A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szijasztok,

Móniknak és Timiknek boldog névnapot.

Kisün: nálunk csak egy laza garázs és kertilak építése volt.. de erre is ráment gatyánk, idegünk, idejünk nagy része... de most már birtokba lehet venni és élvezni a kertet, illetve még nem, mert a fű persze még csak most nőőőőőőőőőő.

Indi: kerti parti még várat magára, mert a füvesítés az egy hosszabb folyamat és sajnos ameddig az nem szedi össze magát egy kicsit, addig sajna nem lehet kerti parti, mert még Fanninak sem tudom megmagyarázni, hogy ne menjen oda, nemhogy másik 15-20 babócának. És persze rászólni sem szeretnék senkire. :-)

Deni: hajrá, hajrááááá.....

Kata: lassan én is megyek vissza dolgozni és annyira lelkiismeret furdalásom van... brrrrrrrrr. De hát muszáj, mert most valahogy nem elég a havi húsz, amit állambácsi felkínál és persze nem is nagyon vár meg a munkahelyem, főleg, hogy úgy néz ki, hogy jövőre már nem is nagyon lesz ez a munkahely... sajnos, pedig itt húztam le 11 évet (+2 a gyerkőc mellett), szóval nem vagyok boldog, de most vissza kell mennem, hogy biztosra összejöjjön a 180napom, a köv eksön elött.

Beet: sziijjjjjjja. mikor játszózunk egyet? Kiváncsi vagyok rátok nagyon, mindig leslek titeket, de sosem látlak. Remélem innen már tényleg csak jobb lesz minden. ++++ mennek.

Manóka: gyönyörű a csokrod. Jó lehet az új lakás, ilyen apró viták meg mindig lesznek. :-)

Képzeljétek valami történhetett Fannival, mert napok óta nem hajlandó elaludni az ágyában. Ő még rácsosban alszik (egyébként eddig semmi baja nem volt vele), de most valamiért nem akar bemenni, most kegyetlen voltam és hagytam (4-6 perc alatt elaludt, de addig a szívem megszakadt)... de ha kiveszem, akkor mutogatja, hogy a mi ágyunkban vagy a nappaliban akar aludni, amit nem hagyok neki, mert ha egyszer lehetett akkor máskor miért nem??? És este is ezt csinálja, mi lehet vajon. Annyira szomorú vagyok és tanácstalan.

Fibi: Bálint milyen jókat mond, jó fej fickó.

Blaye: szólok természetesen és nagyon szépen köszönöm még egyszer.

Mindenkinek szép napot és jó 7végét...

J és F.
johanna1975

[quote="manoka11"]F írta:manoka11ibi!
Emma ma a játszóházból (a nagymamája vitte), egy papírból kivágott szívecskével jött haza, aminek a közepébe egy másik, kisebb szív volt beragasztva „Édesanyám” felirattal, és egy szál virágot is hozott, amit az utcán valahol szedett nekem… majdnem elbőgtem magam.

De édes!!!! Én ma már jól kibőgtem magam a rádióból szóló anyáknapis dalokon :oops: :oops: és még hol van vasárnap....... tavaly is csak apával hozott virágot Hanka- mégis itattam az egereket. Sajna nagyon hamar elérzékenyülök.... :?
leni

Deni,
tényleg gyanus, hogy most ilyen jot tudtál aludni :wink: lehet hogy azért, hogy bird majd a szülést nemsokára? :)
és nagyon jol megfogalmaztad: a hit és az egyház szerintem sem ugyanaz...
Ja, igen, a kutyaugatás a másik, amit még imádok :lol: és most már az állatbarátok nyugodtan megkövezhetnek :lol:
fibi

Indi: én is akartam még írni, hogy én sem vagyok a kötelező ünnepek híve (mint pl: Valentin nap, nőnap stb...) valahogy az anyáknapját nem soroltam ide eddig sem, de most már főként nem.... A játszóházban ahová járnak, betanulnak állítólag valamit (szuper titkos) és hétfőn fogják előadni és kaptam rá szép meghívót, amibe egy szívet rajzoltak és Ő színezte ki és aláírásként ott van, hogy kicsi lányodtól Fannitól... annyira szép, hogy teljesen elérzékenyültem. Meg ahogy odaadta és mutatta, hogy anya meg akarlak puszilni meg az egész, nagyon megható volt. Kiváncsian várom a hétfői ünneplést, biztosan cuki lesz a kiscsajom. Szóval ez egy szép ünnep szerintem..... persze csak a helyén kezelve és nem túlzásokba víve.

J.
johanna1975

Johi, nálunk csak náthás betegség esetén volt eddig "nem akarok kiságyban aludni". De rájöttem, ez azért van, mert nem kap olyankor levegőt fekve, így jobb neki viszonylag függőlegesen, a karunkban ellaudni.

Ha alapból lenne ilyen, fogalmam sincs, mit gondolnék :?

Deni, már akartam kérdezni: Bálintod is így született anno?
leni

Tényleg kell ahhoz egy hivatalossá tett anyák napja, hogy így elérzékenyüljetek? Nekem ez megy nap mint nap spontán örömmel
is :wink:
Ne pont ezért írtam: ha valaki ünnepli, akkor én kívánok boldogságot hozzá.
Itt egy UNESCO lista a nemzetközi kiemelt napokról, érdemes végigolvasni, melyiknek van vajon foganatja... Ha az én gyerekem csak anyák napján gondolna rám szretettel, én kardomba dőlnék.

Ez van itt minálunk. Csók :)

indianyo

Manok,
én is nagyon kiváncsi vagyok, mennyit ért meg belöle B, mert lehet hogy csak utánozgatja, amit tölünk hall :) aztán majd kiderül, ha kibujik a tesoja :D

Johi irta:
"nálunk csak egy laza garázs és kertilak építése volt.. de erre is ráment gatyánk, idegünk, idejünk nagy része"
Nnna, pont ez az, amitöl nagyon félek, ha maradnunk kellene és böviteni :( amugysem erösek az idegeink, meg energiánk is kevés, és addigra már 2 gyerek lesz..... :roll:
fibi

A legutolsó modnatot nem szántam senkinek célzásul, mielőtt megbántódna valaki! De sokan az ismerettségi körömben így tekintenek erre a napra is: egy újabb kötelező virágvásárlás, jaj de uncsi, de muszáj, mert megsértődik az anya - enyém is, de ezen én már sok éve túl vagyok.

indianyo

Leni :) megkaptam, bocs, hgoy még enm válaszoltam,nem tudom a programot, hétvégén írok, jó? pusz.

indianyo

Indi, persze, hogy a tőrömbe dőlnék, ha csak most néznék csimotára könnyes szemmel, de szerencsére ez nincs így :P

Ellenben a "hivatalos ünnepek"-re való készülődés közben több idő nyílik elgondolkodni bizonyos dolgokon. Pl. anyáknapja közeledtével azon, hogy vajon miért esik nehezére embereknek virágot venni az édesanyjuknak? Máskor talán megteszik? És ha egy évben többször is megsimogatja, megöleli, megköszöni, hogy van - akkor miért pont most berzenkedik ellene?

Karácsonykor meg lehet rajta filózni, hogy minek veszünk olyannak ajándékot, akinek semmi kedvünk, csak "illik". Meg azon is, hogy többet kéne mondjuk máskor is, hogy "szeretlek" , meg "örülök, hogy vagy". Lehet, hogy ez másoknál automatikusan szuperül működik - én nem bánom, hogy vannak alkalmak az évben, amikor "kifényesíthetem elmémet és szívemet". Mert persze, hogy nem a virág, meg az ajándék a lényeg - hanem az addig vivő út, meg ami mögötte van. De a szimbólumok már csak ilyenek, nem? :wink:
leni

Ünnepek:
bennem az anyák napjával is, mint minden ünneppel kapcs. nagyon vegyes érzéseim vannak. Nem birom azt, hogy sokan kötelezöen vásárolnak akkor ajándékokat, olyan eröltetett számomra. Bármikor meg tudjuk lepni egymást vmi aprosággal, amire éppen vágyik a másik, nem kell ahhoz karácsony, vagy Valentin nap (brrrr), vagy névnap. Talán még a szülinap amit el tudok nagyjábol fogadni (azt is inkább a megemlékezés miatt). Amiota anya vagyok, (kemény 2x kaptam virágot anyák napján :lol: ), persze hogy örülök, meg elérzékenyülök, de nem értem, miért kell ehhez külön kijelölni egy napot. Máskor is szedett/hozott már nekem B virágot, és akkor talán mégjobban örültem neki, mert spontán volt :)
fibi

Indike,
hűűűű ez az ünnepesdi :) szóval nálunk ugyan ez van, Apa is szívből utálja az összes ünnepet, beleértve a húsvét-karácsony-szülinap stb.-kategóriát is. Ezt totál elfogadom, mert én meg azt utálom szívből, ha valakinek kötelező vagyok. Nekem senki, soha semmiért ne hozzon egy kavicsot se csak azért, mert "hagyomány van" és "muszáj" és "jajjmégaMacskánakiskellvennivalamit.."
Viszont: én meg annyira készülök az összes ilyen ajándékozós dologra, mert annyira szeretem meglepni azokat, akiket szeretek,(nem csak ajándékozós ünnepnapokon,máskor is), hanem annyira szeretem az arcokon látni azt a kis örömet, hogy "nicsak, gondoltak rám". Ez viszont így sajna elég önző dologgá válik, mert az emberek zömében benne van a viszonzási kényszer és nem mindig a jó értelemben. Értsd: ha kapnak valamit, lekötelezve érzik magukat, hogy ők is adjanak, de nem ám az "én is örömet akarok neked szerezni", hanem a "jajj, most nekem is kell adni valamit" indokból kifolyólag...
Egy hajtincsemen meg tudom számolni, az elmúlt harmincegy-néhány évem alatt, hányan értették meg, hogy nem várok semmit viszont, elég nekem az ő örömük....
sokszor ezért nem tudok szívből örülni az ilyes ajándékoknak, mert tudom, hogy "számíthatok rá" és szokásból, nem szívből kaptam...

remélem, ezzel én sem bántottam meg senkit......
macskanyu

Indi: hát én is szomorú lennék, ha csak akkor szeretgetne meg... de valahogy akkor is meghatóan adta elő magát a kiscsaj. És persze az év többi napján is imádjuk egymást.... :-) De, mint mondtam én sem szeretem a kötelező ünnepeket. Ezt valahogy sosem éreztem kötelezőnek, mert mindig is vittünk anyumnak virágot más napokon is, annyi volt talán a különlegessége ,hogy a négy "hölgy" édesanyám meg két nagyim és nagynéném ilyenkor mindig nálunk volt együtt hétvégén és ez annyira jó volt. Egyébként nehéz volt mindenkit összegyüjteni... szóval én emiatt ezt az ünnepet csípem. De pl. a névnapokat, valentin napot és egyéb baromságokat már nem. És persze azt is utálom ami a húsvétból és a karácsonyból lett.....
A műsorra viszont kíváncsi vagyok, mert nem tudom mit lehet egy ilyen pindurnak "betanítani".....

Fibi: megértelek az építkezéssel kapcsolatosan, de igy legalább tudom, hgoy mi van benne, én választottam ki mindent és a nagy részét saját kezűleg csináltunk és ez olyan jó érzés.... De most valahogy nem építkeznék újra. Persze jövőre lakásfelújítunk, csak gyüjtjük a kedvet hozzá (átvitt és igazi értelemben is).

Johi
johanna1975

Macs: írtam Püt...

Macs: a kötelezőségét én sem bííííííííírom.... ma pl. ballagásra megyünk és sajnos a virágon túl (ami egy szál virág lesz nálunk) elvárják, hogy még vigyünk valamit... na most ez már gáz szerintem..... én vettem valami apróságot, ami szerintem illik az illetőhöz, de szerintem a család hülyének fog nézni, hogy csak ennyi??? De hááááááát ha egyszer én ezt tartom jónak és ez illik hozzá, akkor minek vegyek valami puccos baromságot... Szóval tök egyetértek veled ajándékozás ügyben, én sem bírom, ha kötelező, viszont imádok adni, annál jobb nincs is.

Na eldugulok, mert most meg máááááááá lassan ébred a des és menni kő a ballagásra és afterpartira. Ahogy mondja Fanni a bujiba...

Johi
johanna1975

Csajok!

Miért kell agyalni egy anyáknapján? :roll:
Egyszerűen örüljünk,hogy egy nap,ami már Rólunk is szól!
Ami a kötelező/ :shock: / virágot illeti,lelke rajta mindenkinek.
Mi pl.ünnepi ebédre hívtuk most Anyuékat.Persze nem csak ilyenkor hívjuk,de ez most Neki/Róla szól.Ennyi.
Szerintem vannak olyan dolgok,ünnepnapok,amiken nem kell mélyrehatóan gondolkozni,egyszerűen csak megélni.

petergabi

a "kötelező" ünepekhez még annyit, hogy nem kellene, hogy bárki erőltetettnek érezze ezt. Vannak napok, amelyek arra teremtődtek, hogy igenis együtt legyenek az emberek, akik szeretik egymást, együtt lehessen a család, lehessen egymásra idejük. Ennek kéne hogy legyen. És bizony nem hülyeség az sem, hogyha van egy dátum, amelyhez kötni lehet, egy bármilyen ünnepet, akkor az ember készülhet rá a szívében, a lelkében és előre örülhet annak, hogy mások örülni fognak neki.
Erre mondják a Kishercegben, hogy " ünneplőbe öltöztetni a szívet"
Szerintem erre kell idő, hiszen a mindennapok rutin-rohanásában a legtöbben elmulasztják ezt a felkészülést, meditálást az összetartozásról és a dátumok emlékeztetik ennek fontosságára, időről időre. Legalább is erről éne szólnia. Az meg, hogy a média túlspirázza, meg a fogyasztói társadalom lelkes hívei, egy vásárlási örjöngéssé fokoznak bármely ünnepet, nos ez nem az ünnep, hanem az emberek hibája....
macskanyu

Gabi Johi

csak azt lehet "megélni", ami őszintén jön. Ha valakinek nem "olyan" a kapcsolata az anyjával (és nem az édesanyjával), akkor teljesen felesleges erőltetni a virágozást, egyebezést. Pont erről van szó. Az ünnep a összetartozó emberekről szól és nem azokról akik a vér/törvény/jog szerinti hozzánktartozók...
Mivel ti szeretitek az Édesanyátokat, ezért örültök, hogy ezen a napon IS kimutathatjátok a szereteteteket, de ez nem mindenkinél van így...
a család nem mindig vér szerinti, van, hogy választott...

na de befejezem, mielőtt mindenki ignorálni fog.. :roll:
macskanyu

Zuzi,
és Te sem irod le, mit mondott BS relaxon (amit Zsan emlegetett)? estig megesz a kiváncsiság... :roll:
fibi

Macs:
jogos!Én abból indultam ki,amit én érzek a saját családommal kapcsolatban.

petergabi

Gabi :) Én már csak ilyen "agyalós" vagyok, mindig találok egy csontot, amit rágni lehet :lol:

Viccet félretéve: Szép és örömteli, hogy sokan így együtt tudnak lenni szülőkkel és nagyszülőkkel - bármikor. Nekem ez nem adatott meg.

MAcs :) A hajtincsednek egy szála én vagyok :wink:

indianyo

Sziasztok,

Hűűű, csak beleolvasgattam, szemelgettem néhány hsz-be, de vissza teljesen még nem olvastam. Majd, eccercsak. :)

Annyit azért hozzáfűznék az aktuális témához, hogy nekem az anyák napja egyet jelentett azzal, hogy elmentem virágot szedni - nem lopni :wink: - és igyekeztem szépen megkomponálni, megkötni. Nem nagyon emlékszem, hogy vásároltam volna bármikor, bármit neki, mert úgy voltam vele - és Ő is megerősített ebben -, jobban orül annak, amit én a két kezemmel csinálok, mint bárminek, amit "csak" leveszek a polcról. ( ne haragudjanak azok rám, akik így tesznek, nálunk nem volt ez a hagyomány)
Immáron három éve csak vihetem a virágot neki, de megköszönni már nem tudja, és ez fáj a legjobban. :(

A többi ünneppel kapcsolatban valóban kellemetlen érzés, hogy sokszor csak azért kapok valamit, mert én is a "stáblistában" vagyok. Még 10-12 éves lehettem, amikor egyszer átmentem a keresztanyámhoz talán egy karácsony alkalmával. Vittem neki az ajándékomat és valahol vártam, milyen meglepit kapok - mint bármelyik gyerek, talán :roll: - és tudjátok mi volt a reakciója? Odament az egyik szekrényhez, kihúzott néhány ruhát és közölte ő ezt adja nekem, a lánya már úgyis kinőtte, boldog ünnepeket. Hát, én megalázottnak éreztem magam, hogy lehet az, hogy a keresztanyám nem gondolt rám a "szeretet" ünnepén?????? És azóta sokszor előfordult - szinte minden évben, és van egy család, akitől valóban csak a polcról leemelt, "na ebből már sok van" típusú ajándékot kapom. Pedig én is addig szoktam menni, gondolkodni, amíg ki nem találom, minek örül a másik, akinek szánom, és rosszul esik, hogy másnak nem vagyok fontos :(... szóval, ennyi. Még annyit ehhez, hogy én sem a viszonzás miatt teszem, ha adok vkinek vmit.
Jó hosszú lett és azt hiszem, oldalakat tudnék én is végigírni ilyen és ehhez hasonló dolgokról. Fáj, hogy ilyenné vált a világ. Tisztelet a kivételnek :)

Én szeretném majd Máténak is ugyazazt a meleg, családi fészket biztosítani, jelenteni, mint amit édesanyámék tudtak adni nekünk.

Még egyszer ne haragudjatok, hogy mindezt leírtam, remélem, minden úgy megy át, ahogy gondoltam és nem volt félreérthető. :roll:

Vica

Kép
Kép
vica94

Lenne egy kérdésem Hozzátok, ezt majd' elfelejtettem.

Előfordult-e vkinél az, hogy imádnivaló dede rájött, hogyan kell fogat csikorgatni? (brrrrrrrrrr) Mit tettetek ellene? Mikor hagyta abba a baba?

Én már a plafonon vagyok, ha meghallom (szinte egész nap :x ) és szegénykém nem érti, hogy nem kéne csinálni. :?

Vica
vica94

Vica :) Dominó 1 hónapig csikorgatott, már nem :)

indianyo

Hali,
olvasok azt írok :)
neet
neet

Curse,
gyes 25800 HUF nekem ebből csak a mönyöpöt vonják (magánnyugdíjpénztár)

Rájli,
kék lötyi rulez :)

Macska,
cölöpös kert rulez. Ha kész, jöhettek ide is, 4 év alatt sikerült kiírtani némi gazt, dzsungelt, vadrózsabimbaját, de többre még nem futotta. :D

Zuz,
imádom a gyereked a Villányin üvöltésért! A minap Eszter is, és jaaaaj, és csak mosolyogtam és néztem kifelé az ablakon (miután minden mást megpróbáltam...),de végül egy tűzoltóautó megkegyelmezett, és jött, látott, győzött. Arról meséltem negyedórán át, addigra el is felejtette, vajh, miért kezdte a bulit. :)
Szal jó tudni, h veled is megtörténhet. :lol:

Fibi,
egyik este Eszter 86x elismételte, h azt a pichába, azt a pichába! Mivel én ennél lényegesen erősebb szavakat használok (ha nem hallja), ezt csakis mástól hallhatta. Ja, és rengeteget röhögött magán közbe...

Padme,
vannak fejlemények? Ha holnap szülsz, az erő legyen veled! :D

A basszus kulcs sztem egyáltalán nem csúnya szó. :lol:

Macska,
leesésgátlóról anno írtam, nekünk fog- és szájszél- veszélyes állapota miatt kitiltódott. Éjjeli szekrény remek odatolva.

Denizsa,
szuperalvó, általában, aztán ha nem, hajam tépem, mert el vagyok kapatva, és ha zsinórban 2-3 éjjel 2-3x kelünk, ojjééé....

neet
neet

Recca,
a te aláírásodtól mindig dudorászni kezdek, bár nem láttam a filmet. :)

Almás Fanni tényleg kerekpofi és édes is. :)

Recca, again :D
1-4hez vélemény miért nincs? Berágnék, ha lenne? :D

Ruzi,
matekpélda: Eszter+ Eszter= Beni. Kétismeretlenes egyenlet? Mennyi az x, ha Beni 22? :wink:
A teszteket kösz, már belenéztem, jé, egész sok megy! :) (És már 8 órán túlvagyok (elm), most már csak megy több is.)

Zuz,
csakrás műtét kiesett, mert akkor operáltattam át az agyam is, amikoris Fibi Indivel lenyúlta az ágyam és... a többire nem emlékszem. :mrgreen:

Panna és a 15 perc beauty sleep? :shock:

neet
neet

Szrek,
"bújtogatlak, bújtogass továááááább!"
Muszáj leírnom az egészet, annyira bírom ezt a Kispál szöveget:

Keletkezett egy ember
Nagy adag magánnyal
Ült az erdőben, és arra vágyott
Nézze valaki, hogy szed virágot

Ugye ugye összeszorul a szíved
Ugye ugye összeszorul a szád
Bujtogatlak

És arra jött egy nagylány
Elhervadt virággal
És a szex után még megbeszélték
Mit csinálnának a nagyvilággal

Ugye ugye összeszorul a szád
Bujtogatlak, bujtogass tovább!

És arra jött a nagyvilág
Az erdőt földhöz vágta
De a fák alatt várt a fiúra lányra
A túlvilági élet fele királysága

Olyan jóóóóó!!!Bocsi. :lol:
neet
neet

ja és Szrek,
köszi, h megemlékeztél a kék üvegről. :lol:

Recca,
mazsola nekem asszem időbeosztásilag nem smakkolt, így dodgem.

Beet,
benned aztán van enerdzsi! Megérdemled, hogy jöjjön a jó széria!!!! :)

Den,
melegvíz: én sose fürödtem terhesség alatt. Mondjuk egyébként se, de akkor kimondottan rosszakat hallottam az áztatásról. D egyébként biztos nem gáz, csak midnenkinek van valami vesszőlova, nekem ez az. :D

TIMIKNEK, MÓNIKNAK BOLDOG NEVÜK NAPJÁT!!!!!

Ildi,
üdülőhely, ahol ráadásul víz is van: Balatonakali, faházas tábor. Valami 2000 pénz vagy 2500 főszezonban per kopf és van benne mikró meg tusi, buderáj. Ha érdekel, majd megírom.

Curse,
mire felfedeztem a kilógó tappancsokat...!! :lol:

Tinu,
ültetés nem gáz, de apehk/hal stresszelni a babót.. küldjem a gyivit? :mrgreen:

Curse,
sztem ez a kitámasztós ülés nem okozhat gondot, ha nem huzamosabb ideig van így Adél.
és ez a sárga cucc még mindig nagyon jól áll neki. :D

Kisün,
mán megírták. Mi is 3 óra utazás eddig max, és sose volt gond. Ja, vonattal mondjuk megvolt az öt, de ott átszállások, rohangászás az utasok közt, szal az izgibb.
És lányaink inkább 4 petéjűek, nem? :lol:
És of course MŰKÖDŐ PHONE!!!!! :mrgreen:

Zsan,
végül kiderült, mit kaptál Gabitól, vagy olvassak még, hátha...? :D

Manóka,
remélem a mai napotok jobb volt már! +++

neet
neet

Flood, flood, flood :mrgreen:
neet
neet

Zsanci,
ha még egyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni... :lol:
(HÁ a H-ról)

Fibi,
ilyen madárból nálunk van úgy 20féle, szűkítsd a keresési feltételeket, plíz. :lol:

Indi,
kampányünnep tényleg hülyeség, de amikor Eszter ma egy csokor virággal és festett lappal várt a böliben, na az tetszett. :D meg sztem ez TÉNYLEG nem a pízről szól, vagy igen...? Anyu kapott, kap minden évben egy szál izét, én meg elgondolkodom (mostanság annyiszor!!!), h mennyi mindent köszönhetek neki... persze ezen máskor is elgond.om, csak ilyenkor intenzívebben. ÉS titkon reménykedek benne, h apa meglep egy bélisszel Eszter nevében.... de a névnapomat is 3 helyre írom fel a lakásban, ha közeleg, beállítom a telefonján az emlékeztetőt, kis cetliket teszek a reggelije mellé... így van esélyem. :lol: :lol: :lol:

Ja, Fibi,
csak rigó lehet. Korán reggel rikkant a rigó, nem? :lol:
neet
neet

Curse :) Igen, emlékszem milyen karikás volt a szemed, amikor meglátogattunk Indivel! :roll: Remélem szombaton majd találsz szuper cuccokat! :wink:

Manóka, Johi :) Én is elérzékenyültem volna ilyen édes ajándékoktól! :oops: Nálunk most "fordított" anyák napja volt, Bálint kapott ajándékot :lol: barkácskészletet és csavarozógépet (hasonló érdeklődésűeknek tudom ajánlani, 500 Ft a tescoban!) és nekünk az ő öröme volt a legnagyobb ajándék :D

Fibi :) Azóta sem jött érdeklődő? :( ez a DH most már igazán összekaphatná magát! :?

Leni :) Bálintot 1 héttel túlhordtam, szóval alapvetően elefánt-típus vagyok :lol: , de vele nem volt se ilyen hosszantartó kemény jósló időszak, se nyitott méhszáj, úgyhogy kíváncsi vagyok milyen lesz... (már ha így értetted a kérdést :wink: )

Vica :) Csikorgatás nálunk is volt, semmit nem tudtunk tenni ellene, szerencsére elmúlt és vhol azt olvastam, hogy állítólag nem árt a ded fogának :roll: Én is mindig magam készítettem vmit anyámnak és a nagyiknak, ez a szokás Bálint születésével szűnt meg, azóta max. sütisütésre futja az időmből :lol:
denizsa

Akata,
fogzáshoz: +++++++++++

Curse,
keresztes és politicijás témában inkább ne szólj szám, nem fáj fejem. :) Tudod, ezek olyan érzékeny témák, és annyi itt a hormonos anyuka.. :wink: no meg egyébként is.

Ma voltunk dokinál, vizitdíjat nem kért Esztertől, ellenben 2 matricát is kapott. :D (Taknyos, semmi gáz, csaka böli miatt... de még gyogyó se kell, szívni kell vagy fújni a nózit, oszt annyi.)

Vica,
fogcsikorgatááááááááááááááááááááááás... volt, sokáig, igyekeztem elfelejteni, erre előhoztad... :roll: :lol: majd abbahagyja, nyugi.

Asszem megvolnánk. Ha valaki kimaradt, az tudja, mit érzek... :lol:

neet
neet

Neet :) Jó ez a dalszöveg! :lol: :lol: És eddig én sem melegvíz-áztattam, csak az utóbbi héten a jóslók miatt, ezt meg kimondottan ajánlották. :roll: na most kezdődik a kedvenc sorozatod! :wink:
denizsa

Neet :) No ez már becsületes mennyiség :lol:

És nem, nem a pénzköltés a fő bajom, hanem az, hogy évente egy napon törődünk azzal az egy emberrel / vagy várja el, hgoy törődjünk vele, pedig baromira meg se érdemli. Szóval én a legyünk midnennap anyák és nők és szeressük egymást és a gyerekeink lehessenek gyerekek és és és na én ennek a híve vagyok :)

Balatoni olcsó hely elérhetőségét én is kérem!

Deni :) örülök, hgoy a fáradtság ellenére megőrizted a derűdet :) Én is azt gondolom, hogy a dedet illeti az ajándék, ha ő nincs, én se ünnepelhetném magamat :mrgreen:

indianyo

Ja, én én ma annyit pofázkodtam, hűha! Ennek két oka van: egyrészt hogy a zseniális tündérmanó fiacském tök jól eljátszik egyedül - ha a közelben vagyok és figyelem, hogy mit ront-bont, másrészt meg fájnak a felső végtagjaim és nem bírok kötni. Ez a nedves front, ami most jön, az ilyen vén csatalovakat nagyon megviseli :wink:

indianyo

Fibi, ne ma'!!!! ott az IDEZOJEL... (jojo tudom, a hormonok :lol:)

Neet, nem nincs velemeny, hanem nincs mivel kiegesziteni ;)
csak neked Bujtogató/A vadnyugat története indián szemmel
(a tobbi klippjuk is nagyon allat :D)

levagtam ma B hajat. olyan igazi fiusra. es hirtelen tok nagy fiu lett :roll: (kar, h pont most nincs itthon a fenykepezonk :()

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recka!!!!! I LOVE YOU
Ha még 2 ilyet beteszel, meg elmegyünk együtt hányni a Tabánba még az is lehet, h otthonszülöm a következőt. :lol:

neet
neet

Indi,
szünet van a 2 rész között, de még jövök. :)
neet
neet

Indi :) Jaj, sok ++++ a kezeidnek!!! Tündérmanó fiacskádnak meg nagy cupp, hogy így kíméli a mamáját! :D És tökre igazad van, a mindennapok örömeit kell megtalálni és egymásnak örülni, ez az igazi boldogság :wink: , de lehet hogy azért vannak az ünnepnapok, hogy figyelmeztessék erre az embereket ebben a rohanó világban... :?
denizsa

Rec! Kispálos linkért én is hadd omoljak lábaid elé!!! :lol: :lol:

Indi! OK, ráér a válasz, csak azért kérdtem, mert sosem tudom, hogy nem a babanyet szarakszik-e a privivel 8) Mellső lábaknak jobbulást! :wink:
leni

http://www.klauzalhaz.hu/balatonakali.htm
akit érdekel... :)

És mit szólnátok óóóriási minitalihoz itt? :lol: Anyukám ebben a faluban lakik, így mi akármikor mehetünk, de júli közepétől tervbe van véve, h komolyan is nyaralunk ott. :)
A strand 300 HUF körül van per nap, jár hajó, vonat, busz, Föld-kaland- ilyesmi. :lol:
Na jó, nem reklámozom, mert megtelik a falu, mi meg nem férünk be, pedig körzetesek... :P
neet
neet

ja, és itt lettem majdnem felkapott világsztár. :lol: :lol: :lol: (Kék babakocsi mellett kék fürdőruciban, bőszen fordítva középkori szöveget... :lol:)
http://www.balatonakali.hu/kepekuj/004.jpg
neet
neet

Utólagos boldog Névnapot a Tímeáknak és majdnem utólagost a Mónikáknak :):)

Zuzi :) képet nem feledtem, küldöm. :) 15 perces alvás….sajnos ismerős. Nálunk Máté esetében a két kezemen meg tudom számolni hányszor aludt 1,5-2 órát összefüggően. És mostanában jó, ha háromszor fél órát alszik. Mint az óraütés :?

Indi :) igazán hatékony keresztezett kötéseket majd megmutatod, ha legközelebb megyek Hozzátok?

Macs :) feketerigók nem kérnek berepülési engedélyt :wink: locsolj és kapálj majd sokat, illetve a frissen nyírt fűben is –ha majd lesz – szeretnek kotorászni és láss csodát rengetegen lesznek. Én is imádom őket hallgatni, miközben a tücskök is hangolnak közben :P
27. hét….. hűűűű, hogy rohan az idő!

Beet :) sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek. És bízom benne, hogy az év többi részében jobban alakul majd minden :)

Curse :) keresztelő :twisted: Adél és az ő lábai… nem semmi kiscsaj :) és a sárga ruhás képek sztem tök Te vagy :)

Rec :) egyszer majd leírod/elmeséled nekem, hogy miért nem rajongsz az esküvőkért? Egyébként elárulom, hogy sajnos akadt néhány dolog, ami nem úgy alakult, ahogy mi szerettük volna és ezért nem volt teljes az öröm, de ez van. És igazából mi sem vagyunk/voltunk házasság és nagy/kis esküvő pártiak, csak az a család :evil: . Még a meghívónkba is belecsempésztük, hogy „Megfelelve a hagyományoknak és eleget téve az előzetes elvárásoknak…”. Azért hozzá kell tenni, hogy ez egy minta szöveg volt és nekünk nagyon megtetszett és valahol egy kicsit ezzel lázadtunk :D :D :D Jól esett :twisted: , mindkettőnknek :)

Ildi :) majd megírom, hova költöztünk :) Én is örülök, hogy jelentkeztél :)

Tinu :) Tündi már most ismerkedik azzal, amit majd jó sokáig ki nem állhat majd :):):) Édes :)

Deni :) egy ujjnyi méhszáj, ez izgisen hangzik, nem tudom, ma jelentkeztél-e már, majd mindjárt eljutok oda is, remélem :)

Manóka :) virág gyönyörű, szebb napokat kívánok :)

Na, ezt most elküldöm, aztán meglátom olvasok-e tovább :):) olyan álmos vagyok, egész nap foglalkoztat ez a gyerek. Mondtam már, hogy nagyon melós ez a szinkron fogzás? 8)

Vica
vica94

Ó, most nem tudom meghallgatni, de Kispál szövegekért és linkekért innen is megy egy köszecs!

Neet :) tiéd linkért is, és én egy jó kis taliban benne lennék itt nagyon is - de én már olyan sokat aludtam parkban meg földön, hogy most már stipi-stopi a komfortos zuhanyozós mikrós:wink:

Bence, te meg már ne fáraszd szegény anyukádat, aludni kell neki, különben nehezen boldogultok egymással, ha kibújsz végre :wink:

Zsanci :) péntek van, ide a privikkel :lol: de ennyi privit elküldeni egy hétig, tart, inkább írd le nyilvánosan :wink:

Votivia?????????????

indianyo

Zsan,
priviket nyomni ollllan fölödleges... tudod, mi a titok? Amit 2 ember tud... vagy inkább egy se. Ha egyszer valakinek elmondod, az elmondja, az továbbadja, az.... az... az.--- :D Vagy valami cikis dolgot kapsz? Tena betét? Aranyérkenőcs? Netán bimbóvédő? :lol:

Ja, és még annyit rólunk, h Eszci kissé taknyos (épp fel-felköhögi a cuccost most is, így ugyan nem ébred konkrétan, de nem is olyan pihentető neki az éjszaka, mint egyébként, így du-ra hiperhisztis. Apjuk mégrosszabb, neki épp mindene fáj és jááááj. Asszem a lába ujja nem, de fejtől nyakon át lábig minden. :( A kutyám felfedezte a tűzrakóhelyet (ezer éve nem sikerült sütnünk), és mindennap szétfetrengi a hamut a perverz állat, s ha simizem, fekete lesz a kezem s a szőnyeg... de jól vgyunk amúgy. :lol:

Ja, és Eszci kizárólag maga hajlandó porszívni az orrát (a kifújás 10 hósan- 1 évesen profin ment, mára elfelejtette, mint ahogy a fogkrémet se köpi már ki, hanem elszopogatja, öö, visszafejlődünk??), szal ő nyomja össze a csöveket, orrbatart, kiviszi, kimossa, kirázza, elteszi... kéééész vagyok! Régen 2 comb közé kellett szorítani hanyatt lenyomva s annyi kézzel fogni, mint egy polip...
neet
neet

Ja, és kresz meg ilyenek: MINDEN ELŐADÁS MAGYARUL MEGY!!! :D :D :D :D Írtóra élvezem, hogy ÉRTEM! :D Ilyen kb 5 éve nem volt. :D És remélem, MINDENKI lecsekkolja a gumikat, a kormányrendszert, fékrendszert és az összes fény- és világító berendezést MINDEN indulás előtt! :lol:
neet
neet

Ja, és ha 8 gyereked van, nyugodtan beteheted őket bizti. ülés nélkül. Mert ennyi úgyse fér be, de a 8 gyerek ugye csak 4 fő... Moose, ha rídolizol, ezt csak neked, hogy bészójjá... :lol:

Jajj, már annyit vihogok itt (szmájlik), egészen rossz, megyek is, ded köhög. :(
neet
neet

halihó!
eléggé zombisodom, most hogy apjuk kidőlt, s 4beadandómból 3 van csak meg :?

amit úgy nagyjából elkaptam:
Neet! :lol: (s látom már te is kapsz %ot :mrgreen: ) Eszcinek ++++++

Fibi! ++++ és egy kis alvást is!!!

Den! én úúúúúúúúgy irigykedtem volna a dokira, hogy ő már "megsimizte" a bébit.

Indi! gyógyulgatást a kezeidnek +

Vica! fogcsikorgatás nálunk is volt. szerintem ez ua. mint a mamamamama vagy a nyelvnyújtogatás: tapasztalgat a ded :lol:

Votív! :?:

Manóka! nagyon szuper a szüléssztorid :lol: Ikeaszobában alvásért irigy-irigy :wink: :lol: . S furi hogy neked hasonlított az első szülésedhez (legalábbis én ált. azt olvasom nem hasonlítanak)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi :) nálunk ma volt az pl., - hordozóban már többször felhúzta magát -, hogy a babakocsiban is a félig ülőre állított helyzetből fogalmam sincs hogyan, de felhúzta magát ülő helyzetbe. Én már csak a végeredményt láttam. :)
Macshoz intézett egyik hsz-det elmentettem :), mélyen egyetértek vele :)

Fibi :) Bálint nagyon aranyos a dumájával, döbbenet, hogy már ennyire beszél, mióta nem láttam – tudom, jó rég volt :oops:

A hitről eszembe jut egy közeli ismerős. Fennen hangoztatja, hogy így a hit, meg úgy a hit és a kereszténység, de amiket cselekszik, nem arról árulkodnak. Én azt vallom, úgy kell élni, hogy büszkék lehessünk rá és a cselekedeteinkben nyilvánuljon meg az, amit érzünk és ne szavakban.
És ha nem zavarok én is szívesen cserélnék eszmét ilyesmikről IS, ha csatlakozhatok :)

Macs :) szegény városi rigópajtás :( nem talál kiutat? Mármint az után, hogy Ti kiköltöztetek a nyugalomba? :P
Levegőhiány… én csak a legvégén tapasztaltam, de az is elég volt. Sok ++++-t :)

Vera :) müezzin rigó :lol: Dolmányos varjú párról és az ő fészkükről képek, plíííz :)

Curse :) utálat a pap tekintetében…. Hmmmmm, elgondolkodtató…. Legyek: légycsapó – látom később már javasolták Neked :) - nehezékkel ellátott hálós függöny az ajtóra – nálunk is ilyen van és jóóóó, csak mindig vissza kell szépen rakni koppanásig az ajtóra, hogy ne legyen egy centi hely se mellette, mert azt rögtön megtalálják :)

Gabi :) igen, nagyjából én is ezt akartam leírni az előbb, ahogy Te gondolkodsz a hitről és viselkedésről, csak Neked jobban sikerült :)

Na, eddig bírtam, megyek aludni,
Jó éjszakát mindenkinek,
Vica
vica94

Neet,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Manóka,
még jó, hogy jön Barbi, mert már tudom, mi maradt ki: nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetet!!! :D egyébként egy expresszvonat vagy, amit a megírási sebességet illeti :lol:

Indi,
sajnállak a muszájanyáknapjai miatt, ez nagyon szar dolog :(

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?