Sziasztok Lányok!
Én nem tudom mit csinálok rosszul, de nekem nincs időm ideülni, és írni nektek, pedig sokszor jól esne.
Memme, nagyon örülök, hogy újra pocakos vagy!

Gratulálok, és szép, problémamentes 9 hónapot kívánok!
Amikor említettem, hogy van egy tippem, melyik rendelőben voltak veled oly kedvesek, arra a rendelőre gondoltam, ahol voltál.

Én ugyan a takarítószemélyzetre már nem emlékszem, de amikor Kecskemétre költöztünk, először az ottani gyermekorvoshoz jártunk pár hónapig, de egyáltalán nem úgy végezte a munkáját, ahogy egy igazi gyermekorvosnak kell, úgyhogy gyorsan 'lecseréltük'. A mostanit nagyon szeretem. nektek ki a gyermekdokitok?
Györgyi, nagyon kis ügyes lányod van, hogy már forgolódik(bár így már kicsit nehezebb az élet), és isteni a megasztár 'jelmez'.
Azt viszont sajnálom, hogy a szopi dolgok nem alakulnak túl jól. De én még mindig nagyon bízom jázminban, mert olyan egészséges, és gyönyörű kislány!
Veronikusz, nagyon tetszik a nyuszihajkurászós kép!
NemesGabi, szerintem ne görcsölj rá a biliztetésre, úgysem marad pelenkás, ez fix, és nem kell erőltetni, mert tényleg egyszerűen megérnek rá a gyerekek, ki előbb, ki később. Biztosan Enci is ügyesen leteszi majd a pelust, mikor eljön az idő. Nálunk Zsombinál szinte úgyanúgy zajlott a dolog, mint Merci Olicskájánál. Majdhogynem egyik napról a másikra, és sosem pisilt be éjjel.

2éves és 3hónapos volt, amikor megvettem az utolsó csomag pelenkát.
Merci, jó hogy jöttél, szeretem olvasni a soraidat, és persze örülök, hogy hasfájás múlni látszik.
Emano, neked egy nagy kalappal! Legyen szép és gyors születésetek!
Barbi, annyira szépek vagytok az uszis képeken!