A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Yes!ismersz olyan jószágot,amely képes erre? :roll:
És igen,én megértelek,már azelőtt tudtam,hogy rokongügyék vagyunk,mint Te azt észrevetted :wink:

Kép
bringababa

;)

Kép

Kép
lorcika

Lorci én is szűz jegyű vagyok,apa ikrek bátyám ,sógornőm ikrek,apukám bika.....egyiket sem kell bemutatni,ezerrel a jóbol. :) :)
Ja és a szüléssel kapcsolatban csak én is őszintén leírtam amit én gondolok róla,nem akartalak megbántani vele,bíztam benne hogy senki nem veszi magára,és természetesen érted duplán fogok szorítani ha jön a hír,hogy szülsz,mert tudom,hogy Te fullon parázol tőle.Melcsit meggyógyította a puszim,most neked is küldök egy engesztelőt,oksi?
Bringa a képfeltöltést köszi már megy.

Dóri annyit gondolok rátok,hogy nah,sok türelmet és tarts ki.

Anidó,most lélekben veled vagyunk,ügyes lány légy,gondolunk rád sokat!!!Drukkolunk,hogy jól alakuljon minden!!!

Megyek pancsiba,holnap délelőtt koslatok anyával csak délután jövök.
pá puszi

KépKép
riella77

Riella dehogy bantottal meg!!! :) Engem eleg nehez megbantani!! ;) En bocsi, ha ugy gondoltad!! :D
De azert minden dupla szoritast szivesen veszek, ha majd jon a NYOMJON ANYUKAAAAAA!!!!!!! :lol: :lol: Es en is szoritok mindenkinek ezerrel!!! :) En eleg hatul vagyok a rangletran, szoval mielott odakerulok meg lesz par babuka! ;) :)

Dori minden jot nektek. Szerintem hamarosan babukaval nagyon jol osszeszoktok es szepen rendezodik minden. Gondolom vannak jobb es rosszabb napok!! :)

En mar pizsiben vagyok, lefurodve, letestapolozva! :D Most a Man in Black-et nezzuk apjukkal! :)

Kép

Kép
lorcika

én is fexem,mert a lábam annyira bedagadt a sok lógatás miatt,hogy csak! :(

valami tipp :?: borogatás vagy ilyesmi :?:
nagyon komolyan néz ám ki :roll:
azért én mindig jókat kacagok,micsoda változásokra képes egy test :lol:

Kép
bringababa

En ugy hallottam, hogy hideg vizes furdo a labnak!!!! Kuuuva szar en mar probaltam...bar nem emlekszem, hogy hatott-e!!!! :shock: :lol: De egy probat meger Bringa! :wink:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Asszem gyógyulok, anyu töltött cigánypecsenyét csinált nekünk, nyami, utána benyomtam egy kis lekváros zsemlét :D .

Vacsi után apa elugrott ásványvízért és hozott nekem újságot:Meglepetés karcsúsító különszám :shock: :shock: :lol: :lol: ..............

Holnap jövök :wink: , megyek vár az ágy, mindenkinek puszi.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok, Na megjöttem a dokitól! :)
NST+vérnyomás+vizelet rendben, levettek a doki a sztreptokokkuszhoz a kenetet....megnéztük manót uh-on, már 2900 gramm, szivverés, áramlás minden ok :), .....méhszáj zárt, még mindig c1000....szerinte kihuzzuk még a hátralévő időt, és így Domcsi 3400-3500 gramm körüli lesz! Hát nem lesz semmi megszülni, bár reménykedem, hátha előbb fog jönni! JA, megkaptam a beutalót, jövő héten megkell csináltatnom az utolsó nagylabort....aztán csütörtökön újra NST+doki és már a laboreredményt is vinni kell! Szóval ennyi van! És ti hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

Anido, hatalmas drukk, remélem minden jól alakul! Nagyon várjuk a fejleményeket! :)

Kép
elizabeth25

Csajok, hát igen, doki szerint sem olyan rossz ez az érték (6,6), viszont innen állítólag elég gyorsan felszökik és még most kell odafigyelni az étkezésre. Én Örülök, hogy kicsit szigorúbb, úgy gondolom így könnyebben megelőzhető az esetleges baj.
Nah, Ilda, akkor egyforma lett a cukrunk. Látod, orvosa válogatja...érdekes.

Lorcika, egyáltalán nem vagy gyáva nyúl és anti nő. Hidd el mindannyian félünk valamelyest, muszáj legyőznünk a félelmünket és próbáljuk meg nem ezt magunkba táplálni, mert akkor csak végigparázzuk az addig elkövetkező időszakot. Márpedig ezt nem akarjuk.
Én is azt gondolom, hogy a császár bizonyos szempontból könnyebb, már ha lehet ezt a szót használni.

Bringa hihetetlen vagy, nem büdös!!!

Anidó nagyon nagyon drukkolok! Ne izgulj, csak nyugodtan, minden okés lesz!!!!

Nálunk is sűrű a május vége, június eleje családi születésnap szempontjából. Érdekes lenne, ha az anyukám, vagy az unokaöcséim szülinapjára esne.

Lányok, csak nem hagytátok abba a túrós derelye és társai részletezését! Ez nem fer egy diétázóval szemben!

Még annyit akartam, hogy a dokim már nem adott táppénzes papírhoz igazolást, mondvan, az utolsó hónapra szülési szabadság van, nem táppénz. Dehát akkor ez most hogy is van? És jéé a védőnőm se és a könyvelő sem lát tisztán ezügyben. Még a körzetimet akarom kikérdezni, hátha tudja. Azért remélem mani nélkül nem maradunk arra a hónapra sem.
Én egyébként azt hittem, hogy maradhatok táppénzen egészen a szülésig, és itt is mintha azt írta volna valamelyikőtök. Na de akkor most hogy is van? :roll:

Kép
niki30

Niki: En is tappenzen vagyok szulesig es utana kapom a TGYAS-t. Szerintem lehet ezt csinalni, mert nekem a doki adott igazolast es a cegunk berszamfejtoje javasolta ezt. Mivel tappenzt kapsz, az oke, es akkor szules utan johet a TGYAS, utana meg ugye jon a GYED, nekem azt mondta a berszamfejto csaj, hogy igy jobban jarok. Szoval ennek mukodnie kene..csak szolt volna nekem a doki, korzeti!! Kerdezz meg ra valakitol.

Na asszem megyek vizszintesbe..es holnaptol megvonom magamtol a falatot!!! Nem mehet igy tovabb!! Lehet, hogy reggel merlegre allok..na az majd eszhez terit!!!!! :shock: :shock: :oops: :roll:

Jo ejt lanyok!

Kép

Kép
lorcika

Anido,
vigyázz magatokra! gondolok Rátok!

már nem emléxem, ki kérdezte, de nálunk úgy volt h miután kikapták a pocakomból Viktóriát, sajna nem láttam, de a szülésznő visszahozta megmutatni miután már felöltöztették, de akkor is csak az ő kezében láttam pár másodpercre, mert vinni kellett picit melegedni. ez a szabály újszülöttekre. én is nagyon készültem arra h majd a pocakomra rakják szülés után és minden jó lesz - ehhez képest apja karjában előbb volt, mint az enyémben és őnála nyugodott meg, én is hallottam a műtőben, ahogy hirtelen csend lett. és igazából nem bánom h így alakult, nincs bennem hiányérzet, bmilyen furcsán is hangzik. 3 órával később kihozták szopizni és nagyon ügyes volt és attól elolvadtam! :)

Lorcika,
én is "döntetlen" vagyok - Halak jegyben születtem ;)

na megyek aludni, mert ki tudja, mikor kell újra kelnem. Viktória is gyakorlatoztatja az embert rendesen bömbölés elviseléséből... :roll:
anyám értetlenül meg is jegyezte ma h nem érti h miért sír ennyit, itt vmi nincs rendben. mondtam neki h miért sír?! hát, mert kisbaba! komolyan, mintha nem nevelt volna fel két gyereket!! biztosan vannak kevésbé sírós és sírósabb kisbabák, és lehet h Viktória a sírósabbak közül való, nem tudom, de azért azt kikérem magamnak h ez nincs rendben :evil: de azon is hüledezett az anyám h 3 óra hosszat alszik egyhuzamban - ami egyébként sztem megintcsak teljesen normális, minden könyv szerint. ébred, amikor a pocakja jelez ;)
Vendég

Hi Csajok, asszem megint magamra maradtam csettelni eme késői órában :( hiába no mindig is bagoly típus voltam, ha már állathasonlatoknál tartunk :wink:

Doo, ne higgy senkinek és ne hagyd hogy elbátortalanítsanak!!! Te ismered a legjobban a te babádat!

Gabi, remélem nem paráztál nagyon be ezen a fej meg lábméret dolgon, mindig rá van írva az UH-ra hogy +- két hét, ha az egyikhez hozzáadsz, a másikhoz meg elveszel két hetet, pont kijön a jó kis 35 hetes babód :) de most tényleg :)

Dóri, olvasom hogy rohansz sorban füröszteni.. én meg magamat is lusta vagyok éppen rávenni hogy bekusszak a tus alá, lehet hogy ma büdin fexek le, és majd reggel fürdök :roll: apa úgyis ügyel megint, a szopis párna meg nem bánja :wink:
Bringa, ma estére beállok melléd a büdös borz családba :lol:
az agydaganatos alvajáró-evőt viszont nem vállalom be :wink: :lol:

Anido, remélem megvan hogy kinek küldesz üzenetet ha törpénik valami... szorítunk neked nagyon, hogy minden rendben legyen, azért ha még itt leszel mindenképpen írj pár sort, mi volt!

Melcsi gratula a hipper-szupper gyógyulásodhoz!

Én ma bent voltam a cégnél és dolgoztam déltől este 6-ig :roll: pedig csak 1 órácskára ugrottam be :shock: nem nem vagyok munkamániás, de be kell hogy valljam, kicsit jól esett az agytornászás, és kicsit sem találtam megerőltetőnek, és élveztema barátokat, kollégákat, meg mindent... hát ez van... este meg az egyik kollégámnak volt búcsúpartija, egy órát késtem, aztán ahogy megérkeztem, és láttam hogy mindenki visszafogottan csak iszogat, ide nekem az étlapot felkiáltással berendeltem egy 3 fogásos menüt, mire mindenki nekiesett az étlapnak, és iszonyú jó zabálós bulit csaptunk :lol: hááát asszem mondtam nektek hogy nekem a terhesség alatt sem nagyon jött meg az étvágyam... de most azért bírok enni valahogy :roll: igaz napközben nem sokat, de este mindig bepótolom :wink:
pici76

még egy kérdés a tapasztaltakhoz:
joslófájás mindig megelőzi a szülést? pl ha nekem nem fájogat semmim, lehetséges hogy egyik napról a másikra mégis megszülök? vagy azért mindig van 1-2 nappal korábban már jel? :roll:

azért kérdem, mert én a május 21-re gyúrok (akkor jön vissza a dokim) és megnyugtat, hogy még tök jól vagyok, és kicsit sincsenek joslófájásaim, meg a pocakom sem túl gyakran keményedik... csak el akarom kerülni, hogy itt nyugodtan hesszlelek aztán holnap meg megszülök mégis... ugye azért ez nem így megy? :roll:
pici76

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Túrósderelye, nyami! :)

Pici, nem mindig, és nem mindenkinél! Nekem van dögivel, de nem egy olyan lánnyal beszéltem már, akinek abszolult nem voltak, szerintem ez egyénfüggő! Van akinek még a nyákdugó meg a magzatviz sem folyik el, csak jönnek a rendszeres fájások és usgyi a kórházba, úgyhogy nem lehet tudni, hogy hogy lesz! :(

JA, dokim azt mondta nekem annó, hogy a 36 héttől végülis bármikor beiindulhat a szülés, a természet ezt így találta ki....de persze ez sokban függ attól, hogy hogy fekszik a baba, meg a méhszáj állapotától is!

TP-z kérdés: Én azóta tp-en vagyok, hogy megtudtam babát várok....és a tgyást, csak Domcsi születése napjától fogom igénybevenni!

Doo, piciról képek? :)

Anido, remélem jól vagytok! Jelentkezz ha tudsz!!!!!!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Emma úgy látszik engem is kezd háborgatni éjszaka. Egész éjjel feszítette ki magát, de úgy, hogy nem tudtam ráfeküdni...
Hanyatt ugye már nem lehet, úgyhogy elég nehéz volt. Felültem néhányszor, simizgettem őt, de továbbra is feszített és domborította magát.
Gondolom ez már csak így lesz innentő. Egyre kevesebb a helyecskéje.
Ma ismét mosok, vasalok.

Hát én nem tudom, hogy akkor most mi lesz. Én is azt hittem, hogy végig táppénzen maradhatok, de a dokim az utolsó egy hónapra nem adott igazolást... :roll:

Kép
niki30

Pici,
nem feltétlenül. Nekem egyik pillanatróla másikra indultak a fájások. mindhárom szülésnél.

Riella,
lehet, hogy Te leszel a következő hamarosan.

Doo,
akkor nálatok is hasonló a szitu, nem? Marci is rendzsresen 3 óránként ébred (ha nme fáj a pocija), de éjjel kmeg üvölt (ha fáj). Pl. 4 és fél órára ébredt este, még szerencse, hogy aludtam olyan 9-től 11-ig. Viszont 1-től parádé volt kisebb nagyobb megszakításokkal. :? Most meg a nagyágyban alszik 6 óta folyamatosan.
Vendég

sziasztok

csak búcsúzni ugrottam be. no nem szülök még. nem megy nekem ez a fórumozás, hiába én férfitársasághoz vagyok szokva.... tegnap picit ki is akadtam, hogy beírtam milyen szar lett a labor eredményem, hogy ismételni kell, erre kapom a választ, hogy örül, hogy oks a laborom. akkor inkább mint általában ne kapjakválaszt.

félreértés ne essék, nem sértődtem meg. Én mindig kívülállónak éreztem itt magam, engem nem tud feldobni sok téma amin itt megy a diskurzus - pl. kaja -. Hát úgy érzem most, hogy felesleges tovább erőltetni a dolgot. Nem hiszem, hogy hiányozni fog a napi egy beírásom, főleg, hogy mostanában tényleg csak a tényeket írtam le, amit az orvosom mondott. Nem is tudom miért írtam, sokszor úgy volt, mint a csak csajokban a hülye sms - talán jó volt látni....

sziasztok

Mindenkinek kitartást és könnyű szülést, majd boldog anyaságot kívánok

Márti
stella2007

niki, szerintem ne hagyd magad lerázni, és a dokid igenis adja ki az igazolást, ha kéred. Nehogy már ő játszon a te pénzeddel!
Azért jársz jobban mert a TGYÁS 168 napig jár, akár szülés előtt veszed igénybe, akár a szülés időpontjától, és utána már csak a GYED jön, aminek van felső határa (a TGYÁSNAK meg nem), szóval szerintem jobban fogsz örülni, ha a szülés utána +1 hónapig magasabb összeget kapsz, mint a GYED. (persze ez csak akkor igaz, ha a kereseted 70%-a egyébként magasabb, mint a GYED maximuma).

Legi

Kép
leglesscat

stella, sajnálom, hogy így érezted itt magad.
Én is minden jót kívánok nektek, legyetek nagyon ügyesek! :D

Legi

Kép
leglesscat

Stella én is csak azt tudom mondani, h. sajnálom.
Van ilyen. Nem feltétlenül kell, hogy az ember jól érezze magát egy ilyen topicban.

Azért remélem, hogy minden rendben lesz veletek és sok sikert a szüléshez!

Kép
niki30

Most látom csak, hogy felpakolva elindultál a kórházba, anido :shock: :shock: :shock: ... izgulok, már megint :)

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok,

Remelem mindenki jol aludt..kiveve az ujdonsult anyukak..ahogy olvasom! :( :) Remelem a babukak majd szepen beallnak a jo alvasra. Gondolom az elso hetek a legnehezebbek, nem?

Pici nekem sincsenek joslofajasaim (bar a doki azt mondta hogy ezek meg nem azok, ha vannak, hanem a Hicks and Braxton fele -nem tom jol irom - mehosszehuzodasok....gyakorlatozik a meh!! :D) Korabban tobbet volt nekem ilyen, most csak neha neha. Ferjem is azt kerdezi, hogy honnan tudjuk majd ha szulunk...hat gondolom lesznek azert egyertelmu jelek!!! Tesomnal pl. egyertelmu volt,amikor elfolyt a magzatviz! :shock: :wink:

Niki: Erdekes nekem meg mindig megy a haton fekves, sokszor ugy ebredek. Lehet a babukanak nem jo, de hat nem tehetek rola, ha almomban ugy fordulok. A hasam nem feszul tole..igy remelem, hogy Ricsike is elfer. Azert ugyelek, hogy a bal oldalamon fekudjek (a jobb oldalaom eg a gyomrom, mint a fene). De nekem is sokat ficankol
mostanaban, meg hajnalban csuklott szegenykem!! :( :)
Amugy ugye tegnap annyit ettem este, hogy megvolt a bojtje!!! :( :( Minden bajom votl ejjel!! :roll: :oops:

Stella kar, hogy igy erzed, de tiszteletben tartom a dontesed. Konnyu szulest es sok boldogsagot nektek a babaval! :)

Ma megnezem meg a maradek kis rucikat melyiket lehet hasznalni, meg kivasalom azt a parat, amit tegnap mostam. Nincs kedvem semmihez amugy. Reggel mar voltunk vervetelen, ennyi program eleg is lenne nekem mara! :D De megyunk anyumekhoz, meg elvileg jonnek baratnomek delutan...szoval asszem ezekre mind rapihenek es nem viszem tulzasba a mai napi tevekenysegeimet. :D

Kép

Kép
lorcika

Lányok, a babám még mindig alszik!! :shock: :shock: Hogy ilyet éjjel miért nem tud csinálni?? :x :? :lol:

Kimostam 2x, kivasaltam, reggeliztünk, pakolásztam, játszottunk stb stb. és még mindig húzza a lőbőrt a kis drágám.

Márti,
Minden jót kívánok. Könnyű szülést, jól alvó babát és sok tejcsit. Teljesen érthető, ha valaki belefárad a fórumozásba, nem egy ilyet láttam. :wink:
Vendég

Sijjastok,jó reggelt! :)

Ma hajnal 2-től 4ig tévéztem,mert annyira fájt a lábam,meg a kezem,hogy nem tudtam aludni.K...ra felvizesedtem :cry:
Reggel mikor tükörbe néztem ugyanazt az arcot láttam,mint egy 14évvel ezelőtti fotón,egy nappal Alexa születése előtt :!:
Jaj,nagyon cudar :shock:
A szám,mint egy bantu négeré,az orrom pedig Vlagyimir Klicskoé,a lábaim immár tényleg inkább patában végződő csülkök,és az ujjaim robot ujjak lettek,alig bírom behajlítani. :shock:
Nincs mese diéta,vége a nagy zabbantásoknak,de tényleg :roll: :!:
Bogyra!a múltkor azt írtad vízhajtót iszol,mi az?nekem azt mondta most a védőnő,hogy nem lehet,max csalántea és petrezselyem.
Help!

Nikim,drága!Minden úgy igaz,ahogyan Legi írta.jobban jársz a táppénzzel.Viszont az utolsó négy hétben a háziorvos még tarthat tp-en,ha jóban vagy vele,akkor kérj egy igazolást a szülésztől,hogy fekvő kismami vagy,azt vidd a háziorvoshoz
és akkor nyersz plusz egy hónapot!Én is így csináltam.Szóval először házidoki,aztán ha minden oks,akkor szülésztől igazolás azzal vissza a háziorvoshoz,aki így át tud venni begsibe erre az utolsó egy hónapra.

Doo!anyukád biztosan túlspilázza a dogot,hiszen itt az UNOKÁJÁRÓL van szó :!: :wink:
De tényleg ne hagyd magad elbizonytalanítani,tuti fix Te vagy a babádból a legjobban felkészült! :wink:

Most megyek,"sonka lábán kucu néni fürödni döcög" :lol:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Túl vagyok a tegnapi kórházon, kaptam turkálást, izeletvizsgálatot, vérnyomásmérést és CTG-t!

Amikor vizsgált éppen kemény volt a hasam, de miután a 20 perces CTg alatt egy keményedés sem történt és a méhszájam is csak egy ujjnyira van nyitva így hazajöhettünk. Hogy őszinte legyek nem nyugodtunk meg, mert igazából arra lettünk volna kiváncsiak, hogy a keményedések alatt hogy viselkedik a baba szivecskéje, de azt ugye nem láttuk... :(

Egy szavam nem lehet ránézett uH-val is, de semmi konkrétat nem mondott a doki, annak ellenére hogy tudja kollega vagyok!!!! De azt mondta minden rendben, és igazából nem is kéne szednem a magnéziumot és nyugodtan megszülhetek! Hát kösssz!!! Azért én még szeretnék 2 hetet. Feküdtem a szülőszobán a ctg-vel a hasamon, tök para volt, még nem készültem fel, hogy megváljak Levibabától!

Ma már túl vagyok két ZH-n, reggel nyolcra mentem. Most meg kezdünk festeni, párom szorgosan pakolgat. Én meg megyek pihenek egyet! :)

KépKépKép
bogyra

Hello Mindenkinek!

Fel 10-ig aludtam, 11-re pedig megyek UH-ra, szoval a mai de. jol el fog menni.
Kivancsi vagyok mekkora mar a babucim.

Niki, en csak azt tudom, hogy en a terhessegi cukor miatt lehetek tappenzen a szulesig.
Gondolom ez egy egyertelmu ok, de ahogy fenti emlitik - bocsika mar nemtom ki - biztos el lehet intezni.
Kerdezz, intezkedj, csak igy megy, mert nem valami segitokeszek sehol manapsag.

Stella minden jot kivanok Nektek a jovoben!

No mentem, majd jelentkezek mi volt UH-n.

KépKép
horilda

Bringa: Figyu en azt hallottam, hogy ha felpuffed az arc, bedagad a szaj az igencsak a szules kozeliseget jelzi!!!! :shock: :shock: 1-2 het es NYOMJON ANYUKA!!!!!!!!!! Figyejjjed magad, meg persze csapold le a vizedet!!! :D :D
A vedonom nekem is petrezselymet javasolt. Azt hogyan ragcsalni magaban vagy arulni? ;) :lol: Meg keves fuszeres kaja, kevesebb vizfogyasztas!!
Nekem a kezem totalkaros...nem tom elhinni, hogy viz van benne....de hat mindegy. Majd megkerdem a dokim!

Kép

Kép
lorcika

Pont egy honap "mulvara" (csak magyarosan ;) ;) ) vagyok kiirva!!!!!!!!!!! :shock: :D

Kép

Kép
lorcika

Lanyok a puffadásról én is ezt hallottam, sok más forúmon sőt ismerősöktől is...de látjátok nekem már vagy két hete dagad a bokám és még semmi...bár eddig jobb is volt, hogy semmi :), viszont az arcom három napja duzzad be reggelre, mint egy luffancs...aztán lejebb megy, és jönnek az arcomon a patik dögivel, ami rám nem igazán jellemző! Hát kiváncsi leszek! :?

Stella sajnálom, hogy nem jössz többet! DE, látod én is beírtam a lányoknak a tegnap orvosi vizsgálatot, nem sokat reagáltak rá, de nem haragudtam meg érte! :) A kaja ügy engem sem dob fel annyira, de amihez az ember éppen úgy gondolja, hozzá szól, amihez nem, ahhoz meg nem! DE tényleg fontos, hogy figyeljünk egymásra, ha már itt vagyunk...mindenki....mindenkire...valahogy így! :) Szerintem itt egy nagyon jó kis társaság verődött össze, nem csajok? :)

Kép
elizabeth25

Eliza: En ugy tudom, hogy az arc puffadas jelentheti azt, hogy 1-2 het van hatra! Hat majd meglatjuk! :)

Kép

Kép
lorcika

pici!a jóslófájás nem törvényszerű,szerintem örülj,ha nincs!!! :lol:

lorcika!az jó.én hétfőhöz egy hónap múlvára!

stella!azt a laboros dolgot lehet,hogy én irtam?nem olvastam vissza,nem akartalak bántani,ha én voltam,valószinű nem láttam vészesnek a helyzetet,bocs. :shock:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Lorci!pont erre gondoltam én is,tényleg totál eltorzult a fejem,mielőtt Alexát szültem!ugyanígy néztem ki.
már berendeltem apukától a petrezselymet és bízom benne,hogy ez az egész csak a három nap gép előtt üléstől van. :roll:

Kép
bringababa

Huha Bringa azert meg koran lenne, nem? Marmint masodik babak johetnek elobb ugy tudom, de meg Lilike bent maradhatna!!!! :shock: :)
Drukkolok, hogy meg itt boldogits minket egy para hetig! ;) :D

Kép

Kép
lorcika

Haha most olvasom mit irtam "Drukkolok, hogy meg itt boldogits minket egy para hetig!" Para hetig!!!! :lol: :lol: Ki mas irhatna ezt , ha nem en a Para Zita!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

:lol: Akkor drága Zitám,boldog névnapot,hiszem ma üljük a Ziták nevenapját! :wink: :lol:
És hogy öszínte legyek,én is drukkolok magamnak,most csúnya és önző leszek,de le AKAROK érettségizni,ezért is kell még maradnia odabent :oops:
A mulkori para óta Lili felől meg vagyok nyugodva,habár ha jobban belegondolok,akkor is valami hasonló kijelentésem után jött a nagy pánik :roll: :shock: :roll:

Pici!Nekem sem voltak jóslók,legalábbis nem emléxem,hogy lettek volna.........
És ezennel kapsz egy VIP tagságit az animal clubba! :lol:
Bármilyen állatra feljogosít! :lol:

Ja,és Zita!Úgy vélem akkor mára is elkel majd a mantra,nyomatom Neked! :wink:

Kép
bringababa

Márti,

igaza van Elizának, nem mindig válaszol mindenki vagy akár bárki 1-1 topicra amit felvetünk, pl a kaja téma általában engem sem nagyon érdekel, de azért néha jó a változatosság :) én sem voltam soha életemben nagy fórumozós, ez az első alkalom hogy belevetettem magam, és nem is tudok minden nap jönni, és néha jól esik valamit leírni néha nem, akkor csak olvasok, de ha az emberben kérdés merül fel, jól esik hasonló cipőben járókkal megosztani, én már kaptam hasznos tanácsokat és iránymutatást itt a csajoktól 1-1 témában.

Azért tartsd észben ezt a topicot, hátha lesz még kedved visszajönni hébe-korba ha már meglesz a babó és szeretnéd sorstársakkal megosztani örömed-bánatod.

Szerintem senki nem orrol meg rád, és várunk vissza ha lesz kedved.

Nagy kalappal a nagy napra!
pici76

Kösz Bringa :) bár tegnap este csak bekúsztam a tus alá, nem vitt rá a lélek hogy büdin feküdjek le :roll:

Kösz a válaszokat csajok, nem nagyon megnyugtató hogy joslófájások nélkül is bármikor rámtörhet a szülés, de legalább tudom mihez tartsam magam :)

Niki, nekem is volt már hogy 1-1 nap nem aludtam jól Zsófi miatt (igaz nem soxor) de ez nem azt jelenti hogy most már nem fogsz tudni többet jól aludni, ne aggódj :wink: én ma egy rövid hajnali sünvadászat után az udvaron hajnal 2kor (Brúnó ugatta mint álat...), kilencig nyomtam egyhuzamban :)
pici76

Bringa, neked szülés előtt mennyivel torzult a fejed? :P :shock: :D

Kép
elizabeth25

Pici hát már te is a 37 hétben vagy, úgyhogy ha rádtörne hirtelen a szülés, akkor sem történne nagy gond, szerintem! :shock: :P

Kép
elizabeth25

Nekem amúgy három napja van hányingerem, olyan szar lányok! :(

Kép
elizabeth25

Eliza, dehogy nem történne nagy gond...tiszta pánikban lennék, én még nem tervezem hogy szülök 3 hétig... :shock: egy csomó programom van még...

azért tuti ami fix, a cuccomat összepakolom a jövő héten, most hogy beijesztettek a csajok hogy minden előjel nélkül megindulhat a szülés.... :roll: tök fura hogy ez velem történik...úgy látszik nekem nem volt elég ez a 9 hónap... mi lesz itt??? na de hát valahogy még mindig volt, ezután sem lesz másképp :wink: ezzel az okos mondattal távozom is :lol:
pici76

Eliza, állítólag az utsó harmadban visszajöhetnek ezek a szar mellékhatások mint pl hányinger... sajnálom hogy így jártál...anyukám azt mondta ő a bátyámmal még a szülőágyon is sugárban hányt :shock: remélem azért idáig nem fajul nálad a dolog...

Csajok még azt akartam kérdezni, hogy biztos hogy a vizesedésre az a megoldás ha nem isztok sokat??? Akkor nem még jobban visszatartja a szervezet azt a keveset amit bevisztek? És nekem az is gyanús, hogy ha nem iszunk eleget, jobban hajlamosak lehetünk görcsölni is...én még mindig vedelek mint a teve :roll: és nem vizesedek, és nem is görcsölök...
pici76

Eliza!úgy két héttel előtte már brutál volt a fejem,egy nappal az esemény előtt pedig valami torzó :!: De tényleg.Viszont ez nem csak olyan általános puffadás,hanem tényleg torzulás :roll:

Pici!amíg nem vizesedsz ne hagyd abba az ivászatot,most olvastam,még annak is innia kell másfél liter folyadékot,aki egyébként már vizesedik,mert különben koncentrálódik az esetleges méreg és salakanyag és az sokkal nagyobb baj,ha besűrösödik a rossz nyavaja.de a védőnőm is mást mond ebben és a dokim is.jelen állás szerint én most a védőnőre hallgatok,és igenis iszom,mert elég logikusnak hangzik ez a dolog a besűrűsödő méreganyagokkal.

Kép
bringababa

a vizesedéssel kapcsolatban egymásnak teljesen ellentmondó javaslatokat hallottam orvosoktól!!! igyon vs. ne igyon

Az én véleményem meg az, hogy a dokiknak halvány lila f...juk sincsen, hogy valójában mi okozza, és vajon befolyásolja-e a folyadékbevitel vagy sem. Csak találgatnak, de láttunk már ilyet... :twisted:

Legi

Kép
leglesscat

En is nyomom a napi 2-3 liter vizet...en szomjas vagyok, terhesseg elott is vedeltem orokke!!!!!! :)
Most meg fajogatok.....meg a hasam is mintha lentebb lenne!! Hmm...de meg azert tuti kihuzom ezt a 4 hetet...na jo 3 apjuk szerint! ;) ;) En sem vagyok meg felkeszulve!!!!!! De azert jovo heten lehet hogy mar osszepakolok, bar meg kene melltarto, csak azzal tok nagy gondba vagyok, hogy mekkorat vegyek???? Es ez a Stella szoptatos okes, de ebben tok lotty a mellem es azt utalom!!! :shock: :? :oops: Szoval ezt meg kell aggodnom, hogy milyet vegyek. Egy ismerosom sima melltartot vett es kikapta, amikor szoptatott! :) :) En is szerintem erre szavazok...csak mondjuk abban aludni a korhazban, utalok melltartoban elaludni?? Tenyleg abban kell aludni?? Nekem volt egy terhessegem, ami sajnos 21. heten veget ert...es utana ugy ebredtem egy reggel, hogy tiszta tej a pizsim. Akkor sima szoros sport melltartot kellett hordanom, hogy elapadjon. Na de most a kerdesem az, hogy ha szoptat az ember, akkor ha leveszi ejjelre tiszta cucc lesz reggelre?
Tanacs anyukak? ;)

Kép

Kép
lorcika

Lorcika ez egy nagyon jo kerdes.
Bent a korhazban melltartot viselunk ejjel-nappal? Vagy nem?
Nekem azt is mondtak, hogy ott bent nem, szoptatas alatt a textilpelenkat javasoltak, odateve feligya a csopogo tejet.
Na es utana? A tejci barmikor szivaroghat? Mert ha igen, akkor csak haloing gaz lehet.

Jajj bocs, hogy ennyit kerdezek, de lecci help tapasztalt Lanyok!!! :shock:

Mai UH eredmenyek:

BPD:93mm
FOD:111mm
HC:321mm
AC:328mm
FL:63mm

Lepeny a mellso falon tapad. - Ez mit jelent? Ez jo???

Becsult sulya: 2800gr +-400gr - na most akkor ez pontos, mi?

A doki szerint minden ertek normalis, se nem nagy se nem kicsi a babam. Vegulis ez johir!

Legi, beirnad majd a tablaba, ha nem gond? Elore is koszi - nagyon szeretem a tablazataidat.

KépKép
horilda

Horilda teljesen normális a babád! :) Én előrébb vagyok, mint te, de nekem a doki Domcsira tegnap 2900 grammot mondott, úgyhogy no para! :)

Vizesedés: NO Só fogyasztás, nekem azt mondta a doki, de a védőnő is annó, folyadékfogyasztás terén pedig, a napi 2 l-t megkell inni, minden kismamakönyv ezt írja!Úgyhogy én meg is iszom!Sokat van napközben feltéve a lábam, és akkor lemegy a bokámról a duzzanat, és éjszaka is úgy alszom, hogy alá van pócolva! Többet nem lehet az ügy érdekében tenni! Szerintem!

Lorci, nekem is ird majd be a táblába, Domi súlyát....:) a 37+3.ra....BDP-t már nem is mondd a doki :(

Kép
elizabeth25

Lorci, vagy is Legi! :) Bocsi,kicsit már nyomi vagyok, hogy jön az este! :?

Kép
elizabeth25

A tejcsi az gyün,ha gyünni akar :roll: Nekem nem gáz a melltaróban alvás,én mindig abban nyomom,nem bírom,amikor lifeg :shock:
1ébként is,amikor szopiztat az ember,akkor jócskán megnő,elkél néki a tartás.És hogy ne legyen nyoma,arra jó a melltartó betét.
A push-uppos nem túl kényelmes,viszont a szopis tényleg ott tart,ahun kék neki!
Ha meg vendég jön,vagy menni kell valahová,akkor fel lehet venni a szépet,de szerintem otthonra és alváshoz tényleg jó a szopis ,melltartó.

Ilda!Szerintem tök rendben a bébi,és ha minden igaz,akkor a mellső fal is rendben,gáz csak akkor van,ha elölfekvő a lepény.
Én legalábbis így tudom.
Bogyra?

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?