Sziasztok!
Hat megprobalok fozes elott egy par dolgot elmeselni magamrol gyorsan.
Mar van egy 14 eves nagylanyom, ugyhogy ez a terhesseg igen furcsa nekem, mert egyreszrol mar ismeros a dolog, de mivel olyan reg volt az elso, valahol ujnak is tunik! Egyebkent egesz mas, mint az elso volt! Biztunk benne, hogy kisfiunk lesz, mivel a paromnak is van mar ket kislanya, de ugy nez ki, most is egy kislany van utban!
Egyebkent itt, Angliaban minden mashogy mukodik, sokminden fura nekem. A terhesseg alatt itt nem orvos felugyel, hanem szulesznok, es igazandibol ha nincs problema, nagy ugyet nem csinalnak belole. Ket vervetel, ket alapos ultrahang, ennyi. Manualisan nem is vizsgalnak. (Mondjuk ezt nem banom!!)
Itt mindenki dolgozik a terhesseg alatt, szinte a szules napjaig, meg az is, aki nem eppen konnyu munkat vegez. (En azert abba fogom hagyni junius kozepen! Nem vagyok angol!

)
Ami viszont abszolut felhaborit, az az, hogy itt 2-3 honapig maradnak csak otthon a nok a picivel, aztan irany vissza dolgozni, pici baba meg megy a bolcsibe!! Itt csak 6 hetig jar a fizetes 90%-a, aztan 6 honapig csak egy fix osszeg, mindenkinek egyforma, ami kb. egy itteni atlagfizetes negyede csak. Utana mar semmi. Sokan meg ha meg is tehetnek, hogy egy fizetesbol eljenek, nemigen akarnak a megszokott jomodrol lemondani. En mar elore kozoltem a parommal, hogy en nem vagyok hajlando a par honapos babamat a bolcsibe adni! Szerencsere helyesli ezt, es tamogat benne. Biztos nehez lesz, mert itt az elet igen draga, de a baba lelki fejlodese nekem sokkal fontosabb, mint a penz!
Erdekes, hogy mindezek ellenere rengeteg baba szuletik itt, mindenfele babakocsis es terhes noket latni.
Milena! En is lattam, hogy egy napra vagyunk kiirva!
Milyen jo, hogy szinte mindeni egyszerre szul, majd egyutt izgulunk egymasert!!!
Ja, es kepzeljetek! Ami a legjobb: Szules utan 6 oraval mar kiraknak a korhazbol, ha nincs semmi gond!! Hat ha mindenkinek sikerul itt, talan nekem is fog
Bocsi, hogy ilyen hosszura sikeredett, dehat be kellett mutatkoznom! Par honap elmaradasom van mogottetek