez Kép
boldog szülinapot!!!

Momo Kép
azért még bird ki egy kicsit, legalább, amig a túrótortát is még meg tudod csinálni Kép

Márti Kép
mindjárt nézem a lámpáidat!

Maci2 Kép
én is nagyon örülök, hogy jó lett a cukrod! Továbbra is drukk, hogy ne romoljon!

Franyo Kép
további javulást! És hát a villamosozással kapcsolatban megértelek ... az én kispapám is mondogatja, hogy tán többet kellene pihennem ... de nem tudok kibújni a börömböl! Azért persze megpróbálom visszafogni magam ...

Mariann Kép
Kangi: továbbra is minden jó, ha nem szülök! Kép De szerintem még nem fogok a héten.

Jövö szerda, az egy jó napnak tünik nekem. Mit szóltok?!

Leszter Kép
hajráhajrá a festéshez és egyéb rendezkedésekhez! Amúgy ma megint volt NST-n egy fájáskám. 45-ös erösségü. Csak viszonyitásképpen: azt mondta a hölgy, hogy 60-90 között vannak a "rendes" fájások. Szóval ez még semmise volt ... és persze nem is rendszeres, de kezdetnek megteszi Kép

Na nézem Columbo-t Kép Meg persze a lámpákat.

Pussz
Kangi
39+3
kangi

MÁRTIIII!!! KépKépKép
Ezek a lámpák gyönyörüek!!! Megesz az irigység (ez egy ilyen nap ...), illetve nem is, inkább csodállak, szuper! Nagyonnagyon ügyi vagy!

Kangi
kangi

Zsuzsi Kép
egy tulok vagyok, hát egész végig meg akartam irni, hogy igen cukorbárányok a három fiúk a képen! Gyuri enyhül már?

Kangi
kangi

Na szoval tegnap a vegere ertem am, de utanna erom nem maradt irni, annyi olvasnivalot adtatokKép

Miszike,
Rebeka nagyon gyonyoru babo.

Myssnia, Kangi,Franyo,Judo,Momo es minden finisesnek, akit veletlenul kihagytam nagyon drukkolok.( Bar Franyo tenyleg jobb lenne megvarni, hogy a fogad rendben legyen)

Anyez,
Boldog szulinapotKép

Manocska,
Boldog nevnapotKép

Mariann,
Sajna az urgeontesert, de legalabb nem a babo szuletese utan jelentkezett.

Leszter,
Tok jo, hogy elkezdtetek az atrendezest, bar a felfordulast nem irigylem.

M,
Gratula a babokhozKép

Maci2,
Mar tenyleg nem sok van hatra, fel a fejjelKép

Nalunk tegnapelott este ota tobb, mint 50 cm ho esett, meg szerencs, hogy ma egyebkent is munkaszunetoi nap volt. Ma reggel az autonk nem latszott a ho alatt, igy mai program hoeltakaritas volt. A fiam elvezte a dolgotKép Raadasul a jardakrol napokig nem takaritjak a havat, igy holnap gozom nincs, hogy megyek dolgozni. Remelem nem fogok piruettezni.

Na megyek, mert odaeg a sutim, ma kiprobaltam a hokiflit, remelem fini lesz.

Angi
24+3
angela2

Sziasztok!

Felorat kaptam Kispapatol, mert szegenynek folyamatosan dolgozni kell a gepen :-( Ugyhogy most megint sietek :-( es kepekkel bigyozni is holnap fogunk...

Ma amugy is meghaltam agyilag, de halistennek melo teren ilyen durvabol ez volt az utolso :-) Ket orat ugy aludtam delutan, mint akit agyonvertek.

Csucsuka, Franyo,
koszi a dicseretet :-)

Anyez,
Boldog Szulinapot!!! :-)))

Biga,
udv! Nekem is 2 huvelyi UH-m volt az elso 12 hetben, es nekem sem volt toluk semmi panaszom. Utolag valakik mondtak, hogy a babak talan erzekelik az UH-t (nem csak a huvelyit) es kevesbe kedvelik, de en ketelkedem... Beszamolni ugyanis nem nagyon tudnak rola :-), az enyem meg legalabbis semmi szokatlan reakciot nem produkalt ra. (Bezzeg a moziban a dolby surroundra... :-(
Es nekem dobbenetes elmeny volt latni Okelmet :-)))

Mano2,
Myssniat pusziljuk, es mondd meg neki, hogy mindenki drukkol folyamatosan :-))) Tok jo, hogy bemesz hozza! :-)
Bizony, nemsokara Te is babazol :-)))

Manocska,
tok jo hetvegetek lehetett :-) Palacsintatortat hogy kell csinalni? En meg nem ettem olyat! Es altalaban nem tudok sutit sutni, de palacsintat igen - hatha ezt en is meg tudnam csinalni :-)
Az en babocam is nagyon aktiv ma :-)))

Maci2,
Te csak nyugodtan ird meg, ha rossz kedved van, es ne maganyosan buslakodjal! Mi meg majd megvigasztalunk! Persze foleg ne buslakodjal :-))), de tudom, hogy az nem mindig megy olyan konnyen!

Tundimami,
gratula a rucikhoz! En meg mindig imadok kismamarucikban lenni :-)
Amikor kb. annyi hetes voltam, mint Te, pont azert nem mertem elhinni, hogy ez a baba, mert nem ereztem mindennap :-) Mostanara ezen problemam megszunt :-)))

Apropos oriasbugyi! Lanyok, megosztom Veletek az en nagy intim dilemmamat :-)
Neha en is kezdem magam kenyelmetlenul erezni a regiekben, de huzom az idot, mert biztos negyszamjegyu ara van, amit egy kispapadogleszto darabert nem sajnalnek ;-))), de ezek biztos nem azok... Es nem tudom, mennyit vegyek: egy heti szeriat, de az kicsit durva befektetes, vagy vegyek harmat es mossam ketnaponta...?!

Franyo,
Orulok, hogy mar jobban vagy! :-)))
JUUUJ, ez a fogorvos...nem tunt egy szakmai csucsnak, amit alkotott! :-( Ha kersz tippet, nekunk nagyon jo fogdokink van!
Nagy kar, hogy nem jossz talira, de ertheto... Sebaj, a kertipartit majd ne hagyd ki! :-)))

Beu,
Remeljuk, sikerul megfuzni a Kispapadat kameraugyben! Biztosan nagyon ari a babaszoba :-)
Nehogy mar komolyan vedd, hogy fel-le jarkalok es ketsegbeesetten meregetem a pocimat :-) Csak valamin mar nekem is kell problemazni :-)

M.,
Dupla Gratula :-), es varunk Teged! :-)))

Pocoka,
jobbulast es pihend ki magad! :-)

Csucsuka,
tudatlan vagyok :-) Miert a Zsuzsak illetekesek tavaszugyben? En eddig csak a Sandor, Jozsef, Benedekekrol hallottam, de az tan kicsit kesobb jon :-)
Mondjuk en szivesen letamadok barkit, ha attol meleg lesz :-)

Ildianyu,
vigyazz magadra es pihenj sokat! :-)
Ma reggel gondoltam a potyogosokra, vegig kellett mennem kb. 100 m. sima jegfeluleten :-(( De tyuklepesben sikerult megusznom :-)

Leszter,
jo, hogy megkerultel, szokatlan volt a csend, de biztos jo sok dolgotok van :-))) A szanalas nalunk is az egyik legdurvabb program, eddig csak szunidoben mertunk nekivagni.
Tovabbi jo etvagyat :-)))

De,
miert ritkabban? Kar!
Dehogy felejtunk el :-)))

Momo,
szoval nem ertel ra szulni :-)))
"elegans kabatos balna" :-)))

Ize, most jottem ra, hogy a tavasz is erdekes lesz... A blezereim sem fognak ram jonni, meg vekonyak is. A kedvenc motoros bordzsekimben meg eleg elvarazsoltan neznek ki, nem? ;-))) Ha lattok valahol cuki pelerint, mar reg vagyom ilyesmire!

Mariann,
a Kaskaknak kismamatalira minden nap jo :-) (Remeljuk, nem ugy, mint a Tigriseknek :-)

Judo,
kepzeld el a dokidat buvarszemuvegben :-)))
Addig jo, amig Kispapa izgul jobban! :-)

Zsuzsi,
nagyon jok vagytok!!! :-)))
Szuper a csaladi felhozatal :-) Lehet meselni haromkiralyfisat :-)

Marti,
alomszepek ezek a lampak :-)))

Szoval: DRUKKok tovabbra is mennek: Myssnianak (ugysem maradsz igy :-), a Kangi nevezetu forgoszelnek :-), Judonak, a vizitundernek :-), Franyonak (akkorra, amikorra keri :-), Momonak (szintugy :-) es :-))))) minden finisesnek!!!

Minden szepet s jot!

Kaska
22+1
kaska

Sziasztok!

Ma itthon maradtam a lányommal, akut anyuhiánya volt. Szegény Andris, õ meg ment iskolábaKép.Szóval egy szép, laza nap, ehhez képest vagy 3 órán keresztül görcsöltem estefelé. Szerencsére kispapi hamar hazaért, így intézte az esti teendõket. Be kell vallanom, hogy végül két-három kortynyi wiszki segített. Valahogy nagyon megkívántam és hatott! Eddig még sört sem ittam, ez most a züllés teteje!

SnnopyKép
Bocsi a belekontárkodásért, bizti neked van igazad! Mármint Reye szindróma. Vsz én kapcsoltam szimplán össze az Aszpirinnel. Arra viszont határozottan emlékszem, hogy anno az akkori dokim külön felhívta rá a figyelmemet, hogy utolsó hat hétben tilos az Aszpirin. ???

IldianyuKép
Mellsõ falon a lepény az azt jelenti, hogy hasfal felõli részen van. Így potyogj inkább a fenekedre, ha már muszáj. Nekem is ott volt 10 héttel ezelõtt, 29. hétre meg elvándorolt a fundusba. Olyan furi, hogy így vándorol a lepény.

AriKép
Kösz a beviteli szándékot, talán így meg tudom oldani, ha a férjem haza tud jönni normális idõben. Egyedül olyan késõ du. biztosan nem mentem volna be, bármennyire szeretnék. Fõleg, hogy már csak Gödöllõn vezetek. Tegnap elmentek Veresig, de belefáradtam a kihúzott háttal vezetésbe.

ZsuzsiKép
Ezek a fiúk nagyon hasonlítanak egymásra!Kép

Urszila
31
urszila

Sziasztok!

Franyó!
Nem irigyellek a fogorvos miatt. Kép Akkor megy az ellendrukk! Kép

Momo!
Ettõl félek én is, hogy elkezd kinyílni. Lilivel a 30. héttõl ugyanezért kellett végig feküdnöm, de a doki szerint ez nem jelenti azt, hogy most is ez lesz. Azért próbálom nem nagyon emelgetni, de pl. a kiságyból nem tudom úgy kivenni, hogy leguggolok, és úgy emelem fel.
Azért nem semmi lehetett az éjszakai fájdogálás. Szerintem beelõzés lesz a vége. Kép

Zsuzsi!
Nagyon jó a kép. Megy a szopidrukk! Kép

Ildianyu
21+6
ildianyu

Ányez!
Boldog születésnapot! Kép

M.!
Gratulálok az ikrekhez, jó pocakosodást! Kép

Zsuzsi!
A gyerekek tündériek, a szopihoz pedig sok sikert.

Márti!
Nagyon szépek a lámpák, nagyon tetszik. Kép

Mindenkinek azért drukkolok, amit szeretne. Kép
Nyugodt éjszakát nektek.

Magdi
22+1
gallainémagdi

Momo! Hogy van ez, hogy rendszeres fájásokra ébredsz, amik aztán elmúlnak? Neked nem az elsõ babád, úgyhogy tudod, mire számíthatsz. De én vajon nem fogok berohanni a kórházba? Honnan lehet tudni, hogy ez most átverés vagy az igazi?
Azt pedig nem tudtad, hogy a gyümölcstorták &#8211; és általában a torták &#8211; rendkívül gyorsan párolognak? Pedig már nagyanyáink is tudták! Kép Nálunk is párolgott ma sok!

Mariann! Péntek is jó.

Franyó! Jobbulást! Az nem lehet, hogy kispapi szállít a talira?

Tündimami! Én a 39-eseket irigyelem!
Jó kis diétás lángos! Fincsi lehet!!!

Zsuzsi! Nagyon jól néznek ki a srácok!!

Szegény Myssnia! De Zsuzsi is ugyanezt mondta, aztán milyen szép Mikije lett!

Kangi! Én is pont azt gondoltam, hogy tulajdonképpen épp úgy tartja magát, mint mi. Miért is állna fejen. De azért gyõzködöm! Lépcsõzöl még?

Angi! Hó?!!! Fúj! Vigyázz magadra!

Kaska! Én nagyon sokáig nem vettem igazi kismama bugyikat,. A Klinikával (SOTE I) szemben van egy kismamabolt, ott árultak un. kényelmi bugyikat, az elég jó volt még egy hónapja is. Elég normális és kényelmes+megfizethetõ. Most már nem az igazi, de még mindig hordom.

Beu
36+2
beu

Sziasztok!

Jaj, nagyon aranyosak vagytok, hogy igy hianyoltatok!Kép Es bocsi, ha aggodtatok miattam! Itt vagyok, ragyogok, csak nem volt idom jelentkezni.Kép

Miszike, S78Kép
Fantasztikus volt a tortenet, es nagyon meghato! Es bar bizonyara igen fajdalmas volt, valami azt sugja nekem, hogy nem erre a reszere fogtok fokent emlekezni!Kép
Sok boldogsagot kivanok az egesz csaladnak!KépKépKép Rebeka tunderi kislany!Kép

Myssnia,
Mizuuujs? Annyiszor eszembe jutottal a hetvegen, hogy mi lehet Veled!Kép Remelem, jol viseled a korhazasdit.Kép Szilard nem jelezget, hogy mikor szandekozik kibujni?
Nem hinnem, hogy Ti vegleg egyben maradjatok.Kép

Momo,
Izgi, nagyon drukkolok!Kép
Kuldtem Neked mailt, aztan lattam csak, hogy Beu is elkuldte!Kép
Jo, akkor szepen kerlek, igy mar megbocsatasz?Kép

Zsuzsi,
Sajnalom, hogy gondok vannak a szopival kapcsolatban, de szerintem meg nagyon korai elkeseredni (mondom en a hatalmas tapasztalatommalKép), en biztos vagyok benne, hogy rendben lesz! Kitartas!KépKépKép
Miki nagyon edes baba.Kép Es az a kep a 3 tesorol...! Olyan jo lehet igy egyutt latni oket.Kép

Norka,
Meg egyszer sok boldogsagot kivanok Nektek. Es irigyellek a szep elmenyert, de nagyon!:0

Gombolyu,
Szerintem az nagyon nagy dolog, hogy Lili 8 orat alszik ejjel!Kép Gratula!Kép Es nagyon edes a kisleany!Kép

Zsurlo,
Nagyon orulok, hogy szepen haladtok a lakasvasarlasban!:0
En a csaladdal ertek egyet a husky ugyeben... Vagy legalabbis teljesen szeparalni kene szerintem, es majd meglatjatok, hogy hogy reagal, es az alapjan donteni kesobb.

Mariann,
Gratula a tokeletes UH eredmenyhez!Kép
Nagyon sajnalom, hogy ilyen szerencsetlenul alakulnak a dolgok, es aztok tovabbra is...Kép Remelem, sikerul megtalalni a hibat minel elobb. Most olvasom, hogy azert mar korvonalazodik a megoldas, szerencsere!Kép
En is nagyon szeretnek talizni, de kicsit megkeverte a hetvegi programot az anyosomKép, es ugy nez ki, nekem a szerdatol vasarnapig terjedo idoszak ugy ahogy van, nem jo. Esetleg a szerda, ugy 7 ora utan, de gondolom, az meg a tobbieknek nem lenne jo... Szoval hozzam ne igazodjatok...Kép Ha megis ugy alakul, akkor bekukkantok, legalabb egy rovid idore!Kép

Kaska,
Remelem, atveszelted kulonosebb remuldozes nelkul a maganyos ejszakakat.Kép
A pocakkal kapcsolatban egyebkent en is hasonloan erzek, mint Te. Ezen kivul nekem meg az a fura, hogy felulrol ugye sokkal tobbet latom, es mar megszoktam, hogy igy "kiall", es nem erzem magam olyan esetlennek es nagynak (megKép). De ha neha tukorben latom magam, akkor lepodom meg igazan, hogy te jooo eeeeg, ez mind en vagyok, na meg a baba.Kép
Bugyi: en nem vettem igazi draga kismamabugyit, hanem csak normal bugyibol nehany kicsit nagyobb, kenyelmesebb szabasut, meg csak nem is mondanam nagymamisnak oket. Eddig kenyelmesek.Kép Ha sokat kemenyednek, akkor valoszinuleg vennek egy olyan igazi kismamabugyit, mert az tartja a hasat egy kicsit.

PIldi,
Az en babam altalaban a jobb oldalamon dudorodik, es nekem is eleg meglepo helyeken kepes babralni.Kép Gratula a szigorlathoz!Kép

Urszila,
Nekem a delelottok is jok, talizhatunk.Kép
Jajj, ez a kaja nagyon fincsinek hangzik!Kép Te minek kersz tolunk recepteket, ha ilyenek pattannak ki a fejedbol?Kép
Aranyosak lehettek a gyerekek, amikor hazajottek.

De,
Gratula az uj nacihoz!Kép Miert nem fogsz tudni jonni kozenk?

Borcsa,
Koszi a hasznos tanacsokat!Kép A kaposztat en is megjegyzem.

Ildianyu,
Jajj, vigyazz magadra, ne esegess!Kép Es az emelgetessel is csak ovatosan, bar nem tudom, hogyan oldhato ez meg...

Judo,
Hmm, uszodaban szulni, biztos hogy jo otlet lenne?Kép Drukk!KépKép

Marti,
Ereztem, hogy meg kell kerdeznem, milyen babakocsitok van!Kép Nagyon tetszenek nekem a CAM es a Neonato kocsik!Kép Orulok, hogy jok a tapasztalataitok!Kép Mindjart meg is probalom megkeresni ezt az Apollo nevu tipust. Annyit irnal meg rola, hogy teliesitheto-e?
Nagyon aranyos vagy, koszi szepen a meghivast, de egyelore sajna nem tudok elni vele, mert ki sem latok a melobol a festes miatt, es szerintem ez az allapot az en pihizos tempommal meg vagy 2-3 hetig el fog tartani...

Franyo,
Jobbulast, Te szegeny! Az en dokim azt mondta, hogy ezek a nathak es hasonlok nem veszelyesek a babara, ha viszont tartosan lazas a kismama, akkor a burokban gyulladas johet letre a magas homerseklettol, es vegso esetben megrepedhet. De ez csak tenyleg magas laznal fordul elo, es Neked mar az sem lenne olyan nagy katasztrofa, ha megrepedne, nem?Kép De persze nem fog, vagyis nem ettol!Kép Es latom, hogy mar jobban is vagy.
Reszvetem a fogproblemak miatt...Kép

Kangi,
Mar nagyon keszulodsz, de jooo Neked!Kép Az arcfrissito kendo ugyanaz, mint regen a higikendo volt? Ilyen alkoholos lotyivel?
Drukk, hogy bejojjon a megerzesed!Kép

Maci_2,
Drukk-drukk, minden rendben lesz!Kép
Te is vigyazz a jeges utakkal, orulok, hogy jol sikerult azert talajt fognod!Kép
Nagy szerencsetek volt a fuggony-anyaggal, gratula hozza!Kép

Gumicukor,
Koszi az infot.Kép

Anyez,
Boldog szulinapot!Kép

Biga,
Engem az elso 12 hetben hatszor(!) UH-ztak, ebbol egy volt huvelyi. En is aggodtam persze (min nem...), hogy nem art-e, de megnyugtattak. Nekem kellemetlen erzesem nem volt utana sosem, nem lehet, hogy inkabb csak az aggodalom miatt erzed ugy?Kép

Tundimami,
Gratula az elos kismamacuccokhoz, az nagyon jo erzes!Kép
Ne aggodj, sokan ilyenkor meg egyaltalan nem erzik a babo mocorgasat. Meg konnyen el tud bujni.Kép Szerintem az (in)aktivitasa a frontokkal is osszefugghet.
Most latom, hogy mar elvesztettek az aktualitasukat a hozzaszolasaim...

M!
Varunk itt mielobb "hivatalosan" is!Kép

Pocoka,
Jobbulast Neked is!Kép

Angi,
Hallottam en is a Hiradoban, hogy nagy a ho feletek... Vigyazz, nehogy megcsussz!Kép
A festessel kapcsolatban meg tart a lelkesedesem, remelem, nem fog elfogyni idejekoran!Kép Nagyon varom mar, hogy lassam az eredmenyet!

Ez megint tobb kotetnyi lett, majd legkozlebb ketszer is meggondoljatok, hogy hianyoltok-e!Kép Es bocsi, ha nem mindenkinek valaszoltam, de mar kezdtem belezavarodni.Kép

Puszi, jo ejt mindenkinek:

Leszter
32+4
leszter

Kicsit kesve, de ime a kismamik (meg a hetfoi adatokkal):

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Myssnia [size=-2]2002.05.10.[/size] 40+3 28 év/1.b. Budapest 2003.02.14. [size=-2]2003.02.14.[/size] [size=-2]János K. / Dr. Dömötöri J.[/size]
[size=-2]2.[/size] Kangi [size=-2]2002.05.17.[/size] 39+3 28 év/1.b. Budapest 2003.02.23. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszky Kórház / Dr. Polgár[/size]
[size=-2]3.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 39+1 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]4.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 38+2 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]5.[/size] Franyo [size=-2]2002.05.26.[/size] 38+1 26 év/1.b. Budapest 2003.02.27. [size=-2]2003.03.02.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]6.[/size] Momo [size=-2]2002.05.31.[/size] 37+3 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.07.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Beu [size=-2]2002.06.01.[/size] 37+2 34 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 2003.03.08. [size=-2]2003.03.08.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Nagy Gyula[/size]
[size=-2]8.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 36+3 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 36+1 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]10.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 36+1 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]11.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 36+0 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]12.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 35+5 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]13.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 34+4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]14.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 34+3 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]15.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 33+4 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]16.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 32+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]17.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 31+6 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]18.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 31+1 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]19.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 31+1 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]20.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 31+0 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]21.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 30+6 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]22.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 30+2 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]23.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 29+3 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]24.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 28+1 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]25.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 28+0 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]26.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 27+2 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]27.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 27+0 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]28.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 26+2 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]29.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 25+6 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]30.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 24+3 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]31.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 24+0 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]32.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 23+5 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]33.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 22+5 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]34.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 22+1 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]35.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 22+1 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]36.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 22+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]37.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 21+6 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]38.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 21+5 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]39.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 20+6 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]40.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 20+5 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]41.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 20+4 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]42.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 20+3 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Hegedüs Tibor[/size]
[size=-2]43.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 19+4 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]44.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 19+2 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]45.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 18+6 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]46.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 18+1 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]47.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 14+0 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
</pre>
leszter

... es a babacskak:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Kép Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
</pre>
leszter

Urszila,
Bocsi a belekotyiert. Aspirint az utolso harmadban valoban nem nagyon ajanljak, de foleg azert, mert egyreszrol egyesek beszamoltak koraszulesrol. A masik ami gond lehet, hogy a baboknak specialis keringesuk van az anyamehben es az aspirin az uccso harmadban egy arteria korai elzarodasat okozhatja naluk, ha jol emlekszem.

Zsuzsi,
Imadni valoak a fiuk ezen a kepen. Gyuri kezd megbekulni?

Ildianyu,
Nekem mar 2,5 eves a fiam, de igy is adodnak olyan helyzetek amikor muszaj felemelni, gondolom nalatok ez meg frekventaltabb. Tenyleg probalj meg vigyazni.

Marti,
Tok ugyi vagy, itt sargulok a gep elott. Hogy tudod tartani a dietadat?

Kaska,
Anno en sem vettem kismami bugyit, csak egy par szammal nagyobb es kenyelmesebb szabasut, amivel tok jol kihuztam vegig. Kispapi ruhataranak atnezeset is tudom ajanlani. En legalabbis anno 2 pulcsijat igy oroztam el, amire mar reg fajt a fogam.

Biga,
A fiammal 2 huvelyi es 3 rendes UH volt 12. hetig, mert nekem gondok voltak az elejen. Most csak 12. es 18 heten volt rendes UH.

Jelentem a hokifli nagyon fini lett, eleg sok elparolgott itt is, sot meg a fiam is evett belole, ami azert teljesitmenyre vall. De azert sikerult ugy megegetnem a kezem, hogy oriasi holyag lett rajta.

Angi
24+3
angela2

Franyó, Maci_2, Ildianyu, Judó, Kangi, Magdi, Zsófi, Beu, Momo, Angi, Leszter - köszönöm a köszöntést! Teljesen meghatódtam így kora reggel, bár ez most extra könnyen megy Kép.

Leszter Kép! Köszi, hogy javítottál a táblában. El sem hiszem, hogy már 18. vagyok! Repül az idõ!
Lehetne egy kérdésem nekem is kutyával kapcsolatban? Érzi, hogy babát várok? Olyan bújós lett mostanában, mintha már elõre féltékenykedne. Nagyon édes, csak nem tudom mitõl változott.

Pocóka Kép
Nem takarított a "néni" nálam, de régóta ismerem és tudom, hogy megbízható. Nem nagyon mernék nevet és telefonszámot írni, ha nem így lenne. Dönteni úgyis Nektek kell Kép !

Minden "végzõsnek" megy az extra drukk!!!

Pussz
Ányez
31+1

Még egy kérdés: hogy álltok a terhességi csíkokkal? Nekem a csípõmnél szép kis vonulatok vannak. Minden este krémmel masszírgálom, de a hatása hamar elmúlik. Tud vki vmi spéci szert, módszert?
Anyez

Jó reggelt! Kép

Beu Kép
mostanában nem lépcsöztem, viszont sokat sétálok. Kispapa szerint amúgy is sajtkukac van a fenekemben Kép

Leszter Kép
arcfrissitö kendö: igen, higi kendö. Kiváncsi vagyok, a patikában tudnak-e adni. Pociméret: egyetértek, fentröl az ember hozzászokik a látványhoz, de a tükör valami rémes vérmedvét mutat Kép
A drukkot meg köszi - meglátjuk, mi lesz.
Ányez Kép
bár nem vagyok szakember, a kutyád biztosan érzi, hogy valami másra figyelsz, és kiköveteli a figyelmedet. Olyan édes, okos állatok!!! De nagyon oda kell figyelni majd a babázásnál ...

Urszila Kép
szerencsére meg fogsz szülni, mielött végleg elindulnál a lejtön Kép

Megyek barátnöt+gyermeket látogatni, csak elöbb le kell kapirgálni a jeget a kocsiról, mert most totál be van fagyva ... Zugló valahogy mindig hidegebb, mint a város más kerületei. Állitólag valami területi hidegpont ez.

Pussz
Kangi
39+4
kangi

Sziasztok!

A tali nekem mindkét nap jó, de a péntek az jobb.

Kaska,
Én is akartam kismama bugyit venni, de amikor az eladó megmondta az árát kirázott a hideg azután amikor puszta kivancsiságból ki is bontattam vele és megfogtam még egyszer, ugyanis több volt benne a mûszál mint a pamut.
Sajnos én szoknyát is csak akkor tudok viselni amikor vagy mezitlab vagy pamut harisnyával lehet felvenni. Aztán vettem a piacon a kismamabugyi arának harmadáért 5 nagymamabugyit, párom jót röhögött rajtuk, de aztán belátta, hogy most nem a csábítás a cél hanem, hogy ne legyen kényelmetlen. A csúcs az a bugyi amit a barátnõmtõl kaptam nagyon vastag és hosszú szára van.

Urszila,
Rájöttem, hogy mi már találkoztunk, amikor elöször voltunk tanácsadáson én voltam a másik kezdésrõl félre informált (elkésõ) kismama , és a fiaink együtt jártak oviba.

Ari
26+3
Ari

Sziasztok!
Én még új vagyok csak olvasgatni, "okosodni" "járok" hozzátok. Mi még csak a 9 hét derkán tartunk, és rendületlenül rosszul vagyunk :-(( Sajnos, az én környezetemben nem sok kismami van, akiket ilyen kicsi idõben vannak még. Ezért is jó volt hallani Bigát, hogy õ is kicsi idõben van :-))) Nekem a dokim csinált a 6. héten, a 8.héten nem csinált, mert azt mondta, hogy volt egy konferencián és ott arról volt szó, hogy a túl sok UH nem jó a babáknak. Nos, most légy okos Domonkos !!! Szóval nekünk csak egy képünk van még csak :-) Azt szeretném megtudni, hogy ilyen kicsit terhesen miket tudnak kiszûrni az UHgal ???? Mert most már én is izgatott lettem...
Üdvözlett minden mamónak és babónak!!!
susie

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Márti!
Csodaszépek ezek a lámpák!!!!!!!!!! Gratula!!!! Árminnak hogy tetszik az övé?

Angela!
Vigyázz magadra a nagy hóban, el ne csússz! És hát ezek a párolgó hókiflik... Kép

Kaska!
Tegnap már én is eljutottam oda, hogy ez a fogorvos nem ér egy kalap ...-t se. Pedig a család barátja, az egész család hozzá jár huszonx éve. Nem tudom, lehet, hogy csak velem ilyen hülye, de már nem elõször veszem észre, hogy figyelmetlen. Pl. ezt a lekopott tömést rendbe rakhatta volna akkor is, amikor 4-5 hónapos terhesen voltam nála, már akkor sem volt tökéletes. Akkor csak betömött két fogat, oszt jó' van. Még csodálkoztam is, hogy azt miért hagyta ott, de gondoltam, õ jobban tudja. De a fenét tudta jobban, már karácsony körül kezdett egyre jobban lekopni az a nyavalyás tömés, mostanra meg már nem lehetett halogatni a dolgot. És az volt a legdurvább, hogy mikor megkérdeztem, hogy jó, jövök én a jövõ héten is, de mi van, ha közben megszülök, akkor tágra meresztett szemmel nézett rám, hogy mindig elfelejti, hogy ez már ennyire közel van. Pedig múlt hétfõn mondtam el neki, hogy ezért lenne sürgõs a dolog. Áááááááááááá. Szóval hol rendel az a csodás fogdokid? Mert nekem valami közeli kéne, ahova még a baba mellõl is el tudok szabadulni egy fél órácskára...

Na bocsi az off-ért. Folytatom. Kép

Beu!
Jó lenne, ha Kispapi szállítana! KépKépKép A nyakában, mert kocsink nincs. Sajna. Bár, ahogy itt a benzin- és egyéb lopásokat olvasom, néha örülök is, hogy nincs.

Leszter!
Köszi a nátha-infót. Jó tudni. Én is valahogy így tudtam, hogy csak a láz árthat.

Pusz mindenkinek, majd igyekszem még jönni, de most átjön az anyukám...

Franyo
39
franyo

sziasztok,

Franyó, a hõsKép
azért hiányozni fogsz a taliról!
A fogadat szülés közben kéne csináltatnod, akkor nem érzed biztosan, hogy fájKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi,
Tündérkék a lurkóidKépKép remélem nem csak képenKépKép

Ez jó, Angiéknál 50 cm hó, Tündimamiéknál tavaszi szünet. És tavasz is van hozzá vagy csak szünet?????Kép

Kaska,
a bonyolult palacsintatorta recept következikKép:
lesütsz palikat, raksz közé amit akarsz, a tetejére meg az oldalára fõzött pudingot raksz, én még szivet is rajzoltam rá kókusszalKép én gyümit, meg kakaót szoktam közé tenni. Aztán úgy tálalod, mint egy tortát, és még jól nyomtam rá tejszínhabot isKép sõõõõõõõõt, mégy gyertya is volt rajtaKép
jaj, tök éhes lettemKépKép

Anyez,
boldi szülinapot!Kép

Susie,
gratula a babódhoz, és gyere gyakrabban!!Kép

Csajok az elejérõl, húzzatok bele, a hét végére szeretnék már a 30-sok között lenni a táblázatbanKép ja és persze drukkkKépKépKép

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntõtKép

Kangi, tudom, hogy nem most tartjátok majd, de pocaklakódnak is boldi névnapotKép

Pusz:
Manócs
20+6
Manócska

Jó reggelt!

Annyit írtatok, hogy képtelenség válaszolnom rá...

ZsuzsiKép
Nagyon szép gyerekeid vannakKép

SusieKép
Örülök, hogy itt vagy, gyere Te is gyakrabban!! Végre fiatalabbak is jönnekKépKép

Finiselõknek persze drukkolok ezerrel!!!!

Én tegnap kardiológusnál voltam... úgy kezdõdött, hogy elmentem a házidokihoz a belgyógyászati vizsgálat miatt. Csinált EKG-t, aztán sokáig hallgatta a szívemet és hallott valami zörejt, ezért beutalt egy szakorvoshoz. Ott nagyon kedves dokinéni volt. Õ is EKG, aztán meghallgatott és azt mondta szeretne megnézni UH-n is. Ott kiderült, hogy az egyik billentyûm nem zár rendesen, azt mondta kicsi az eltérés. Aztán beutalót írt a megyei kórházba, hogy nézzenek meg egy korszerûbb, nagyobb felbontású géppel is... miután felöltöztem visszament a szobájába és már nem hívott be, csak kiadta a papírokat, így nem tudtam tõle kérdezni semmitKép Csak azt tudnám, hogy ez miért most derült ki??? Már többször csináltak EKG-t, hallgattak a szívemet... na azóta már a szívem is fájKép

Lányok olvastam, hogy volt közötettek fejfájós. Meddig tartott ez az idõszak??? Nekem kb. 2 hétig reggel tompa fejfájásom volt, napközben elmúlott, aztán szombat óta fokozódott a helyzet, már napközben is fáj és erõsebbenKép

Hermi
14+1
hermi

Sziasztok!

Lehet egy kérdésem?

Nem lehet, hogy ez a nátha az interneten terjed?
Én is megkaptam!Kép
Ja meg a hülye fogorvosok is.
Elõre reszketek a holnapi naptól, mert el kell mennem hozzá. Úgy utálom!!!
Mondjuk minden fogorvost utálok, de õt különösen!

Zsófi(21)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Na beugrottam picit, nem bírom nélkületek! Kép

Susie!
Gratula a babádhoz! UH-vizsgálattal kapcsolatban ezt találtam a babapont.hu-n:

"Ultrahang

A 6. és 8., majd késõbb a 14. és 16. hét között biztosan végeznek ultrahangvizsgálatot:

Legelõször azt nézik, hogy a baba a helyén van-e és nem pl. a méhen kívül. A 14. és 16. hét között különbözõ fejlõdési rendellenességeket keresnek: pl hiányzó végtagok, nyitott gerinc és a belsõ szervek egyes rendellenességei. A három dimenziós ultrahanggal sokkal pontosabban lehet vizsgálódni, ez a készülék azonban még nem általános Magyarországon.
Késõbb is használhatják az ultrahangot, ilyenkor már azt figyelik, hogy megfelelõen fejlõdik-e a baba: erre elsõsorban a fej- és a mellkaskörméretbõl következtetnek. A terhesség végén megállapítható vele, hogy a baba fej- far- vagy netán harántfekvéses - ha a két uróbbi, esélyed van rá, hogy császármetszéssel kell szülnöd."

Manócs!
Ez szuper ötlet, lehet, hogy szólok is a nõgyógyászomnak, hogy elõreláthatóan egy fogorvossal többen leszünk a szülõszobában. KépKépKépKépKépKépKép
Palacsintatortáról jut eszembe (diétás lányok ÓRIÁSI BOCSI): csúsztatott palacsintát próbáltad már? Vaníliás cukorral kevert darált dióval? Nyammmmm........

Hermi!
Ne izgulj, nem lesz semmi baj! Biztos tényleg csak icipici eltérést találtak. Nekem is írtak valami olyat az EKG papíromra anno, hogy színuszhullám-arithmia (lehet, hogy nem jól írom...), aztán a belgyógyász doki azt mondta, nem érdekes, minden rendben. Azért írj majd, hogy mit mondtak a kórházban!

Pussz
Franyo
39
franyo

Zsuzsófi,
akkor miért hozzá mész? VAgy azért utálod különösen, mert hozzá kell menned??? KépKépKép Fogadjunk, hogy engem akarsz utánozni! KépKépKépKépKépKép Nátha, meg fogorvos egyszerre... Jobbulást neked, és drukk, hogy a fogorvos rendben találjon mindent!

Franyo
39
franyo

Sziasztok!

Zsuzsinak, Miszikenek GRATULA!!! Sok boldogsagot a kis jovevenyekhez! KépKép

Judo, a MArgit Korhazas topic-ban leirtam a roaming-in-es tapasztalataimat. Keszulj fel lelkileg, bar mivel Te a masodik babadat varod, biztosan nem jarsz majd ugy, mint en. Kép

Finiseloknek drukk, a tobbieknek pedig jo pocakosodast! Kép

Nalunk a helyzet valtozatlan, Zsombi szepen gombolyodik, de szopizni tovabbra sem hajlando. Meg mindig megvan a koldokcsonkja, a vedono szerint ez meg normalis, latott olyan babat, akinek 2 honapos koraban esett le. Azt mondta, ez igazan csak a szuloknek szivas...hat ja...Kép
Na es szegenykem feje teli van kiutesekkel, ugy nez ki, mint egy serdulo tini, erre is azt mondtak, normalis, ez a tejkiutes.

Sziasztok,
Gombóc, es a pont ma 3 hetes Zsombi Kép
Gombóc

Franyó,
Csúsztatott pali, a kedvencemKépKépKépKép

Az Uh-ról jut eszembe, asszem lassan rekordot döntökKép
8. hét, 12. hét, 17. hét, 19. hét, most a 22. en megyek a 3d-sre, de ezt hiába mondtam a dokinõnek, a 24. hétre is berendelt. Errõl a gyerekrõl több videó lesz, mint ami ráfér egy kaziraKépKépKép
A dokinõm megint remekelt amúgy. Odamegyek, senki nincs elõttem, csak aki bent van nála, óóóóóó, mondom magamban de tuti, ez 17.10-kor volt, na aztán fél nyolckor már végeztem is, pedig csak 8 percet voltam bent. Tudom hogy én is sokat dumálok, de kismiska vagyok a dokinõmhöz képest!KépKép

Leszter,
te vagy az állatgyógyító asszem. A következõ lenne a kérdésem:
Este hazamentünk, a kisebbik kutyám olyan rekedten ugatott, hogy bántotta a fülem, szegénykeKép Aztán csináltam neki egy nagy adag kamilla teát mézzel ( csak úgy issza meg) azt betermelte, de ha van még valami ötleted, akkor szívesen várom, hogy mit csináljak még vele. De a kis butus azért egész este ugatott valamitKépKép úgyhogy reggelre megint fura hangokat adott ki. Elõre is kösziKép

Na mi van a talcsival??????

Manócs
20+6
Manócska

Ajaj, eszembe juttattátok a fogorvost! A gyerekeket is ideje lesz megnézetni! Õk viszont szeretik, még nem volt rossz tapasztalatuk, és kipróbálhatják a spricnit meg a levegõt, és végigcsodálják az összes eszközt, amitõl engem kiráz a hideg.

LeszterKép
Megbeszélhetünk jövõ hétre, vagy utána egy délelõtti talit! Amikor neked jó, nekem pénteket kivéve mindegy. Csak fél 4-re érjek vissza Gödöllõre. És hátha még csatlakozik más ráérõ kismama is!
Recepteket azért kérek, mert azoktól jön az ihlet! De az õszibarackosodat 1 az 1-ben megcsinálom hétvégén. Hét közben Food Expresstõl rendelek kaját, nagyon finom és viszonylag olcsó is, ajánlom mindenkinek fõleg az elsõ zaklatott hetekre.

AriKép
Kicsi a világ! Látom, még te is dolgozol. A benti számom 3135, hívj majd fel!

BugyiKép Én piciket hordok, a pocakom alatt. Vettem nagymamibugyit, de az valahogy idegesített. Na nem a látvány, én úgysem látomKép, hanem hogy rajta volt a hasamon.

Urszila
31+1
urszila

Franyó!

dehogy akarlak én utánozni, örülnék, ha nem kéne.
Igen azért utálom különösen, mert hozzá kell mennem.
Sajna van két lyukas fogam,a zt kell tömni, meg egyet húzni is kell.KépKépKépKépKép
Már elõre rettegek.

UH: Nekem volt a 6., a 8., a 9., ésa 12.- héten hüvelyi, majd a 15., és a 20. héten hasi Uh-m.
Szerintetek ez sok?
Én még így is kevésnek találom.

Zsófi(21)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi,
akkor asszem te vezetsz az uh számokbanKép
amúgy 4 kötelezõ van, a kiskönyv szerint.
drukk a fogorvoshoz!Kép

Myssniaról van valami hír???

Manócs
20+6
Manócska

Sziasztok!!!

Tali!:
Ahogy összesitettem a dolgot a péntek többeknek jó!Kép

LEGYEN PÉNTEKEN!!!!?????????????????
Délután 5-6 körül?????
A cim mégegyszer:
Kamilla Teaszalon, 1077,Bp. Wesselényi u. 47. tel.:342-2140
Ez a körúthoz van nagyon közel,könnyû megtalálni,de egy pici kis hely azért figyeljétek a cégtáblákat!
Az én tel .számom ahol elérhetõ vagyok Mo.-on: 06 20 9556-631,Gróf Mariann
Arra kérnék mindenkit aki valamiért mégsem tudna jönni,csörögjön rám,mert lefoglalom a helyet és nagyon kellemetlen ha még sem jön össze a csapat.
Köszi Lányok elõre is.

Viszek a kismamiknak egy kis BELGA PRALINÉ kóstolót!!!!!!!!!!!KépKépKép

Még várok du 3 ig,és akkor lefoglalom a helyet.

Mindenkit várunk!Kép és akinek jó volt a péntek:

Tündimami,
Kaska,
Csucsuka,
Beu,
Ari,
Márti,
Kangi,
Urszila,
Snoopy,
Franyó?
Mariann,

Ha közben úgy alakul a dolog és még is valaki eltud jönni ,nagyon várjuk!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Mariann
25
Névtelen

De, jó, manócska, végre vmibe én vezetek!!! KépKépKép
Mondjuk könnyû nekem, hiszen a klinikán az UH-ban legtöbbször az én dokim van.
Így soron kívül is mehetek akármikorKép
Kell is a drukk, szükségem van rá!

Én nem tudok róla semmit.

Zsófi(21)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így fogadtok egy "kezdõt" !!! Sokkal okosabb nem lettem, talán annyival, h ha a 12. héten kell mennem akkor valségszerint fog csinálni UH-ot. Bár az igaz, h amikor a 8.héten voltam nála, akkor megvizsgált a gumikesztyûs verzióval (megnézte a méhemet,), nos ezt sem tudom, hogy ilyenkor még lehet így vizsgálgatnia??

S.
susie

Susie!

Nekem hat hetesen vizsgálta meg a méhem!

Bár azóta meg nem.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Susie,
nekem még 18 hetesen is vizsgált "gumikesztûs verzióval", és mindig azt mondja: szépen növekszik....

Hermi,
nekem a 14-16. hét körül fájt a fejem, kb. 2 hétig majdnem minden nap, de elviselhetõ szinten. A legjobb csillapító a vietnami balzsam volt, halántékra kenve.

Anyez,
köszi, csak az a lényeg, hogy valaki jól ismerje, tudod. akkor fel is hívom nemsokára.

Judo,
hova jársz úszni?

óriásbugyi: igaz, még viszonylag kicsi a pocak, de inkább vettem 4db 100% pamut, "csípõfazonú", vastag pántos L-es bugyit, jelenleg nagyon kényelmesek, én nagyon el szeretném kerülni az óriás fajtát...

Zsuzsi,
hú, lesz dolgod pár év múlva, mikor hessegetni kell a lányokat a fiaid körül Kép

kicsit jobban vagyok, köszönöm a jókívánságokat, de már nagyon unom a szobafogságot. Igaz, ebben a trutyis idõben nem is lenne kedvem kint sétálni.

Tali: 50%, hogy a péntek is jó. Nekem is jó a délelõtt.

pusz
Pocóka
18+5
Pocóka (pocóka)

Susie,
ilyenkor, még? nekem minden alkalommal megnézi a méhemet, bár kesztyûs kézzel bánik vele - átvitt értelemben is - tegnap a Minimanó nagyon hallgatag lett a vizsgálat után, szerintem nem vette jó néven a zaklatást, de mára már megint nagyon élénkKép

Ha 5-kor taliztok, akkor egy órát én is ott tudok lenni, na, légyszilégyszilégysziiiiiiiKép)

Manócs
20+6
Manócska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?