Hi Csajok, asszem megint magamra maradtam csettelni eme késői órában

hiába no mindig is bagoly típus voltam, ha már állathasonlatoknál tartunk
Doo, ne higgy senkinek és ne hagyd hogy elbátortalanítsanak!!! Te ismered a legjobban a te babádat!
Gabi, remélem nem paráztál nagyon be ezen a fej meg lábméret dolgon, mindig rá van írva az UH-ra hogy +- két hét, ha az egyikhez hozzáadsz, a másikhoz meg elveszel két hetet, pont kijön a jó kis 35 hetes babód

de most tényleg
Dóri, olvasom hogy rohansz sorban füröszteni.. én meg magamat is lusta vagyok éppen rávenni hogy bekusszak a tus alá, lehet hogy ma büdin fexek le, és majd reggel fürdök

apa úgyis ügyel megint, a szopis párna meg nem bánja
Bringa, ma estére beállok melléd a büdös borz családba
az agydaganatos alvajáró-evőt viszont nem vállalom be
Anido, remélem megvan hogy kinek küldesz üzenetet ha törpénik valami... szorítunk neked nagyon, hogy minden rendben legyen, azért ha még itt leszel mindenképpen írj pár sort, mi volt!
Melcsi gratula a hipper-szupper gyógyulásodhoz!
Én ma bent voltam a cégnél és dolgoztam déltől este 6-ig

pedig csak 1 órácskára ugrottam be

nem nem vagyok munkamániás, de be kell hogy valljam, kicsit jól esett az agytornászás, és kicsit sem találtam megerőltetőnek, és élveztema barátokat, kollégákat, meg mindent... hát ez van... este meg az egyik kollégámnak volt búcsúpartija, egy órát késtem, aztán ahogy megérkeztem, és láttam hogy mindenki visszafogottan csak iszogat, ide nekem az étlapot felkiáltással berendeltem egy 3 fogásos menüt, mire mindenki nekiesett az étlapnak, és iszonyú jó zabálós bulit csaptunk

hááát asszem mondtam nektek hogy nekem a terhesség alatt sem nagyon jött meg az étvágyam... de most azért bírok enni valahogy

igaz napközben nem sokat, de este mindig bepótolom