A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbi,
na, akkor csak szóba kellett hozni a témát :wink: Akkor már ha akarjátok, jöhetne ketteske :mrgreen:
fibi

Rylie :) képet kár lett volna kihagyni valóban! :mrgreen:

indianyo

Deni,
Helyzetjelentés nem írtál :) Hogy vagy? Alvás volt? Jóslók?

Fibi,
Én is úgy értelmeztem, ahogy Zsanci.

Kép Kép
curse

Fibi, elolvastam amit belinkeltél, nekem ezt mondja:

- júni 30-ig mindenki ott szül és azzal a dokival, ahol és akivel akar - mindezt INGYEN.
- hogy júli 1-től így marad-e vagy sem, az attól függ, hogy mit mond az Országgyűlés arra a komrányrendeletre, mely máj 2-án született és azt javasolja, hogy ez júli 1-től is így maradjon.
Ezt ugyi még meg is kéne szavazni az O. gyűlésben.

nekem amúgy ez az egyetlen kdöös pont, ugyanis az eddigi intézkedésekről sem tudom, hogy kormányrendelet alapján történtek-e vagy az O.Gyűlés szavazta meg őket. - de végülis ez a szülés szempontjából édesmindegy.... :wink:
leni

Zsan,
én is kb ezt olvastam ki belöle. Csak azt nem értem, hogy én eddig azt hittem, hogy a 30 %-ot akkor kellene fizetni, ha másik körzetben szül a kismama.... ebben meg azt irja, hogy az orvosválasztás miatt....
fibi

Leni,
igen, én is igy értelmezem :) de miért irja, hogy az orvosválasztásért kellene majd (ha egyszer kell) fizetni? nem az volt korábban, hogy mindenki csak a saját körzetében szülhet, és ha nem, akkor fizet a másik H-nak?
fibi

Jóóó estét, :)

Indi, :) köszönöm, de jó, hogy mondtad. Álommanó engem is húzni fog viszont beindítom a felvevőt! :D
és szolidalítok, nekem az alsók fájnak :roll:

korkülönbség. köztünk húgommal 6,5 év és nekem ő jelentette a mindent, és mostmár csak azért nem minden mert egyéb fontos szereplők is közbeléptek :D és sülve-főve és mindenhová elvittem magammal és tök jó volt, szal szerintem NEM a korkülönbség a fontos. sőt!! a rivalizálást mi megúsztuk, nem volt min :)

Curse, "40egynéhány évesen raftingolni".... ééééééés??? én is fogok :wink:

Tinu, Isten éltessen!

Kép
akata

Fibi,

kérdésedre a válasz, a bekopizott szöveg első mondata, röviden:
azért nem kötelező a körzetedben szülni, mert

"A szülés az 52/2006. (XII. 28.) EüM rendelet szerint a sürgős szükség körébe tartozó egészségügyi szolgáltatásnak minősül".

Valszeg rájöttek a nagyokosok, hogy úgyis "cinkosok" lennének a dokik abban, hogy az kerüljön a hivatalos papírokra, hogy pl. ránk épp a Szent Imre kapujától 100 m-re jött ránk a szülés, és esély sem volt beérni a területileg illetékes Hba - így nem fizetnénk azért 30%-ot, mert máshol szültünk 8)
leni

Na, helyben vagyunk :)

Fibi :) igen, lehet, hogy én azért beszélek könnyebben, mert viszonylag korán – bár Leni szerint én is az öregek táborából mentem szülni :wink: - született az első gyermekem :) Őszinte leszek: álmom, hogy sok gyerek vegyen körül, három vagy akár négy is, de úgy érzem, hogy jó, ha lesz kettő, mert valszeg anyagilag nem bírnánk többet. És természetesen nekem is benne van a pakliban a visszamenni munkába dolog. Merthogy: ha úgy vállalnám a tesót, hogy gyes helyett – mellet?? Ki tudja, most hogy állunk ezzel? - táppénzre kérném magam, akkor ugye még nem lenne Máté három éves tesó megszületésekor sem, ergo nem vennék fel óvodába a szülés előtt és így borulna az, amit még délután írtam. Tehát tuti, hogy nem tudnám megoldani a nagy álmomat. Ha meg kivárom, míg Máté elmúlik három –legalábbis a szülés időpontjáig – akkor meg egy ideig kapnám az éhbért – alias gyes -, majd azt sem, illetve nem tudom, hogy oldanám meg, hogy vissza tudjak menni dolgozni. Mert bár egy olyan cégtől jöttem el dolgozni, ahol megbecsültek, de ki tudja, mit hoz az elkövetkező két-három év és lehet, megválnának tőlem akkor, amikor visszamennék azért a bizonyos 180 napért. Hiszen akkor már nem védene semmi. Na, ezt most jól megaszondtam :roll: És tömörséged jóóóó, el is mentettem :D És tényleg máskor is két korty sört :) Szoptatás alatt még indokolt is :lol: 8)
Mi a baj, hogy “ egy ideje ez van” ? Akár priviben is…..
És bizti visszatartotta a felesleget a hormon háztartásod, hogy legyen miből táplálni B-t :)
Bemásolás értelmezéséhez nincs enerdzsim :oops:

Vica
vica94

Mellet = mellett :oops:

Vica
vica94

Neet :) aztat mondod, hogy 8 hósan már elkezdődhet a korai hiszti korszak????? :? No, mesélj csak erről bővebben nekem :) Egyébként apa nálunk is hasonlóan áll a dolgokhoz, csak éppen ő az én fáradtságom miatt (“Ha ennyire kifáraszt, akkor nem kell még egy gyerek….” Vagyis engem sajnál…. De ez máshol is így van, ugye? Ti is elfáradtatok/elfáradtok egy gyerektől is?) gondolja így, ahogy anno a Te párod.

Vica
vica94

Deni :) mi az esküvővel voltunk detto ugyanígy :) minél jobban mondogatták, annál jobban utáltuk, hogy Ők akarják :) És ráadásul még a sorrendet is felcseréltük :wink: Akkor jöttem rá, hogy valahol ez szégyenfolt volt számukra, amikor Mátéval mentünk vizsgálatokra és ha ismerőssel futottunk össze, akkor mindig „Ő pedig a menyem „ felkiáltással mutatott be engem. :shock: Sebaj, én kicsi koromtól ilyen lázadunk, de miniben típus vagyok, és visszagondolva sajnálom szegény édesanyámat. Biztos sokat fájt miattam a feje :roll: És hogy lehet leszoktatni Őket? Úgy fest, hogy ha elegendő és vitathatatlan és jól átgondolt érveket hozok fel, akkor győzök…. Eddig :)
Igen, megkaptam, köszönöm nagyon-nagyon örültem neki és most két helyen is meg van már, biztos, ami biztos :)
Valószínű a fogaktól lehet. Ma fedeztem fel reggel, hogy áttört a hetedik is. Ezek után nem csodálkozom, hogy szenved és felkel és bizsereg és fáj ésésésés :cry: Egyébként egy árnyalattal jobb volt az éjszaka, nem tudom, mit hoz a mostani….
És tényleg nem írtál semmit, hogy vagy? Mi a helyzet front fronton?

Vica
vica94

Indi :) egymásra számítás, jól kijönni egymással. Igen, ezek is nyomós érvek.

Rylie :) van, akinek még én is lógok, csak addig soha nem jutok el :oops:

Bluelie :) Szia. Többiek már leírtak mindent. Sztem is el kéne menned a kismama klubba, csak az a baj ezzel, hogy egy hónapban csak egyszer van – ha jól emlékszem – és sajnos meg van rá az esélyed, hogy két egymást követő hónapban majdnem ugyanazok lesznek ott és akkor nem ismersz meg mindenkit. Ahogy így számolgattam, a Te szülési időpontodban szokott nagyjából az én szülésznőm elmenni szabira, ezért konkréten nem is akarom javasolni. Én nagyon meg voltam elégedve vele. És ha szülésznő, milyen habitusura gondolsz? Mert így lehet, hogy tudnánk ajánlani egyet-kettőt és célirányosan őket is megkereshetnéd.....

Curse :) nem felejtettem, majd lassan összeáll párom munkarendje, tudni fogom nagyjából mikor nem lesz itthon és akkorra beszervezem a talikat :) Hát már ezt is átnevezték??? (TEMI)

Tinu :) Boldog Születésnapot Kívánok :D

Monisa, Leni :) igen, azt hiszem erről is írtam, hogy vannak olyan anyukák is, akik a „minél hamarabb túl a nehezén” típusok. Ebben is van igazság, csak nem érzem magamat képesnek rá :oops:

Leni :) cinkosság tetszik :):):)

Rio :) szia :) Előre is sok-sok drukk a babó születéséhez :)

No, a végére értem :)
Vica
vica94

Jól elvoltam itt magamban :):)

No, akkor el aludni,

Jó éjt mindenkinek (Tök rossz, hogy amikor én tudok jönni, akkor még alig vagyunk itt a topicon :()

Vica
vica94

Vica,
Renden, majd szólsz, h mikor jó :wink: A fogzáshoz sok+++++!!!! És ne aggódj, engem is borzasztóan lefáraszt Adél (bár én gyenge vagyok ilyen téren) és még nincs fogzás, de ezt már írtam előzőleg, h pont ezért nem lennék képes még egy picivel lenni.

Kata,
Az aktivitivel nincs is bajom :) csak érzékeltetni akartam, h mennyire fiatalos. Bár ő eddig akármibe fogott (lovaglás, síelés) mindig a műtőasztalon végezte 8)

Kép Kép
curse

Fibi :) Remélem nincs nagy gond Nálatok, "csak a hormonok"! Néha mi is zörgünk, aztán egyszerűen hozzászegezem a kérdést, hogy ki a terhes, én vagy ő? (lefordítva: ki érzékenykedhet most?) na innentől nincs egy szava se, sőt inkább jön utána egy adag fagyival engesztelni :mrgreen:
Őszintén szólva ez a cikk nekem is kicsit zavaros (vagy csak túl lapos már az agyam :roll: ), de nekem vhogy az az érzésem, hogy még mindig nem dőlt el, mi is lesz pontosan júl. 1 után...

Indi :) Akkor kezeidnek ++++, mert egy darabig állítólag ilyen esős marad az idő :(

Barbi :) Az hogy pont ma (anyák napján) jött a "piros betűs ünnep", lehet hogy célzás? :wink: :lol:

Rylie :) pókember :lol: :lol: hajrá tanulás!

Vica :) Hű, Máté nagyon rákapcsolt, gratula a 7.-hez!! :D Majdcsak lesz egy kis szünet és javulnak az éjszakáitok! (legalábbis nálunk szerencsére voltak szünetek) No igen, érvek és meggyőzés talán használ, csak sajna amióta gyerek van, nekem már kevesebb az enerdzsim a győzködésre... :roll:

Curse, Vica :) Akkor helyzetjelentés :mrgreen: : 2-3napja szuperjól vagyok, fájás nagy ritkán, de nem vészes és éjjel is tudok aludni (igaz, részletekben, de mégis megy), úgyhogy kezdek feltöltődni 8) kicsit meg is nyugodtam, hogy így lesz erőm az eksönhöz, márcsak Bencét kéne meggyőzni, hogy hagyja ott a fullextrás lakóhelyét :lol:
denizsa

"ő eddig akármibe fogott (lovaglás, síelés) mindig a műtőasztalon végezte '

Curse, nem lehet, hogy anyósod titkon arra gyúrt, hogy egy doki legyen az új párja? 8) :lol:

(remélem nem bántó a poén, de nem tudtam kihagyni :oops: )
leni

"márcsak Bencét kéne meggyőzni, hogy hagyja ott a fullextrás lakóhelyét "

Deni, a klasszikus szülésindító bábatrükköket bevetettétek?
Vagy teljesen rábízod Bencére a startpisztoly elsütését?

"Néha mi is zörgünk, aztán egyszerűen hozzászegezem a kérdést, hogy ki a terhes, én vagy ő? "
:lol: :lol: :lol:
leni

Tinu Boldog szülinapot!!! :lol: :lol: :lol:

Deni! jelzés :lol: :lol: :lol: Ki tudja??!?!?! :lol:
gödibarbi

Leni! új avatarodon pontosan mi is látható? :mrgreen:
gödibarbi

Sziasztok!

Mása,
bulást :)

Barbi,
nem, nem iwiw de elméletileg megtalálhatsz, mert egyszer regisztráltam még nagyon rég ;) :)
és persze :mrgreen: én már nem emlékszem, hogy mikor jött, asszem egy-két hét gyermekágyi izé után egy-két héttel, viszont nem álltak vissza rendesen a hormonok és volt nagy durvulás vérzésben, de doktornéni megjavított :lol:

Kata,
6 kibújt fognál tartunk, a 7. valszeg a rendezői jobb felső szemfoga lesz, mert az már elég jól látszik, de pl a két rágót nagyjából egyszerre növesztette, úgyh most se tudom, hányat tart talonban ;) :D ++++++++-ok!

újak üdv! :D

Kisün,
esti tv-zésen még most is jókat röhögük - mármint hogy ha aznap este inkább tv-ztek :lol: :lol: :lol:

Rylie,
kép jóó! :D

HAJRÁ DENI!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

[quote="gödibarbi"]L írta:gödibarbieni! új avatarodon pontosan mi is látható? :mrgreen:

A kép címe: DARTH VADER KISLÁNYKORÁBAN 8) :lol:
leni

Leni,
Abszolút nem bántó :lol: sőt :lol: Ez még eddig meg sem fordult a fejemben :lol: :lol: :lol: Új avatar rulez :D

Deni,
Ez már tényleg nagyon gyanús, vajon mire készülhet Bence? :? :wink:

Kép Kép
curse

Tinu,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Rec,
Zsolti a béka miatt respekt és tisztelet neked! :mrgreen:

Indi,
bulást kezeidnek

Leni,
új avatar szuperjó - ez bicajos kép ugye? én nagyon szeretnék bicajülést meg sisakot h mehessek a gyerekkel bringával mindenfele, de tizenvalahány az ülés meg 6-8ezer a sisak úgyh még gyűjtögetés meg új bringa is jó lenne
de már próbáltuk máséval és mindketten tökre élveztük

és végül a reklám helye: ha vkinek angoltancsi kell akkor ezerrel gondoljon rám, egy ideje csak egy tanítvány van és ideje lenne lendíteni a családi gazdaságon (ahogy eccer Indi fogalmazott ;) )

Kép

Kép

szrekuc

Lányom már 3 órája túráztat :roll: egyszerűen nem akar aludni, olyan mintha elszívott volna egy egész fát :lol: Most épp a hintát próbálom, hátha abban bealszik. Ja és még mindig nem vacsiztam :evil:

Kép Kép
curse

Leni,
Vaderes szöveg jó :lol: :lol: :lol:

Szrek,
Más nyelvet nem válalsz? :wink:

Kép Kép
curse

vállalsz? :oops: :oops: :oops: Hiába én már tudnék aludni... :roll:

Kép Kép
curse

Szrek, igen! :D

Ülést Vaterán, Apróneten érdemes nézegetni, van használt szép számmal!!! és Újonnan is kb. 12e a jóféle! (miénk lassan egy éve van itt kölcsönbe 8) ), gyereksisakból meg a minőségi, Casco márkájú kerül 5e-be, de pl. Decathlonban 1-2e-ért is van már új sisak! Szóval, ha mindketten élvezitek, szerintem hajrá! :lol:

Curse :cry: Kitartáááááááááás!
leni

Leni,
Decathlonban pont nem volt kis méret, csak már olyan 3éves formának való, meg brendonban néztük még dehát ugye az mindig drága
ülést deathlonban is 11900 meg 18900 volt de majd lesem köszi a tippet! :D és mi a jó márka?

Ildi, Rec,
majd mennek a pü-k bocs :oops:

Curse,
++++++++-ok csajod remélem mér alszik
bármiylenn nyelvet, ha nem zavar, hogy egy leckével haladok előtted :mrgreen: :lol: (elméletileg olasz szakos vagyok még de nem szeretem annyira a nyelvet úgyh nem is tanítom - meg valszeg már nem is tudom úgy, ahogy sztem egy nyelvtanárnak tudnia kéne egy nyelvet - bár két nyelv esetén már ugye valahol egymás kárára dolgoznak....)

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok Mindenki,

olvasni most nem nagyon tudok, annyit azér' láttam, hogy Deni még egyben.. :)

Füles nekiállt ismét 4 fogat növeszteni mert ő nem aprózza el. A 4 metszőt :shock: a bal alsó áttört már, a többi folyamatban, a felsőkig még legalább 1 hét....
Ennek megfelelően 38 a láza, nem nagyon eszik, nem alszunk, szinte semmit, taknyos és köhög. :(
Majd jövök, ha lesz egy pici időm, de ha sikerülne a szlípitájmkor letennem akkor sztem én is aludni fogok....

mindenkinek szép napot!! :D

csók

Macsek
macskanyu

Jaj szegény Fülicsek.... :( ++++ nektek
én is nagyon fosok a többi fogtól, mert ha megint láz lesz, az nálunk újabb orvosi herce-hurcát jelent :(

DENI?????
Tiszta izgalomba vagyok, hogy kibújik-e ma Bence?? :)

Rylie
rylie

Leni! :lol: :lol: :lol:

Macs ++++++++++++

ded mikortól ehet gombát?

másik kérdés: oké, hogy megjött, de nem sok, s volt sok alvadt is. mindenkitől azt hallom ömlik először. elgondolkoztam, hogy írjak-é BS-nek... :roll: :?:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Deni,
én is remélem, hogy csak a hormonok miatt. én beismerem, hogy mostanság még érzékenyebb vagyok, de ö nem ismeri be, hogy kötözködik sokszor :roll: de majd megkérdezem töle én is, hogy ki is a terhes a családban :lol:

Vica,
sztem az is baj, hogy nincs elég idönk/türelmünk egymásra. és ez az elkövetkezö idöben nem fog javulni :? :lol:
Értem, amit irsz, tényleg nehéz ugy dönteni, hogy mindenkinek jo legyen a teso érkezése.

Leni,
ez az avatar megahiper durván joooo :lol:

Curse,
nálunk hintában alvás sokszor megváltás volt anno, ha másképp nem birt elaludni B. Adélnak bejött? :)

Macs,
++++++ Nektek!

KépKép
fibi

Barbi,
nekem sem volt sok az elsö ujra vérzésnél. nem ömlött legalábbis :)
fibi

Leni :) új avatar nagyon rulez!! :lol: :lol: A bábakoktél kivételével már próbáltunk mindent (nagytakarítás, szex, egész hétvégén sütöttem-főztem...), mondjuk még nyusziugrálásban nem jártam körbe a lakást :mrgreen: van még vmi ötlet?? :roll: A sz.nővel abban maradtunk, hogy a koktélt csak akkor vetjük be, ha befekvésre kerülne a sor...

Macs :) Jaj, sok-sok ++++ Nektek fogakhoz!! Fülicsek tényleg nem aprózza el!
Ma én is "fogvizsgálatot" tartottam gyermekem szájában, mert nemcsak a múlt éjjel, hanem a mostanin is kétszer ébredt és már gyanús volt a dolog (nemalvó dedek mamijai ne kövezzenek meg ezért :lol: ), szóval nálunk is elindult az egyik szemfog, valszeg az a bűnös...

Barbi :) Sztem írj nyugodtan BS-nek, ha aggódsz, úgy tudom ő nagyon rendesen válaszol a mélekre is! :wink: Remélem nincs gond!

Curse :) Végül mikor aludt el Adél?

Fibi :) Én úgy vettem észre, hogy hiába a nagy has meg a már 1gyerekes tapasztalat, a pasik simán elfelejtik, hogy mi is az a más állapot... :roll: ezért vált be nálunk a téma rövidrezárása ezzel az egyszerű kérdéssel :wink: Mindenesetre sok +++ Nektek és legyen otthon elég csoki és fagyi, az mindig ad egy kis endorfint :wink:
denizsa

Fibi,
ment mél...

Barbi,
én sem "ömlöttem" elsőre :) és nekem április elsején jött meg :mrgreen:
Füli már evett gombát 11 hónaposan, semmi baja nem lett tőle :)

Szegény Mazsolám...egész nap pityergett a nyakamban, csak tejpépet hajlandó enni és tőle teljesen szokatlanul, elaludt az ölemben, most, több mint egy órával a legkorábbi alvásideje előtt... nagyon kilehet... a végén már együtt pityeregtem vele... :cry: :cry:
macskanyu

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket még egyszer! Egyelőre még nem érzem a változást magamon így, hogy már 33 vagyok, bár ... ma reggel konkrétan nem bírtam behajlítani a lábam, úgy fájt a térdem, pedig ilyen eddig nem volt. :shock: Lehet, hogy mégse ártana egy kicsit fogynom (és a gyereket megállítani a testsúlynövekedésben :mrgreen: - vagy mielőbb megtanítani saját lábon járni).

Den: már tényleg jöhetne Bence! Még a végén valaki beelőz. :D

Nemalvó gyermekek anyáinak kitartást! Mélyen együttérzek, pedig az enyém éjjel alszik, de meglátásom szerint nem eleget. Igazán aludhatna 9-ig, ahelyett hogy fél hétkor felzavar álmomból. :wink:

Az a helyzet, hogy semmi értelmeset nem tudok írni, de úgy megörültem, hogy végre van babanet, hogy gondoltam, írok, míg lehet.

Kép
Kép
tinu

Deni, Fibi

az ananásztól még több endorfin termelődik...
:wink: :D
macskanyu

Barbi,
ne aggódj. nem tudom ki a mindenki, de én sem sorolnám közéjük magam :) tünetek kb hasonló mint te, csak 1,5 hónappal korábban :wink:

Kép
akata

Ja, és már nem emlékszem, ki irta a korkül. témában, hogy az is fontos, h a szülök hogy birják a kiképzést, és ez nagyon igaz! szerintem is. És Zsoló 7végén Bécsben volt, és teljesen el volt ájulva, hogy ott milyen rendezett meg kulturált minden, és az ottani cégnél milyen jok a körülmények. Szoval szoba került, hogy talán kb 10 év mulva veszünk ott is egy lakást :mrgreen: csak ahhot nagyon jol kellene mennie a céghez, ergo még kevesebb ideje/türelme lenne ránk, szal ördögi kör..... :roll: :lol:
fibi

Macs,
válasz ment is :) ananász hogy jön ide? tudod, lassssssúúúúú lettem agyilag is :lol:
fibi

Naaaaaaa,

ahhot=ahhoz
céghez=cégnek
fibi

Barbi,
örülj neki, h nem "ömlik". :) Miért, kéne neki?

Vica,
8 hósan elkezdte Eszter a bonyolult létet, azt csak viccből írtam, h korai hiszti korszak, nem tom, van-e ilyen, ha nincs, akkor mától van, a'la neet. :lol:
A gyönyörű átalvós éjszakáink egy éj/6-10 ébredésbe fulladtak, ded nappal ennek hatására fáradtabb volt (no meg én is...) és ha bármit nem kapott meg, vagy valami nem sikerült, akkor a padlón ülve előrevágta magát, és harapta a hajópadlót... mára azért sokkal jobb a helyzet, saját magát harapja. :lol:
Kb másfél éves koráig naponta ki akartunk ugrani az ablakon a férjemmel, de a blokkot is lelkesen kerestük, h visszavigyük és valami másra beváltsuk... de blokk elveszett, gyerek viszont helyrebillent. Manapság (kb egy jó féléve, éve?) annyira tündéri és olyan könnyen kezelhetők a hisztijei, h vééégre. Éjjel 10-11 órát nonstop alszik, nappal kb 2t, ennek hatására tökkiegyensúlyozott, édes, meg minden, persze a dackorszak az rendesen befigyelt kb a 2. szülinapjától, de kezelhető. (Ha nem, akkor kimegyek a szobából. Ha nincs közönség, elmarad az ea- felkiáltással, és ez bejön, szinte mindig.)
Egyébként agyilag írtó melós a gyerek, pl nem hajlandó belebújni a pulcsiba, ekkor mindig ki kell találni valami frappánsat, és ez ált.ban segít (PL: fel tudjuk úgy venni a pulcsit, h a cumi a szádban van? átfér? és erre figyel és elhallgat és nevet ha sikerült) Vagy nem hajlandó ráülni a bilire indulás előtt 5 perccel, én meg lesem az órát, megy a busz, félóránként jár, áááá... szóval egyfolytában a toppon kell lenni, hogy kezelni tudjam az apró kis "hülyeségeit", viszont ha én észnél vagyok, akkor neki is könnyebb, ez evidens. És miután egy ideje nem stresszel a kiba iskola sem (épp a szakdogámon ülnek úgy másfél hónapja és még kitudja meddig) és szuperül alszunk és apával is dúl a láv), szal így nem nehéz kedvesnek és kevésbé ordítozósnak lenni vele még akkor sem, ha meg akar harapni és 2 perccel indulás előtt még leveszi a cipőjét, hogy megnézze, a kutyus megvan-e még a zokniján... :lol:
ÉS persze fizikailag is melós, no de melyik gyerek nem az? Kezdve azzal, h 6kor minden áldott nap fent van, független attól, h mikor aludt el este, és fél 7kor már mindenen túl vagyunk és ezerrel rohangászunk a kertben vagy mikor hol, ergo nem hagy sok időt nyújtókodásra. :wink: És mindemellett a bölcsisnéni is elképedve mondja, h micsoda akarata van és micsoda reakciója, ha nem teljesül az az akarat. hát igen, az van neki.... :)
Kissé floodoltam, de ha a gyerekről van szó, mindig megered az ember nyelve, no nem igaz? :)

Nektek se volt egy ideig bnyet?
neet
neet

Fibi,

Deni írta, hogy nektek szükségetek lenne egy kis endorfinra (boldogsághormon), ere Ő a csokit/fagyit javasolta, én meg az ananászt, ami remekül növeli az endorfin-szintet és még nem is hízlal :D persze nem a bolti cukorsziruposra, hanem a friss gyümire gondolok...

ja, és még Fogyaszt is!! :mrgreen:
macskanyu

Tinu,
BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

Macska,
Fülesnek JOBBULÁST!!! Neked + enerdzsit!
neet
neet

Macs,
jaaj, most látom az elözö oldal alján Deni hsz-ét, boooocs :D ananász is van itthon, de csak bolti :lol:

Deni,
tegnap be is nyomtam délután egy tábla csokit, és este elmentünk pizzázni anyák napja alkalmábol :lol: , aztán kinyitottunk egy üveg Rosé-t (hogy megünnepeljük hogy kész lett a szakdolim :D ), és végül csak kibékültünk :lol: De igaz, amit irsz a pasikrol... :P

És nekem még a lépcsözést, vasalást ajánlották a végén, de semmi nem jött be Bálintot elöcsalni :lol:

Neet,
nekünk se volt reggel bnet, de igy legalább idöben felöltöztem, mire jött a postás :lol:
fibi

Neet: most már nem ér. :mrgreen: Egyébként tök jó volt, hogy leírtad Eszter fejlődését/változásait! Megnyugtató, hogy mindig van változás (mindkét irányba). :D

Ésésés most vettem észre, hogy Régi felhasználó lettem. Kafa. Innen nincs tovább? Már nem lesz Ősrégi, vagy ilyesmi?

Kép
Kép
tinu

Neet,
nem volt bnyet itt se... internal server error.... tökre bugos ez a nyíves szerver.... :?

Nálunk is volt/van korai hiszti korszak (á la Neet, vagy á la Füles), a hisztikék kissé átalakultak és megrövidültek. Mi is a te elvedet követjük, mikor üvölt valamiért (értsd: nem szabad kést lopni az asztalról, nem mászunk az üvegasztalkára, nem nyúlkálunk konnektorba, stb), egyszerűen ignoráljuk, oszt jónapot... ha a konyhakövön dobja el magát, akkor átteszem a szőnyegre, megfáás ellen, de nem foglalkozom vele, így a kezdeti 10 perc bömbi, átment 30 mp-1perc közé, fáradságtól függően.
Sőt: mostanában, ha nem fáradt, van, hogy hiszti nélkül tudomásul veszi, hogy nem....
persze jön még Macskára dackorszak... :mrgreen:

akarat, na az itt is van.... :mrgreen:
macskanyu

megfáás = megfázás
macskanyu

Nemalvás, Dacolás, Akaratdömping innen is csókokat küldenek

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?