Móniknak és Timiknek boldog névnapot.
Kisün: nálunk csak egy laza garázs és kertilak építése volt.. de erre is ráment gatyánk, idegünk, idejünk nagy része... de most már birtokba lehet venni és élvezni a kertet, illetve még nem, mert a fű persze még csak most nőőőőőőőőőő.
Indi: kerti parti még várat magára, mert a füvesítés az egy hosszabb folyamat és sajnos ameddig az nem szedi össze magát egy kicsit, addig sajna nem lehet kerti parti, mert még Fanninak sem tudom megmagyarázni, hogy ne menjen oda, nemhogy másik 15-20 babócának. És persze rászólni sem szeretnék senkire.
Deni: hajrá, hajrááááá.....
Kata: lassan én is megyek vissza dolgozni és annyira lelkiismeret furdalásom van... brrrrrrrrr. De hát muszáj, mert most valahogy nem elég a havi húsz, amit állambácsi felkínál és persze nem is nagyon vár meg a munkahelyem, főleg, hogy úgy néz ki, hogy jövőre már nem is nagyon lesz ez a munkahely... sajnos, pedig itt húztam le 11 évet (+2 a gyerkőc mellett), szóval nem vagyok boldog, de most vissza kell mennem, hogy biztosra összejöjjön a 180napom, a köv eksön elött.
Beet: sziijjjjjjja. mikor játszózunk egyet? Kiváncsi vagyok rátok nagyon, mindig leslek titeket, de sosem látlak. Remélem innen már tényleg csak jobb lesz minden. ++++ mennek.
Manóka: gyönyörű a csokrod. Jó lehet az új lakás, ilyen apró viták meg mindig lesznek.
Képzeljétek valami történhetett Fannival, mert napok óta nem hajlandó elaludni az ágyában. Ő még rácsosban alszik (egyébként eddig semmi baja nem volt vele), de most valamiért nem akar bemenni, most kegyetlen voltam és hagytam (4-6 perc alatt elaludt, de addig a szívem megszakadt)... de ha kiveszem, akkor mutogatja, hogy a mi ágyunkban vagy a nappaliban akar aludni, amit nem hagyok neki, mert ha egyszer lehetett akkor máskor miért nem??? És este is ezt csinálja, mi lehet vajon. Annyira szomorú vagyok és tanácstalan.
Fibi: Bálint milyen jókat mond, jó fej fickó.
Blaye: szólok természetesen és nagyon szépen köszönöm még egyszer.
Mindenkinek szép napot és jó 7végét...
J és F.