A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekek

SZiasztok!

Húúúú, de sokat írtatok! Nem tudom, tudok-e mindenkire reagálni! De próbálok!

Elõször is: Ármin beteg lett KépKépKép Büdös, nyálkás kaka Kép, sírós, nyûgös Ármin Kép, este 38,7 a popsijában, étvágytalan, inni is kevesebbet iszik, mint én szeretném Kép Eközben nagyon turkál a szájában, de nem hiszem, hogy mindez kizárólag a fogzás rovására írható! Kép

Menta! Így az én szombatom is veszélybe került Kép - de nagyon igyekszem menni! Helenának és neked is mennek a penész és egyéb elleni gyógyok! KépKépKép De látnám már a kisasszonyt! Kép

Bszilvi! Megnézzük a könyvet! Kép A profil tényleg jó!

Beja! Hogy van Bálint? GYógyok: KépKépKépKépKépKépKép

Rebi: Elõadáshoz gratula! Kép

Zsuzsi! Én nem hiszem, hogy bevennék beutaló néééééééélkül - de miért nem csináltatod meg apukáddal? És miért kell egyáltalán?

Én nem emlékszem, hogy a Chamomillától Árminnak jobb lett volna az étvágya - de lehet Kép Mostanában nagyon szita az agyam! Kép Ártani semmi esetre sem fog egyik leányzónak vagy fiúnak sem! Kép

Heni! Nagyonm édes lehet Barni kopaszon! Kép Mi megpróbáljuik kivárni most már az igazi tavaszt a következõ hajvágással - de nem tudom, menni fog-e, mert Ármin is nagyon kócos néha!

Edit! Hát, esés ügyben én is csak azt tudom mondani, hogy lesznek még nagyobbak is - szerencsére a gyerekek nagyon ügyesen esnek, gondolom, a tiétek meg pláne! Kép Nagyon édes Riki a keksszel! Kép

Bocs, de elálmosodtam Kép - talán érthetõ! Ha lesz idõm, jövök! KépKépKép

Mindenkinek minden jót!

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Na irtam par oraval ezelott es par mondandot kifelejtettem Kép Igaz legyen mentsegemre, hogy a ferjemnek szervezem a meglepi szulinapot holnapra ( szerda)!

Beja!
Jobbulast nektek! Remelem mielobb meggyogyul, addig is sok gyogyKépKépKép De az nagyon jo, hogy tud inni es eszi a kekszet.

Bogancsi!
Tomi milyen hosies Kép Igazi bator fiu, szegenyket sok minden eri (szemolcs, oltas...) es meg is milyen kis hos Kép

Edit!
Jobbulast nektek is! Orulok, hogy sikerult venned. Remeljuk hasznalni fog. Mi sajnos ugy jartunk, hogy eloszor itt vettem a Johnson's Baby Soothing Vapor Cream-ot, ez is ugyan ugy jo a meghulesre, kohogesre...stb. De nem kamfor mentes, igy este bekentem szegenykem mellkasat es hatat, reggelre tele lett kiutessel. Igy beszereztem a Pulmex Baby-t Magyaro.-rol, attol nem lett kiuteses es hasznalt.
A masik, nem tudom lehet-e feletek kapni, de van a Johnson's-nak hasonlo furdetoje is. Az is nagyon jo, mi nem probaltuk meg, mivel a kremtol is kiuteses lett. De a baratnomeknel bevalt.

Jobbulast a kezednek!

Bszilvi!
Nagyon jo lett a montazs a profilodban Kép

Menta!
Jobbulast nektek is sok gyogyKépKépKép Helenanak, na meg persze neked is.
Milyen kis ugyes Kép Hamarosan mar o is menni fog KépKépKép

Henke!
Biztos aranyos Barni a kis rovid hajaval Kép Bar mar mi tartanank ott, hogy hajvagas. Szegenykemnek sok haja van, csak rovid es nagyon vekonyszalu. Kép Gratula a Kerekecske, gombocskazasahoz! Kép Nalunk Madike inkabb a csipp-csipp csokat szereti, de o is hamarabb hessegetKép

Rebi!
Gratula a sikeres eloadasodhoz! Tovabbi drukk, hogy minden ilyen jol sikeruljon.

Marti!
sok gyogyKépKépKépKép Arminnak! Jobbulast neki is!

Cory!
anyukad miatt Kép De az a lenyeg, hogy ti varjatok es orultok a kistesonak. Es mi is orulunk, hogy Balunak lesz tesoja. Kép

Remlem mostmar tenyleg mindent leirtam amit akartam, most megyek tovabb keszulodni a holnapi napra azaz a maira nalatok (olyan rossz ez a -9 oras idoelteres Kép ).

legyetek jok,
Andysj
andysj

Szila!
A Vitacolant felbontás nélkül hûtõbenkell tartani? Mert van egy üveggel és nem merem odaadni a gyerekeknek...

Menta!
A programot én küldtem, a profilt Dzsili készítette el teljesen egyedül! Kép
Vettem egy nagy levegõt és egy tesztet. Ekkora kõ még nem esett le szívrõl, mert mi lett volna, ha véletlenül nem egészséges a baba a sok hülyeségtõl, amit belém nyomtak. Azért persze kicsit sajnáltam is. Ráadásul eddig mindig megéreztem, ha terhes lettem. Most is azt hittem. Lehet, hogy már nem jók a megérzéseim?!
Helena gyógyuljon ám! Kép

Dzsili!
Ezeket az árnyalásokat hogyan csinálod a fotókon? Milyen programmal? Mert eddig azt hittem, a fényképezõgépben van valami csodátok. Kép Tényleg tuti lett a profil! Kép

Áfonya!

Tényleg! Építõkocka! Csak figyelj a festékre és a kidolgozásra! (De godolom ezt már elmondták elõttem.Kép)

Zsuzsi!
Pisivel kapcsolatban egyetértek Rebivel! Nekünk Betadine-nal kellett mosogatni a fütyit a mintavétel elõtt, hogy teljesen steril vizeletet kapjunk. A labor pedig nem csinálhatja meg szerintem beutaló nélkül. De attól függ, hova viszed. A Budaiban az Ambulancián adtak nekünk anno beutalót a laborjukba, de akkor sajnos sürgõs volt. Azért próbáld meg. Lehet, hogy az is elég, ha a doktornénitek odaszól telefonon.

Ahogy végig olvastam, miért betegek a gyerekek? Szerintem ez igazságtalanság! Mindenki gyógyulgasson!

És az a körlevél... Visszakaptam barátunktól, hogy kamu volt az egész. Ha érdekel benneteket, elküldöm a levelet, hogy lehet kiszûrni ezeket a kamu maileket. Pedig egy pillanatig azt hittem, tényleg tudok valamit segíteni... Kép

Sziasztok!
Solya
solya

Sziasztok!

Csak gyorsan egy vicceset! Ma reggel Barni kétféleképpen megszámolt három tárgyat (két építõjátékot és egy radírt):
-Egy, kettõ, másik!
-Egy, kettõ, Ági, Gyuri!
KépKépKép

Puszi:
Heni
gesztenye

Sziasztok!

Márti: Rólam, mit gondolsz, hogy nézek ki? Addig nem is teszem fel a profilombaa montázst, amit Dzsili csinált nekem, hogy ne tudj "puskázni" Kép
Gyógyuljatok gyorsan!!!

Áfonya: Solya minden szavával egyetértek Lego-ügyben.

Laura: még nem talált titkárnõt Kép Tudsz egyet???

bszilvi: Gyógyulj gyorsan!!! Vitacolant nálunk a nagyok közül Juli kapott anno, és használt Kép

Zafi: nagyon jók vagyunk! Szépen ülünk, rendesen eszünk, nem köpünk a padlóra! És nagyon szeretjük a Bailey's-t! Kép

Menta: Jaj, gyógyuljatok!!! Legkésõbb a 3. gyerekednél Neked is lesz Mary Poppinsod Kép

Borcsa: nem is tdtam, hogy vegyész vagy. Akkor Te is folyton mérgeket kotyvasztasz, mint Juli a kémia szakkörön Kép

Henke: üdv Golyócskának Kép Pedig lehetett volna sávosan is nyírni Kép Kép Kép

Andysj: Boldog szülinapot a férjednek!

Itt olyan köd volt reggel, hogy alig láttunk át a szomszédhoz Kép Tiszta november Kép Tavaszt akarok!!! Ma nem is megyünk sétálni, mert olyan brrr van. Viszont ebéd után ismét irány Pest. Délután csak a lányoknak lesz szülõije Kép Szerintem nem ártana Tominak is szervezni egy szülõit Kép Szóval a Dédi fog vigyázni Tomira, anyósom meg én szülõizünk. Még nem döntöttük el, melyikünk kihez megy? Mondtam neki, õ dönt: a 3. emeleten Julinak van, a 4.-en Zsófinak Kép

Na, pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Solya,
az a rákos kislányos körlevél? Légyszi azt levelet nekem is küldd el (ami a kamu mailek kiszûrésére alkalmas). Melyik képszerkesztõ programot küldted Dzsilinek? Én is sokfélét próbálgatok, azért kérdezem.

Majd még írok, most mennem kell.

Szila
Szila

Sziasztok!

Árminnak és Helenának + minden betegnek gyógyokat küldünk és köszi a gyógyokat mindenkitõl, sajna én még mindig gázos vagyok, kezdek köhögni és a taknyom még mindig "összeér".Kép

Menta
Helena nagyon ügyi.Kép

Rebi
Ha nem mész talira, nem is sikerült volna olyan jól az elõadás.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok lányok és babák!

Elõször is...

Zsu26, szia! A Béres cseppre már én is gondoltam, ha túlleszünk a egészen, utánajárok, és adni fogom neki...

Áfonya, szia! LEGO: Bálint fiam (14 hónapos) a Lego Explore Being me-t nagyon imádja! Ez a Legonak a legkisebbeknek való változata, babákkal, autóval, 1-es és 2-es elemekkel. De általában én mindig azt hallom, hogy a gyerekek imádják.

Zafi, szia! Lécci nekünk is abból a híres-hírhedt étvágyból!!!!!!!! Piszokul ránkférne... KösziKép

Végül helyzetjelentés: Szerintem már tuti nem hiszitek el, hogy még mindig történt velünk egy csomó minden, de azért elmondom. Hétfõn visszavittem a házidokihoz, aszonta, hogy szerinte is elkapta a kórházban a vírust, tanácsokkal látott el, aztán hazamentünk. Ezek után délután elkezdett hányni, láz fel... Semmi kaja, alig-alig pia, semmi tápszer.
Ezek után kedd: a reggelt hányással kezdtük, aztán irány a házidoki, mert felhívtam, és aszonta, hogy vigyem be hozzá, megnézi, de már akár csomagolhatok is, mert szerinte vissza kell mennünk a kórházba. De ez hála a jó Istennek nem jött be, mert aszonta, hogy szerencsére még nem indult meg a kiszáradás, de ha tovább hányna, nincs mese, kórház. Huhh, szerencsére nem hányt többet, de továbbra sem evett, még kekszet sem, se tápszert, se semmit. Csak iszogatott, de nem mertem neki egyszerre sokat adni, inkább sokszor keveset.
Ma viszont már volt egy pozitívum: reggel lehúzott másfél deci tápszertKépKépKép... ez van, én már ennek is örülök. Most szunyál. Amúgy szerintem már 9 kiló sincs... Kép

Na megyek, rengeteg dolgom van, amíg alszik, haladnom kell...

Legyetek jók, és nagyon vigyázzatok ezzel a sz*r járvánnyal!!!!!!!!

Márti, én nagyon remélem, hogy Ármin nem ezt kapta el, szorítok Nektek! De nagyon vigyázz Rá és persze Magadra is!!! A párom is rosszul volt tegnap, biztos Bácutól kapta el...

cuppppantás mindenkinek

Beja és Vékonyka
beja

Solya!
Kamulevél kiszûrését én is kérném szépen! Meg a képszerkesztõst is, ha lehetne. Nem árt ha rajta van a gépemen. Elõre is köszi szépen.
Szerintem a Vitacolant ha felbontatlan, nem kell a hûtõben tartani. Nálunk a Mikinek kellett 4 évvel ezelõtt, neki használt.

Bogancsi!
Az egyik talis képen láttalak, azt hiszem, úgyhogy én tudom, hogy Te hogy nézel ki.KépKép Egyébként én is másmilyennek képzeltelek. Hasonlítasz a Keresztanyámra, amikor ennyi idõs volt, mint most Te. De nem súgok Mártinak.
Nem értem az iskolákat, miért egyszerre kel tenniük a szülõiket. Én is mindig szívok emiatt.Kép

Rebi!
Ügyes vagy az elõadásod miatt.KépKép Te mi leszel, ha nagy leszel?

Cory!
És Te mi leszel ha nagy leszel? Ha lediplomázol?

Henke!
Barninak nagyon jól állhat a kopaszság.KépKépKép Mi a fiúknak egész nyáron nagyon rövidre leszoktuk vágni a hajukat. Állítólag a sûrû hajvágástól, megerõsödik a hajuk. A Mikinél ez bejött. De a Beának is vékonyszálú haja volt, alig volt vágva, és most elég erõs, és sûrû a haja.KépKépKép

Zafi!
Baileys-t én is nagyon-nagyon szeretem. Gondoljál ránk, amikor kortyolgatod.KépKépKép

Edit!
Esések: A fiaim az apjuk mellet gurultak le az ágyról, a pici lány 2 hete mellõlem. 1 pillanat mûve volt az egész. Szerencsére csak nagy sírás volt, semmi bajuk nem lett. A fiúk már annyit estek, ütötték be magukat, hogy csodálom, eddig semmijük nem tört el.KépKép
Megnéztem a talis fényképen Rikit! Nagyon aranyos, szöszi hajával, és szép kék szemével.KépKépKép

Beja, Menta!
Hogy vannak a gyerkõcök? Gyógyuljatok, gyógyuljatok. KépKépKépKép

BSzilvi!
Irigy vagyok a montázsodra. Nagyon jó lett, és Peti is aranyos rajtuk.

Borcsa-Bátor!
Boldog, boldog születésnapot kívunk Bátornak!KépKépKép

Beáról beszámoló:
Nem tudom mi lehetett az éjjel. Háromnegyed 11-tõl háromnegyed 2-ig "szenvedett". Aludt is volna meg nem is. Egyszer-egyszer felsírt. Teli tta magát, és még mindig nem aludt. Fél kettõkor adtam neki egy fájdalomcsillapító kúpot, így ma reggel 1/2 10-kor ébresztenem kellett, hogy majd du. folytassa az alvást.
Tegnap este tündériek voltak a gyerekek. Fürdés elõtt van egy kis hancúr, Apa, fiúk és õ. Amikor kimondom a jelszót a fiúknak, hogy alvás, akkor jön a szerteartás puszi Beának, Apának, anyának. Eddig csak a Bea kapott puszit. Most odahajolt a fiúkhoz, és nem csak kapott puszit a Bea, hanem õ is adott, megsimogatta a fiúkat, és mondta nekik, hogy "szia", amikor meg mentek ki a szobából a fiúk, akkor integetett utánuk.KépKépKép

Úgy döntöttem, hogy megpróbálom az angoltanulást. Ma lett volna az elsõ óra, de az éjszakai kalamajka miatt, nem tudtam elmenni, mert a Beát még fél tízkor is nehezen ébresztettem fel. Ma még csak ismétlés lett volna, úgyhogy talán nem lesz gond. Mondjuk a csoportban 2 anyuka 4 gyerekes, az angoltanárnak pedig szintén van 3 gyerkõce. Úgyhogy biztos megértik a történteket.

Na, most egy kicsit pihizek, és a Bea után rohangálok, hogy hova ne másszon fel, mit ne szedjen szét. Most éppen az asztalom alatt lévõ szgép drótokat birizgálja. Kép

Sziasztok
Zsuzsa + Bea

beababa

Sziasztok!

Gorsi, Helena, Menta, Bálint, BSzilvi, Dorka, Ármin, szóval
minden beteg kicsi és nagy gyógyuljon gyorsan, sok sok gyógy Kép Kép Kép

BSzilvi, Dzsili!
Tuti a profil.

Bogancsi!
Szuper lehet a szuper gyerekek mellé egy ilyn szuper néni. Néha kölcsön adhatnád nekem is. (A nénit Kép , bébéiszitternek a gyerekeket is)

Vili hírek: mégis úgy döntött eszik, és ha mi eszünk és odaültetjük az etet?székbe akkor meg gyönyör?en eszik Kép , ha elunja de még kicsit kéri, akkor jöhet a malackodás. Ha ? is kap egy kanalat azt vagy ledobja, vagy azzal etet engem Kép A fogamat is rendszeresen mossa Kép
Két napja a leveg?n sem volt hajlandó elaludni, inkább hasizomból felült a babakocsiban tök fekvésb?l, így újra az ágyában alszik nappal, erre hetek óta nem volt példa.
Fogzik így éjjel négyszer ébredt, brrr. Viszont nyüg?sködni kizárólag nekem szokott, ha máshol vagyunk vagy az apjával van, akkor nem csinálja
Apa megtanította dobálni a labdát, de mivel Vili azt nem tudja annyira megfogni így minden mást dobál helyette, a toronyépít?t, a cs?rg?t és tegnap jól megdobott a ment?autjával is Kép Kép .

Szila!
Amit írtál a másik topicban a körbehámozott almáról, úgy adtam Vilinek imdája, és nagyon ügyin eszi Kép

Rebi!
Elvetted szegény gyerekt?l a színes cerkát, mikor tuti szívesen segítne neked a rajzolásban Kép

Edit!
Milyen kekszet adtál Rikinek? Hogy eszi meg? Ilyesmit már adhatok Vilinek? Mondjuk ? még nem evett semmi egyéb gluténes kaját sem.

Lányok ti mikor kezdtétek el igazán itatni a gyerk?cöt? Vili msot már néhány korty vizet elfogad, ebédnél, de a pelus még korántsem olya pisis mint régebben (bár lehet, hogy még így is b?ven jó), azért kínálgassam rendszeresen innivalóval is és f?leg mivel?

Heni!
Nagyon édes lehet Barnika, ahogy számol.

Borcsa!
Luca nem evéséhez még azt akartam kérdezni, hgoy hízik rendesen? Mert én arra jutottam, hogyha Vili hízik rendesen akkor mindegy mennyit eszik mást. Mondjuk mi mérjük itthon kb. kéthetente, persze nála sincs az a fene nagy hízás, mint a nagykönyv szerint, de hát nagy súllyal született.

Ágci!
Mit intéztetek pogári szolgálat ügyben?

Kérek pár drukkot, végre ment állásinterjúkra ma a férjem és mindkett? meló elég jónak t?nik.

Sziasztok:
Norci és dobálós Vili
norci

Sziasztok!
Bogancsi! Nem is vagyok igazi vegyész, csak félig: hivatalosan biomérnök vagyok. És ha nem pelenkamosással termelem a szennyvizet, akkor tisztítom Kép.
Betegek! tessék mán meggyóygulni!
Gyógypuszi hadosztály indul!
KépKépKépKépKépKép
Rebi! Nagyon ügyes vagy!
Zsu!
Úgy rémlik, hogy elvégzik a vizsgálatot beutaló nélkül, csak úgy fizetõs. (De lehet, hogy keverem a TAJszám hiánnyal?)
Henke!
Biztos nagyon helyes Gubic-BarniKép! A tüsihaj szerintem kiemeli a csillogó szemeket.
BSzilvi!
Nagyon jó a montázs a profilodban!
Fejecskék: esetleg a macerásabb módszer: beírni \ clipart {happy} Kép \ clipart {proud} Kép \ clipart {sad} Kép
És itt van a többi.

Megállapítottam, hogy a cékla-adáshoz nem lehet elég tapasztalt az ember lánya. Luca tegnap kostolgatta a céklát (visszafogottként jellemezhetõ lelkesedéssel), és hiába tudtam, mire számíthatok, rémisztõ volt a mai pelusba lesni Kép!
Hébe-hóba Luca is kam Camomillát, de egyenlõre csak cicvágy növekedésrõl tudnék beszámolni.

Luca azt üzeni, már eleget írtam!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Nyuszimanó! Az igaz, hogy eleinte az "Elsõ napok, hetek"-be írogattunk, de azért ide is írtam január 13.-án kívül máskor is. Kép

Szila! A rákos kislányos mail tuti kamu. Kép Technikailag képtelenség, hogy követni tudják, hogy hány címre jutott el. De legalább a vers tényleg szép, és elgondolkoztató volt. Ennél valamivel hihetõbb az utazást nyersz, ha x címre elküldöd, és CC-zed a hirdetõnek is. Így legalább tényleg visszajut az infó a lánc-levél elindítójához. Persze, jól jön neki az a csomó e-mail cím a direkt mail-ek küldözgetéséhez, de olyanról, hogy valaki valaha tényleg nyert volna egy ilyen akcióban, még soha nem hallottam. Anno, amikor még dolgoztam, mobil-telefont ígértek ilyennel, nem gyõztük utána kiszûrni a reklám-leveleket. Kép Ráadásul mindenki akart mobilt nyerni, a teljes céges címlistára küldözgették el több százan. Mi, hálózatosok meg téptük a hajunkat. Kép Ez a tökéletes e-mail vírus! Nem kell kóddal bajolni, ami majd tovább küldi önmagát. Elég felszólítani a felhasználót, hogy "Küld tovább!", és már megy is, mint az ILOVEJOU, csak sokkal egyszerûbb megvalósítani, és sokkal nehezebb megállítani. Kép

Solya! A kamu levél kiszûrésrõl szóló okosságot nekem is küld el légyszives! Fût a szakmai kíváncsiság, mit lehet errõl írni azon kívül, hogy ha olyan levelet kapsz, amiben szerepel a "küld tovább" felszólítás, akkor nyomd meg szépen a del gombot. Én különösen hisztis vagyok ezektõl, volt hálózatos koromból tudom, hogy amikor nekiindul egy-egy igazán jól hangzó lánc-levél, mennyi fölösleges terhelést jelent a hálózatnak és a szervereknek is. Kép

Norci! Nálunk úgy megy az ivás, hogy Lacikának mindig a keze ügyében van egy Avent varázsitató, amiben víz van. Abból már szépen tud inni egyedül is, ha megszomjazik, és aranyosan hozza oda nekem, ha kiürül. Mivel abban tiszta víz van, nem baj, ha szétcsorgatja, vagy ha evés elõtt lõtyöli. Van egy másik varázsitatónk, egészen más színû, amibõl gyümölcslevet kap délelõtt 10 óra körül, és délután mielõtt lefektetem.

Henke! De jó, hogy elõkerültél! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Mi is beállunk a (majdnem) kopaszok táborába, ma reggel megnyírtam Lucát. Nem teljesen "Barnisra" (aki egyébként nagyon aranyos lettKép), nem géppel vágtam, hanem ollóval. Nem volt egyszerû mûvelet, egy pillanatra sem volt mozdulatlan a feje. (Zsófinak régen úgy vágtam a haját, hogy õ közben a kismotorral körözött.) Fényképet sajnos nem tudok feltenni, de majd a talin meglátjátok az eredményt.Kép

Márti! sok-sok gyógyKépKépKép Árminnak! Remélem, nem lesz komoly!

Beja! Vékonykádnak is mentek a gyógypuszik, talán most már kilábaltok ebbõl a **** betegségbõl. Szorítok nagyon, hogy ne kelljen megint kórházba menni.

Rebi! Gratula az elõadáshoz! Kép

Henke! Azért nem kell a tánctudásomat az egekig magasztalni.Kép Te is nagyon ügyes vagy ám! Akár hiszed, akár nem.Kép)

Zafi! Mi is kérünk egy kis étvágyat, bár ha Lucának ennyi
is elég, nekem így is jó... Legalább több marad nekünk.Kép

Gorsi! Nekem is jobbulást kívánunk! Kép
És természetesen a többi betegnek is, Helenának, Bszilvinek, és akit még kihagytam a szita agyam miatt, annak is!
Remélem, hamarosan nem tudok majd kinek gyógypuszikat küldözgetni, mert minden baba és anyuka egészséges lesz. Tessék gyorsan meggyógyulni! Kép

Norci! Drukkok mentek!

Bogancsi! Mary Poppins nálunk sem unatkozna.... Én sem súgok Mártinak, kíváncsi vagyok, milyennek gondol.Kép
Baileys nekem is jöhet....Kép

Puszi
Andi és süni Luca

Andi
andi3

Sziasztok!

Norci: többen hajtanak a nagy gyerekeimre bébiszitterként, de nekem is úgy kell bejelentkeznem hozzájuk idõpontért Kép Kép Kép

Na, nemsokára megyünk Tomival a Fõvárosba Kép De muszáj mindig benéznem hozzátok, nem bírom ki. Kép (kíváncsi vagyok, sikerül-e a fejecske!)
pusz mindenkinek: bogancsi és Tomi, aki ma egyáltalán nem ebédelt, de most megint megpróbálom Kép

bogancsi
bogancsi

Bogancsi! Sajnálom Kép, de már láttalak tali-képen! Egyébként rajtad nem "ütköztem meg", szóval, nagyjából ilyennek képzeltelek! REmélem, nem okoztam ezzel nagy csalódást????? KépKépKép Pesten egyébként regel óta ragyog a nap - nem tudom, nálatok elmúlt-e már a november - talán emiatt érdemes bejönnötök!

Ármin továbbra is hõemelkedéses és nyûgös, de viszonylag normálisat kakilt, eszegetett és ivott is - remélem, semmi komoly! Kép

Minden betegnek gyógyulást! KépKépKép

Márti++
márti

Áfonya, Edit, Laura: Sajnos, be kellett látnom, hogy az ülve elalvós gyerek-sztori nem mese! Kép Így viszont megint anyukámnak lett igaza Kép

Mindazonáltal Kittit sajnos nem tudom így altatni. Ha nem fektetem le alváshoz és nem próbálom úgy tartani, akkor egyszerûen nem alszik. Fenn van egész nap. Nála az ülés = ébrenlét. Ha eldõl, nem fáradságból van, hanem egyensúlyvesztésbõl, olyankor rögtön pattan is föl, mint a Keljfeljancsi. „Lefeküdni” még nem láttam. Persze, van, hogy ülés közben elfárad, de sokkal hamarabb üvölt, minthogy eldõlne és elaludna.
Mondjuk, éjszaka eddig mindig lefektetve altattam, mert nem szeretnék precedenst nyújtani az éjszakai bulikhoz… eddig, lekopogom, kibírható volt.

Szila, Bszilvi! Mire való az a Vitacolan?

Lányok, ilyen homeopátiás cuccokat, mint a Chamomilla, hol lehet venni? Nagyon jókat írtok róla, de itt Szegeden nem olyan ismertek és elterjedtek ezek Kép

Kérdés: a védõnõ Zimafluort írt fel Kitti 1 db fogára. Adjak neki? Csak mert olyan hülye, hogy sosem automatikusan teljesítem az utasításait.

hajvágás: én Kittinek már háromszior vágtam a haját, jól megerõsödött, tényleg. De legutóbb úgy begorombult tõle, forgatta a fejét az olló után mint egy nyomkövetõ rakéta, hogy a mai divatra vágtam: tépett lett, egy tincs rövid, egy hosszú.Kép

Méri
méri

Sziasztok!

Beja: jobbulást!!!!!!!

Zsuzsa: matek tanár leszek egyszer.

Norci: kínálgasd szerintem vízzel. Egyik gyerek sem fogja magát szánt szándékkal kiszárítani. Ha szüksége lesz rá, elfogadja.

A rákos kislány levele tuti kamu, én már 2-3 éve is megkaptam egészen pontosan ezt a levelet, és idõnként újra meg újra visszaér hozzám. Belefáradtam, hogy minden küldõnek egyesével megírjam, felesleges küldözgetni.

A mai napból elegem van. Most már tuti, nem megyek be az esti órámra, pedig szerettem volna. Még szerencse, hogy elõadás, és késõbb kikölcsönözhetõ videón Kép Balu rettenetesen fogzik. Az éjszaka még csak hagyján, mert mellettem fekszik, és legalább tudok valamit aludni, de nappal is egész nap cicizik, és idõnként megharap. Rajtam ül az álomkór, holnapra meg meg kell írnom két dolgozatot, és még sehol sem tartok, és ilyen álomkórosan még éjszakázni sem tudok. Ha nem cicizik, akkor sír, két keze a szájában. Remélem, most már hamar kijönnek azok a fogak, különben megõszülök!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Bogancsi: igen, tudok egy rettentõen profi titkárnõt ( Kép Kép Kép ), de õ most GYED-en van, és most várják a második babát... (A Babaneten Laura néven garázdálkodik... Kép Kép Kép )
Komolyra fordítva a szót: olyat, aki állást keres és bátran ajánlanám is, olyat sajnos nem tudok.

Áfonya: múltkor vettem Rominak egy vödörnyi építõkockát. 48 db-os, és 2.000,- Ft alatt volt nem sokkal. És nagyon megbántam. Rosszul vannak "kiöntve" a kockák; van köztük olyan, amelyik állandóan szétjön a többitõl, és olyan is, amelyiket nem lehet a többihez rendesen hozzáépíteni.
És amikor megtudtam, hogy unokahugom a kislányának kb. ugyanennyi Lego Explore-t (tudod, a kicsiknek valót) vettek 3.000,- Ft körül, nagyon megbántam, hogy nem voltam körültekintõbb.
Igaz, drágább a Lego, de annyira jó minõségû, hogy még mindig teljesen kompatibilis azzal a nagy doboz Legóval, amit még unokahugom kapott kb. 25 éve. Szóval, ha vigyáztok rá, még az unokád is játszhat vele.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Na, a házimunkát kivégeztem.

Menta,
Helennek gyógypuszik: KépKépKépKép

Henke,
ezt a Chamomilla étvágyat csinál dolgot akkor most én is figyelni fogom. Kép Kíváncsi vagyok. Bár nagy reményeket nem akarok az étvágyjavuláshoz fûzni, ma is 1 darab banánt evett meg ebéd címén.Kép Kopasz-Barnira én is kíváncsi vagyok.Kép

Zsuzsi,
sikerült a pisivétel?

Márti,
Árminnak is mennek a gyógyok: KépKépKépKép

Solya,
mi nem tartjuk hûtõben a bontottat sem.

Beja,
Vékonykának további gyógyokKépKépKépKép, a Béres cseppet én is ki akarom próbálni, de pont most olvastam a papírján, hogy 10 kg felett lehet adni kisgyerekeknek.

Lányok,
akinél szedte a baba, a dokinéni mit mondott?

Zsuzsa,
ha van imeshed, nagyon jó képszerkesztõ programokat (is) lehet letölteni.

Norci,
Hanga is úgy evett tegnap körtétKép)). Tök jól elvolt vele. Étvágyjavulásért kicsit irígy vagyok, de majd megjön Hanga kedve is. Remélem. Hanga is szokott engem etetni, meg a fogamat mosni. Este mindig megmossa az enyémet is. Csakhogy ne felejtsem elKép.

BMárti,
én is valahogy így vagyok az ilyen típusú levelekkel, nem is tudom, ezt miért küldtem. Talán mert láttam, hogy szép hosszú már a lista...nem tudom. Amúgy az ismeretleneket én is törölni szoktam egybõl. Apa hatására.Kép

Andi,
a múltkor én úgy vágtam Hanga haját (papírvágó ollóvalKép), hogy az asztal körül szaladgált.Kép

Méri,
a Vitacolan egy multivitamin-készítmény, amit mi étvágycsinálásKép miatt szedünk. VAgyis Hanga szedi.Kép

Cory,
BalunakKépKép, Hanga is nagyon nyûgike, most kelt ugyan fel, de nagyon morci. Valószínûleg neki is a foga, csak nem tudom, hol jön.

Üdv
Szila
szila

Méri,
a zymafluorról:

[url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/[/url] Ágci 2002 Octóber 04 péntek - 20h 55-ös írása

[url=http://www.hazipatika.hu/drugs/prod?pid=558" TARGET="_top]http://www.hazipatika.hu/drugs/prod?pid=558[/url]

meg egy tanulmány, amiben mérték az ivóvizek, kútvizek meg ásványvizek fluortartalmát. Van benne egy táblázat is.

[url=http://www.kaposvar.pate.hu/PDF/VOL5NO4/10Sarudi.pdf" TARGET="_top]http://www.kaposvar.pate.hu/PDF/VOL5NO4/10Sarudi.pdf[/url]

REmélem ez segít valamit.

Szila
Szila

Árminnak 39,5 fok a láza KépKépKépKépKép Rettentõ elesett, én meg nagyon szomorú vagyok! Kép Kúpon, hûtõfürdõn kívül mit szoktatok még tenni? Más tünete nemigen van: a kakija kicsit nyálkás, de nem taknyos, nincsenek pöttyei, nem köhög, stb - tudom, hogy ezt kéne a legkevésbé, dse nem bírom bõgés nélkül Kép

Márti++
márti

Márti!
Ha Germicidet adsz neki, akkor tudom ajánlani mellé a Panadol szirupot. Most hirtelen nem tudom mennyi idõnek kell eltelnie, de ha megnézed az adagolását, ki tudod számolni! A Panadolhoz nem kell recept, ha jól emlékszem. De ez nem biztos.
Solya
solya

amidozophenum 0,1-est kap, eddig mindig azt adtunk. van még itthon cataflan cseppünk, bontatlan. a panadoltól idegenkedem.
bocs, ármin itt vab az ölemben, csak fél kézzel írok, zért nincs se nagy betû, se írásjelek

márti
márti

ja, és persze köszi

mártu
márti

MÁrti,
nyugi!!!!
Most gyorsan ezt találtam neked, hátha még nem olvastad:
www.babanet.hu/publ/laz.htm
www.alterna.hu/orvos_laz.htm

Szerintem ez is tuti, itt szerepelnek a gyógyszerek nevei is, kapható e recept nélkül, alkalmazása, stb.:
www.nexus.hu/dr-acsai/lazcsill.htm

Én azért nem tudok mit mondani, mert nálunk ilyen még nem volt.

És akkor a tengernyi gyógy: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szila
szila

Márti!
Szegény Ármin! Kép Küldök neki még pár gyógyot KépKépKépKép
Nekem sincs jobb ötletem a lázcsillapításnál, figyeld, rosszabbodik-e, és szeretgetés.... Ilyen magas láznál (szerencsére nem volt gyakran) Zsófi nagyon jól tûrte a vizes lepedõt. Én is meg voltam rémülve, amikor folyamatosan 39 fok fölött volt a láza. Ha szerencséd van, csak "sima" háromnapos láz. A dokit kérdezted már?

Cory!
Fogzós Balunak is mennek a gyógyokKépKép. Luca is nagyon gyanús. Nem folyamatosan nyûgös, csak néha, de akkor nagyon, és turkál a szájában. Lehet, hogy jön a többi rágója? Úgy gondoltam, ezek csak késõbb bújnak ki. Nem tudom, Zsófinál hogy volt, neki hirtelen lett tele foggal a szája... Ja, Luca is állandóan cicin lógna.Kép
Álomkór miatt Kép, de ne félj, nemsokára jobb lesz! Tudom, halvány vigasz, neked most kell dolgozatot írnod...

Norci!
Szerintem is kínálgasd, de ne aggódj ha nem fogadja el. Luca a legnagyobb nyári melegben is csak cicin élt, és nem száradt ki. Vizet sokáig csak fürdés közben ivott.Kép

Most elküldöm, Luca közelít...
Puszi
Andi

Andi
andi3

MÁrti: kitartás!!!!!! Árminnak meg jobbulást!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Márti!

Ne idegeskedj! (mondani könnyû, tudom...)
A Cataflam-ot Csenge is szedte... csak az adagolást nem tudom, mert abszolut testsúlyfüggõ azt hiszem... Próbálj meg felhívni egy dokit, hogy mennyit adj neki... Ha vírus, akkor pár nap alatt túl lesz rajta, csak itasd... meg China bogyó, meg nálunk a diófalevél-tea meg a gesztenyemassza ment ... A vírussal nem túl sok mindent tudsz csinálni... Most ez a hasmenõs vírus nagyon tarol megint (ezen kívül még 99 féle nagyjából)
vígaszpussszok mennek! KépKépKépKépKép

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

MÁrti,
az utolsó link remlem most mûködik:

[url=http://www.nexus.hu/dr-acsai/lazcsill.htm" TARGET="_top]http://www.nexus.hu/dr-acsai/lazcsill.htm[/url]

Szila
Szila

Márti,
a másik kettõ is most már mûködik (az elõbb nem tudom, miért nem ment - nem tudok belejavítani, azért ennyi részletben megy)

[url=https://www.babanet.hu/publ/laz.htm" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/publ/laz.htm[/url]
[url=http://www.alterna.hu/orvos_laz.htm" TARGET="_top]http://www.alterna.hu/orvos_laz.htm[/url]

Szila
Szila

Márti!
Megnéztem, az amidazophen 0.1-ben sincs paracetamol, így azt hiszem adható a Panadollal együtt. Ha nagyon idegenkedsz tõle, akkor ne, de kérdezd meg orvostól, hogy a már beadott lázcsillapító mellé mit adhatsz. Hát, sajnos többet nem tudok mondani.
Sok sikert!
Solya
solya

a cataflamhoz lehetett adni a germicidet

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

KÖszi! KépKépKép
Ármin szerencsére sokat iszik és most épp - gondolom, elkezdett hatni a kúp - nagyon vidoran garázdálkodik apája asztalán Kép Átöltöztettem hûvösebb ruhába, persze, szeretgetem is! KépKépKép
SZila! Köszi a linkeket, már nekiláttam! Kép
Anyukám persze épp nem elérhetõ és a dokink is csak holnap lesz! Felhívtam a rendelõt, egy másikkal beszéltem - de az adagolásokra elfelejtettem rákérdezni Kép Még soisem volt ilyen, hogy semmi más, csak láz - az viszont Árminnál mindig baromi magasra szökik, bárminek is volt eddig a kísérõje Kép

Olyan jó, hogy ti vagytok! KépKépKép

Márti++
márti

Márti!
elkezdtem írni, aztán a Bea feltartott.KépKép

Szóval csak azt akartam írni, hogy a lázcsillapító gyógyszereket soha ne keverd. Ha elkezdeted az Amidasophennel, akkor 4 óra múlva adhatsz belõle még egy kúpot. A köztes idõben pedig hûtõfürdõvel próbálkozzál.
Közben olvastam, hogy kezd lemenni a láza Árminnak, de ezt az elkövetkezendõ idõkben is tartsd be szerintem. A különbözõ lázcsillapító gyógyszereket nem ildomos párhuzamosan adni szerintem. Ha csak a doki nem mondja azt, hogy ezt tedd. DE magadtól soha ne tegyél ilyet. Tudom, hogy még nem tetted én csak tanácsolom.
A Cataflam csepp az nem lázcsillapító. De amíg a doki nem mondja addig azt se adjál szerintem. Még régebben egy doki mondta, hogy ha 1 napig nem kap gyógyszert a gyerek csak lázcsillapítót, az azért jó, mert akkor jól ki tud jönni rajta az esetleges nyavalya, és akkor a gyógyszer is jobban hat. Nyugi, nyugi!!!

Úgy néz ki, hogy ma éjszakára is benevez egy fájdalomcsillapító kúpra a Bea, a fogzása miatt. Kép Nekünk már csak 11 fognak kéne kijönnie. Már jöhetnének, hogy túl legyünk rajtuk.

Na most mennem kell vacsit csinálni, majd este jövök.
KépKépKép

Zsuzsa

beababa

Márti!
Árminnak extra adag gyógyKépKépKépKépKép!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Márti!
Árminnak extra gyógy Kép Kép Kép, lázcsillapításra nekünk azt mondta a doki, hogyha a kúp nem viszi le, (u.az amit ti adtok Árminnak), akkor adhatok 3szor egy nap panadolt is.

Azt hiszem rajtunk is kitört a hasmenéses vírus, plusz Vitya még kezd taknyos is lenni Kép Vili meg fogzik és nincs ránk tekintettel.

Andi! Drukkokat köszi. Férjem els? állás interjúja is tök jó volt, csak azt lassan döntik el, a második is oda fel is vették. Vigyorogva jött haza kérdeztem mi van van mukahelyed, mondta igen. Poénból szoktam mondani, hogy mit szeretnék mennyit keressen min., erre közölte, hogy igen annyi csak épp Helsinkibe. Egyszer már majdnem kimentünk, meg ? volt is kint, hát nem tudom ebb?l mi lesz. U.itt tartottunk 2001 szeptemberében, csak az egy béna cég volt, ide viszont sürg?sen kell ember, ráadás olyan aki ahhoz ért, amihez ?. Már csak az angol tudását fogják lecsekkolni (azzal meg nem hiszem, hogy gond lenne). Bocs nem akarlak ezzel traktálni titeket, de még a családnak nem merjük elmondani.
Nyuszimanó! Mailemet megkaptad? Írhatok még, most újra én kérdeznélek a kinti helyzetr?l téged.

Solya!
Te Németo.-ben is kapsz gyedet, meg itthon is ezt hogy csinálod?

Hogy kell a babóknak az útlevelet intézni, mi kell hozzá?

Norci
norci

Márti!
Nekünk a MÁV kórházban a gyerekorvosunk adta a következõ adagolást. 38 fok felett a lázcsillapítóhoz kellett adnunk Cataflam cseppet, egy órán belül levitte a 39.4-es lázat 37-re. Szóval tényleg testsúlyfüggõ. Donci decemberben 8.7-9 kiló volt, ehhez 3-szor 8 cseppet lehetett adni. (Arra emlékszem, hogy annyi csepp, ahány kiló) De mindig csak 38 fok felett, szóval mi napi 1-gyel mindig megúsztuk.

Uyge tudtam valamit segíteni??? Úgy megnyugtatna, ha tudnám, hogy segít, és Ármin reggelre már jobban lesz.

Vigyázzatok nagyon rá, szurkolok!!!!
Puszi: Nyuszimanóék
nyuszimano

Koszonom a valaszokat kockaugyben

-Afonya
Afonya

Sziasztok!

Márti! Árminnak gyors jobbulást kívánok! Kép
Mi egyszer beültettük Barnit "hûtõfürdõbe", amikor a 3napos láza volt, azaz csináltunk neki egy kád vizet, normál hõfokút, és benne hagytuk, amíg pár fokkal hûvösebb nem lett. Pontos adatokra nem emlékszem, de biztos, hogy levitte a lázát kb 1/4 óra alatt, és még élvezte is, csak azt nem értette, hogy miért van fürimüri az éjszaka közepén? Kép

Tisztelt elsõ osztály! Már csak mi tartjuk az egészségfrontot? Mi ez a kriplikommandó??? Tessék meggyógyulni mindenkinek, kicsinek és nagyobbacskának egyaránt! KépKépKép

Képzeljétek! Már nõtt Barnabás haja! Kép

Andysj! Remélem, férjednek jól sikerült a meglepetés-szülinap! Kép

Norci! Ez már biztos? Mármint hogy kiköltöztök Helsinkibe? Nem teljesen értettem!

Zafi! Kéményetekkel mi a helyzet? Képzeld, mostmár a Luca is kapott puszit a Barnitól! Hódítgat a fiatalúr...

Rebi! Szuper, ügyes vagy! A töriföci se lehet semmi, de azt hiszem, szívesen elcserélném a kormányzásfonológiával! grrrrrrrrrr

BMárti, köszönöm! Kép Írnék én gyakrabban, de a felsõbb hatalmak nem engedik Kép ... Bár lehet, hogy ez a ti szerencsétek Kép

Mennem is kell, mert jönne Andrisom a géphez, pedig még mindig nem írtam mindenkinek Kép
(Errõl jut eszembe, Márti, akkorát nevettem az Orbán Viktoros írásodon! Ekkorát: KépKépKép)

Sziasztok, puszilok mindenkit:
Henke+Barnabás

(Ui: Csak így köztünk mondom, el ne mondjátok ám az Andinak Kép, de szerintem õ simán fel is léphetne színpadon!)
gesztenye

Sziasztok!

Úgy sajnálom, hogy nem tudok mindig naprakész lenni, de igyekszem. Nálunk minden rendben a szokásos muzsika éjjel elég gyakran üvölt Hanna mindig a fogára gyanakszom, bár kibújt még egy szemfog így megvan a 10..Kép

Rebi! Gratula Csengus most már igazi 6. fogához.Kép Na és persze az elõadáshoz, ilyen rövid idõ alatt...KépKép

Márti! Szegény kis Ármin, remélem nem kapott el valami nyavalyát. Bár a fog tud ilyen kakit csinálni, állítólag hígabb is lehet, de nekem azt mondták, hogy 38,5 fölé nem mehet fogtól láz. És a még kisebbik jól érzi magát?Kép

Heni! Édes lehetett a kis matekprofod.Kép

Beja! Úgy sajnálom Vékonykát.Kép Nem is tudok már mit mondani, sok puszi nektek!!

Andi! "Süni kuka" Luca biztos nagyon aranyos.KépKépKép

Cory! Ezt olvasni is sok volt. Balunak küldök fogzásgyorsító puszikat.Kép Neked meg ébrentartó molekulákat.Kép

Na most mennem kell. Sajnos csak kedden szállítanak haza minket pedig nagyon mennék már haza, hiányzik a másik felem is, meg talira is mennék.Kép

PUssz és gyógyulás mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Tikk, ti is hiányoztok nekünk!Kép

Betegeknek mostmáraztán JOBBULÁST!KépKépKép

Fogzósoknak meg gyors áttörést!KépKépKép

Szila, könyvet Libriben vettük, ezt épp a Westendben.

Menta, sajnálom Helenát, hogy így jártatok. Talán mégis el kéne menned "személyesen" is a bõrgyógyihoz. El is felejtettem írni, hogy akit említettem, hogy otthonszüléssel foglalkozik, annak még nem sikerült a nevét kiderítenem, mert az a lány azóta nem volt tornán, de annyit tudok, hogy szülésznõ.

Bogancsi, már alakul a Bailey's recept, csak így továbbKépKépKép
Holnap elõkeresem.

Henke! Nem vagyunk ám féltékenyek!Kép Réka is folyamatosan hapsizik!Kép Tegnap egy kétéves fiút próbált levenni a lábáról a csábos mosolyával!Kép
Kémény: jövõ héten kibontják a falatKép mert másképp nem tudják kibélelni a kéménytKép Érdekes lesz.Kép

Ma voltunk szemészeten ismét. Határeset.Kép Még éppen nem kell szemüveg, de nem sok jóval bíztattak.Kép Valószínûleg vmilyen szemtengelyferdülése van Rékának, ami még javulhat is, de rosszabbodhat is. Kaptunk fél évet, aztán meglátjuk. Addig marad a tornáztatás...
Kicsit kivagyok attól, hogy tõlem csupa vackot örökölt ez a gyerekKép ekcéma, kancsalság...Kép Bezzeg az apjától!

Zafi
zafi

Zafi!
Megvígasztalak. Jó?
Én kancsal vagyok, de nekem nem befelé áll a szemem, hanem ha nagyon fáradt a szemem, akkor a jobb szemem kifelé áll. Ez elég kellemetlen, mert amikor valakinek a szemébe akarok nézni, akkor keresi a szemem. Na, nem annyira "szalad ki" a szemem, hogy a fehérjét látni csak, de nem tudnak belenézni a szemembe ilyenkor. Plusz még ilyenkor kettõs látásom is van.
Ja, és kislánykoromban rövid látó voltam. Most is inog a dolog, de amikor elmegyek a szemészetre, nem írnak fel szemüveget, csak annyit mondanak, hogy tornáztassam a szemeim.
Ezt csak azért írtam, mert hogy írtad, hogy a lányod csak a rosszat örökli tõled. Hát akkor leírom neked, hogy mindkét fiam szemüveges. Én is az voltam gyerekkoromban.
Ferdén nõtt a jobb felsõ egyes fogam. A Pityunak nem nõ ferdén, de az egész felsõ fogsorát szabályozni kell. Nekem is volt fogszabályozóm. Kép (Ide nem ezt a jelet akartam írni, de vicsorgó arcocska ma valahogy nekem sem jön be.)A Mikinek is érik a fogszabályozás lehetõsége.Kép
Hát akkor én mit szóljak? Tõlem is csak a rosszat örökölték a gyerekeim. Brühühühü (Vicsorgó arcocska)

Na ennyit magamról.
Jól megvígasztaltalak? Na, akkor szia!

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!
Szilvi, bogancsi
Örülök ha tetszett! KépKépKépKép

Cory
Kitartás /én kicsit irígy vagyok ám, a dolgozatok, meg a suli miatt, néha úgy érzem mintha tök üres lennék már belülröl, nekem hiányzik a suli!/ !!!!!KépKépKépKép
Balunak a fogacska növesztéshez! KépKépKépKépKépKépKép

Beja
Vékonykádnak erQsítQ vigyorik KépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsa
Beának is drukk a nyogodt éjszakájához!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti
Remélem Ármin már nem lázas, sajna Napocskának is 38 fok lett estére ö sem látszik más különben betegnek már mint a nyafiján kívül amit a láz okoz! Most már alszik,Ö is kapott kúpot holnap megmutatom az orvosunknak megint!
Szegény már hetek óta náthás volt végre rendbe jött pár napja most meg lázas lett....
Legutóbb sem fogadott már el pént az orvosunk amikor kijött hozzá mert hogy nem gyógyult. Tehát a lányom "garanciális"! KépKépKép
Árminak sok-sok gyógyi megy KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szila
A levelet csak miattad olvastam el én ezeket élbQl dobom ki, csak mivel a neved állt a feladón bontottam ki!
Én nem vagyok szakmabeli de nagyon gyanús volt hogy hogyan tudnák már pontosan követni, hogy hányfelé és miként ment el stb. persze némiképp azért bántott a lekiismeret Solya leveléig hogy hátha mégis én okoskodtam túl a dolgot és mivel nem küldözkedtem tovább nem segítek valakinek akinek kellene!
Hangának is kitartás a fogacskákhozKépKépKépKép hogy jobb kedve legyen!

Henke
KopikáhozKépKépKép
Ilyen szépen beszél már Barni, hogy számolgat?Nagyon ügyi!KépKépKépKép

Solya
Amik "árnyékolnak" ún. maszkok amiket a képre lehet tenni a legtöbb programban van néhány, esetleg a kereteknél, de van külön képkerertezQ program is pl.Frame Master.
Én több progit használok egy montázshoz többnyire az egyikkel méretezem és alakítom a másikkal keretezem ha nincs az elQzöben megfelelö esetleg hátteret kap stb.
Ilyenek a Photo Studio 2000 SE, vagy a Photo Mix.
Az origó szoftverbázisáról is lehet ilyen programokat letölteni!

Menta
Jó hallani felöletek, gratula a lépkedéshez, gyorsan gyógyuljatok, remélem nyáron egyszer majd fogócskázhatnak a csajszik együtt! KépKépKépKépKépKép

Úgy tudom a Cataflam cseppek testsúly kg-onként kell adni, tehát ahány kiló annyi csepp, nekünk legalább is ezt mondta az orvosunk.

Jó Éjszakát:

Pusssz:Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Beja!
Bacusnak tovabbi gyogyokat küldök!KépKépKép
Szegénykét ugy sajnalom!

Marti!
Arminnak is mielôbbi gyogyulast!KépKépKépKép

Norci!
Utlevelet babanak teljesen ugyanugy kell kérvényezni,mint felnôttnek,csak az adatlapon mind a két szülô alairasanak szerepelnie kell.Babanak fénykép és lakcimkartya szükséges csak azt hiszem.Ja,meg talan anyakönyvikivonat is,de erre mar nem emlékszem.
Riki elsô kekszét a talin csorta el,ha jol emlékszem Szila hozott.Most ne ugy képzeld el,hogy azota tömöm a gyerekbe a kekszetKép,csak néha kap egyet,amit széttrancsirozhat.Lathatoan élvezi,hogy ragicsalhat!Kép
Most gondolkodom,hogy mit adhatnék még ilyesmit,ami egészségesebb és szétmalik a szajaban ugyanugy,mint a keksz.
Szerintetek almat(meghamozva) vagy banant adhatok neki,hogy egyedül ragja?Persze ott ülnék mellette.
Az ivassal kapcsolatban csak annyit szeretnék irni,hogy amig szopizik Vili,ne aggodj,hogy nem iszik.Mi is csak most kezdtünk el többet inni,amiota Riki nathas.
Mar egész profin iszik poharbol,most este 9 kortyot is lenyelt egymasutan,hogy nem folyt mellé.

Rebi!
Gratula az elôadashoz.Kép

Holnap megyek varratszedésre.Tisztara be vagyok tojva,mert ez a dokinéni eléggé öregecske és raadasul "csak" altalanos orvos.Gondoljatok ram délutan!!

Zafi!
Sajna én is szemtengelyferdüléssel születtem,kétszer mütöttek gyerekkoromban.Most akkor latszik inkabb,ha faradt vagyok.Tudom mit érzel!Biztos én is igy éreznék,ha Riki örokölte volna.Amikor Riki még a pocakomban volt,sokat beszéltem hozza,kérleltemKép,hogy ne örökölje tôlem ezt és a farkastorkot sem!Ha lehet inkabb Apara hasonlitson,mert neki olyan erôs a szervezete.KépUgy néz ki,bejött,bar szemészeten még nem voltunk.Teljesen egyenesek a szemei.(Azért elviszem majd a biztonsag kedvéért egy vizsgalatra.)A farkastorok meg ugye mar kiderült a születés pillanataban.
Igaz,azt is megbeszéltem vele,hogy Apat meg kell varni a születéssel,mégis hamarabb jött,igy Apa nem lehetett velünk.
Remélem nem értettél félre,nem hencegni akartam.
Nagyon drukkolok Rékanak,hogy nôje ki,ahogy én is kinôttem!!

A fogat növesztgetô babaknak mielôbbi eredményt kivanok,a szüleiknek pedig nyugisabb éjszakakat!KépKépKép

Jo éjt!

Edit
edith16

Sziasztok! Kép

Csak gyorsan bejelentkezem, mert aztán kezdõdik a mûszak tanilásügyileg.Kép

Mi jól vagyunk, Martin nagyon rendes, sokat játszik egyedül, tényleg lehet mellette tanulni, úgyhogy eddig tartottam magam ahhoz, ahogy beosztottam az anyagot. Most már érdekli az építõ, és szépen üldögél, és épít, majd, ha befejezte, akkor visszapakolja a kockákat a dobozba! Remélem, ilyen rendszeretõ marad.Kép

Tegnap óta rendesen tud cipõben is járni, mert eddig azzal volt egy kis gondja, de tegnap kicsit ráadtam, hogy ügyesedjen, de úgy ment benne, mintha eddig nem is õ kóválygott volna cipõvel a lábán.

Továbbra is fogzik, most már a felsõ egyeseknél csík van az ínyén, szóval szerintem pár nap, és újabb fogakkal gazdagodunk. Most különösebben nem viseli meg a dolog, és ahelyett, hogy étvágytalan lenne, annyit eszik, hogy csak lesek.Kép Pedig sosem tartozott a nagyétkû babák közé. És szerencsére alszik is rendesen.Kép

Minden kis betegnek gyors gyógyulást kívánunk!Kép

SolyaKép

Köszi a kamulevél felismerõt!Kép

NorciKép

Martin azóta iszik rendesen, mióta nem szopik, azaz 10 hónapos korától. Addig csak pár korty vizet ivott meg. Mostanában kb. 3-4 dl-t iszik egy nap.

Puszi, Lina és Martin
lina

Végre megtanultam, hogy kell ezeket a bigyókat beilleszteni!!!

Kép Lina
lina

SZiasztok!

Köszönjük a sok gyógybogyót, szerintem nagyon jól hatnak! Kép Ármin még alszik, azért tudok írni, szóval: estére, mire András hazajött, már csak 38,5 volt a láza Kép, teljesen úgy viselkedett, mint aki nem is beteg. Illetve néha teljesen váratlanul nagyon fájdalmasan felsír (éjjel is) és a száját gyömöszköli - én is úgy tudom, hogy fogtól ilyen magas láz nem lehetne, de most mégis arra gondolok, hogy talán ez okozhatja, mert ahogy benyúlok a szájába, olyan, mintha az összes, beleértve a maradandókat is Kép, most akarna egyszerre kijönni! Még este meg akartuk fürdetni, úgy, hogy kissé le is hûtsük, de ahopgy betettük a vízbe, szörnyen üvölteni kezdett, András beszállt hozzá, megölelgette, de csak zokogott tovább, úgyhogy kivettem és végignéztük, hogy játszik apa a kacsákkal, stb. Kép És én éjjel sem éreztem lázasnak - persze, kapott egy kúpot megelõzésképp, mert a múltkori 41 fokkal eléggé megrémített - úgy látszik, neki is ilyen könnyen szökik fel a láza, mint nekem! SZóval, kíváncsi vagyojk, mi lesz ma, remélem, csak javul! És arra is, hogy hány foggal ébred! Kép

Zafi! Szegény Réku! Kép Gondolom, neked érzésnek rossz, hogy ezeket IS! Kép örökölte tõled Ráka, de kívülrõl nézve ... hmmm. hát, nem tûnsz szörnyûnek, csúnyának, boldogtalannak, mégha kellemetlenek is ezek a dolgok! SZóval, Réka is el fog kelni! KépKépKép Ezek szerint folyamatosan tornáztatjátok azóta is a szemét? DRukk, hogy valóban használjon! Kép

Norci! Ármin is azóta iszik, mióta kevesebbet szopizik - kb. 13 hónapos korától - szóval, nincs lemaradva semmirõl! Kép ÉÁs akkor mentek Nyuszimanóékhoz? DE jó, hogy olyan helyen talált állást, ahol már van ismerõs! Kép Mikor, hogyan, stb????

Lina! Lehet, ogy Martin rendszeretõ marad (vagyis lesz majd) a késõbbiekben, de azt hiszem, lesz még addig részetek néhány meglepetésben, hogy mit rejt egy-egy doboz vagy fiók! KépKépKép Hogy haladsz a tanulással?

Edit! Szerintem adhatsz almát is Rikinek, meghámozva egy egészet, mert abból törik le legkevésbé kis szilánk! Meg kenyérhéjat is, bár úgy emlkészem, a francia kenyereknek a magyarhoz képest elég fura héjuk van! Nálunk ezek váltak be.

Dzsili! Hogy lennél üres, mikor te tanítgatsz mindenkit montázst csinálni? Uncsi lenne, ha mindannyian ugyanahhoz értenénk, nem? Kép

ZSuzsa! A leírtak ellenére biztos vagyok abban, hogy sok jnót is örököltek a fiaid tõled! Nekem volt általánosban egy szerelmem, akinek volt egy "farkasfoga" - kb. emiatt szerettem bele Kép - na, ki tudja, mibõl lesz a sexepil? KépKépKép

Tikk! A kicsi Kép is jól érzi magát, és remélem, még nem fogzik! Kép Bizony, nekünk is hiányoztok már, most elárulom, hogy nincs is tali az emlegetésetek nélkül! Ha a jövõ hét után már jöttök Kép. akkor lehet, hogy már nem kell télikabát? Hú, de jó lenne!

Henke! Ez a kormányzásfonológia tényleg tiszteletet parancsolóan hangzik! Én sokáig szerettem volna nyelvész lenni - (magyar) csak sajnos a többi nyelvvel álltam/állok nagyon csehül. Na, nem mintha ez most nem lenne hátrány, de legalább a felvételhez nem volt követelmény plusz ezer idegen nyel ismerete! Barni számolása tündéri! KépKépKép

Nyuszimanó! Köszi a cataflam adagolást - végül is nem kellett, de legalább ráírtam a dobozára! Kép Milyen az új lakás? És tényleg kibírjátok, hogy nem áruljátok el az itthoniaknak a bébit? És Doncinak? Kép Ármin nagyon édesen simizi a pocakomat, néha teljesen magától odajön és megsimizi! KépKépKép Persze, mindig összepuszilgatjuk érte, úgyhogy meg is éri neki! Kép

No, ébredezik a Kisördög Kép, megyek megnézem õkelmét! Kép

Ugye, már nem lesz idén télen több hidegrekord???????

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Márti: Gyógyok mennek hosszú tömött sorban!!!
Igazán kár, hogy nem szõke, hosszúhajú, magas, manöken alkatúnak képzeltél Kép Kép Akkor most már felteszem Dzsili montázsát a profilomba Kép

Laura: igazán nem szép attól a profi titkárnõtõl, hogy nem akar a férjem mellett dolgozni, hanem folyton babázik Kép

norci: hú, de felpörögtek nálatok az események.

Henke: mi is egészségesek vagyunk!!! Azt a 4 kis szemölcsöt már nem is számítom Kép

Zafi: "holnap" van!!! Hol az a recept??? Kép

Sürgõsen gyógyuljon mindenki!!! Ez parancs Kép

A tegnapi 2 szülõit sikeresen "lerendeztük" anyósommal. Tomi nagyon jól viselkedett a dédivel. És amikor betettem a kocsiba este 7-kor, azonnal elaludt, csak itthon ébredt fel. Nem is fürdettem, csak kapta a tejecskéjét és már aludt is tovább. Most épp nagyon vidáman kajabál: pávávává!
(ha valaki nem tudná: pávává vált az Ádám bátyámból Kép )
Ja, és már kész van a mai vacsi, megy a mosógép - Mary Poppins nélkül Kép
pá: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Képzeljétek, engem megbolondított a TAVASZ! Kép Írtam egy csomót, aztán nem küldtem el. Kép
Úgyhogy akinek köszönömöt illene mondanom, annak most mondom: KÖSZÖNÖM.
Minden betegnek gyógyulást!
Mi még tartjuk a frontot!Kép És megtudtam, miért sikítozott Máté szombat reggel! Megjött a 10. foga! Kép Azzal nyugtatom magam, hogy már csak 1 év... Kép

Norci!
Nem, itt csak a családi pótlékot kapjuk, mert az lényegesen több, mintha otthon! GYED-et otthonról. Szerintem itt nincs is olyan. GYES biztos van, de ha jól tudom, csak akkor, ha nem túl jó az egy fõre jutó. Nagyon sok babakocsit tologató nagymama van errefelé. Kép Viszont könnyebben lehet félállásba menni!

Most megyek, mert már megint hancúr van. Legalábbis bõgés ezerrel, ami azt jelenti, hogy nem jelent jót! Kép

Solya
solya

Bogancsi!
Én meg bedõltem! Hol a montázs?
Solya
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?