Sziasztok!
Györgyi,
Az a lényeg, hogy megnyugodtál, hogy nincs semmi baja Jázminnak. És mást kap már? A tejcsin kívül?
De jó, gratulálok! Hát ez tényleg hamar ment, egy hét sem telt el, és már oda vissza megy neki! De ügyes!!!
Ok, jövő hét péntek délután? Séta?
Masni,
Jó hogy jöttél,
Már gondoltam rád, hogy mi lehet veletek! És annyira jók a képek, hogy meg van bocsátva!
Nem tudom mi a baja a kezemnek, ma például egész jó!!
Örülök, hogy minden oké Mátéval, de hát ez látszik is rajta, majd kicsattan!!!
A hintában is nagyon édes, alatta milyen látnivaló van?
Tünde,
KÖSZÖNÖM küldöm a postacímet!
És viszem a csokit!!! Tényleg ez a kedvenc csokid? Én is imádom!!!
Borsa
Gratulálok az 5-höz, nagyon ügyi vagy!!!
És milyen hintát kaptatok?
Steffi,Örülök, hogy már jobban vagytok egy kicsit!
És nem baj ha hosszú vagy!!!
Kik voltak azok akik ilyet követtek el ellenetek és miért?
Barbi,
Nagyon nagyon szépek vagytok!!!
Annyira édes Dani!!!
Az a legjobb kép, amikor szopja az ujját de közben belenéz a kamerába!!
Köszönöm a víztisztítást!
És nagy baj lenne ha mi is mennénk?
Örülök, hogy sikerült visszaaludnotok! Mi is vissza aludtunk, de fél 9-kor kelni kellett, mert mentünk oltásra, és még előtte enni kellett!
Hinta.
Hát még én sem tettem le az elektromos hintáról!
Képzeljétek tegnap voltunk először Larával, olyan helyen ahol idegen és sok ismeretlen ember van, leszámítva a korházat. Elvittük a Brendonba, olyan aranyosan nézelődött, mint egy igazi vásárló. Jól bírta bár a végére bekakilt és akkor már sír, még sapit próbáltunk, és egy eladó úgy nézte, mintha még nem látott volna gyereket sírni!
És ott ki vannak rakta a Fisher és a Graco hinták is., ki lehet próbálni! És képzeljétek kipróbálta a Gracot, mert nekem az tetszik jobban valahogy masszívabb és 13kg-ig használható! Nagyon édesen ült benne! Csak hát az a baj ezekkel a hintákkal hogy elemmel működnek, 3 goliát elem kell hozzá, mint a forgóhoz (de ahhoz 4 kell) kész anyagi csőd, és gondolom hamar lemeríti a hinta is. Veszel egy hintát 37 ezerért és még vehetsz ugyanennyiért elemet havonta! Hát elgondolkodtató! Nem értem mért nem csinálják meg őket hogy hálózatról is működjön, biztos szerződésük van valami elem céggel!
Barbi,
Hány kg Dani?
G
abi
Nagyon édes Enci a barátnőjével!
Emano hogy vagy????
Veronikusz,
Aranyos vagy!
Nem aggódom! Ez előfordul!
Réka,
Látom nagyon le akarod Barbit beszélni a hintáról! Hol lehet ilyet kapni és mire jó ez a Graco-s cucc? Megnéztem a neten, de hibás az oldal!
Zsófi
És most már élvezi a merülést?
Kérünk rólatok is vizes képeket!!
Cancan,
De jó hogy hírt adtál róluk!!!
Nagyon, nagyon szorítunk nekik!!! És sok sok erőt!!!
Eni? Vica? Marcsi? Tünde?Merci?
Puszi
Ancsa