Sziasztok!
Gabi, tuti nem csörög a telefon. Ma pedig már 2-kor fellélegezhetsz, péntek van és a közszféra nem marad bent 4-ig!
Egészség - boldogság téma:
Én azzal értek egyet, hogy a genetikai (sors szerű) betegségeken kívül a nő lelki és fizikai állapota is meghatározó. Tehát ha boldogak, egészségesek vagyunk és egészégesen póbálunk élni, akkor minimalizálhatjuk a kockázatot, de persze nem zárhatjuk ki (mindenki aki látott ilyet közelről tudja, a sors kegyetlen tud lenni)
Azonban igenis számít, hogy mi kiegyensűlyozottak legyünk, az egészséges kisbabók akiket a szívünk alatt hordunk így a legjobbat tudják kihozni magukból!
Biztos vagyok benne, hogy mindenkivel minden rendben lesz.
Gabi, ha te csak a korod miatt voltál amnión, akkor meg tessék megnyugodni, semmi okod nincs ennyire aggódni, ezt bizonyítják az egészséges, szép nagytesók is!
(Tudom könnyű mondani, meg ésszerű, de a ember a lelkének nem tud parancsolni...)
ZH-sok! nagy hajrá! Valahol azt olvastam, hogy a nők inteligenciája nő a terhesség alatt. Na ja, de a koncentrációs képessége meg csökken, mert a gyereken kívül semmi nem érdekli igazán...
Tehát a nagyon okos buksitokat csak arra kell rávenni, hogy pár órácskára ne kalandozzanak el a gondolataitok!
Jaj csajok, annyira rosszat álmodtam, szakítottunk a párommal...
Semmi alapja nincs az egésznek, tök jól megvagyunk, bár most sok melója van, és kicsit leterheltebb, de ezen kívül minden OK.
Azonban hajnalban arra keltem, hogy bőgök!
Utána hajnalban amikor felkelt bújtam hozzá, amit nem értett (mármint a bújás kétségbeesett jellegét).
Kérdezte mi van, mondtam neki, mondta, hogy butaság.
Részéről ezzel le is volt zárva a történet. Nem értette, hogy nekem miért van ettől ilyen rossz kedvem, Istenem férfi! (de nagyon)