Sziasztok Lányok

,
Jelentem a sok jótanács és Riella gyógypuszijai hatására most mértem hőt, 36,6, juhéé

, nagyon örülök neki. Igaz, hogy még fekszem, mert olyan gyengének érzem magam, még fáj a torkom, lütyög az orrom, de már sokkal, de sokkal jobban vagyok.
Én nem tudom, de normál állapotomban is úgy le tud dönteni a láz......
Csajok, most hogy fekszem és pihenek látom, hogy annyira sz.r műsorok mennek a tévében. A csak csajok után szinte semmi nézhető műsor nincs

. Már alig várom, hogy apa hazajöjjön, hozza nekem a Holiday-t és a Dreamgirls-t dvd-n
Anido, ez nem jó hír

. Én majd csak a 38.héten megyek NST-re, de nekem is azt mondta a védőnő, hogy csomaggal menjek, mert ha nem jó az eredmény bent tartanak....Drukkolok, hogy minden simán menjen. Vigyázz magadra és a babóra.
Szerintetek dokifüggő, hogy mikor küldi a kismamát NST-re? Vagy ha zárt a méhszáj és jó a szívhang akkor ráér a 38. héten? Hogy van ez?
A szülés gyöngéden-ben azt olvastam, hogy a
faros babák normál szülését csak igazán profi orvosok vállalják el és ott mutatkozik meg igazán, hogy valaki jó orvos-e, mert oda nagy szakértelem kell. Irták is, hogy ebből kifolyólag nagyon sok orvos nem vállalja be a kockázatot, hogy esetleg vmit nem csinál jól.
Az én dokim nagyon a természetes szülés híve, tényleg csak az utolsó pillanatban császároz, az egyik legjobb barátnőm is nála szült faros babát természetesen.
A
szülésre én is olyan furán gondolok. Tudjátok írtam, hogy velem anyu jön be. Nem tudom, hogyan fogok reagálni, egyenlőre nincs félelem bennem, de nem tudom, hogy mit fog kihozni belőlem a fájdalom és az, hogy még soha nem szültem és nem tudom mire számítsak.....Az tuti megnyugtat, hogy helyes a szülésznőm, anyuval meg fél szavakból is megértjük egymást, ő már háromszor szült, tudja mi a pálya és én is csak reménykedni tudok, hogy a jó isten könnyű szülést oszt rám, ha meg nehezet, akkor meg annak is meglesz a miértje...
Én is rengeteget gondolkozom a
köldökzsínóron. A hőmérős topicban mesélte az egyik kismama, hogy a kisfia koraszülött és a mellette lévő inkubátorban egy 3kg-os kislány halt meg, minden ok volt a terhesség alatt, de valahogy a köldökzsinór a szülés alatt rátekeredett és történt vmi komplikáció és a szülés után 3 nappal meghalt.

Na mióta ezt olvastam vagyok para. Tudom, hogy nektek sem kellene leírnom, de Bringa is írta, hogy irjuk meg a félelmeinket, na nekem ez.....
Bringa, le a kalappal, hogy babó mellett éretségizel

Nem vagy lekésve semmiről

Pusza
Niki, szerintem sem magas terhelés után a cukorszinted. Jó, hogy a dokid ilyen lelkiismeretes
Lorcika, szerintem sem kell a szülésnél hősnek lenni. Alakul, ahogy alakul és ha kell fájdalomcsillapítás, akkor kell, ettől még nem leszünk többek v. kevesebbek. Jó lenne összességében jó élményként megélni a szülést. Egyébként én is inkább a szülés utáni időszaktól félek....Bár lesz segítségem én mindig is önfejű voltam, nagyon nehezen fogadom el, ha segítenek, ne kérdezzétek miért....
Tegnap anyu itt volt és látta, hogy kimostam a babaruhákat és amíg én izzadtam a takarók alatt kivasalt mindent, még a férjem ingjeit is.....Az elején vissza akartam utasítani a segítséget, aztán rájöttem, hogy ha jól esik miért ne fogadjam el?
Bogyra, nagyon köszönöm amiket nekem írtál, olyan érzékeny vagyok mostanában és tegnap úgy kétségbe estem, hogy a láz miatt ártok a babónak, hogy amikor olvastam a megnyugtató soraidat elérzékenyültem. Mindig produlálok újat
Gabi, én is 14kg-ot híztam eddig. Minden nap megfogadom, hogy nem eszek édességet másnap......Kezdem a napot egy pohár vizzel, aztán gyümölcs, korpás péksüti sonka, tea, ahogy a nagykönyvben, aztán délutánra mindig elcsúszom

Csokis keksz, vagy fagyika, vagy sütike, vagy csokika, krémtúró, vagy bármi csak édesség legyen...
Ilda, drukk a diab eredményhez!!!
Doo, tegnap nem írtam, de olyan aranyosak vagytok, írtó cuki a kisbabád

És küldj képeket minél gyakrabban

.
Gyps-el mi lehet, nem üzent még senkinek?
Megyek, pihengetek, gyógyulgatok tovább. Holnap mentem volna La Leche ligás baba mama talira, de ki kell hagynom így

.
Ez lett volna az utolsó, mert a következő május végén lesz....
Puszi mindenkinek.
Melcsi