Hahó!
Áfikám, próbálj megnyugodni, drukkolok! Én is arra tudok gondolni, hogy nem volt pont jó az időpont, meg tényleg számít a súly is (olvastam, de Miksánál tőlem sem kérdezték meg

), és egyébként sem megbízható a vizsgálat. De én is beparáznék, az tuti, úgyhogy nagyon megértelek. A dokidat nem érted el? Neki is van uh-ja, ugye? Vagy hátha be tud vinni a kórházba, ha magánban épp nem is rendel, próbáld vele megbeszélni!
Bimi! Örülök, és nagyon szorítok nektek!
Enikő! Jobbulást Boginak! Most már jobb neki egy kicsit, ugye?
Melcsi! Jobbulást neked is! Torokra Stodal szirup vagy Homeogen szopogatós, homeósok, ezért biztosan mehetnek! És pihi, tea, citromos limonádé, méz, fokhagyma, amelyik tetszik
Szezso! Szép a cipőd
Csikken! Miattad nem volt kedvem írni már az este, mert elszomorított, ahogyan letámadtál egy olyan vizsgálat miatt, amit én "erőltetek", csak hát javasolta a dokim és javasolta a genetikus is, aki mellesleg elég jó szakemberként ismert. Nagyon-nagyon átrágtuk, hogy elvégeztessük-e ezt a vizsgálatot, és nem döntöttünk könnyű szívvel az ügyben. Nagyon örülök, hogy a te ismerőseid egészséges babát szültek, de sajnos az enyémek közül nem mindenki, pedig az a lány is bízott benne, hogy minden rendben lesz. Te még nem múltál el 35, úgyhogy még nem kellett ilyen ügyben döntened. Kívánom, hogy ne is kelljen.
A 4 markeres vizsgálatról annyit, hogy nem hoz pontos eredményt, bizonyos részei az AFP-re építenek, és nagyon későn is van végeredmény. Olvass utána inkább.
Az "azért gratulát" köszönöm, képet nem kaptam.