Halihó
Indi, Neked külön: Guten morgó!
mindnekinek közsi a bíztatás (Szrek, neked külön is az sms-t), most már sokkal jobb a helyzet!
Ma vagyok először egész nap egyesegyedül a két kölökkel, és most épp mind a kettő nemmondomkimitcsinál, és ma már hajat is mostam és rendet is raktam és visszaolvastam a babanetet, ebédeltem meg ilyenek, szóval egész jól nyomjuk!
ZUZI, ANNYIRA IGAZAD VOLT!!! egész biztosan a segítők is bezavartak a kis életünkbe, és bár muszáj volt elfogadni a segítséget, most már jobb nélküle. főleg hogy előfordultak olyan esetek, pl pont pénteken, hogy rászóltam Istire mert rosszat csinált (tollal véste az íróasztalom), és beküldtem a szobájába, erre a dédi utánament, hogy megvígasztalja a hisztijében
ezek után persze csak én éreztem magam gonoszbűnrosszanyának
pedig ő csak jót akart, dehát hogy nevelje így az ember a gyerekét???
tehát ilyen fruszrációk is akadtak, ezektől én is rendesen fel voltam spilázva, úgyhogy nem csoda, hogy Istók megbolondult, és úgy érezte, neki most mindent szabad
rájöttem, hogy nálunk nincs is testvérféltékenység, hiszen Isti a) egyáltalán nem foglalkozik a hugával b) ha "összefutnak", megszeretgeti, megpuszilja, megöleli, nevet rá, és megy tovább.
viszont egy hónapja nem voltunk a fejlesztőben, és pont úgy viselkedik, mint mikor kimaradunk 1-2 hetet, szóval sztem itt vana kutya elásva (RECCA, ebben meg neked volt igazad!!)
úgyhogy voltunk a fejlesztőben és megbeszéltük, hogy ezen a héten már megyünk minden foglalkozásra amire csak tudunk!
további poz. fejlemények: éljen a Coffea!!!!

egy adag után 15 perccel Isti szó nélkül elalszik! még délután is! hihetetlen, de igaz!
(a sedatif nem vált be nála, nálam viszont igen

)
voltunk hármasban is sétálni, és Istit felültettem a babakocsira, és simán elüldögélt rajta, így egész kényelmes volt - persze tudom, hogy órákat nem bírna ki, de a fejlesztőig így még eljutunk, és én se szakadok meg.
és végül tegnap voltunk Istivel kettesben anyák napi fagyizni, és olyan jól éreztük magunkat

és megfogadtam, hogy rendszeresen visszük fagyizni, mert a Spektrumon azt mondták, hogy a beszédfejlődéshez irtó fontos, hogy minél ügyesebb legyen a gyerek a nyelvével, és ehhez jó gyakorlás a fagyizás!!!
holnap pedig találkozom egy biai csajjal, aki cranio szakrális terapeuta, és megpróbál segíteni nekem a felgyógyulásban (sajnos lehetséges, hogy eltört a farkcsontom, mindenesetre k...a fáj)
na befejezem a litániámat,
Tinu, Isten éltessen!
Deni, rengeteget gondolok rád!!! hidd el Bence el fog indulni magától, amikor épp nem várjátok olyan nagyon
Vica, annyira klassz, hogy végre sokszor jössz és sokat írsz
többieknek is pusz és písz, és Macsekéknak extrán enyhülést!!
ui, Barbi, akkor is lehet peteérésed (=teherbe eshetsz), ha nincs vérzésed!
ja és korkülönbséghez nem szólhatok, mert egyik gyerekem se volt tervezett

úgyhogy ebből kell kihozni a legjobbat