Sziasztok!
Éppen szinkronalvás van, így 5 percre benézek, mert máskor nem nagyon jut rá időm. Tegnaptól hármasban vagyunk a gyerkőcökkel, a férjem újra dolgozik, én meg próbálom szokni a helyzetet. Sajnos Emma elkapta a hányós-hasmenéses vírust, vasárnapról hétfőre virradóra lett rosszul, néhányszor hányt, aztán tegnap már csak hasmenés, azt hittük, elmúlóban van, de ma megint kihányta a kaját

Szerencsére a hangulata már egész jó, de a bezártságot rosszul tűri, csak ebben a szeles időben nem is tudnék kimenni velük.
Botond hála Istennek nem kapta el (legalábbis eddig, és doki szerint nem is valószínű, hogy elkapja). Szépen szopizik, éjszaka is egész jól alszik, általában 2, max. 3x ébred, viszont délelőtt elég éber és aktív, így meg kell osztanom magam a két gyerek között. De majd csak belejövök, és ha jobb idő lesz, mehetünk játszózni.
Remélem minden topiklakó mama és baba jól van! Beszéltem Denivel, tudom, hogy ő még egyben van.
Sajnos nem tudom, mikor tudok legközelebb jönni, de remélem pár napon belül rendeződnek a soraink, addig is puszi mindenkinek!