Sziasztok!!
Dancsi: Annyira kész vagyok, hogy nappal elfelejtem, amikor meg eszembe jut felhívni a sógornődet már késő van

De fel fogom, csak legyen szabad, csendes 10 percem rá (ami az utóbbi pár napba nincs

) Vagy meg tudod adni az emilcímét légyszi? Azt bármikor küldhetek neki, az lenne a legjobb!
Ügyi vagy, h kibírtad hogy nem mentél be! Csak így tovább!+++++++++++++++++++++
Gira: Sztem elejétől fogva nem szabad a gyereket rászoktatni arra, hogy sétáltatva legyen a kezénél fogva. Mert akkor rákap az ízére és nem száll le rólatok...
Nyúlanyó: Remélem nem himlő, de ha mégis ne aggódj könnyen átvészeli,mert szopik még

És később nem kell oltásra költened és tuti védett lesz egy életre

Nézd a jó oldalát

Gyógyuljatok meg a nátha takonykór, köhögés mondjon le!
Mi se aludtunk semmit éjszaka, mert B nagyon köhögött és ahogy köhögött rázkódott a keze és fájlalta. Úgyhogy kb 1 órát aludtunk 5 részletbe

Aztán napközbe ugye főzni, lakást rendbetenni, Violát bölcsibe/ből stbstb. Délután megpróbáltam aludni, de nem ment, csak forgolódtam, pedig nagyon ki voltam nyiffanva. Már sokadik éjszaka nem alszok és még stresszes is vagyok Bogi karja miatt. Ááááááááááááááááááááá kééééész! És nappal nem bírok aludni egyszerűen. Akkor se bírtam amikor újszülöttek voltak a lányaim, kurvára kikészültem asszem most is ez vár rám....
Nagyon irigylem a zuram aki ha lerakja a fejét bárhol, bármikor képes elaludni...Istenem én miért nem vagyok ilyen jó alvó??????????
Amúgy hétfőn kell mennünk gipszelésre, de hétfő szünnap és nem lesz nyitva az Sztk. Bogi egyre ügyesebb bal kézzel már felveszi a cipőjét, leveszi, felöltözik, elmegy pisilni, csak begombolni nem bírja a naciját....Tud kanállal is enni bal kézzel, igaz még kicsit ügyetlen de 5 hét múlva profi lesz

. Sajnos
Viola jól van, bölcsizünk, bár ma teljes 4 gyermek volt a bölcsiben az összes többi beteg
Tegnap voltam terhesgondozáson, megkukkoltuk UH-val is manót, de törökülésbe ült és nem látszott, hogy milye van

De a méretei szívhang...stb minden okés!

Koponyavégű a fekvése egyelőre, remélem megmarad ez a jó szokása

A méhszájam maradt 1 ujjnyi, úgyhogy nem romlott
És az orvosom is babát vár

Úgyhogy szeptember végéig vállal szüléseket! Csak szólok azoknak akiket érint
Na léptem asszem lefexem aludni, nagyon álmos vagyok, hátha ma egy kicsit jobb éjszakánk lesz.....
Jóéjt
E