Ezt irtam reggel......:
Sziasztok

,
Babancs, szép napot a kisfiatokkal és ha lesznek képek tegyél fel, olyan jó lenne

.
Bonika, hát kibőgtem magam rendesen. Olyan jó pasi ez a Richard Gere és a Winona Rider is olyan jól játszik ebben a filmben és az egész történet olyan megható.....Apa pont fürdött a végén, így már csak a halom papírzsepit vittem be a fürdőszobai kukába, mondta is, hogy ne pityeregjek, mert ez csak egy film, de hát az életben is előfordul ilyen de hányszor és még ráadásul terhes is vagyok amitől hyper érzékeny. Na de mindegy, összebújtunk és ölelkezve elaludtunk, amitől aztán teljesen megnyugodtam
Most folytattam:
Robcsi, sajna nem megyek a komaromi napokra. Nincs is igazan kedvem a tomegben nagy pocakkal mászkálni, meg vezetni sem akarok, apa meg mind a negy napon dolgozik, hol délelőtt, hol délután

. Ha mentek jó szórakozást

. Pedig az öcsémet megnézném, holnap játszik kint a sörsátorban az egyik rockzenekarban dobol ("detoxikáló"- ne ijedj meg, nem utal a zenekarra, alig 18 évesek játszanak benne, csak a névválasztás nem volt jó

).
Gaby, meghalt a menyasszonya, jajj, ez szörnyű
Babaimi, pihengess és kényeztesd magad. Ölelések neked.
Csajok, most megpróbálom elküldeni, lehet, hogy nem sikerült, mert kétrészletben írtam. Aki a reggliek után írt bocsi de nem írtam.
Puszi
Melcsi
Nem ment el, még jó, hogy lementettem külön

.
Szezsó, szerintem még ne szomorkodj, én nagyon drukkolok a szerdai UH-ra. Aztán olvastam Áfi mit írt, de akkor egy húron pendülünk

, szerintem még nem késő, izzítsd a hőmérődet is. Puszi
Bonika, a kínai poénnak nagyon jó és nekem bejött, fiú a táblázat szerint.
Veramami, jajjj, én nem értek a closty-s dolgokhoz, de remélem hamar rendbe jössz, emléxem, hogy neked mindig nagyon szép görbéid voltak.
Kispiskóta, kb. én is ugyanígy voltam a hetek szerint a lakás és babó cucc rendezéssel, én már elpakoltam mindent, csak a papucsaim és a pipere cuccom hiányzik a kórházi tatyómból és a babó csomagját kell elkészítenem. A többi minden rendben. De így legalább nyugodt vagyok.
Puszi mindenkinek és szép estét!!!!!!