Vera!
uticsomag: nekünk nagyon bejött még "anya pénztárcája", persze ez már az abszolut vészhelyzet. Kiveszem belőle az összes pénzt (az kell nekem

) és elkártyázgatunk a névjegykártyákkal és igazolványokkal, stb. B imádja, főleg, amin rajta van a képünk is. És osztja a lapokat

Már gondoltam arra, hogy be kellene szerezni valamilyen játékkártyát, amin mondjuk hétköznap használatos tárgyak, állatok szb vannak.
(és esetleg még a füldugóra gondoltam

)
Majd számolj be, hogy ment
Curse!
Mi is megkereszteltettük B-t, és Pannust is megfogjuk. De szerintem csak akkor van értelem, ha Ti hívők vagytok, különben minek???? Esküdözni olyan dolgokra, amiben nem hisz az ember, csak időpazarlás. Nálunk én szerettem volna, férjem ateista, és pogány is

, de ő úgy gondolta, hogy ez egy szép családi ünnep, és ha nekem fontos, akkor ő benne van. Nem hiszek abban, hogy mindenféle előzmény nélkül majd felnőtt fejjel egyszer csak rájön valaki, hogy ő hívő. Én szeretném a gyerekeimmel megismertetni ezt az egész dolgot, de nem fogok erőltetni semmit, ha nem lesz kedvük templomba járni, stb, az már az ő döntésük. Nekem nagyon sok plusz dolgot adott a vallásos nevelés, de sok rosszat is, ezektől a rosszaktól igyekszem távol tartani a gyerekeimet, de szeretném, ha a pozitív dolgokban részesülnének. Szóval ilyen értelemben egyet értek veled, hogy így szeretnéd megadni Adélnak a választási lehetőséget. Ja, és engem azért is borít ki a keresztszülőválasztási-családi-mizéria, mert én ezt tényleg komolyan gondolom
Adél egyszerűen gyönyörű, múltkor elfelejtettem írni. És remélem, mielőbb összehozunk egy randit!
Ma itt volt Zsanci, de jó is volt, kicsit feltöltődtem lelkileg, mert hát ezek az éjszakák
Fibi!
Nálunk is nagy csiripelés megy, múltkor arra ébredtem, hogy Tomi kinyitotta a bejárati ajtót, és szinte bedőlt a lakásba a madárének. De én ezt annnnnyira imádom!