Helló!
Boldog anyák napját mindenkinek!
Timika! Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok!

:):)
Eszter! Dénesnek kb. 2 hét egy átlag hurut.
Dancsi! Édesek a srácok!

Boldi hogy van? Kivették a házat előttetek??
Zsuzsu! Engem is ki szokott nevetni Dénes!
Nyaralás beszámoló ebben a vacak esőben, ahogy ígértem: Dobogómajorban voltunk, Hévíztől 1 km, Keszthelytől 2-3 km, de Dobogómajor egy domboldalon van, hatalmas zöld területek, csend és nyugalom

. Dénes imádta, volt lovarda, naponta mentünk pacit simogatni, ha nagyobb lesz Dini mehet pónin lovagolni, később meg rendes hátaslovon (apósomék 99 évre vették meg annak a hétnek az üdülési jogát, valszeg még sokszor fogunk menni), a lovarda mellett csináltak egy kis baromfiudvart, voltak pipik, kacsák, pulykák, nyuszik és kutyák, Dénes kézből etette az állatokat. Volt játszótér is, medence is, minden földi jó.
Az időnk végig szuper volt, Kehidakustány 10 km volt, oda is átruccantunk 2x. Nagyon tuti a fürdő, abszolút bababarát, mindenkinek ajánlom, Dini nagyon élvezte, főleg a baba-vízicsúszdát.
Dobogómajor elvileg nem kifejezetten a kisgyerekes családokra van kiélezve, mint a Kolping, de szóltunk, h 1 évessel megyünk, mire odaértünk, már a szobában volt a kiságy, etetőszék, kiskád, felár nélkül, és sok volt a kisgyerekes család, főleg Dini korú babákkal. Szóval jól éreztük magunkat!
Mi ezen a részen laktunk, de voltak különálló nádtetős házak a lovarda környékén, később jó lenne olyanra cserélni

:
Dini sakkozik. A malackás sapit ő választotta magának Hévízen, azóta gyakorlatilag én veszem le róla álmában, különben állandóan hordja:
Dénes Kehidakustányban sétál a fel a csúszdára:
Lecsúszott:
Dinipocak alszik úszás után, egyik kezében zsömi, a másik a kölesgolyós zacsiban

:
Zsuzsi és