Sziasztok,
Ezer éve nem jelentkeztem, végre lett net, még múlt héten, és most elérkezett az idő, hogy tudok írni néhány sort.
Gratulálok minden új topiclakó kisbabához, a képeket megnézegettem és gyönyörűek
És minden más törpe is szép és kedves és és és.... megnéztem - igyekeztem - minden képet és sajnálom, hogy pl lemaradtam a múlt heti taliról
Néhány dolog a fejemben van, amit szeretnék írni és előre is elnézést, ha valakit nem szólítok meg:
Manóka

látom, nem tettétek a hordozóba az újszülött szűkítőt, mi ugyanilyen hordozóban hoztuk haza dedet, ha szeretnéd, megkeresem - valamelyik dobozban megvan

- és eljuttatom Hozzátok, ha a Tiétek nincs meg. Ha esetleg valaki beszél Manókával szóljon neki, hátha nem olvassa. Köszönöm
Votiv

Remélem sms-t megkaptad

és tök jó volt a szüléssztori

Minden elismerésem, hogy máris dolgozol. Én még egy gyerek mellett sem vagyok képes a számítógépig eljutni.... Hogy csinálod?
És mindenki más!!!! Hogy csináljátok? Mit csinálok én rosszul? BénaVica
Deni

sokszor és minden módon gondolok Rád, sztem ez a Bence fiú csak még szebb akar lenni és azért várat magára

És Te nem is tudsz harapni

:):):)
Barbi

gratula az első önálló lépésekhez

homokevés rulez, sztem én is újra fogom tanulni
Neet

szépséges nádszál lyányodhoz szívből gratulálok
Zuzi

nem felejtettem el semmit, remélem lassan végre eljutunk Hozzátok, bár most, hogy beindult a szezon - naggggyon durva lesz pl a köv. hét - nem ígérek, nem merek. Még semmi sincs veszve

És Pannusod gyönyörűséges

Tényleg látnom kéne már élőben is
Hirtelen ennyi jutott eszembe...
Néhány szót írok magunkról is: most szerdán megmérték az én kis "apróságomat" és találtunk 72 centit és 10 kiló 60 dekát. Nyomatjuk ezerrel a főzeléket, eddig nem nagyon találtam olyat, amit ne evett volna jó étvággyal. (Valamikor érdeklődök majd a rizspépről és hasonlókról bővebben. )Sok-sok éjszakán át alig aludtunk, mire rájöttem, hogy kevesebb a tejem, de mostmár ez is rendeződni látszik. Néhány napja áttört az 5. és ma vettem észre, hogy a 6. is. Valszeg emiatt totál nyűgösek a napjaink és anya van csak a világon, nekem meg már szakad le a derekam, mert a legjobb a föld fölött másfél méterrel

.
Leköltöztünk végleg vidékre, bár a fenti ház egyenlőre még a miénk. Remélem nem kiabálom mostmár el, hogy valszeg kb. egy hónap múlva végre lezárul a ház eladás projekt. Itt, vidéken meg áll a kupi az egész házban, uuuuutálom, hogy nem találok semmit, illetve jó sokáig kell gondolkodnom, mit hol tároltam el.
Hát, azt hiszem ennyi bőven elég belőlem. Majd még igyekszem visszaolvasni
Vica