Votiv,
és fenyegetőzhetsz leleplező cikkek írásával is
Ma találkoztam a játszón egy ismerős anyukával, ők egy nappal utánunk voltak az oviban nyílt napon. A felállás ugyanaz, mint nálunk, a 3 éves nagyobbnak van egy kistesója, 2 héttel idősebb Marcinál. Őt EGY nappal később a nyílt napokon ugyanaz a vezetőóvónő abszolút nem biztatta, hogy bejut Bence fia
Míg nekem egy nappal korábban 98%-osra mondta, pedig ők ugyanúgy körzetesek. És ahhoz, hogy ne jussunk be, ebből a körzetből jelentkeznie kellene 25 olyan gyereknek, akinek az anyukája nincs otthon a kistestvérrel... és én eleve úgy kérdeztem rá, hogy nem baj, ha itthon vagyok a kistesóval? És most azon filózom, hogy hogy lehet ez? Szimpatikusabb volt Dóci? Vagy egy nap alatt ennyit változtak az esélyek?
És azt sem tudom, mit csináljak: eddig úgy voltam, hogy csak ide jelentkezünk, mert közel van, nagyon jó kis óvinak tűnik, én is ide jártam, nem tanítanak angolt, szóval ideális. És eléggé biztosra is mondták, hogy D. bejut. Most kezdjek el körülnézni, hogy máshová is jelentkezzünk? Vagy beszéljek a vezetőóvónővel még egyszer, hogy szerintem mekkorák az esélyek, mert ha egyáltalán nem biztos, nekem más megoldás után kell nézni?

Ti mit tennétek?
Ma történt egy tökjó dolog is: visszatalált hozzánk a motorunk, ami már néhány hete egy kisfiúnál volt, mi meg az ő motorját használtuk, mivel véletlenül azt hozta haza Dóci és apája a játszóról. Azóta keresem a miénket, no meg hogy visszaadhassam az vendégmotort. És most a bolt előtt találtunk egymásra, volt nagy örömködés és motorcsere
v