szaisztok
Ariel
remélem minden oké,jelentkezz:-)
jah látom közbe írtál,szerntem jól döntöttetek.Ámen
Enyém gyerek is egyre határozottabb olyannyira hogy egyfolytába piszkál,ütvág,nagyon eleven
Közbe meg Maja szobát csinálunk.
a táppénz változó épp úgy mint majd a tgyás,gyed is ,napok számától függ meg holdállástól,én legalábbis sosem kaptam kétszer ugyanakkora összeget,na majd most a jó kis gyes majd mindig egyforma lesz
eredményeim:
afp:0,72
hcg:1.28
ue3 0,91
18as triszomára esély:1:10000
velőcsőrendellenességre:1:10000
21es triszómára :1:931hez
fals eredményre5 %
mindhárom szűrés eredménye negatív.Tied milyen?
Büngyike
igazi egy kissrác lenne ,de úgyis lány
Masika
egyre többet hallok olyat hogy fiúból lány lesz és fordítva

akkor nem 100 % a kiscsaj ?izgi
vizsga okés volt?
köszi ,hogy betettél a táblába akkor legyen azept. 24 az időpont,de majd hétfőn megkérdem a dokim,hogy most akkor mi legyen a hivatalos álláspont.
kiírva szept 4re vgayok mensi szerint,de az első uhán kidobta az okt4et azóta ez a két dátum közé hoz mindig az uh,nem lehet tudni mikor fogant ,mert majd 40 napos ciklusaim voltak,azt viszont szeretném elkerülni,hogy befektessenek túlhordáaal mint Majával,inkább adok az első uhán kihoztott eredményre
Ágica
én is hason alszom

d emár nyomom szegény kölket.Így is állandóan boxol,ha ahanyatt vagyok azért ha oldlat fekszem azért,ha hason akkor meg azért.Van szopipárnám,már jó lapos,most azzal alszom kicsit jobb.
10 kilónál kevesebb hzás baj?hehe ,hol olvastad?én mínusz kettőnél tartok.Na nem annyira örülök neki,de ez van,csipegetekmindenből,néha tudok csak jókat enni.
afp eredméynemet fentebb leírtam,nem tudom visszaolvastad e ez a 4ik afpém

de ez most jó lett úgyhogy remélem minden oké.Egyébként nekem a 2ik babóm lesz,de ez nem számít akkor is nézik,mindenkinek.De hogy minek?
táppénz,gyed,tgyás a tbtől jár ha acéged kifizetőhely ő utalja he nem akkor a tb.
családipótlék,egyszeri anyasági támogatás,gyes Államkincstárbácsi adja.
Cukika
relax,sokat pihenj
nálunk mázsálnak,aza apoén hogy amikor először mentem akkor még csizma vastag kardi nadrág volt,nos ahhoz mérten mínusz 3 kilónák tartok,vajon mért?
tegnap meg nem tudták megmérni a vérnyomásom,állítólag nem volt,utána megfelpumpáltak 140/80ra.
Tanlást neked kell eldöntened,én nem bírnám,még a jogi kart sem,nem ám még a fizetőst.De tényleg nálunk nem menne,én nem tudom senkire hagyni Maját pl.nem is tudom mikor tanunlák mellette.Nekem ő az első mindenek elött és a baba.Aztán lehet majd tovább képzem magam.Mondjuk itt tök mindegy vane az embernek diplomája vagy hány van,ígyisúgyis nehéz.
Amikor megnéz a dokid a kórházba hív vagy amgánrendelőbe?Mert amikor csakúgy soron kiíül mentem adokihoz konzultálni én bizony nem adtam neki egy kanyit se.Elég ez a havi 5500 plusza szülés,még sok is.
hú micsoda koktélokat iszol
szerintem a kolléganőd ha máskismamát nem utál csak téged,akor valami más miatt haragszik
Gabi
ez aza afp több mint jó,szerintem megnyugodhatsz
hát ezek az uhák már csak ilyenek,érdekes engem a szar véreredméynnel se néztek tovább 5 percnél,végtagok rendben,nyaka,feje,szíve,gyomra,hólyag azt ennyi szevasz.
köszi a béres tippet én is zt fogom venni,van valami konkrét neve vagy csak béres magneb?
részvétem anyósodhoz,na én is hasonló okok miatt nem merem Maját itthon hagyni
bocs ha sok voltam
Timi