A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Melcsi, örülök hogy jobban vagy, pihizz sokat, és egyél citromot :) nálam most ez a nyerő és mindenre a megoldás :D

Bogyra, remélem te is jobban vagy már, ne strapáld le magad nagyon a gyerekkel :wink:

Riella!! Hét a pocakod??? Azt hova dugtad? :wink: Nem félted tőlünk ezt a szép kertet? :)

Niki, faros babót is lehet természetes úton szülni, én biztos megpróbálom ha lesz rá csak egy kis esély is. Persze hősködni nem akarok, de ha a baba állapota engedi és rendesen tágulok, akkor miért ne? Egyébként meg, ha spinálban csinálják a cippzárt, akkor ott is rögtön odadják a babót 1-2 percre én úgy tudom. Persze biztos kórháza is válogatja :roll:
Doo, nálad hogy volt?

Most ment el a védőnéni, egy órát beszélgettünk a szoptatásról, mondott 1-2 érdekes dolgot is, alapjában véve elég rugalmas, és semmit nem erőltet, úgyhogy jóban leszünk :)
pici76

Riella, persze nem azt akartam mondani hogy hét a pocakod hanem meglepődötten próbáltam rákérdezni hogy Hát a pocakod? :lol:
pici76

Bekaptam egy csomó bundi kenyeret,most elugrok a védőnénihez,aztán jövök és a tietek vagyok,csinálok képet innen a padlásról jó a rálátás a kertre,abból többet fogtok látni.
Pá puszi

KépKép
riella77

Pici, én úgy tudom, hogy ma már nem nagyon vállalnak faros babát természetesen születni. Régen még tudom, hogy bevállalták, ma már nem ez a jellemző.
De elképzelhető, hogy van olyan orvos, aki megcsinálja.

Kép
niki30

Én szerintem ma magyarországonnincs olyan kórház, ahol ha az első szülés faros azt engednék hüvelyi úton. Legalábbis a protokoll úgy szól, hogy többedszer szülő nőt lehet természetes szülésbe engedni faros babával. Amúgy van is benne logika. Mert ha sok szenvedés árán sem tud a fej átbujni a medencén, akkor elviszik az embert és megcsászározzák, de ha a popsija meg a fél gyerek már kint van, csak a feje vant benn az nem túl célszerű...

Niki! Ha oda nem is adják, mármint rád, biztos hogy oda dugják a pofidhoz egy kicsit, nem szoktak csak úgy elrohanni vele! :) Úgyis kiadják a szülésznőnek a babát, zöld rongyba bugyulálva és biztos odateszi neked! Főleg, hogy a jánosban szülsz ott tudom hogy odateszik! :)

Nah ha egy kicsit előbb jön a baba lehet én műszereltem volna a te szülésedet is! :) Hát nem izgi? :)
Amúgy ha már így alakult, szeretnélek megnyugtatni hogy a jánosban van az egyik legjobb főműtősnő, aki olyan sterilitást és munkafegyelmet követel, hogy csak nah. Így egyértelműen a műtősnők is nagyon precízek és sterilek! :)

KépKépKép
bogyra

sziasztok!

kéne nekem az az uh eredmény hasonlitgatós tábla!bitte!!!

melcsi!tök jó,hogy jobban vagy.nekem uram remegett itt éjjel 40fokos lázzal,nem tudom,mi lelte,lehet szerelmes. :lol: gonosz anya,fúúújjj.

stella:jó,hogy minden oks a laborban,nekem ezt 2 hét múlva tették esedékessé,kiváncsi leszek.

niki:igy is fogsz sirni.nekem is altatásos császár lett a vége.még aludtam,mikor arra ébredtem,(azt sem tudtam,hogy van egy babám!!!!!!!)hogy valaki tépi a bimbóm! :P hát,az én kis ördögfiókám tették a cicimre.sirás igy megkezdődött... :cry: :P

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogyra, köszi a nyugtatást.
De tényleg, tök megnyugtattál. Jó, amúgy sem paráztam be annyira....

Igen, azt mondták, hogy az arcomhoz odateszik...de tudod az nem ugyanaz, mint mikor megérzi az ismerős szívdobogást és arra nyugszik meg. Érted mit mondo?
Az az érzés, hogy Te vagy neki a világ, Te vagy neki a Minden és ott nyugszik csak meg.

Hogy értve Te műszerelted volna le a szülésemet?

Kép
niki30

Gabi baba, nah az sem lehetett semmi. Erre ébredni! Csodálatos! Szebben ébresztésed nem is lehetett volna! :lol:

Kép
niki30

Gyerekek én nem tudom mi van ma velem, de nem tudok írni. Nézzétek el nekem, bocsi! :oops:

Kép
niki30

Hello!

Melcsi, remelem egyre jobban leszel!

Niki, 6,6 az nem ertem miert sok, nekem azt mondtak 7-ig jo.
Sot elotte meg ugy volt, hogy 7,8-ig jo. No comment...

Amugy en ma megyek diabetikara 1-re, kicsit aggodom, milyen lesz az eredmenyem. :?

Doo, tunderi a baba, egyre szebb!

Megyek vasalni, de ma meg biztos jovok.

KépKép
horilda

Sijjastok!
:shock: :roll: :shock:
Pont egy órája próbbálak utolérni benneteket,nem semmit termeltetek,amíg én illegalitásban voltam! :roll:

Először is,Melcsi remélem jobban vagy már,a gyógypusz ma is jár! :lol:

Niki!Áruld már el miért is raknak Téged büntibe 6,6-os cukorral?????? :shock: Ez szerintem terror,nagyon sajnállak miatta,én nem tudnám betartni a diétát :oops:

Mindjárt jövök,csak van egy kis dolog....

Kép
bringababa

Sziasztok!

Gabi ez a két oldal ahol a méretek vannak. Legalábbis én itt szoktam nézni.

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

Kép
rena10

Na Bogyra azért most letörtél... :cry: egy picit :wink: szóval akkor ne is reménykedjek egy kicsit sem a sima szülésben? Nekem van olyan ismerősöm aki az első és a második gyerekét is farosan nyomta ki... úgyhogy azért reménykedtem... tudom tudom kicsi az esélye, de a remény hal meg utoljára :)

Gabi, jó kis ébresztő lehetett :lol:
Niki, egyébként a 6-os cukor nekem sem tűnik magasnak... ez a terheléses nem?
pici76

Sziasztok,

Azta mennyit tudtok irni igy delelott fel 11-ig!!!! :shock: :) Kepzeljetek ejjel hajnali 1-tol 5-ig ugyanabban a pozban aludtam...ez nalam csoda!!! 3 parna volt a fejem alatt, mert 1-kor olyan gyomoregesre ebredtem, hogy azt hittem megpusztulok, de aztan csak hagyott aludni. En nem ertem mikor erosebb es gyengebb ez a gyomoreges. Pedig szinte minidg ugyanazt vacsizom!!! :shock: 8) Anomalia vagyok!!!! :D :D

Melcsi jo, hogy mar jobban vagy!

Niki, lanyok. Most tok oszinte leszek. ha nekem azt mondanak, hogy csaszar en nem keserednek el!! Ugyanis en rettentoen felek a szulestol, marmint bennem van, hogy jo lenne (lesz) atesni rajta....de ugyanakkor meg ez az egesz fajdalom, nyomas, gatmetszes, gatvarras minden isten haragja felelemmel tolt el!! Tudom, hogy a csaszar se jo sok szempontbol, de akkor is neha ugy erzem en nem bannam!!!! MOst utaltok??? Nem vagyok HOS!!!! Tudom gyava nyul es anti-no!!!!! :( De akkor is igy van.
De amugy en biztos vagyok benne, hogy az en kis Ricsikem befordul es huvelyi uton fogok szulni, mert NAGY KONYV vagyok es a nagykonyvesek igy csinaljak!!!! :lol: :lol: Csak megosztottam veletek eme gondolatom. De jo nektek, hogy mindenki ennyire bator es felkeszult, meg erzestelnites nelkuli, ugy latszik csak en vagyok ennyire beszari!!! :shock: :oops: :roll:

Kép

Kép
lorcika

Gabi,

ugye tudod, hogy ezek az adatok csak iránymutatóak, és a 2,5 kg os és a 4,5 kg-os baba is lehet egészséges ha időre születik!!! Nehogy beparáztasd magad valamelyik adat miatt!!!

Bakker én is amikor először mondták hogy kisebb a feje Zsófinak két napig frászban voltam, aztán a múlt héten mondta egy másik doki, meg az após is végre kinyögte.... hogy ha faros a baba, nem lehet olyan jól lemérni a baba fejét, és így kisebbnek látszik mindig... Na kösz... mér nem tudták ezt 4 héttel ezelőtt mondani????
pici76

Lorcika, én sem bátorságból preferálnám a természetes úton szülést, hanem mert egy műtét azért mégiscsak műtét komplikációkkal meg miegymás :roll: és én ezért félek tőle jobban mint a természetes úton való szüléstől... jó-jó tudom, ott is lehetnek komplikációk meg szakadás meg stb... de akkor is. A hegről nem is beszélve...hiába pici, meg bikinivonal altt van akkor is heg :(
Mondjuk nálam csak idő kérdése, és bármit be tudok adagolni magamnak, még van (remélem) 3-4 hetem és addigra teljesen beleélem majd magam ebbe a cippzáras dologba :)

Ha Zsófikának van egy kis humorérzéke, akkor meg majd szülés előtt 1 nappal befordul, és mire elfogadom a császárt, szülhetek természetesen :) Na ha az apja fanyar humorérzékét örökli, tutira így lesz :lol:
pici76

Lorci!Nem vagy te antinő :shock: ,amiért így érzel és így gondolod.Beszari fáni az vagy :lol: ,de az meg simán belefér4 :wink: Én útálom,hogy nem szabad beszélni a félelmeinkről,mert akkor jön a billog,úgy hogy te csak tegyed itt!

Pici!én most nem keztdenék propaganda beszédbe,csak a saját tapasztalatomat osztanám meg,nekem a császárnál nem volt semmi kompliláció,hasi műtét ide vagy oda,igaz akkor depis volta,lehet nem is fogtam fel semmit az egészből.Én faros bébit nem mernék bevállalni csaszi nélkül,ez meg az én parám :roll:
Viszont rólad meg tudjuk,hogy hiper pozitív vagy,az meg ugye félsiker! :wink:

Riella!A kerti bulis nagy zabálást köszönettel elfogadom,nálam gyümölcsrizs a sláger,azt bevállalom,na meg valami sütögetnivaló husikát pácolva,nyaminyami..........
Képzeld,mi nyitás óta Ceglédbercelre járunk,anyumék irsán laknak,nyáron mindig hozzájuk bandázunk le,és onnan irány az élményfürdő.Ország-világ előtt kijelentem,hogy a legfinomabb vízű a strand medencéje,olyan mintha selyemben úszkálnál.......
hmmmmmmmmmmm

Csajok,nekem már kocka a fejem,Ilda köszönöm az enrgie bombákat rámfért :wink:

Doo!tündériek a képek,rakjad,csak rajtad szorgalmasan!
Viszont noncs meg neked priviben a képfeltöltös üzim?mert akkor megkérnélek,hogy küldd el Riellának légyszike.

Lányok mifelénk nagy sóherság mostanság,a szeretet gyermekeiként lassan a fény a mi táplálékunk :shock:
De tényleg,ez az egy fizetés nagyon gáz!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és én valahogy úgy működök,mint egy hörcsög (nini,megint egy jószág! :wink: ),minnél nagyobb a csóróság vagy a létbizonytalanság,annál többet eszek.Gondolom ezt a régi mondásra lehet visszavezetni:amit már megettél azt már nem vehetiik el tőled!
Hát én most zabbantok is rendesen :oops:
Nyugi Bogyra,lassan én is ott tartok a kilókkal,és ez nem csak olyan kamu közösségvállalás,ez szörnyű tény!
Tudod mi a gáz?Hogy amikor végignézek magamon,akkor nem is látom,ámde ha tükörből szemlélem testem,akkor hátrébb kell álljak beleférjek 1általán :roll: :shock: :roll:
Képet már azért nem rakok fel,mert nincs teleobjektív a géphez,légifelvételt meg nem tudok készíteni magamról,pedig abba talán beleférnék!Iszonyú,komolyan :evil: :twisted: :evil:
Szuszogok,meg fújtatok és dagadok és fáj és mégiscsak eszem és eszem,mert az a fránya önkontroll hosszú szabit vett ki Lorciéval 1etemben :lol:

Kép
bringababa

rena!köszke!!!

lorci!én mondtam dokinéninek,dupla edat kérek.hősiesség??? :oops: :oops: :oops: sajnálom a nunim,hogy tuti meg lesz vágva,én ettől félek,meg az is foglalkoztat,hogyan fogom tudni majd ujra kezelésbe venni apával.mert hát ugye azért ne pókhálósodjon ám be!!! :oops: :lol:

pici!én azt a részt nem értem,hogy fej alapján 37hetes,combika alapján 32.ugyan nem idegesit.de első terhességnél nem folt ennyi f.szság.jobb volt.

kaja:mindig jöhet,minden mennyiségben!!!14kg-nál tartok,azt mondják,utsó hónapban nem szokás hizni!na,majd én megmutatom,hogy de igenis lehet!! :lol: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gyorsan,gyorsan,mielőtt újra elfelejtem :roll: :?:
Képzeljézek,hetek óta beköltözött valami szag az orromba :shock:
hát,és mit mondjak,nem túl kellemes,sőőőőőőőőt :shock: :shock: :shock:
BÜDÖS :!:
Először azt hittem sz...ba léptem,de nem.Aztán észrevettem,hogy mindig érzem,rákattantam én vagyok büdös,kikérdeztem mindenkit,de nekik nem hiszek,már ott tartok utcán fogok egy idegent és megkérdezem tőle:ember!büdös vagyok??????? :roll: :oops: :roll:
Lassanként megőrülök tőle,rádásul a hipohonder formámmal és a sok Roobin Cook könyvvel,meg kórházsorozatommal,bemesáltem magamnak boztosan agytumorom lesz!
Ez a két választás lehet:vagy büdös borz lettem,vagy agydaganatos :roll:

Valakinek valami hasonló :?:

Kép
bringababa

Kedves Agydaganatos Budos Borz! :lol: :lol: :lol:
Nekem votl mar ilyen, de aztan elmult 1-2 nap alatt. Csak bebeszeled magadnak!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: Nem tudom egyebkent mi lehet ez, fogd ra a hormonokra, kulonben is most sokkal erzekenyebb vagyunk a szagokra, nem? En siman elmehetnek rokavadaszatra egy kutyafalka elen!!!! :D

Gabibaba mar en is mondtam a dokinak, hogy rettegek, mire o mondta hogy lehet kerni edat. Hat en kerek is!!!! Szerintem egyebkent mindenki addig hos, amig ott nincs es szet nem szakad...ott aztan szerintem hosseg ide-oda konyorog valami enyhulesert!!!!!! En nem csinalom a feszkot, hogy hos leszek, nem leszek, ide az erzestelenitest de izibe!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
(Bocs a hosoket nem akarom megbantani, meg ertem en aki fel a tutol, meg gerinc nyunyatol...termeszetesen tisztelet a kivetelnek!)

Bringa amugy te mit tanulsz ilyen serenyen? Vagy mar irtad es en nem lattam? :shock: 8) :oops:

Kép

Kép
lorcika

:lol: :lol: :lol:
Na látod,ez még nem voltam! :wink: :lol: :wink:
Most már tényleg érdekelne mi lehettem előző életemben,mert ez a sok hasonlóság a jószágokkal................,lehet én voltam a Csillagszemű juhász :wink: :lol:

És nem,nem mondtam még,mert ez nem a legnagyobb büszkeségem,még csak most nő bé a fejem lágya,érettségizek. :oops:
Annak idején voltak fontosabb dolgaim,úgy mint...........,hmmmm,már nem is emléxem,pedig tuti nagyon fontosak voltak :roll:
Írtam már,hogy zsivány jány voltam,de az agyturkászom azt mondta:nyugi Brigitta,lehet fordított karriert befutni,azóta ez a jelmondatom :!: :lol:

Mit mondjak necces lesz,mert 16,17én még lesz írásbeli,most éppen fenyegetem Lilit,hogy addig kéretik bent maradnia,különben nagyon ki fog kapni!Idáig szépen kérleltem,meg dumiztam vele,de napról napra az az érzésem,hogy nem fog addig bent maradni,a hasam ugyanis iszonyatos méreteket öltött.
Mondtam neki,hogy azt azért ő sem akarhatja,hogy az anyja aluliskolázott maradjon,de ha mégis,akkor majd én is úgy fogok vele viselkedni,jól megverem! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Drukk neked Bringa majd az erettsegihez!!! MInt az Eretlenekben, majd fujtatsz meg muvajudasz es nem fognak genyozni veled!!! ;) ;) Ki kell hasznalni a dolgokat! :D :D
Lilivel meg csak szepen beszeljed meg tovabbra is, hogy maradjon bent addig, amig anyu erett lesz! :) :)

Figyeljetek! En ugye, mint a forum legparasabb, aggodom anya jeloltje kerdesem: Ha a kolok bent bunji-jumpingozik, meg porog, forog, nem tekeredik a nyaka kore a koldokzsinor?? Tegnap ugyanis Ricsike olyan musort levagott, hogy azt hittem ALIEN mondjara kijon a mellkasom alatt!!!!! Aztan azon gondolkoztam ma reggel, amikor tuntetoleg aludt (hogy kepzeli???? :D :D), hogy ilyenkor nem gabalyodik bele a zsinorba?
Ha kerdesem amator es parahegy bocsanat!!!!!! :shock: :oops: :roll: :idea:

Na bevagtam egy nagy adag turos derelyet, aztan a napon ultem 15 percet, amitol meg tobb szeplo jott ki rajtam es meg is kapott egybol..ugyhogy most husolok es asszem olvasgatni fogok, amig el nem nyom az alom!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Két órája görcsölök,most nem fizikálisan,hanem a gép miatt,nem engedett fel a rohadék.

Mióta a kis sablonom megvan Martin fejkerületével,igen csak gondolkodom a fájdalom csillapításon,eddig előadtam az Etióp nős dumámat,hogy ők legugolnak a fa tövébe fogják a kötelet,kapnak egy darab fát a szájukba,aztán had szóljon,nesze neked fájdalom csillapítás meg steril környezet.....ha nekik megy nekem miért ne menne,én szülőszobán leszek ott lesz apa fának,ott lesz a szülésznő aki mondja mit csináljak,meg jobb esetben még egy doki is bekukkant,mi baj lehet ,én csak fújok nyomok fújok nyomok,és potty megszületik babuci,annyian szültek már előttem,mindenki túlélte igy vagy úgy,ide nekem az oroszlánt!!!!!!!!!!!!!!!
Most őszintén ha sokkolom magam előre,hogy nem fogom kibírni,meg ilyen borzalmasan fog fájni,meg annyira szét fogok szakadni,az jobb???
Bele súlykolom babuciba is,és szegénynek elveszem az összes bátorságát,mert azért valljuk be,neki kell elhatároznia magát,hogy na akkor most jövök,addig én mit sem érek.
Az alvázam stoppolásától én is tartok,hogy nem lesz egy goblein ,
de a hivatásomra való tekintettel megkérem a dokit,hogy valami extra trendit csináljon,mégse járja ,hogy egy divattervezőnek valami maradi lyuka legyen :wink: :wink: :wink:
Házi szülésznőnkhöz szól a kérdés-tényleg lehet kérni,hogy milyen legyen,vagy ez csak humor a dokik részéről?????persze adott szituban nem tudomkinek van kedve humorizálni????
Bár ahogy a formámat ismerem,én ha tehetetlen helyzetbe kerülök,vagy veszélyben érzem magam elfog a nevetőgörcs,kínomban,de annyira hogy alig birom abbahagyni,volt már belőle afférom.
Szerintem én az egész szülést végig nevetem majd!! :D :D :D

Niki,ne ess kétségbe,ha pici lány nem pördülne meg,annak oka van,én nem hiszek a véletlenekben....minden valami miatt van.
A cukrod pedig egyáltalán nem vészes,szerintem...nem értem a dokit.

Bringa szaghalucinációs tüneteim már nekem is voltak,3-4 napig tartott,elég lassú lefolyású sztori én disznó szarszagot éreztem.
Ahogy jött,úgy ment,elmúlt.
Jó'van akkor talizhatunk ceglédberceli strandon is!!!!

Melcsi én mondtam hogy az én gyógypuszim gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény,recept nélkül csak én adhatom és a receptet is én irom drasztikus esetekben
:) de 100as hogy hat.
És tessék!

Dóriék vajh' hogy aludtak sírt a pici?????

Én már most bőgök ha belegondolok,hogy az a kis falat rezegteti a kis eper ajkait és be van vörösödve úgy rí :cry:
ki bírja ezt nézni,és ha nem jövök rá,mitől sír??????
érdekes engem a szülés annyira nem paráztat,de az utána időszak inkább,a szüléssel úgy vagyok el nem kerülhetem,elkövetek mindent hogy minden simán menjen aztán majd meglátjuk mit dobott a gép :? :?
De az utána időszak,na az lesz kemény!!!

KépKép
riella77

Két órája görcsölök,most nem fizikálisan,hanem a gép miatt,nem engedett fel a rohadék.

Mióta a kis sablonom megvan Martin fejkerületével,igen csak gondolkodom a fájdalom csillapításon,eddig előadtam az Etióp nős dumámat,hogy ők legugolnak a fa tövébe fogják a kötelet,kapnak egy darab fát a szájukba,aztán had szóljon,nesze neked fájdalom csillapítás meg steril környezet.....ha nekik megy nekem miért ne menne,én szülőszobán leszek ott lesz apa fának,ott lesz a szülésznő aki mondja mit csináljak,meg jobb esetben még egy doki is bekukkant,mi baj lehet ,én csak fújok nyomok fújok nyomok,és potty megszületik babuci,annyian szültek már előttem,mindenki túlélte igy vagy úgy,ide nekem az oroszlánt!!!!!!!!!!!!!!!
Most őszintén ha sokkolom magam előre,hogy nem fogom kibírni,meg ilyen borzalmasan fog fájni,meg annyira szét fogok szakadni,az jobb???
Bele súlykolom babuciba is,és szegénynek elveszem az összes bátorságát,mert azért valljuk be,neki kell elhatároznia magát,hogy na akkor most jövök,addig én mit sem érek.
Az alvázam stoppolásától én is tartok,hogy nem lesz egy goblein ,
de a hivatásomra való tekintettel megkérem a dokit,hogy valami extra trendit csináljon,mégse járja ,hogy egy divattervezőnek valami maradi lyuka legyen :wink: :wink: :wink:
Házi szülésznőnkhöz szól a kérdés-tényleg lehet kérni,hogy milyen legyen,vagy ez csak humor a dokik részéről?????persze adott szituban nem tudomkinek van kedve humorizálni????
Bár ahogy a formámat ismerem,én ha tehetetlen helyzetbe kerülök,vagy veszélyben érzem magam elfog a nevetőgörcs,kínomban,de annyira hogy alig birom abbahagyni,volt már belőle afférom.
Szerintem én az egész szülést végig nevetem majd!! :D :D :D

Niki,ne ess kétségbe,ha pici lány nem pördülne meg,annak oka van,én nem hiszek a véletlenekben....minden valami miatt van.
A cukrod pedig egyáltalán nem vészes,szerintem...nem értem a dokit.

Bringa szaghalucinációs tüneteim már nekem is voltak,3-4 napig tartott,elég lassú lefolyású sztori én disznó szarszagot éreztem.
Ahogy jött,úgy ment,elmúlt.
Jó'van akkor talizhatunk ceglédberceli strandon is!!!!

Melcsi én mondtam hogy az én gyógypuszim gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény,recept nélkül csak én adhatom és a receptet is én irom drasztikus esetekben
:) de 100as hogy hat.
És tessék!

Dóriék vajh' hogy aludtak sírt a pici?????

Én már most bőgök ha belegondolok,hogy az a kis falat rezegteti a kis eper ajkait és be van vörösödve úgy rí :cry:
ki bírja ezt nézni,és ha nem jövök rá,mitől sír??????
érdekes engem a szülés annyira nem paráztat,de az utána időszak inkább,a szüléssel úgy vagyok el nem kerülhetem,elkövetek mindent hogy minden simán menjen aztán majd meglátjuk mit dobott a gép :? :?
De az utána időszak,na az lesz kemény!!!

KépKép
riella77

jóvan elment kétszer,elsőre azt írta ki nem ment el,na mindegy bocs

KépKép
riella77

Lorcika!
Én a 4Ds uh on szartam be ,mert a doki kiemelte hogy babuci nyakán van a madzag,és ha sokat ficánkol sanszos,hogy magára csavarja teljesen,szuper ez volt 29.héten...azóta minden napos reggel a thai csi ,délelőtt az ír step,ebéd után egy kis step aeobic és estére egy salsa óra,szerinted ilyen mozgás mennyiség után ha magára lenne tekeredve a zsinór már úgy festene mint egy húsvéti kötözött sonka.
Szerintem ha magukra is tekerik,valahogy kijönnek belőle,mert hát különben nincs hami -papi .....vagy rosszul gondolom??
Na mondjuk ettől én is parázok,bevallom a frankót!

KépKép
riella77

Riella: En sem turaztatom ezen az agyam orokke, hogy uristen szules, mi lesz, fajni fog jajajajajajjajjjjjj!!!!!!!!!!! Nem. Tul leszek rajta, mint mindenki mas es kesz. Csak leirtam oszinten, hogy ha kiderulne a csaszar en nem dolnek kardomba (na amugyse!!! :D), szoval nem elnem meg tragediakent. Mikor kint van a pindur az ugyis mindent meger, en legalabbis igy kepzelem! :) :)

En is abban bizom, hogy okos kis lurkok ezek es az aktiv testmozgas utan kibogozzak magukat!!! :) :) Ferjem kerdezte, hogy na de honnan tudjak a babak, hogy fejjel lefele kell fordulniuk?? Hat mert ezert csoda az egesz!!!! Meg van mindennek a miertje, rendje es ezek a kis jovevenyek tudjak, hogy merre kell menni es hogyan!! :D Es meg napjaban tobbszor aerobikoznak is anyjukkal ellentetben!!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Sajnos nem tudlak benneteket visszaolvasni, mert rohannom kell vásárolni. Össze kell állítanom a kórházi csomagom.
Ugyanis ma voltam NST-n és nem jó az eredmény, eléggé össze-vissza vert a kicsi szíve. Ezért elküldtek áramlásvizsgálatra, ott sem nyugtattak meg. A lepény 3. fokban érett, kevesebb a magzatvíz, össze van szűkülve a köldökzsinór. Ráadásul a baba kisebb a koránál.
Szóval holnap reggel újra NST. Azt mondták csomaggal menjek. Az eredménytől függően vagy hazajöhetek, vagy befektetnek, vagy megcsászároznak.

Drukkoljatok nekem!

Mindenkinek jó gömbölyödést!

Kép
anido

Igen,az egész osztályban dübörög az Éretlenek feeling,mondjuk ez a szóbelinél lesz igazán aktuális.Két felet közben kirobogok szpotatni,vagy a nagyobb hatás kedvéért inkább ki sem megyek! :wink:

Ezt a köldökzsinórós dolgot én sem értem igazán,talán akkor lehet a nagyobb baj ha rövid az a zsineg :roll:

Túros derelye?!Nálunk szilvásgömbi volt a menü,apuka gyúrta saját kézzel,mondta Balázsnak,hogy mégsem készítheti az unokájának mirelittből!(hétközben ők föznek nekünk,én csak 7végén betyárkodom a konyhában :oops: )Édes nagyon,nem?
Olyan jó érzés tudni,hogy már most így szeretik ezt a jányt,az előző pasim családja igazi féreg volt ilyen szempontból,pedig nagy templomba járók voltak.Mégis rácsaptak Alexa kezére mikor belenyúlt a tésztába,amit dédi a velem 1korú unokájának csinált. :twisted: :evil: :twisted:
Ja,és nem azért mert neveletlen kölök kézzel nem nyúlunk bele,hanem azért,mert az nem az övé volt!
Hát sokat nem jártam eztán vasárnapi ebédre,sejthetitek! :roll:

Sajna nálam büzpara már jó ideje tart,legalább egy hónapja,de úgy látszik ez nálunk genetika,mert most volt itt anyukám,ő mondta,hogy amíg engem várt,ő is mindig bűzt érzett.
Hohohoho!Álljunk csak meg!Akkor én már anya pocakjában büdi borz voltam,ezek szerint a szag mégiscsak tőlem ered :!: :roll: :shock: :lol:

Kép
bringababa

Jujj Anido nagyon drukkolok!!! Barmi lesz, ne aggodj, most mar a kicsivel rendben lesz minden!!!! Vigyazz magatokra es uzizz!!! :) Puszi.

Kép

Kép
lorcika

Anidó!
Drukk ezerrel,ne aggódj túl nagy baj már nem lehet!
Gondolunk Rátok!
Dobj egy üzit,ha bent tartanak,vagy bármi van!
30/492-20-59

Kép
bringababa

Sziasztok Lányok :D ,

Jelentem a sok jótanács és Riella gyógypuszijai hatására most mértem hőt, 36,6, juhéé :) , nagyon örülök neki. Igaz, hogy még fekszem, mert olyan gyengének érzem magam, még fáj a torkom, lütyög az orrom, de már sokkal, de sokkal jobban vagyok.
Én nem tudom, de normál állapotomban is úgy le tud dönteni a láz......

Csajok, most hogy fekszem és pihenek látom, hogy annyira sz.r műsorok mennek a tévében. A csak csajok után szinte semmi nézhető műsor nincs :( . Már alig várom, hogy apa hazajöjjön, hozza nekem a Holiday-t és a Dreamgirls-t dvd-n :D

Anido, ez nem jó hír :( . Én majd csak a 38.héten megyek NST-re, de nekem is azt mondta a védőnő, hogy csomaggal menjek, mert ha nem jó az eredmény bent tartanak....Drukkolok, hogy minden simán menjen. Vigyázz magadra és a babóra.

Szerintetek dokifüggő, hogy mikor küldi a kismamát NST-re? Vagy ha zárt a méhszáj és jó a szívhang akkor ráér a 38. héten? Hogy van ez?

A szülés gyöngéden-ben azt olvastam, hogy a faros babák normál szülését csak igazán profi orvosok vállalják el és ott mutatkozik meg igazán, hogy valaki jó orvos-e, mert oda nagy szakértelem kell. Irták is, hogy ebből kifolyólag nagyon sok orvos nem vállalja be a kockázatot, hogy esetleg vmit nem csinál jól.
Az én dokim nagyon a természetes szülés híve, tényleg csak az utolsó pillanatban császároz, az egyik legjobb barátnőm is nála szült faros babát természetesen.

A szülésre én is olyan furán gondolok. Tudjátok írtam, hogy velem anyu jön be. Nem tudom, hogyan fogok reagálni, egyenlőre nincs félelem bennem, de nem tudom, hogy mit fog kihozni belőlem a fájdalom és az, hogy még soha nem szültem és nem tudom mire számítsak.....Az tuti megnyugtat, hogy helyes a szülésznőm, anyuval meg fél szavakból is megértjük egymást, ő már háromszor szült, tudja mi a pálya és én is csak reménykedni tudok, hogy a jó isten könnyű szülést oszt rám, ha meg nehezet, akkor meg annak is meglesz a miértje...

Én is rengeteget gondolkozom a köldökzsínóron. A hőmérős topicban mesélte az egyik kismama, hogy a kisfia koraszülött és a mellette lévő inkubátorban egy 3kg-os kislány halt meg, minden ok volt a terhesség alatt, de valahogy a köldökzsinór a szülés alatt rátekeredett és történt vmi komplikáció és a szülés után 3 nappal meghalt. :( Na mióta ezt olvastam vagyok para. Tudom, hogy nektek sem kellene leírnom, de Bringa is írta, hogy irjuk meg a félelmeinket, na nekem ez.....
:roll:

Bringa, le a kalappal, hogy babó mellett éretségizel :wink: Nem vagy lekésve semmiről :wink: Pusza

Niki, szerintem sem magas terhelés után a cukorszinted. Jó, hogy a dokid ilyen lelkiismeretes :wink:

Lorcika, szerintem sem kell a szülésnél hősnek lenni. Alakul, ahogy alakul és ha kell fájdalomcsillapítás, akkor kell, ettől még nem leszünk többek v. kevesebbek. Jó lenne összességében jó élményként megélni a szülést. Egyébként én is inkább a szülés utáni időszaktól félek....Bár lesz segítségem én mindig is önfejű voltam, nagyon nehezen fogadom el, ha segítenek, ne kérdezzétek miért....
Tegnap anyu itt volt és látta, hogy kimostam a babaruhákat és amíg én izzadtam a takarók alatt kivasalt mindent, még a férjem ingjeit is.....Az elején vissza akartam utasítani a segítséget, aztán rájöttem, hogy ha jól esik miért ne fogadjam el?

Bogyra, nagyon köszönöm amiket nekem írtál, olyan érzékeny vagyok mostanában és tegnap úgy kétségbe estem, hogy a láz miatt ártok a babónak, hogy amikor olvastam a megnyugtató soraidat elérzékenyültem. Mindig produlálok újat :roll: :wink:

Gabi, én is 14kg-ot híztam eddig. Minden nap megfogadom, hogy nem eszek édességet másnap......Kezdem a napot egy pohár vizzel, aztán gyümölcs, korpás péksüti sonka, tea, ahogy a nagykönyvben, aztán délutánra mindig elcsúszom :lol: Csokis keksz, vagy fagyika, vagy sütike, vagy csokika, krémtúró, vagy bármi csak édesség legyen...

Ilda, drukk a diab eredményhez!!!

Doo, tegnap nem írtam, de olyan aranyosak vagytok, írtó cuki a kisbabád :D És küldj képeket minél gyakrabban :D .

Gyps-el mi lehet, nem üzent még senkinek?

Megyek, pihengetek, gyógyulgatok tovább. Holnap mentem volna La Leche ligás baba mama talira, de ki kell hagynom így :( .
Ez lett volna az utolsó, mert a következő május végén lesz....

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Most értem haza, csak gondoltam bejelentkezek! Nemsokára indulunk a dokihoz, negyed hatkor....
Remélem ti jól vagytok, és kegyetlen szarul, úgyhogy megyek és kicsit le is dőlök!

Majd ha lesz erőm este jövök és megírom mi volt!

Puszi mindenkinek!

Liza

Kép
elizabeth25

Lehagytam a lényeget, hogy írtátok a homokos tengerpartot, olcsó szállást, lakókocsi is szóbajöhet, küldöm nektek, ez egy kipróbált horvátországi hely tudom ajánlani, nagyon jó, a tengerpart 70 m-re a lakókocsitól, ami 4 személyes, van benne minden, baráti ár, ja és a tengerpart HOMOKOS.

http://www.rabisland.hu/index.htm

Kép
melcsi6

Szia Melcsi!
Örülök,hogy már jobban vagy,azért csak pihengess még,nehogy az a fránya kórság újra támadjon!
És köszi a bíztatást,most már csak tényleg Lilinek kéne belátnia,hogy anyunak ez milyen fontos :wink:
Most volt itt egy barátosnőm,ö foglalkozik mindenféle elvont dologgal,azt mondta ő úgy érzi 17-én születik Lili.Na azzal már én is ki1eznék,bár valahogy nekem már elég régóta a 20.-a az megérzésem.Kíváncsi leszek,hogy jó boszi-e valamelyikünk? :roll: :lol:

Eliza!Majd írj,addig meg pihi!

Kép
bringababa

Sziasztok!

Nah kidobtam apát meg a nagy gyereket meg a vendég gyereket a játszóra, van 20 percem , addig fujtatok egyet itthon!

Lehet este hirtelen felindulásból én is bemegyek a kórházba, egész nap kemény a hasam a magnézium mellett is és alig mozog Levibaba.... kicsit aggasztó. Mondjuk mikor már nagyon beparázom akkor bök egyet, hogy itt vagyok, dehátmégiscsak tutiamifix!

Köldökzsínórral akkor van gond, ha hosszú. A rövidet és anormált nem tudják magukra tekerni, de hosszúval bármit megcsinálnak. Amúgy szeretnek a köldökzsinórral játszani ezek a maflák. De csak nem tekeredik senkire semmi és kész.

Gergőnek jó rövid volt a zsinórja, így a kitolási szakban jojoztunk egy darabig. Én kinyomtam a zsinór visszahúzta... de aztán kitoltunk vele és amikor nyomtam, akkor jól megtámasztották felülről a fenekét, hogy ne tudjon visszacsusszzani! :D Ragaszkodó tipus most is! :D

Liza, Anido drukk nektek!

Melcsi te csak gyógyulj kitartóan!

Bringa én tavaly érettségiztem másodjára.... mulatságos volt az egész. Emelt szinten érettségiztem eü. alapismeretkeből, hogy felvegyenek a SOTE-ra. Szülésznő diplomával mókás volt az egész. De komolyan vették magukat nagyon a bizottságban, aztán persze ötössel engedtek ki.

Az eredeti érettségiről már nincsenek ilyen jó élményeim, én is már Gergő mellett értem meg. És a magyar ötösöm lerontották a minisztériumban kettesre! Mert állítólag velem egy nap, ugyan délután kettőkor (én reggel nyolckor írtam) valakinek a dolgozata hasonlított az enyémre!!!!!! Ezt a szóbelin tudtammeg, azthittem megüt a guta! De persze már szarok rá! Szóval ilyenek is vannak.
Csak ügyesen!

Nah megyek mindjááá a játszira, viszek babapiskótát, inni a nagyoknak és inni a kicsinek, aszemmás nem kell. Jah egy szobaszörnyeteg ez a gyerek. ....

KépKépKép
bogyra

Melcsi tok jo, hogy mar jobban vagy, de azert tenyleg pihizz meg, nehogy visszaess!!! :)
Elmentettem a lakokocsis website-ot, majd talan jovore vagy valamikor klassz lenne!!!
Ha anyuddal ilyen joban vagytok, akkor biztos jol fog menni minden. Nekem bent lesz apjuk, de neha aggodom, hogy hogyan fogja birni a dolgokat!!!! :shock: :oops: Na majd meglatjuk, jo kis eroproba lesz mindkettonknek! :)
Az a baj, hogy forumokon sokszor olvasol olyan szomoru torteneteket, hogy total beparazol!!! :? :( En is paraztatom magam neha mi lesz majd utana...(meg mennyi minden mason meg ParaZita vagyok!!! :D :D), de valahogy remenykedem, hogy minden oke lesz.

Bringa nekem apjuk aszongya, hogy majus 20-an hajnali 4-kor jon Ricsimicsi!!! :lol: :lol: Kivancis leszek!! O mondjuk a legelejetol mondta hogy kisfiu lesz...az bejott. Hat erre kivancsi leszek. Az egesz csaladja mondjuk most majus 21-re gyur, ugyanis naluk mindenki valamelyik csaladtagjanak a nev vagy szuletesnapjan szuletett!!! :shock: Ferjem a nagymamja szulinapjan, az egyik unoka anyosom szulinapjan...stb. Es az egyik nagyneni majus 21-i..szoval erre palyaznak!!!! :wink: :lol: Meglatjuk!! Nem bannam, meret akkor Bika lenne a baba!! Amugy meg Ikrek, ami nem tom jo-e. olyan lesz, mint az anyja. En a Szuz jegyeben szulettem, de egyszer megenztek a horoszkopom es az osszes jegy a Merlegben allt (illik is ram nagyon a Merleg), az aszcendesem meg Ikrek. Azert vagyok ilyen DONTETLEN!!!!! :lol: :lol: Mire en meghozok egy dontest addig egy csiga lefut egy maratont, szoval totalkar!!! Remelem Ricsike nem ilyen lesz!!! :shock: :D

Ma nem sok mindent cisnaltam, megis lerokkantam most delutanra!!!! Miert??????? Utalom! Most Simple Red megy a Danubiuson (csipem), apu valami hagymas rostelyos szeruseget csinal...en meg punnyadok a gep elott!!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Előszőr kicsínyíteni kell,aztán a melléklet feltöltése és tallózás,kiválaszt,küld.Ha a kép mérete megfelelő akkor máris ott a kép,ha nem akkor azt írja ki,hogy hiba a feltöltéssel vagy vmi ilyesmit.
Ha ez a helyzet,akkor kiválasztod a képet,de nem küldöd el,csak a jobb egérrel klikkelsz,akkor kidob egy képszerkesztő progit,ott kell a megfelelő méretre kicsínyíteni(max 600x600as lehet).Nem tudom jobban leírni,mert én is sokat bénáztam mire rájöttem,de biztosan neked is menni fog.
Azért most kipróbálom és ha vmi még hiányzik akkor írom!

Na,szal:Jobb egér klikk-társítás itt kiválasztod a képnézegető lehetőséget(nekem ez az első)klikk-kiválasztod,hogy kép,ott már fel fogja kínálni a lehetőség között az is,hogy átméretezés.Akkor ott módosítod,és máris jöhetnek a képek!

Riella!azt hittem Te kérted,most csak bemásoltam,amit Picinek írtam,remélem elboldogulsz,ha nem akkor pontosítok,oks?

Kép
bringababa

Lorcika!
Én bak vagyok,de ikrek az Ac-m,sejtheted milyen belső viharokat éltünk mi meg magunkkal! :roll: A bak földhözragadottsága,meg józansága egy csapongó ikrek lélekkel 1bezárva,csinos meccs volt! :lol:
Én nem tudom,hogy akarom-e azt,hogy bika legyen,pedig az nagyon passzolna hozzám.valahogy jobban bírom a kihívásokat,Alexa kos,hát ö bizony kicsinál(t) néha,de annyira bírom,hogy egy teljesen más szemszögből látja a dolgokat,mint a bölcs bak :roll: :lol:
Különben a május nálunk termékeny hónap,minden másnapra jut valakinek,valamije,ezért most megy a drukk,mindenki a saját ünnepére várja a lányt. :lol:
Az izgi lesz,ha 1ütt megyünk (20-án) szülni,majd jól keresztbe üzenünk 1másnak! :wink:

Bogyra!Köszke :oops: ,igyexem jól szerepelni,bár az emeltszintűt nem meretem bevállalni,pedig eredetileg arra gyúrtam,de ez a gyerek eszemet vette és nem tudok tanulni,semmi nem marad meg a fejemben.
Neked viszont nem kéne inkább pihizni?Irgum-burgum!Most akkor hogy is álltok az időponttal?

Kép
bringababa

Ja és a döntésképtelenséget nem az ikrek,hanem az a hülye mérleg okozza! :wink:

Balázs is mérleg :roll: :roll: :roll:

Hagymásrostélyos :?: :?: :?:
Nyammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép
bringababa

anido!az nem semmi.hát,akkor a legjobbakat!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Halo Mindenkinek!

Jo hir! Cukor ok lett, tobbet nem kell mennem!!! :D :D :D
Amugy 6,6 - ami a doki szerint jo, hiszen 7-ig jo, na ennyit arrol, hogy Niki 6,6-ja nem jo. - Ne is torodj veluk!

Anido, szurkolok nagyon!!!

Ma is jo sokat mentem, ugy ereztem most eloszor, hogy leulok valahol, mert nem erek haza, de aztan itt vagyok.
Nekem a vallam faj egy pontban, ezzel mar voltak gondjaim a varandossag elott is, eddig nem is kinzott, de par napja elo jott.
Ugy tud fajni, mintha valami ideget eltalalna a felso csigolyam mellett vagy mittomen.
Lehet hogy felhivom a masszort, hogy ott gyurja mar meg.

CTG - minket nem a doki kuld, hanem a novedelmiben csinaltak, ahol a tappenzes papirt kell intezni - eddig, jovo hetfon kiderul hova is kell mennem, lehet hogy idopontot is kernem kell, nemtom mert most valtozott.

Annyira kesz vagyok attol, hogy mindenert mashova kell menni, en mar csak a naptaramba feljegyezve tudom kovetni.

KépKép
horilda

A parazasrol annyit, hogy nekem magamtol soha nem jut eszembe semmi rossz, ami tortenhetne a babaval.
Csak ha valahol hallom, vagy olvasok valami szornyut, akkor keseredem el, olyankor neha annyira, hogy elpityeredek, de mindig hamar elterelem a gondolataimat.
Nekem ilyen az alaptermeszetem, neki tudok keseredni, de gyorsan jokedvre valtok.
Remelem a parom is igy ismer, vagy csak en gondolom igy? :oops: :D

KépKép
horilda

Bringa: Nekem a noverem Bak es hat ismerem hogy vannak bizony viharok!!!! :? En az Ikrekrol olvastam, hoiy donteskeptelenek!!! Azert lenne jo a Bika kisfiu, mert apjuk Kos...hala az egnek nem a legrosszabb fajtabol, anyja en....hagyjuk is!!!!! Szoval a koloknek birnia kell anyjukot, apjukot..es hat magat is!!!! :D :D
En sajnos Ilda magamtol parazok olyanokon, hogy jajj le se merem irni!!! Megrogzott hulye gondolataim vannak, amik jelen vannak a nap 24 orajaban. Mar tele van a t@k@m sajat magammal oszinten megmondom!!!!! :shock: :oops: :roll: :evil: Kuzdok kuzdok ellene..de hat...Isten megvadult baranya vagyok!!! :( :( Na nem baj, remelem a baj elkerul! :oops: 8)

Benyomtuk a hagymas rostelyost, amit most lekiserek egy kis maradek turos derelyevel, csak igy hidegen!! Most miii vaaaan??? A sosra igenis kell egy kis edes!!!!! :D :D Csajok en beindultam kajailag!! Apjuk meg is jegyezte, hogy mostanaban sokat eszem!!! :( :(
Bringa!! Onkontrolunkat visszarendelhetnenk mar a szabirol! Mert egyszer csak ki fogok durranni es nem lesz hova visszajonnie!!!! :shock: :lol:

Ilda a torna nem segit ilyenkor a valladon? En is mar a terhesseg elott roncs voltam hatilag, ez most elo-elojon ujra es ujra!!! MOndjuk en is csak akkro tornazok ha mar faj!! :oops: :roll:

Kép

Kép
lorcika

Igen jo a torna, ideig-oraig, de igazabol ha beleall a fajdalom, akkor mindegy. Hozzatennem, mikor versenyszeruen sportoltam, akkor is sokszor fajt.
Igazabol a hatam, derekam egyaltalan nem faj, csak fent a vallam abban az egy pontban. Most amugy picit mintha jobb lenne.
En azon is csodalkozom, hogy nem kisert vegig.

Amugy egeszsegedre Lorcika, jol hangzik a kajalasod, ne aggodj szerintem mar mindannyiunknak megnott az etvagya.

KépKép
horilda

Ilda!tök jó,hogy rendben van az eredményed,ügyi vagy na'on! :lol:
Meg az is,hogy Te is ilyen kis heppyness vagy! :wink:

Lorci!Nem,nem a döntésképtelenség az biza a mérleg miatt van,az agyalás -bár a mérleg is agyal,így nálad ez tuti hatványozódik- ,meg az überlelki na az az ikrek!meg a csapongás,meg az,hogy még a saját önkontrollunk is úgy veszi ki a szabiját,hogy nem is mondja meg mikor szándékozik visszatérni :roll: :wink: :roll: na ez mind iker.látod tudtam én,hogy rokonlelkek vagyunk :wink:
viszont tutira nem unatkoznak,mármint a belső tartásaink.......... :lol:
hagyjuk öket,hagy duhajkodjanak,akit engednek,az visszatalál! :lol:

Kép
bringababa

ja és majdnem elfelejtettem!
Tegnap éjjel,amikor az első pisit dobtam,kitámolyogtam a konyhába,hát nem ott volt Alexa maradék gombóca :?: :!: :?:
és én úgy félkómásan,alvajárva bekaptam és mint aki jól végezte a dolgát visszaténferegtem az ágyba.Mindebben az a nagyon komoly,hogy ez csak most jutott eszembe,amíg mosogattam.
Alvajáró-evő lettem :oops: :oops:

Kép
bringababa

Ilda en is rosszabbra szamitottam a hatammal. Mert eskuszom neked tobbet fajt a terhesseg elott, mint most!! :shock: :oops: Es az terhesseg elejen is a labam total ki votl, de most egesz jo, az estek rokkantak, de azert tudok regeneralodni!!! :)
Az annyira jo, hogy Te ilyen pozitiv vagy!! Alapban en is....valami elkorcsosult bennem, ahogy "felnottem"! Tesom minidg azt modnja, hogy gimi alatt , meg utana milyen pozitiv voltam. Mondjuk az votlam...bar tele voltam akkor is aggodalommal, onbizlaomhiannyal, viharral. Csak akkro meg Oscar dijasakat alakitottam, most csak erintem a Golden Globe-ot!!! :D :D Na most meg tobb a param!!! Bar ezt azert jol alcazom, csak nektek nyomatom itt a nyavajat!!! Bocsi lanyok, ez mind annak az oka, hogy itthon vagyok mar honapok ota!!!!
Bringa! Oke fogjuk ra a merlegre, meg az ikrekre!!!!! :D :D Alapban normalsinak tartom magam, de ahogy most visszaolvasom.....lehet ti ebben nem osztoztok velem!!! :lol: :lol: :lol: Na mindegy , te megertesz remelem! ;) :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Átfutottam ezt az oldalt.

Riella,
hát szarul aludtunk. :? :? Eddigi legirtózatosabb üvöltés volt éjszaka egészen kettőig. Aztán jófiú egész nap (ma is), és ilyenkor estére érzi magát nagyon szarul.

ma anyósék voltak, hoztak rengeteg kaját, alig fért a hűtőbe.

Anido,
drukkolok Neked ezerrel!!!!!

mentem dajkálni, aztán fürdetés szépen sorban.
Vendég

Alvaevo!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?