Sziasztok!
Jaj, nagyon aranyosak vagytok, hogy igy hianyoltatok!

Es bocsi, ha aggodtatok miattam! Itt vagyok, ragyogok, csak nem volt idom jelentkezni.
Miszike, S78
Fantasztikus volt a tortenet, es nagyon meghato! Es bar bizonyara igen fajdalmas volt, valami azt sugja nekem, hogy nem erre a reszere fogtok fokent emlekezni!
Sok boldogsagot kivanok az egesz csaladnak!

Rebeka tunderi kislany!
Myssnia,
Mizuuujs? Annyiszor eszembe jutottal a hetvegen, hogy mi lehet Veled!

Remelem, jol viseled a korhazasdit.

Szilard nem jelezget, hogy mikor szandekozik kibujni?
Nem hinnem, hogy Ti vegleg egyben maradjatok.
Momo,
Izgi, nagyon drukkolok!
Kuldtem Neked mailt, aztan lattam csak, hogy Beu is elkuldte!
Jo, akkor szepen kerlek, igy mar megbocsatasz?
Zsuzsi,
Sajnalom, hogy gondok vannak a szopival kapcsolatban, de szerintem meg nagyon korai elkeseredni (mondom en a hatalmas tapasztalatommal

), en biztos vagyok benne, hogy rendben lesz! Kitartas!

Miki nagyon edes baba.

Es az a kep a 3 tesorol...! Olyan jo lehet igy egyutt latni oket.
Norka,
Meg egyszer sok boldogsagot kivanok Nektek. Es irigyellek a szep elmenyert, de nagyon!:0
Gombolyu,
Szerintem az nagyon nagy dolog, hogy Lili 8 orat alszik ejjel!

Gratula!

Es nagyon edes a kisleany!
Zsurlo,
Nagyon orulok, hogy szepen haladtok a lakasvasarlasban!:0
En a csaladdal ertek egyet a husky ugyeben... Vagy legalabbis teljesen szeparalni kene szerintem, es majd meglatjatok, hogy hogy reagal, es az alapjan donteni kesobb.
Mariann,
Gratula a tokeletes UH eredmenyhez!
Nagyon sajnalom, hogy ilyen szerencsetlenul alakulnak a dolgok, es aztok tovabbra is...

Remelem, sikerul megtalalni a hibat minel elobb. Most olvasom, hogy azert mar korvonalazodik a megoldas, szerencsere!
En is nagyon szeretnek talizni, de kicsit megkeverte a hetvegi programot az anyosom

, es ugy nez ki, nekem a szerdatol vasarnapig terjedo idoszak ugy ahogy van, nem jo. Esetleg a szerda, ugy 7 ora utan, de gondolom, az meg a tobbieknek nem lenne jo... Szoval hozzam ne igazodjatok...

Ha megis ugy alakul, akkor bekukkantok, legalabb egy rovid idore!
Kaska,
Remelem, atveszelted kulonosebb remuldozes nelkul a maganyos ejszakakat.
A pocakkal kapcsolatban egyebkent en is hasonloan erzek, mint Te. Ezen kivul nekem meg az a fura, hogy felulrol ugye sokkal tobbet latom, es mar megszoktam, hogy igy "kiall", es nem erzem magam olyan esetlennek es nagynak (meg

). De ha neha tukorben latom magam, akkor lepodom meg igazan, hogy te jooo eeeeg, ez mind en vagyok, na meg a baba.
Bugyi: en nem vettem igazi draga kismamabugyit, hanem csak normal bugyibol nehany kicsit nagyobb, kenyelmesebb szabasut, meg csak nem is mondanam nagymamisnak oket. Eddig kenyelmesek.

Ha sokat kemenyednek, akkor valoszinuleg vennek egy olyan igazi kismamabugyit, mert az tartja a hasat egy kicsit.
PIldi,
Az en babam altalaban a jobb oldalamon dudorodik, es nekem is eleg meglepo helyeken kepes babralni.

Gratula a szigorlathoz!
Urszila,
Nekem a delelottok is jok, talizhatunk.
Jajj, ez a kaja nagyon fincsinek hangzik!

Te minek kersz tolunk recepteket, ha ilyenek pattannak ki a fejedbol?
Aranyosak lehettek a gyerekek, amikor hazajottek.
De,
Gratula az uj nacihoz!

Miert nem fogsz tudni jonni kozenk?
Borcsa,
Koszi a hasznos tanacsokat!

A kaposztat en is megjegyzem.
Ildianyu,
Jajj, vigyazz magadra, ne esegess!

Es az emelgetessel is csak ovatosan, bar nem tudom, hogyan oldhato ez meg...
Judo,
Hmm, uszodaban szulni, biztos hogy jo otlet lenne?

Drukk!

Marti,
Ereztem, hogy meg kell kerdeznem, milyen babakocsitok van!

Nagyon tetszenek nekem a CAM es a Neonato kocsik!

Orulok, hogy jok a tapasztalataitok!

Mindjart meg is probalom megkeresni ezt az Apollo nevu tipust. Annyit irnal meg rola, hogy teliesitheto-e?
Nagyon aranyos vagy, koszi szepen a meghivast, de egyelore sajna nem tudok elni vele, mert ki sem latok a melobol a festes miatt, es szerintem ez az allapot az en pihizos tempommal meg vagy 2-3 hetig el fog tartani...
Franyo,
Jobbulast, Te szegeny! Az en dokim azt mondta, hogy ezek a nathak es hasonlok nem veszelyesek a babara, ha viszont tartosan lazas a kismama, akkor a burokban gyulladas johet letre a magas homerseklettol, es vegso esetben megrepedhet. De ez csak tenyleg magas laznal fordul elo, es Neked mar az sem lenne olyan nagy katasztrofa, ha megrepedne, nem?

De persze nem fog, vagyis nem ettol!

Es latom, hogy mar jobban is vagy.
Reszvetem a fogproblemak miatt...
Kangi,
Mar nagyon keszulodsz, de jooo Neked!

Az arcfrissito kendo ugyanaz, mint regen a higikendo volt? Ilyen alkoholos lotyivel?
Drukk, hogy bejojjon a megerzesed!
Maci_2,
Drukk-drukk, minden rendben lesz!
Te is vigyazz a jeges utakkal, orulok, hogy jol sikerult azert talajt fognod!
Nagy szerencsetek volt a fuggony-anyaggal, gratula hozza!
Gumicukor,
Koszi az infot.
Anyez,
Boldog szulinapot!
Biga,
Engem az elso 12 hetben hatszor(!) UH-ztak, ebbol egy volt huvelyi. En is aggodtam persze (min nem...), hogy nem art-e, de megnyugtattak. Nekem kellemetlen erzesem nem volt utana sosem, nem lehet, hogy inkabb csak az aggodalom miatt erzed ugy?
Tundimami,
Gratula az elos kismamacuccokhoz, az nagyon jo erzes!
Ne aggodj, sokan ilyenkor meg egyaltalan nem erzik a babo mocorgasat. Meg konnyen el tud bujni.

Szerintem az (in)aktivitasa a frontokkal is osszefugghet.
Most latom, hogy mar elvesztettek az aktualitasukat a hozzaszolasaim...
M!
Varunk itt mielobb "hivatalosan" is!
Pocoka,
Jobbulast Neked is!
Angi,
Hallottam en is a Hiradoban, hogy nagy a ho feletek... Vigyazz, nehogy megcsussz!
A festessel kapcsolatban meg tart a lelkesedesem, remelem, nem fog elfogyni idejekoran!

Nagyon varom mar, hogy lassam az eredmenyet!
Ez megint tobb kotetnyi lett, majd legkozlebb ketszer is meggondoljatok, hogy hianyoltok-e!

Es bocsi, ha nem mindenkinek valaszoltam, de mar kezdtem belezavarodni.
Puszi, jo ejt mindenkinek:
Leszter
32+4