A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Babaimi: nem mondták, hogy ez vele járhat? Szorítok Neked!

Bettike: ezt csak VIP tagok tudják megcsinálni, úgye?

Veramama
veramami4

Veramami! Nem, bármikor meg lehet csinálni!

Babaimado! Pihenj! és nyugi! :wink:

Kép
bettike
Eger

Hello Csajok!

Babaimi: szerintem nincs baj, van pl. egy Inszemináció utáni görcsölés topik...Azért megbolygattak rendesen szegénykém...Pihenj csak, majd enyhül a görcs...

Katica: Apának javulást, nagyon ápolgasd szegényt!

Babancs: nagyon édi a picifiad...azok a sötétkék szemek!!! :lol: Akkor további jó hízogatást kívánok neki! :lol:

Veramami: szerintem is 23.nap, de azért várjuk meg a további hőket is... :wink:

Csikken: a diszkrét hányinger milyen? Majdnem hánysz, de mégsem? :lol:

Kata: hogy vagy? Javulsz?

Rólam: délelőtt császkáltam, délután meg szunyáltam 2 órát :shock: Jó, is hogy Apa bejött, mert már azt álmodtam, hogy nőgyógyászati vizsgálaton vagyok :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike,
úgy hívják: petúnia. Nekem is van, nagyon hálás egynyári virág, ha locsolod lelkesen egész a fagyokig nyílik. Az elhervadt virágokat csípd le, akkor hamarabb hoz újabbat és egyre többet. 8)
Lecso,
válaszoltam.
Babancs,
további lendületes cseperedést Dominak!
Katica,
hagyj picit pihenni, nemsokára úgyis neki kell feküdni alaposan, mert 2 hét múlva ZH belőle. Az előző és ennek a következőnek a pontjait összeadva 51 a minimum az év végi ketteshez, az előzőből a szomszédomról van 23 pontom, már csak 28 pont kell! :P
Babaimi,
pihenj! Nincs semmi baj, ez sajna ilyenkor normális! Kérdezd Cocát, neki is ez volt (persze most nem tudod megkérdezni).
Vendég

Áfi köszi! :wink: A nevét azt tudtam, de a tanácsodért hálás vagyok, nem tudtam a gondozását!

Kép
bettike
Eger

babim a z inszem utáni topikban többen is írták, hoyg görcsöltek utána! Pihenjél sokat! és sok puszit küldök!

szezso és hol tartott a vizsgálat? :lol:

veramami, szerintem is 23.-a

babancs annyira szépen fejlődik Domi baba, örülök,hogy nemsokára hazavihetiek. sajnálom az anyatejet!

mindenkinek pussz, mentem
Vendég

Boniko: épphogy felfeküdtem a vizsgálóasztalra :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Katan, igyál nagyon nagyon sokat. Gyakorlatilag folyamtosan, akkor a pisilés is könnyebb lesz, nem fog annyira fájni, és hamarabb meggyógyulsz!küldöm a gyógyenergiákat.

babancs, huuuh de szépen fejlődik Domi azta mindenit ez igen. Nagyon örülök nektek.

Bimcsi, vegyél be magnéziumot, szokott segíteni a görcsöknél és sokat pihenj.

Purc

Kép

Kép
purc

Hahó!

Halvacsi elmarad, mert csak keszeget meg kárászt fogtunk, de vissza is engedtük őket. Valami nagyobbra pályáztunk :wink: Irtóra szép kis tavon voltunk különben, dombok között, vadregényes nagyon. Nem is voltak sokan, és elvileg sok hal is van benne. Rajtunk kívül majd mindenki fogott is pontyot :oops: :lol: De nem panaszkodom, mert kapás is volt, és végülis kishal is hal :D

Bimi! Pihenjél, további drukkok mennek!

Áfi! Jó kertészkedést! Ültetsz is vaalmit vagy csak gazolsz?
Nálam még mindig nincsenek a földben a dáliák, pedig tavaly ilyenkor már nagyok voltak (előhajtattam őket). Csak hát idén elmaradt, most meg várom, hogy a tulik lemenjenek, még mindig szépek. Itt minden később nyílik, mint nálatok.

Ancsa! Én is hiányoltalak ám! Lehet, hogy csak magamban, de hiányoltalak :wink: Gyönyörű kis kópé Marcid!

Babancs! Gyönyörűen fejlődik a kissrác! És mit mondanak, mikorra tűnnek el a bacik, hogy szopiztathasd?

Bettike! Beírod majd nekem, hogy május 22. amnio? Köszi :wink:
A petúniát tök jól mondta Áfi, csak majd nézegessed is, mert hajlamos a tetvesedésre. Nálam legalábbis :oops:
Lüke főnök :roll:

Szezso! Most akkor holnap mész?

Katica! Jobbulást az uradnak!

Kata! Te jobban vagy?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Igen, holnap megyek UH-ra, a csütörtöki helyett...
Nagyon szép időtök volt a horgászáshoz, jó kis kikapcsolódás lehetett!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirmi,
hát főleg kapáltam meg gazoltam, egy-két muskátlit ültettem át, de úgy elfáradtam! :shock: Pedig többször pihentem, így tartott a másfél-2 órás munka egész délután :P
Vendég

Lányok!

Itt is köszönöm nektek a szavazatokat,nagyon kedves tőletek!!!!!
:):):)

anyapoc

Sziasztok!

Hát talán úgy vagyok jobban hogy sokat ittam és ezáltal elviselhetőbb volt a dolog, de még így is minden pisilés egy rémálom!!! Hát nem tudom mi lesz!! Van egy vizelettísztító gyógyim, de attól meg rosszul vagyok! :cry:

No megyek lefekszem!!

Kép
kata05

Sziasztok Lányok,

Babaimi, remélem már jobban vagy, ezek a dolgok tuti megzavarják a „normális” életvitelt, ne izgulj. :wink:

Szezsókám, Lütyögés és az orrfolyás folyamatosan….. :lol:

Zöli, remélem túlestél a gyászidőszakon és jössz hamarosan :D

Kata, jobbulást neked, a cickafark tea tényleg jó rá :wink:

Bettike, remélem azért nem kellett dolgoznod ma :wink: Éljen a főnök felesége. :D

Bonika, aranyos vagy, anyukám most nagyon jól van, most nem kap kezelést, úgyhogy ketten élvezkedünk a babaváráson :wink:

Anyapoc, én is szavaztam a kislányodra, nagyon szép. :D

Lecsó, üdv közöttünk, egy görbe nagyon sokat segítene, de ha tudsz nézelődj a másik hőmérős topicban, ott rengeteg info van, hogyan kell a hődet értelmezni. Két értékből tényleg nem lehet semmit mondani sajna :( .

Katica, fél egyig???? :shock: Ez igen. :wink:

Veramami, hát nem is tudom mit irjak a görbuszodra. :shock: A mostani nagy ugrás jó lenne, de ez már a 27.napon volt. Neked nem szokott hosszú ciklusod lenni ugye?

Katica, továbbra is jobbulást apának, gyógypuszik mennek. Szép a virágod. :wink:

Babancs, nagyon aranyos a kisfiad :) . Tényleg más már a pofikája. Ha így gyarapodik tényleg már csak két hét és hazavihetitek. De jó lesz már a kézbe vehetitek, nektek és neki is. Puszi nektek. :wink:

Szirom, nálunk a kárászok szokták megmenteni apa becsületét, mikor nincs pont, azoknak is nagyon tud örülni. :wink:

Áfi, remélem sikerült a kertészkedés kismama tempóban :wink: . A lényeg, hogy meglegyen. :wink:

Az ősz New York-ban megy az m1-en, imádom ezt a filmet, szomorú a vége,de az egyik legszebb film amit láttam.

Puszi és szép estét nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

KAta! jobbulást! ülőfürdő(cickafark v. csalán) ?

MElcsi szerintem is jó film, de én most a hülye george az őserdő hősét nézem, mert annyit lehet rajta nevetni!
Vendég

Bonika, lehet, hogy nekem sem ezt kellene, de nem tudtam átkapcsolni...Most itt pityergek :( Közben szürcsögöm a borzalmas ízű málnalevél teámat.
Lent felejtettem beáztatva, apa meg felhozta leszűrve, nehogy elfelejtsem :wink: Imádom :wink: Mármint apát.
Jó szórákozást a másik filmhez :D Jó éjt.

Kép
melcsi6

MElcsi na én azért nem kezdtem el nézni! :wink: jó szörcsölgetést! én speciel most vajsört innék! :lol:
Vendég

Köszönöm a dícséretet Domi nevében! Aranyosak vagytok!

10 napig szedem most a Semicillint, aztán jó lenne még egy tenyésztés a tejből, hogy eltűnt-e a baci. Amúgy lehet, hogy meg se fertőzné a tejem Domit. Elvileg tele van a tej immunanyaggal.

Kép
babancs

Szilvi!
Sajnos bekerülhet Domiba is! :(
Nekem is volt szülés után és sajnos csak sokára derült ki hogy én fertőztem meg Marcit kétszer is!Egy laboros néni mondta anyukámnak hogy vigyen be tejet!Abból derült ki hogy én adtam át neki!Újszülötten már túl voltunk 2antibiotikum kúrán!
Nagyon csúnya kiütések lettek az arcán,ezért a doktornéni vett fülváladékot tőle,így derült ki! :(
Nagyon gyorsan növekszik a kisfiatok! :D Nagyon boldog napotok lesz holnap :D !!Első közös fényképet kérünk szépen!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jó Reggelt Mindenkinek!

Kép
Vendég

katám remélem jobban vagy már!((((((((((((((((((((((katám))))))))))))))

babim még mindig görcsölsz,ugye már nem?((((((((((((((((((((babim)))))))))))))))))))))

katica férjed jobban van? jó pihengetést!

Szezsókám drukk az UH hoz!

szirom hal ide vagy oda legalább együtt voltatok!

:lol:

melcsikém kipityeregtd magad?

bettike remélem ma nem kelt fel főnőkőd!

áfi ha tenap virágoskertet rendeztél,akkor ma takarítasz kiamamatempóban?? :lol:

kispiskóta gyöngyházfény?

szilcsi, macsi ,szilbee, remélem jól vagytok!

purc ,kis focista ?

ceni mi van bogival?

zöldi ha jól emlékszem ti most a kisbalatonnál vagytok, remélme jól telik az idő!

gaby! megirigyelted a huncutkodáshegyeket tőlem?

:wink:

eliz még egyben vagy? :lol:

tesókám remélem azért jól érzed magad összezárva többiekkel!

ancsa babancs ölelés nektek is!

monyó párod meggyógyult?

sonjus gyere gyakrabban!

remélem nem hagytam ki senkit :?

pussz
Vendég

és akkor

veramami hőd?

robcsi találtatok már nyaralóhelyet?
Vendég

Most kevésbé görcsölök, de nincs energiám válaszolni, megyek pihizni.
Puzsi mindenkinek.

babaimádó
Kép
babaimado

pihenj is sokat! pussz
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Boni, köszi van B.földváron egy szálloda ahol már többször voltunk, lehet, hogy végül is majd oda megyünk. De még semmi sem biztos. Most még csak megbeszélés lesz a Gynevacos dokinővel, vagy már szuri is lesz?

Babancs, nagyon ügyi Domika hogy ilyen gyorsan gyarapszik. Réka is 1 hónapos korára a születési súlyához képest pont 1 kg-ot hízott. Persze azért nálunk más volt a szitu, ő rendes időre született, de tényleg jó, hogy már kiveszik az inkubátorból. Te meg akkor szedd a gyógyszert hogy szupi tejecskét adhass neki mire hazamehet a kis manó.

Melcsi, nem jöttök Komáromi Napokra? Bár nem mintha olyan nagyon szuper programok lennének.

Kata, jobbulást!

Babaimi, remélem hamar elmúlik a görcsölés.

Szezso, drukk az uh-hoz!

Kép
Kép
robcsi03

robcsi még csak megbeszélés!
Vendég

Boni, ha most is tényleg leányzóm lesz, akkor nekem bejött az a kínai naptár :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Baba
4 napig nem kell dolgozni, pihengethetsz kedvedre :wink: nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++++++

Boniko
én irigykedni? szerinted miért nem volt időm jönni tegnap? :lol: :P
na jó, nem azért :lol: "csak" két hegy volt :wink: anyósékhoz átmentünk, tegnap érkeztek haza Zalakarosról, és vittünk át nekik fincsi bablevest.

Kata
jobbulást ++++++++++++++++++++++++++++

Babancs
Domi szépen növekszik, és már fel is vehetitek, ez nagyon jó :D :wink: hát ez a baci dolog nem jó :?

Melcsi
szerintem is jó, apjuk nem akarta nézni, mert zokogna. Amúgy is elérzékenyül a szomorú filmeken, de neki meghalt régen a menyasszonya, és egy ilyen filmet teljesen át tud érezni sajnos :(

Szezso
UH híreket kérünk :wink:

Kéne ma menni valahova, de még nem tudom hova :roll:

Kép
gaby25

Robcsi
gondolod a kínai naptár miatt lesz cuncis? :P :wink: lehet a jónás szerint meg fiú :lol:

Kép
gaby25

megnéztem a naptárt, mivel 32 éves vagyok, nekem most áprilistól novemberig csak cuncis foganhat meg :D jelzem azt szeretnék, de én ezt butaságnak tartom, hát a kiskatonán múlik, hogy fiú lesz vagy lány :wink:

Kép
gaby25

Gaby, én még tavaly szeptemberben csináltam egy jónás naptárat, de azon idén május az első ahová betette a jelet. Meg igazából nem is hiszek benne :)

Ja és biztos nem a naptár miatt lesz lánya, vagy fia valakinek :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Mikor megláttam mi van a linkben már fogalmazgattam hogy ugye ezt azért senki nem... de látom hogy nem, és megnyugodtam. Jó móka, persze, én is kikerestem, lányom fog születni a naptár szerint. Sajnos sokan nem látják át hogy a naptár találati esélye 50%, tehát igen magas, minden második embernek be fog jönni, mennyivel nehezebb dolga lenne a humbug készítőknek ha 10-20 nem lenne, és abból kéne jósolgatni :twisted:
Bonika,
hát csak a virágoskert van kész :oops: gazos még az eper is, a málna is, ez utóbbit karózni is kéne, és házon belül tegnap csak az elszórt szennyes szedtem össze és mostam ki, tehát még akad dolgom, de most tényleg nem bánom. Megy az idő...
Vendég

Sziasztok!

Boni :lol: Egy kettő már színesedik!!!

Babaimi pihengess!!!

Kína szerint lányomnak kéne majd születnie. Hát meglátjuk! :wink:

kispiskóta

Robcsi, még szülés előtt nyaralni mentek? Irigyellek!!!

Én úgy imádok nyaralni, de ez idén elmarad. Imádom a vízpartot, de mivel 6 hétig amúgy sem szabad fürödni, és az meg pont augusztus végén jár le így a strand is kimarad.

Liza: Köszönöm kérdésed, egész jól viselem a pocakosságot. Vannak nehezebb napok és könnyebbek, de márcsak 10 hét (szerintem annyi sem, mindig is olyan megérzésem volt, hogy két héttel korábban fogok szülni és mióta a 28. héten 31 hetesnek mérték azóta meg vagyok erről győződve). Készülődünk, vásárolgatunk. Májusban festeni fogunk, aztán bebútorozzuk a szobácskáját. Június közepére mindennel teljesen kész szeretnék lenni.

kispiskóta

Jó reggelt!

ma korán keltem, már fél tíz óta ébren vagyok :D

bettike: szépek a virágaid.

babancs: nagyon édes a pici fiad. :D :D :D

baba: drukkolok+++++ pihenj sokat!

szirmi: képeket kérünk a tóról!

szezso: drukk mára+++ várunk az eredménnyel!

áfi: pedig most jobban ráérek közösen tanulni. szólj, amikor tanuljunk!

kata: gyógyulást! jobban vagy már?

boni: minek kellsz vasárnap ilyen korán? :roll: ilyen naptárban nem hiszek.

melcsi: nemsokára meglesz a babód :D

robcsi: hogy vagytok?

gaby: hova mentek végül? :lol:

rólam: apa lassan gyógyul, bár még mindig hőemelkedése van. de már egy picit jobban érzi magát. köszönöm mindenkinek a gyógyulását segítő energiákat.

katica
katica30

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, de szerintem nem volt érdemes rám pazarolni...
Kicsit magam alá zuhantam az UH eredménytől:
jobb oldali petefészekben semmi
a bal oldali petefészkem pedig nem látszik (!!!)
a méhnyálkahártya majdnem 9mm, ez mondjuk jó...

A múltkor is csak 15 perces fájdalmas keresgélés után találta meg a doki a bal petefészkemet, most ugyan nem kereste eddig, így legalább nem fájt az UH...

Szerdán ismét mennem kell.

Az is furi, hogy mióta elindultunk az UH-ra, néha nyillalást érzek a bal oldalon.

Azért most már kezdem egy kicsit szerencsétlennek érezni magam...

Köszi még 1X a drukkokat, megyek, kiszomorkodom magam... :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
áruld már el miért vagy szomorú? Annyi történt hogy ebben a hónapban a bal petefészkedben érik tüsző, amit nem sikerült az UH látóterébe varázsolni. Gyakran megesik, kicsit rossz helyen van nálad, de attól még remek petesejtek tudnak ám érni benne! :wink:
Szerintem szomorkodás helyett hőmérőzz szorgalmasan, és a kellő időben ugorj apára, sosem lehet tudni... (persze tudom mióta nem jött össze, de ki tudja...).
Mit mondott a doki mi a további teendő?
Vendég

Áfi,
Nem is szomorú vagyok, hanem inkább csalódott...És azért aggódom, hogy valami baj van szegény bal petefészkemmel...
Hát pont most nem hőmérőztem, annyira bíztam ebben az UH-ban.
Meg azért az inszem szempontjából nem túl szerencsés szerintem, ha a bal oldalam rendszeresen nem kerül az UH látóterébe...
A doki csak azt mondta, hogy megnéz szerdán is.

Köszi a vigasztalást, már jobban is vagyok! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Piskóta, igen még "elfutunk" nyaralni egyet :lol: de még semmi konkrétum nincs hogy mikor és hova.

Katica, köszi mi jól vagyunk. Réákát elvittük a hugommal Papp Rita koncertre most délelőtt, kis barátjával táncoltak, nagyon élvezte. Holnap is lesz valamilyen gyerekkoncert azt hiszem oda is kiviszem.

Szezso, eddig amikor uh-d néztek megvolt mindig rendben a bal petefészek? Az átjárhatóságikor csak az derül ki, hogy átjárhatóak a petevezetők, az nem, hogy a petefészek rendben van-e? Járj úgy mint én és Szilcsi. Egyikünknek sem volt doki szerint peteérése :lol: ...+

Kép
Kép
robcsi03

Szezso ne legyél szomorú, ha te érzed,akkor érika petéd! :lol:

lányok, én sem hiszek benne, de véletlenül ráakadtam, és mivel szerteelek benneteket, megosztottam veletek!

kispiskóta! remélem azért divatos szinű marad! :lol:

na én megyek enni, mert kicsit későn tudtam nekiállni főzni. töltöttcsibecombit csináltam fejessalival, zöldséges krumplival, desszertnek pedig tejberízst!

Áfi csak ráérősen!

pusszantás!
Vendég

Robcsi: minden vágyam, hogy úgy járjak, mint Te meg Szilcsi! :lol:
Az elmúlt 2 UH-nál elég nehezen lett meg a bal petefészek, de megvolt...Igaz, legutoljára már eléggé fájt a keresés és kb 15 percig tartott, míg meglett...Régebben pedig mindig látható volt normálisan.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: ne búsulj ! Tudom mit érzel,mert nálam sem találtak semmit ebben a hónapban. Azt sem tudom mikor fog megjönni, mert az orvos szerint nem volt pém. a hőgörbém is szar, bár erre azt mondták, hogy a Closti bezavarhat a hőbe. Hát nem tudom, hogy fog most megjönni...
Te most kaptál valamit? Ja, és a nyákahártyád szuper :) nekem
még az is szar volt

Robcsi: tényleg úgy jött össze, hogy azt mondták nincs péd?
hogy volt? Te érezted, hogy van. Vagy a hőmérő mutatta? szedtél valamit ?nekem is kell egy kis lelkierő :) köszi szépen!

Boniko: 36.4 :?
oda lettek a tankönyvi görbéim ...
Te hogy vagy ezen a hosszú hétvégén? olvastam a programodat :wink:

Veramama
veramami4

Melcsike: nem szokott ilyen hosszú lenni, ez most egy Clostis hónap volt, nem volt pém tőle :(
ma kellett vona megjönnie, de helyette van sok fehér trutyi /bocsánat!/ és a hőm szar :(

Babaimádó: úgye jobban vagy már? remélem, hogy helyezkednek a kiskatonák, sőt már meg is találta a legügyesebb a helyét :)

Veramama
veramami4

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést, jobban vagyok, már csak kicsit görcsölök. Nyomatom a napi 3x1 Utrogesztan hüvelytablettát, továbbra is szedek 1x1 E - vitamint, fél szem folsavat, és tegnap óta 3x1 Magne B6-ot. Mindig a szénsavas ásv.vizet iszom, de ma kértem apát, vegyen 3 ü. szsavmenteset, olyat, aminek magas a Mg-ja.SOkat pihenek, nemrég ébredtem fel, alukáltam vagy 2 órát (ez nem jellemző rám, mert én nappal sosem tudok aludni csak ha nagyon beteg vagyok).

Szezso!
Nagyon sajnálom az Uh-ot, de szerintem még ezután lesz érett, nagy tüszőcske. Azt meg nem is értem, hogy a dokid nem találja és nem keresi tovább, hanem feladja! De TE NE ADD FEL!
A hőmérőzést csinálhatod holnaptól is. Kb.van már úgyis képünk arról, kinek kb.milyen a görbéje, tehát fel fog tűnni, ha van változás! Én nem hőmérőzök napok óta, mert rájöttem, hogy stimus ciklusban nincs is értelme!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó:

nagyon örülök,hogy jobban vagy!!!! Minden rendben lesz.
Te csak Clostit kaptál? Neked mondták, hogy nincs értelme hőt mérni?
Mert én most nem tudom mi van velem, elvileg nem volt PÉ-m. Én másképp éreztem, a hőm nem jelzett és most nem jött meg eddig.
Ezért érdekelne, hogy Neked azt mondták, hogy ne mérj?

Veramama
veramami4

Sziasztok!

Babaimi!!!!!!! Örülök, hogy jobban vagy!!! Kíméld magad, aludj sokat, igyál sokat, tesztelj pozitívat 2 hét múlva! :lol: Mérni fogok holnap reggel, sokat fog mondani a hőm szerintem. Még mindig szúrkál bal oldalt...

Veramami: valószínűleg nekem pont a bal petefészekben volt az érő tüsző, és az a gáz, hogy most az új dokim meg akarta nézni, hogy milyen a tüszőérésem, erre pont nem látszott :(
Vigasztalásul itt a Clostis görbém (12. napon volt UH, ami előző napi pé-t igazolt) :
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ezt irtam reggel......:

Sziasztok :D ,

Babancs, szép napot a kisfiatokkal és ha lesznek képek tegyél fel, olyan jó lenne :wink: .

Bonika, hát kibőgtem magam rendesen. Olyan jó pasi ez a Richard Gere és a Winona Rider is olyan jól játszik ebben a filmben és az egész történet olyan megható.....Apa pont fürdött a végén, így már csak a halom papírzsepit vittem be a fürdőszobai kukába, mondta is, hogy ne pityeregjek, mert ez csak egy film, de hát az életben is előfordul ilyen de hányszor és még ráadásul terhes is vagyok amitől hyper érzékeny. Na de mindegy, összebújtunk és ölelkezve elaludtunk, amitől aztán teljesen megnyugodtam :D

Most folytattam:

Robcsi, sajna nem megyek a komaromi napokra. Nincs is igazan kedvem a tomegben nagy pocakkal mászkálni, meg vezetni sem akarok, apa meg mind a negy napon dolgozik, hol délelőtt, hol délután :( . Ha mentek jó szórakozást :wink: . Pedig az öcsémet megnézném, holnap játszik kint a sörsátorban az egyik rockzenekarban dobol ("detoxikáló"- ne ijedj meg, nem utal a zenekarra, alig 18 évesek játszanak benne, csak a névválasztás nem volt jó :lol: ).

Gaby, meghalt a menyasszonya, jajj, ez szörnyű :cry:

Babaimi, pihengess és kényeztesd magad. Ölelések neked.

Csajok, most megpróbálom elküldeni, lehet, hogy nem sikerült, mert kétrészletben írtam. Aki a reggliek után írt bocsi de nem írtam. :wink:

Puszi
Melcsi

Nem ment el, még jó, hogy lementettem külön :wink: .

Szezsó, szerintem még ne szomorkodj, én nagyon drukkolok a szerdai UH-ra. Aztán olvastam Áfi mit írt, de akkor egy húron pendülünk :wink: , szerintem még nem késő, izzítsd a hőmérődet is. Puszi

Bonika, a kínai poénnak nagyon jó és nekem bejött, fiú a táblázat szerint. :lol:

Veramami, jajjj, én nem értek a closty-s dolgokhoz, de remélem hamar rendbe jössz, emléxem, hogy neked mindig nagyon szép görbéid voltak.

Kispiskóta, kb. én is ugyanígy voltam a hetek szerint a lakás és babó cucc rendezéssel, én már elpakoltam mindent, csak a papucsaim és a pipere cuccom hiányzik a kórházi tatyómból és a babó csomagját kell elkészítenem. A többi minden rendben. De így legalább nyugodt vagyok. :wink:

Puszi mindenkinek és szép estét!!!!!!

Kép
melcsi6

Szezso: hát ez jó, akor már a hőmérőben sem lehet bízni?
Mástól már hallottam, hogy a Clostilbegyt tönkre teszi a hőgörbét.

Melcsi: igen, azért bánt ennyire ez a dolog. gyönyörű ciklusaim voltak és most minden felborult. legalább jönne meg.
A filmeken én is sokszor sírok :) láttam is ezt a filmet

Veramama
veramami4

Szezso: ha szúrkálsz akkor ott történik valami. Tapasztalatból mondom, ezért is hiszem, hogy nekem is volt pém mert nekem is szúrt napokig, aztán meg semmi, de azt pont nem jegyeztem fel, hogy mikor :twisted:

Veramama
veramami4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?