A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi, a cm biciklis felvonulas, olyan celokert, mint: tobb bicikli-utat, kevesebb autot (helyette inkabb biciklis-kozlekedest), kisebb szmogot, stb. bovebben pl itt: http://criticalmass.hu/oldal/20050815/igy-kezdodott

Neet, ez mar asszem orok rejtely marad.... ;)

Reku, tenyleg jo volt! sztem kell egy-egy nap, ami a bicikliseke, babakocsisoke, gyalogosoke... a tobbit ugyis az autosok uraljak :(

Deni, fagyikorszak rulez :D ez most neked abszolute jar! :D

Macs, ez a koltozes mar nagyon kozel van :D Fuli hihetetlenul tud vigyorogni :D

Manoka, szia :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vera,
az biztos :lol: dejóóóó lenne ösanyásan :D

Rec,
értem már, köszi :)
fibi

Votiv :) várólista 2évre előre?! :shock: A kerületi támogatás meg a babakötvény jutott nekem is eszembe, de a csajok már megmondták a tutit :wink:

Fibi, Zsan :) A bokorban meg kertben szülésről az a látomásom támadt, hogy a kórházban a kertben az egyik réten a kismamatorna, a másik réten meg szülések mennek majd :mrgreen: :lol:

Rylie :) Alvó ded irtó édes! :D és szempilláira én is irigy-mirigy :lol:

Macs :) Csupavigyor Füli tündéri!! :D Hú de közel már a költözés!

Manóka :) De jó, hogy van végre netetek! :D

Niki :) Üdv itt! :D
denizsa

Ruz,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT UTÓLAG IS :oops: :D

Dedes képek nagyon jók :D

visszaolvasni most nem fogok, elég kaki kedvem van

jóccakát mindenkinek!

Kép Kép
curse

Curse,
jobb kedvet!!! ++
neet
neet

Fibinek aaaaaaaanyira aranyos pocija van!!! :lol: :lol: :lol: Fölrakhatnád vmelyik képet amit kattantottam :wink: . Bálint pedig próbálta Angit nevelni. Édesek voltak. :lol:

Füli már megint és még mindig nagyon cuki!!! :lol: :lol: :lol:

Ruzi utólag is boldog névnapot! :D
++++++++ az egyetemhez.

Neet! Gyerekszáj :lol:

Curse! kedvderítőnek: :lol:

R.J.-t olvasgatván eszembe jutott, hogy tök jók hogy vannak az eredmények, de ki adná oda a gyermekét pl.: egy agressziótesztelésre? :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Curse,
tudod, hogy itt panaszkodhatsz nyugodtan :wink:

Barb,
holnap felteszem a képeket (dedekröl is :D), most mást csinál apjuk a laptopján (és az kell a kép letöltéséhez) :) Hát ez az, nevelés helyett inkább lesmárolta volna :lol: még van mit tanulnia a nök terén :lol:
fibi

Gyerekszáj:
- Bálint és Apa Angiról beszélget, hogy mit csinált itt ma, stb. Erre B mondja: "Úgy hívják a nevét anyukájának, hogy Barbara" :D
- Zsoló tanitotta a fütyi-tornára, és pár napja már egyedül csinálja (mármint a gyerek :lol: ), és ma mondja fürdés közben: "Megcsináltam a fütyi csinálást" :P
fibi

Zsanci, de jó nekem :D :D :D :D :D

Kisün, teáztatás simán elképzelhető verzió :) de a sajtóban úgy jött le, hogy az öthós megitta a cuccot, meg hogy a kétévessel kint jáccott az udvaron :shock: a lényeg, hogy jól vannak. de azért fura, hogy sehonnan se derült ki pontosan mi történt.... hmmm
ha vki valahol véletlen megtalálja a keceli kisfiúk "igaz történetét", dobja át nekem, léci!

Deni, képzeld, hétfő+kedd-szerdán 8-tól volt beiratás, hétfőn fél 9-kor már 47-en voltak a 30 fős listára!!! így nemtúl vszínű, hogy Isti túl hamar bekerülne... :?

Fibi, csak akkor veszik fel ha már betölti a 3-at, tehát mondjuk jövő januártól. HA felveszik (álmodozni szabad)

votiv 8)
votiv

a családi napközi amolyan magánbölcsi-féle. havi 40 rugó, és "kiugrott" óvónők csinálják egy kissé átalakított családi házban, viszonylag kevés gyerekkel. Jó esetben vannak foglalkozások, vagy csak kiviszik őket a jáccóra, a kaja meg food expressz.
és nincs benne rendszeresség, nem kell mindennap vinni a kölköt, emiatt inkább olyan megőrző-szerű, és a gyerekek is vegyesek - lehet egyévestől négyévesig mindenki a csoportban. de mindezekkel együtt még lehet akár jó is a hely, ha lelkes, rendes pedagógusok csinálják, és foglalkoznak is a gyerekekkel, meg ha akad játszótárs...

a szomszéd utcában már rég működik egy ilyen, Pirus nagyfia járt oda ovi előtt, nekik bejött (főleg hogy itt bián nincs bölcsi, tehát nem is volt más lehetőség)
votiv

Fibi! :lol:
gyerekszáj :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Votiv,
szerintem akik írták nem igazán gondolkodtak :shock: Az 5hóssal meg kellett itatni a szert, ő még nem legelészik :? És ha nem a tesója, akkor más... na ez az amit borzalmas elképzelni, és ha így van, csak drukkolni lehet, hogy véletlen baleset volt... és a lényeg tényleg az, hogy jól vannak!!!
Nálunk az óviban már a nyílt napon le lehetett adni az előjelentkezési papírokat :shock: Szerintem így fordulhat elő, hogy beiratkozásnál már egy hosssssszúúúúúúúú lista várja az újonnan érkezőket...

v
kisün

Bármennyire is nyugtattak, hogy Dóci nagy valószínűséggel bekerül az óvodába, ezért félek egy kicsit, hogy nem veszik fel, mondván, hogy itthon vagyok a testvérével. Míg a bölcsinél megnyugtató volt, hogy még nem kell "odaadnom", most kifejezetten sajnálnám, ha nem mehetne közösségbe ősztől, annyira látom rajta, hogy igényli :?
kisün

Vera, még szerencse, hogy nem érkezési sorrend szerint veszik fel a gyerekeket :D de ha szelektálnak, mi akkor is vhol hátul kullogunk, hiszen itthon vagyok a kistesóval, Isti "ráér" még az ovira 4-5 évesen is, és nem komám a polgármester se... :?

a keceli sztorinak volt még egyolyan pikáns része is, hogy ez a méreg állítólag vmi ampullában volt, amit még fel is kellett törni. hát ezt még Istiből se nézném ki, pedig a fizikai ereje meg a rosszasága is meg lenne egy ilyen kaliberű csínytevéshez, de azért ezt mégse...
egész biztos, hogy a sajtómunkás kollégáim voltak slendriánok, na de valahol kell lennie egy lelkiismeretes újságírónak, aki utánajárt, nem? remélem...

szóval nem tudja véletlen vki, hogy császárnál is apa vágja a köldökzsinórt, vagy ez is csak kamuki?
votiv

majdnem ugyanarra gondoltunk :D

Istinek is nagyon jó lenne a közösség, neki a beszédfejlődése miatt különösen fontos lenne. de attól tartok ilyen túljelentkezés mellett csak akkor veszik fel, ha már nem utasíthatják el (pl 4 éve vagyunk várólistán, iskolaérett már a gyerek, napi 5 fenyegető levelet írok az igazgatónőnek stb...)
votiv

Szép napot :)

vasárnap jöttünk haza..... ooolyan fáradt voltam/vagyok :? .Tegnap egész nap mostam főztem takarítottam, áááááá. De ma már nencs sok házimunkám :) Egy kis varrni valóm akad, de az még féllábon is ;)

no, tegnap is visszaolvastam egy kicsit, ma is..... oszt megpróbálok rejagálni ;)

Neet,
Balcsis képek jóóók 8) Lányod meg..... nem is tudom :lol: :lol: :lol: írtó édes. És miket nem mondt :shock: :lol: :lol: :lol: Kalssz csaj ;)

Votiv,
Istót a mototron :lol: ÍÍÍzirájder, öcsém :lol: :lol: :lol: Csak nem a nagyapánál készűlt a kép? ;)
Szuper az új avatarod :)
És a keceli sztorira én is így reagáltam :shock: :shock: :shock: Tényleg érdekes, hogy ihatta meg egy 5hós a löttyöt. Ez még egy jó kis c....ny családnál is korai, hogy egy 5hós ilyen önálló legyen :?
szmagdi

Votiv,
és fenyegetőzhetsz leleplező cikkek írásával is :lol:
Ma találkoztam a játszón egy ismerős anyukával, ők egy nappal utánunk voltak az oviban nyílt napon. A felállás ugyanaz, mint nálunk, a 3 éves nagyobbnak van egy kistesója, 2 héttel idősebb Marcinál. Őt EGY nappal később a nyílt napokon ugyanaz a vezetőóvónő abszolút nem biztatta, hogy bejut Bence fia :shock:
Míg nekem egy nappal korábban 98%-osra mondta, pedig ők ugyanúgy körzetesek. És ahhoz, hogy ne jussunk be, ebből a körzetből jelentkeznie kellene 25 olyan gyereknek, akinek az anyukája nincs otthon a kistestvérrel... és én eleve úgy kérdeztem rá, hogy nem baj, ha itthon vagyok a kistesóval? És most azon filózom, hogy hogy lehet ez? Szimpatikusabb volt Dóci? Vagy egy nap alatt ennyit változtak az esélyek?
És azt sem tudom, mit csináljak: eddig úgy voltam, hogy csak ide jelentkezünk, mert közel van, nagyon jó kis óvinak tűnik, én is ide jártam, nem tanítanak angolt, szóval ideális. És eléggé biztosra is mondták, hogy D. bejut. Most kezdjek el körülnézni, hogy máshová is jelentkezzünk? Vagy beszéljek a vezetőóvónővel még egyszer, hogy szerintem mekkorák az esélyek, mert ha egyáltalán nem biztos, nekem más megoldás után kell nézni? :? Ti mit tennétek?

Ma történt egy tökjó dolog is: visszatalált hozzánk a motorunk, ami már néhány hete egy kisfiúnál volt, mi meg az ő motorját használtuk, mivel véletlenül azt hozta haza Dóci és apája a játszóról. Azóta keresem a miénket, no meg hogy visszaadhassam az vendégmotort. És most a bolt előtt találtunk egymásra, volt nagy örömködés és motorcsere :lol:

v
kisün

Gabi,
mondtam én, hogy első adandó alkalommal meg fog lógni a Kutty és visszamegy hozzátok ;) Azért elég gáz, hogy ilyen anyagias volt az ex-gazdi :evil: Ha igazából szeretné az állatot, akkor ajándékba adta volna, mert tudta hogy a Kutty Benneteket választott!!! :roll: 8)

Indi,
már megint fogak..... :( +++++++ !!!

Rylie,
kész vagyok a lányod vigyorától :lol: :lol: :lol:

Talis képek:
Húúúúú de jó lehetett ;) El sem hiszem hogy így megy az időőő.......... mekkora pocókat láttam ;) És még csak most tudtuk meg hogy ....... ááááá .... nagyon öregszem ;) 8)

Curse,
+++++ Ne tessék szomorkodni..... 8)
szmagdi

Fibi,
Bálintod fütyi-tornás dumája is :lol: :lol: :lol:

Macs,
de jóóóóó, nemsokára költöztök ;)

Manóka,
jó hallani Rólatok :) Szép a pocód :) Denivel már látjátok a finist :) Mennek a drukkok Nektek ;)

Jaj, ezt le kell írnom:
lányom már lassan egy hete WC-re megy kaksizni :D Eddig úgy volt hogy bebújt az asztal alá és közölte, hogy "Orsika kakál!". Aztán egyszer-kétszer kiszedtem onnan és futottunk a budira :) Már legalább 5-ször a WC-be csinált ;) Oooolyan jóóó. Persze a pisi még nem megy, de nyáron, ha már csak egy bugyika lesz rajta, szerintem, menni fog. Nem erőltetem, de lassan megérti.... ;) 8) 8)
szmagdi

Recca :) Szrek :) beszéltem a RJ előadás szervezőjével, van nekünk két jegy, úgyhogy ott találkozunk, így mindnannyian, Ábel gyermek aptyát (ha épp olyanja van) is beleértve mehetünk.

Zsanci :) Akkor hozom neked a C&A kupont.

Leni :) Sok türelmet és kitartást!

Rec :) Szombaton is talizunk, majd szerzek programot. Egy már biztos: 12-kor lesz a volt tanítványom éves munka (ez olyan diplomaelőadás-féle a W 12. osztályában) előadásának a művészeti része Prométeusz történetéből. Ez egy utcaszínházi darab, feltétlenül meg kell néznem.

Deni és Manóka :) Sokat gondolok rátok, ha időközben babácskák beindulnának, akkor boldog és békességes születést!

indianyo

[quote="kisün"]
írta:
kisünMíg nekem egy nappal korábban 98%-osra mondta, pedig ők ugyanúgy körzetesek. És ahhoz, hogy ne jussunk be, ebből a körzetből jelentkeznie kellene 25 olyan gyereknek, akinek az anyukája nincs otthon a kistestvérrel... és én eleve úgy kérdeztem rá, hogy nem baj, ha itthon vagyok a kistesóval? És most azon filózom, hogy hogy lehet ez? Szimpatikusabb volt Dóci? Vagy egy nap alatt ennyit változtak az esélyek?
És azt sem tudom, mit csináljak: eddig úgy voltam, hogy csak ide jelentkezünk, mert közel van, nagyon jó kis óvinak tűnik, én is ide jártam, nem tanítanak angolt, szóval ideális. És eléggé biztosra is mondták, hogy D. bejut. Most kezdjek el körülnézni, hogy máshová is jelentkezzünk? Vagy beszéljek a vezetőóvónővel még egyszer, hogy szerintem mekkorák az esélyek, mert ha egyáltalán nem biztos, nekem más megoldás után kell nézni? :? Ti mit tennétek?

mi tavaly jelentkeztünk oda, a vezető óvónéni 100%-ra mondta,h felveszik B-t. Aztán a jelentkezések napjának legutolsóján (péntek délelőtt) rámtelefonált,h biztos, h nem veszik fel B-t, és keressek másik ovit, ha azt akarom,h B ovis legyen. A nyilt napon azt mondta, nem érdemes másik ovit keresni, mert igy csak a helyet vesszük el mástól. :shock:
Igaz, mi nem körzetesek voltunk, de ezt tudta a nő, és igy is 100%-ot mondott. Vagy lehet, h csak 98%-at??? :roll:
sztem nagy károtok nem lesz abból, ha máshova is beadjátok a jelentkezést, és ha ide sikerül, azt simán visszamondjátok...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi,
KÖSZI!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisün,
motorcsere :lol: :lol: :lol: ésszerintem meg lehetne kérdzeni a vezetőóvónőt hogy most akkor mi a pálya?! Mert akkor már elkezdhetnél körűlnézni :roll: Nem is gondoltam, volna, hogy ilyen körülményes elhelyezni egy gyereket oviba :?

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ovi parához nem tudok mit hsz-ni, szar a rendszer. Nekünk van most egy év nyugi (automatice marad E ebben a bölcsiben), de jövő ilyenkor... bele se akarok gondolni. Egyébként az bíztat, h nem itthon lesz herevere, hanem nyócórás munka, akkor meg MUSZÁJ elitézniük .. vagy még ez is naív hozzáállás?
neet
neet

Zsan,
:shock: az utolsó napos rádtelefonálás igen durva :shock: És pont ez a baj: péntekig jó eséllyel nem fogja látni, hogy mi a helyzet, akkor meg már lőttek az óvoda-keresésnek. Szóval szerintem is az lesz, hogy megnézek még 1-2 helyet, és beadom oda is. Csak hát elég vicces lenne, ha pont a körzeti, egy sarokra levő óvodába nem vennék fel :?

Neet,
a rendszer szerintem nem annyira szar, csak kevés a hely, és sok a gyerek. És ugye mindenféle okból (bürokrácia tunyaság, költségvetési megszorítások) az önkormányzat naaaaaaaaaaaaaaaaagyon lassan reagál, és jó eséllyel még évekig nem fogják emelni a helyek számát :?
kisün

A májusi kismamában a barátnőm lesz a hónap kismamája ;)
Egy Diana nevű csajszi, akinek február 9én született meg Márk fia :) Már várom őket ;)

csak ezt akartam......
szmagdi

Vera :) Nálunk 4 ovi van, most épül az ötödik. gyalogszerrel nem bejárható távolságokra és rendre a legtávolabbiba veszik fel a csemetéket - nem is ismerek olyat, aki a szomszédban lévő oviba járna :shock: És akinek nincs autója...

indianyo

Neet,
annak idején nappali tagozatos egyetemista voltam, és NEM vették be B-t bölcsibe, pedig KÖTELEZŐ lett volna. Ha nincs hely, nincs mit tenni.
Keresgélni kell, de esetleg csak a város másik végiben lesz hely, és akkor oda cipizheti az ember lánya a kölkét... :shock:
szóval, persze pesze, valami helyet biztos találnak ,csak lehet, h nem lesz mindenkinek ideális.
De kit érdekel ugye? :roll:
Anya örüljön,h egyáltalán beveszik vhova a gyereket.

és nincs panasz...mert már nem érdekel.
B idéntől többszörösen "előnyös" helyzetű, hiszen, öt éves lesz, tehát be kell venniük vhogy az államiba, mert különben még engem büntetnek meg, ha én nem viszem... :lol:
nálunk már helyhiányra sem hivatkozhatnak. :twisted:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse :) Remélem ma már nincs kaki kedved, de azért +++++

Fibi :) Bálint gyerekszája :lol: :lol: fiad dumája haláli! de ezt úgyis tudod :wink: és smárolás volt Angival? :wink: :D

Mása :) De jó, hogy itthon! azért pihenj is, ne csak dolgozz! :wink: Nagy-nagy gratula Orsikának a wc-zéshez!! nem semmi, hogy már itt tartotok!! :D :D

Vera :) Asszem jól gondolod, ha máshova is beadod a jelentkezést, elvileg azért van a várólista, hogy ha lemondjátok, akkor szólnak másnak, úgyhogy nem hinném, hogy foglalnád mások elől a helyet :wink:

Indi :) Köszi, nagyon aranyos vagy! :D de még nem nagyon akar Bence kijönni... :roll: Fogzás még mindig nehezíti napjaitokat?

Kép
Kép
denizsa

Nekem meg még izgisebb lesz a elyzet, mert Fóton egy db ovi van, 3x-os túljelentkezéssel és az önkormi aszonta, nincs pénz többre és punktum :shock: :shock:
ja és ugye csak a férőhely erejéig vesznek fel gyerekeket... a többi meg csináljon, amit akar, adja magánoviba, vagy valami... :shock: :shock:
ugyan ez a helyzet a bölcsivel... és sajna egyenlőre úgy tűnik, Mirkát muszáj leszek beadni... pedig szeretném elkerülni...
macskanyu

Deni,
neked meg méltem :)

És ma játszóztunk Bkrityóékkal. Ákos hihetetlenül megnőtt és nagyon jóképű, meg jó fej. :D az összes homokozójátékát odaadta Fülinek :D
macskanyu

Csajok,
szorítsatok nekünk, f7-re megyünk be a H-ba. Már éjszaka voltak jóslófájásaim, de aztán reggelre elmúltak, délelőtt hébe-hóba volt, mostanra viszont "rendeződtek", olyan 10 percesek, vagy talán sűrűbb is, igaz nem fáj annyira, de azért mégis van valami, és az antibigyó miatt nem kockáztatunk, inkább legyen téves riasztás.
Puszi mindenkinek, majd jelentkezünk.

Kép
Kép
manoka11

Indi, de ugyes vagy!!! kosziii :D :D :D

Manoka, DRUKKKKK!!! :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Manóka! Ez óriáááááási hír! NAgyon drukkolunk!

indianyo

Manoka,
DRUKKK! VELETEK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap megyek relaxra!
de ha vannak jóslók, hogyhogy csak fél 7re mentek be?????????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manóka :) Millió drukkkkkk!!!!!!!! (és én próbálok Rátok hangolódni, de Bence még nem akar... :mrgreen: )
denizsa

Manóka!
De jó hír :) DRUKK megy ezerrel!!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ !

Mása
szmagdi

Deni,
Bence direkt csinálja!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Manóka,
nálam már 7 is elmúlt, mire olvastam! :) +++++++++++
HAJRÁ MANÓKA, HAJRÁ MANÓKABABA!!!
neet
neet

Manóka,
Mennek a drukkok!!!! :D

És már a jobb a kedvem, köszi lányok :D

Fibi,
Gyerekszáj :lol: Annyira jó dumája van Bálintodnak :D

Ez az ovi mizéria milyen gáz. Én meg naivan azt hittem, h majd a munkahelyemhez közeli oviba fogják felvenni a gyereket :roll: Tudom, bilibe lóg a kezem :lol:

Na elfelejtettem még mit akartam :? mindegy Adél úgy sem hagy gépelni, püföli ezerrel a gépet :lol:

Kép Kép
curse

Mása :) Igen, Bence szereti fokozni az izgalmakat :lol: :lol: Milyen volt a hétvége (azonkívül, hogy fárasztó)?

Fibi :) Ma is suli volt?

Curse :) Örülök, hogy már jobb! :wink: :D
denizsa

Manoka,
innen is mennek a drukkok!+++++

Deni,
igen, suli volt ma. Jo fáradt is lettem, nem való ez már nekem.

KépKép
fibi

HAJRÁ MANÓKA ÉS BOTOND!!!!!!!!! :D

Indi,
szuper, akkor mikrotali Ranschburgon ;) :D dedek jól ellesznek gondolom úgyh fel lesz adva Jenci bácsinak a lecke (remélem, hoznak még bébiket, úgy a jó ;) ) :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok,

vissza majd később olvasok talán, de a Manóka drukkok szemet szúrtak :D hajrá Manóka!!!! lehet, hogy ezekben a percekben épp a legjobbkor? :wink:

a képeket azért megnéztem, annak nem bírok ellenállni és minden gyerkőc nagyon aranyos, a talin készült képek szenzációsak. Panna, Ábel...Füli B-k egy csomó gyönyörű ded! Remélem Manóka hamarosan megörvendeztet minket egy újabbal. Aztán Deni?? :) :) "Jól vagy" még Den?

Mi + voltunk Galyatetőn - kösz a tippet Ancsi/Barbi :D - és annyit aludtunk és olvastam rengeteget (tök jó könyvem van: India India - ajánlom nagyon!) gyerkőc 2x2 órát szunyt minden nap! :shock: :shock: apával, anya meg addig ejtőzött a wellnessben. Szóval bűnösen jó volt, és ded úgy de úgy élvezte a vizet a gyerekmedencében :D de hideg van ott, reggelre -1 volt, nem kellett a rövidgatyó.

majd igyekszem visszaolvasgatni, addig is szép estét mindenkinek!

Kép
akata

Manókával pont ma találkoztunk délelőtt, már akkor jósolgatott :D Millió drukk!!!!! :D :D :D Hú, de izgi!

Kép
Kép
zuzmo1

Hajrá Manókáék!!! :lol:
kisün

bakker, írtam egy szülés előtti pü-t Manókának és a hülye babanet miatt most már biztos nem is olvasta :? sőt, lehet, hogy közben már meg is született Botond??? :D

Mása igen, Nagyapónál készült a kép, de a tesóm motorján :) ma itt volt nagyapó a saját robogóján (mi ilyen motoros család volnánk), és Isti még lefekvés előtt is az ajtóhoz rohangált, hogy "Pó", meg "Mó"!
többször ki kellett nézni az ablakon vele, hogy nincs már itt Pó és Mó.

Orsika milyen ügyes, maholnap már bugyiban jár! :)

ma Isti is volt fürdés előtt egy órát pelus nélkül, és nem pisilt be, de ez persze lehet véletlen :lol: na de aztán közölte, hogy kaka, mi meg nem hittünk neki (kaka nem volt sehol), erre belekakilt a fürdővízbe :shock: aztán meg sírva fakadt :( hülye szülei...

Kisün, sztem Zsancinak igaza van, biztosítsd be magatokat, ez a vezető óvónő elég szavahihetetlennek tűnik... emlékszem anno Bogárkáékkal is ilyesmi volt, a vezetőnő nagyon ígérgetett nekik meg bazsalygott ezerre, aztán teljes döbbenet volt, mikor ezek után megkapták az elutasító levelet - és Petra emiatt fél évet kimaradt az óviból...

votiv 8)
votiv

Manókáéknak mennek a drukkok ezerrel

HAJRÁ MANÓ, HAJRÁ BOTOND :D
macskanyu

Votiv,meg Kisün, meg Zanci, meg mindenki...

de akkor mi van? Ded betölti a 3. életévét, oviba nem veszik fel, nem kapok már gyes-t sem....akkor mi a fészkesből tartom el a kölket???!!! Nagymama/család híján nem tudom hová tenni, így dolgozni sem tudok menni...
ilyenkor még is mi a búst csináljak???! he?
macskanyu

Deni :) Csak nehogy Bence mégis kedvet kapjon :wink: Ilyen jó kis nyári viharok biztos előcsalogatnak néhány hezitáló babát :)
Fogzás még elviselhető, kicsi nyüfikék vannak, éjszakai sírdoga is, de egyelőre mamavigasz még elég és nem kellett bevetni semmilyen fájdalomcsillapítást. Mondjuk fogalmam sincs, melyik fog jön :shock:

Szrek :) de jó lesz, ott fognak rosszalkodni a kőcök, míg a nagy okos bácsi beszél :)

Sajnos én sem tudok bízni már vezető óvónénik szavában, sokgyerekes barátaink is annyiszor megszívták :evil:

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?