Barbi,
örülj neki, h nem "ömlik".

Miért, kéne neki?
Vica,
8 hósan elkezdte Eszter a bonyolult létet, azt csak viccből írtam, h korai hiszti korszak, nem tom, van-e ilyen, ha nincs, akkor mától van, a'la neet.
A gyönyörű átalvós éjszakáink egy éj/6-10 ébredésbe fulladtak, ded nappal ennek hatására fáradtabb volt (no meg én is...) és ha bármit nem kapott meg, vagy valami nem sikerült, akkor a padlón ülve előrevágta magát, és harapta a hajópadlót... mára azért sokkal jobb a helyzet, saját magát harapja.
Kb másfél éves koráig naponta ki akartunk ugrani az ablakon a férjemmel, de a blokkot is lelkesen kerestük, h visszavigyük és valami másra beváltsuk... de blokk elveszett, gyerek viszont helyrebillent. Manapság (kb egy jó féléve, éve?) annyira tündéri és olyan könnyen kezelhetők a hisztijei, h vééégre. Éjjel 10-11 órát nonstop alszik, nappal kb 2t, ennek hatására tökkiegyensúlyozott, édes, meg minden, persze a dackorszak az rendesen befigyelt kb a 2. szülinapjától, de kezelhető. (Ha nem, akkor kimegyek a szobából. Ha nincs közönség, elmarad az ea- felkiáltással, és ez bejön, szinte mindig.)
Egyébként agyilag írtó melós a gyerek, pl nem hajlandó belebújni a pulcsiba, ekkor mindig ki kell találni valami frappánsat, és ez ált.ban segít (PL: fel tudjuk úgy venni a pulcsit, h a cumi a szádban van? átfér? és erre figyel és elhallgat és nevet ha sikerült) Vagy nem hajlandó ráülni a bilire indulás előtt 5 perccel, én meg lesem az órát, megy a busz, félóránként jár, áááá... szóval egyfolytában a toppon kell lenni, hogy kezelni tudjam az apró kis "hülyeségeit", viszont ha én észnél vagyok, akkor neki is könnyebb, ez evidens. És miután egy ideje nem stresszel a kiba iskola sem (épp a szakdogámon ülnek úgy másfél hónapja és még kitudja meddig) és szuperül alszunk és apával is dúl a láv), szal így nem nehéz kedvesnek és kevésbé ordítozósnak lenni vele még akkor sem, ha meg akar harapni és 2 perccel indulás előtt még leveszi a cipőjét, hogy megnézze, a kutyus megvan-e még a zokniján...
ÉS persze fizikailag is melós, no de melyik gyerek nem az? Kezdve azzal, h 6kor minden áldott nap fent van, független attól, h mikor aludt el este, és fél 7kor már mindenen túl vagyunk és ezerrel rohangászunk a kertben vagy mikor hol, ergo nem hagy sok időt nyújtókodásra.

És mindemellett a bölcsisnéni is elképedve mondja, h micsoda akarata van és micsoda reakciója, ha nem teljesül az az akarat. hát igen, az van neki....
Kissé floodoltam, de ha a gyerekről van szó, mindig megered az ember nyelve, no nem igaz?
Nektek se volt egy ideig bnyet?
neet