A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

cs öpögős.... grrrr....
macskanyu

Macs,
csak egyik karom lesz az égben, mert a másikkal fényképezek! :wink:
egyébként Gabit érdemes felhivni, mit veszithetsz? Azt tudom, h egyik bnőm már vmikor februárban hivta augusztus miatt, és akkor még nem fixáltak le semmit, mert ugye júli egy után minden olllllyan bizonytalan. De lehet, h azóta már biztosabb.
Én Igimacit feb végén szültem, és dec közepén hivtuk Gabit először...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsána,
ez esetben küldenél nekem egy telószámot?... :D :oops:
macskanyu

Ma abszolút readonlyban vagyok, mosok és takarítok, persze ha Adél is így gondolja :) Holnap reggel irány anyámék és csak vasárnap jövünk haza. Ja és még ma kéne vennem egy ruhát a szombati oszt. talira, h mégse úgy nézzek ki mint a tehén búvárruhában :lol: :lol: :lol:

Kendő és reszelő ügyben köszi a segítséget :)

Minden kismamának kitartás!!!

Zsanci,
Csak óvatosan azzal a festéssel és csatlakozom Fibihez, először doki mondja meg a frankót!!! Addig is relax :D

Deni,
Ha abban a három napban szülnél meg, akkor megteszed, h dobsz nekem egy smst? Nem szeretnék lemaradni a jó hírről!!! :D

Kép Kép
curse

Sziasztok lányok!

Látom nagyon kellemes kis társaság alakult ki itt is. Én alapból más topicok-ban fórumozom, de most a ti segítségeteket kérném.
21 hetes terhes vagyok és a SOTE I-re járok és komolyan fontolgatom a váltást a Szent Imre kórházba.
A Bálintokhoz szerettem volna menni, mert egy kollegám nagyon ajánlotta őket, de egyikük sem tudott elvállani.
Sajnos más orvost nem ismerek ebben a kórházban, szóval kérlek ajánljatok valakit, aki nektek szimpatikus volt.
Nagyon szépen köszönöm.

Puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

És annyira de annyira hüle vagyok :lol: , szal ha esetleg vki beelőzi Denit (ami nem fordulhat elő, de ha mégis :wink: ) arról is dobna nekem vki smst? Privibe elküldöm a számomat.

Kép Kép
curse

Fleur:
Én Urbán Mártához járok, bár a SOTE-n szültem (koraszülés lett). A drnőnek köszönhetem, hogy odakerültem, még időben átküldött, így legalább egy fedél alatt lehettem a bébimmel. Ha ott maradok, a gyereket átvitték volna, én meg ott rágtam volna a kefét! Tehát hiába nem szültem nála, nagyon hálás vagyok!!! Ő kicsit katonás, nem az a gügyögős fajta, de nagyon alapos és mindenben segít! Viszont nála is baromi sokan vannak...

nukada

Macs,
ha öt szeretnéd, akkor mindenképp érdemes megprobálni, hátha van még kapacitása. ugy emlékszem, juli végén megy nyaralni, de nem vagyok benne biztos.

Curse,
utazás elött minek takaritani? :lol:

Fleur,
én csak a Bálintokat ismerem, többiek majd jönnek segiteni :)
fibi

lomtalanítás van és egész nap le fel járkálnak az utcában a zsigulisok... még jó, hogy fúj a szél és nem lehet kimenni. :evil: :evil: :evil: :evil:

nukada

Macs,
nem ment át telepatikusan???? :lol:
várjál!
haaarminc...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse:
Éljen a mosás, takarítás! Nekem is azt kéne... Már alig van textilpelusom tiszta...

Holnap megyünk kicsit ruházkodni (megkaptam az anyaságit, a csa.pótlékot, visszamenőleg is és tgyást 2 hónapra, baromi gazdag vagyok :lol: :lol: :lol: ), a gyereknek már 62-es ruha kell :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Meg nekünk sem ártana néhány cucc. Mi a C&a-ba megyünk, gyerek a Kenguru goldba. Gyanítom a gyerekre többet fogunk költeni...

nukada

Fleur,
ha "Bálint-tipusú" dokikat szeretnél, akkor ajánlom a Vass Zoltán dokit. Votiv,
Ugye ő az, akiről BS mesélt relaxon???

esetleg csak szülésznő???? :wink:
náluk a legtöbb "Bálint-tipusú" szemlélettel bir...

Én meg vagyok elégedve a saját dokimmal, bár még nem szültem vele, Barna Péter.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,

Kép

Fibi,
hát csak lesz valami, ha más nem, megszülöm ügyeletben :D de mindenképp megpróbálom felhívni :)
macskanyu

Indi: én se kaptam mailt. És nekem nem mondtad, hogy megtanítasz kendőt kötni. És amúgy is kiközösítve érzem magam. Engem senki sem szeret. :cry: :mrgreen:

Egyébként meg úúúgy hiányzott a babanet, hogy rájöttem, függő vagyok. Igaz, sétálni sem lehetett ebben a szeles-esős időben. Azt hittem, becsavarodok itthon. :shock: De ma akkor is megyek sétálni, ha... Nem tudom, mikor. De megyek. Tegnap még azt mondták, hogy ma jó idő lesz.

Boldog születésnapot az gyermekeknek, akiket illet (Bazsó, Angi)!!!

És boldog névnapot az Árminoknak, Pálmáknak és Míráknak (juj, én ismerek egy Ármin babát!)!

Kép
Kép
tinu

Tinu,
tessék publikká tenni emilcímet!

ha már úgyis felrakunk ide mindent - pl fürdő előtt, fürdő után, aztán meg Zsanci fest (bájdövéj, ugye teljes védőruhában és maszkban és mindenben?! jó tudom diszperzit de akkor is)

képekre visszatlrve meg egyrészt :oops: másrészt :mrgreen: harmadrészt :lol: és majd kenguru goldos gyerekruhás fényképet is, mérmint amikor a gyereken van a kenguru goldos cucc!!! (szavaimat kiforgatni nem ér...... ;) ) :lol: :lol: :lol:

Nuk, köszi a fotót ám!!!!!!! mi még nem is találkoztunk lájv! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

és senki nincs kiközösítve meg mindenki szeretve van!!!!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc: hogyan kell publikká tenni? Én aszittem az, de most megnéztem és látom, hogy nem. De azt nem látom, hogy hol kell.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
öööö én vagyok a számítógépguru :mrgreen:
oldal tetején van 2 legördülő menü, a jobboldaliban van a profil ott lehet beállítani :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc: banyek! Kb. 3x néztem meg a profilt, mielőtt segítséget kértem. És NEM vettem észre, hogy kell beállítani. De most sikerült. Lehet ilyenkor még kismamaagyra hivatkozni? :D

Kép
Kép
tinu

Tinu,
Indi szerintem azoknak küldött mélt, akiknek tudta a cimét :wink: hmm?

Macs,
drukk-drukk! :D
fibi

Tinu,
innentől kezdve egy életen át lehet anyaagyra hivatkozni! :mrgreen:

Macs,
drukk és miaú :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!
Éppen szinkronalvás van, így 5 percre benézek, mert máskor nem nagyon jut rá időm. Tegnaptól hármasban vagyunk a gyerkőcökkel, a férjem újra dolgozik, én meg próbálom szokni a helyzetet. Sajnos Emma elkapta a hányós-hasmenéses vírust, vasárnapról hétfőre virradóra lett rosszul, néhányszor hányt, aztán tegnap már csak hasmenés, azt hittük, elmúlóban van, de ma megint kihányta a kaját :( Szerencsére a hangulata már egész jó, de a bezártságot rosszul tűri, csak ebben a szeles időben nem is tudnék kimenni velük.
Botond hála Istennek nem kapta el (legalábbis eddig, és doki szerint nem is valószínű, hogy elkapja). Szépen szopizik, éjszaka is egész jól alszik, általában 2, max. 3x ébred, viszont délelőtt elég éber és aktív, így meg kell osztanom magam a két gyerek között. De majd csak belejövök, és ha jobb idő lesz, mehetünk játszózni.

Remélem minden topiklakó mama és baba jól van! Beszéltem Denivel, tudom, hogy ő még egyben van.
Sajnos nem tudom, mikor tudok legközelebb jönni, de remélem pár napon belül rendeződnek a soraink, addig is puszi mindenkinek!

Kép
Kép
manoka11

Tinu, Nuk, Móni és akik még nem kaptak mélt: én csak úgy tudom küldeni, hogy megvan a címetek: tehát tessék nekem EMAILT írni, én azt nem vállalom be, hogy midnenkiét kikeresem a babanetes profilból - főleg, ha nem is publikus, guyi :wink:

Ha valaki találkozik velem, szívesen megmutatom a kötözgetést. Például a Feneketlen-tó melletti játszó remek hely.

indianyo

Fibi: ez megnyugtató. Akkor mégsem utáltok? :wink: :D
Indi, akkor megadom az e-mailemet, mert én is szeretnék ilyen köre-mailt kapni, az olyan jó érzés lehet.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam visszaolvasgatni, mert nem tudok ülni (sem)! Reggel becsípődött a derekam, így 1 nap meló után jöhettem megint betegállományba! :(

Dennel mi van???Nem láttam, hogy írt volna!

Kérdésem lenne, ha tudtok válaszolni!
Barátnőm júni. elején szül(t volna a Margitban, de ugye bezárták).
Még mindig a doki és kórházkeresgéléssel vacilál szegény.

Ez a Vass doki egy új doki a Szt. Imrében? Írnátok róla többet, ha tudtok? Meg Kovács doki neve is rémlik, mint új orvos és mintha valaki jókat írt volna róla múltkor!
Gondoltam Őket ajánlom a barátnőmnek, hátha Ők még nincsenek annyira túlterhelve, meg inkább a Szt. Imrét, mint a Jánost, mert a Margitosokat oda irányítják most.

És nem tudjátok, hogy mikor lesz legközelebb a Szt. Imrében szülésznős klub? Van még olyan lehetőség, hogy meg lehet nézni a szülészetet szülés előtt?

Köszi szépen! Most kicsit visszafekszek, bár úgy se jó! :(

ILdi
ildi76

Tinu,
már mér' utálnánk? :D És én is szivesen elküldöm azt a linket, amit Indi küldött mélben, és ott el tudod olvasni, mit firkáltunk tegnap :) az egy üzenöfal, amit anno Ancsi szerkesztett arra az esetre, ha bekrepál a bnyet :)
fibi

Ildi,
derekadnak bulást!++++
Deni még egyben van (ha minden igaz), NST-n volt tegnap.
fibi

Na, akkor jövő hétre nem hozunk össze egy Feneketlen tavi játszózást? Naaaaaaaaaaa!!! ???? :roll:

Nuk, még az jutott az eszembe ezzel a - még nem mosolyog, nem baj-e - kérdéssel kapcsolatban, hogy ugye mindig belekalkulálod, hogy picurod majd 5 héttel korábban jött? Sok helyen olvastam és sztem nagyon igaz, hogy a korábban jött gyerekeknél mindig figyelembe kell venni ezt a különbséget! 8) Szóval: no para.

Pizsamában, mosdatlanul, fésületlenül, nagy kosz közepiben?
ó jeeeeeeeeeeeeeeeee! :lol:

Bár én már áttértem a "kicsit pecsétes, de nem baj, itthon úgysem látja senki, spóroljunk a vízzel, mosóporral" verzióra 8) :oops:
És főleg így nagy pocakkal kb. 2 gatyát váltogatok - mert ugye köll a férjnek is a változatosság, ne má' hogy mindig ugyan abban a göncben lássa anyát - még ráun 8) :D

(férjem nagy szívfájdalma, hogy anutája mindig ugyanabban az otthonkában volt otthon kiskorában 8) )
leni

Tinu!
Én nagyon szeretlek :D

És én is hajat mostam, de csak miattatok :lol:

ésésésé, dedet minél hamarabb hozzá köll szoktatni a hajszárítóhoz! egy bnőm el sem tudja képzelni, hogy a lassan 2 éves gyereke mellett hajat mosson :shock: Mindig csodálkozik, hogy nekem ez 2 gyerek mellett is megy. És a zuhanyzás is. Dedet vinni kell magunkkal, ahogy Indi is írta!
És én még nem is köszöntem meg Indinek, hogy megszervezte ezt a tegnapi dolgot. Szuper jó fej vagy! :D

És Leni, Fibi, Zsanci!
Ne emgézzetek!
8)

Kép
Kép
zuzmo1

Mi holnap elmegyünk a Városligetbe (ha nem esik). Ha ezt kibírjuk nagy hiszti nélkül, akkor jövő héten bepróbálkozhatunk a Feneketlenes túrával is.
Bár... most néztem meg a naptárt, hogy jövő héten kizárólag szerdán érünk rá. :oops: :lol: Basszus, de elfoglalt vagyok. :lol: :lol: De ortopédiára kell menni (remélem, eldobhatjuk végre a sínt), meg jön a védőnő, meg suliba megyek...

Fibi: tudomisén. Utálni bárkit lehet bármiért. :mrgreen: Valamikor még megvolt az a link, de azóta bekrepált néhányszor a gépünk, úgyhogy köszi, ha megírod.

Kép
Kép
tinu

Zuz: én próbálkoztam a gyereket letenni a fürdőszobaajtó elé és közben zuhanyozni, de úgy kellett kapkodnom, hogy ihaj. Tündének túl uncsi csak üldögélni és nézni anyát, aki csorgatja magára a vizet. :D Szerencsére beállt a rendszer arra, hogy reggel ha visszaaltatom, akkor még alszik egy fél-1 órát, ami alatt én nyugodtan le tudok zuhanyozni, fogat mosni, hajat mosni :wink: . A hajszárító nem izgatja különösképp. Miért kéne? Elvileg hajszárítóval is lehet gyereket altatni, nem? :)

Kép
Kép
tinu

Zuzi, ezt úgy érteds, hogy írjuk ki a nevet?
MG= Molnár Gabi? :roll:
Igazad van! Úgyhogy ezentúl így írok alá.
(mert ahhoz lusta vagyok, hogy a hsz-eimben kiírjam :D

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Tinu!
Esetleg énekelj neki, vagy moondókázz! Értékes másodperceket nyerhetsz! :wink: :lol:

Macs!
Ha Gabi nem vállalna el, esetleg Kondor Kata? nagyon jókat hallottam róla, Barbi is vele szült.
zuzmo1

Leni!
Pont, hogy nem 8)
Vigyázz, jönnek a rídonlik, aztán pattogtathatjuk a kukoricát
:lol:
zuzmo1

Aham, már értem - az életünket félted :lol: 8)

Azért legalább egy ideig így hagyom....mert továbbra is úgy gondolom:

- csak vele van tapasztalatom, így más reklámozni badarság lenne
- vele viszont CSAK JÓ tapasztalatom van, így miért ne tegyem???

De jólesik, hogy féltesz minket. Ezentúl szólíthatlak anyunak? :wink: :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Móni, Ildi!
Köszi a bébisittes priviket. Esetleg elérhetőséget is tudtok? Eddig 1 azaz egy nő hívott föl az ügynökségtől, és azonkívül, hogy nagymama volt (annak ellenére, hogy a 18-35 éves korosztályt jelöltem meg) naggggyon unszimpi volt. Amikor az árról beszéltünk, kijelentette, hogy minimum 1000 forint óránként, mert ő beszél franciául és angolul. Én meg mondtam neki, hogy erre nincs szükségem. :? Érzem, hogy nem fog ez könnyen menni :roll:
zuzmo1

Zuz,
tessék nagyobb betűvel írni, mert ha előrehajolok megnézni közelebbről, kiborul a kukorica ;) :lol: (nem mintha érteném a problémát ;) :roll: :lol: ) pusz

Kép

Kép

szrekuc

Leni :mrgreen:
igen :wink:

Szrek!
Tényleg nem érted?:mrgreen:
zuzmo1

Szrek! Az Anyum arra utalt, hogy ez a bábás dolog is kavarhat újra akkora csörtéket itt, mint a múltkori - melynél valaki igen találóan megjegyezte, hogy most többek ülnek valszeg pattogatott kukit tömve kétpofára a monitorok előtt és irtóra élvezik a "műsort", ahogy szétkapjuk itt egymást :mrgreen:

Kép
Kép
leni

Ildi!
Kovács dokiról én hallottam jókat egy szülésznőtől, de Manókának nagyon rossz tapasztalata volt vele. Bement, amikor ő volt ügyeletben, és nagyon állat módjára vizsgálta meg. :twisted: Remélem, ugyanarról a Kovácsról van szó, és nem dr Kovac-ról :mrgreen:

Zsána!
Kb 1 éve írtam meg, mikor van intimtorna 8) Remélem, előbb vagy utóbb eljutsz oda :lol: És szerintem nem nehéz megtanulni, és a tanfolyamon kívül vannak gyakorló órák, asszem szerdánként.
zuzmo1

Leni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
felébrednek a kölkök a röhögéstől :mrgreen:
zuzmo1

Zuz,
http://www.gyermeksziget.hu/babysitterkinal.php illetve a babafalva.hu-n az apróhirdetésekben is van mindig bébiszitter hirdetés!!!

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi, de legalább egy vidám anutára ébrednek :lol:

Amit Indi szokott javasolni - asszem valami Micimackó :roll: - azt próbáltad már? Nekem a feltételek elég szimpinek tűntek. :roll:
leni

itt bármiből lehet csörte (ez nagyon jó :D mármint a csörte szó; sőt, egyből vadcsörte) - ezért tartom én is behűtve a pattogatott kukoricát :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

egyébként Leni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
és még a végén én is felébredek a röhögéstől :roll: :D

Kép

Kép

szrekuc

Zuz,
1. hadd MG-zek már egy picit, ha úgyis megszűnik a szabad orvos/bábaválasztás hamarosan. :lol:
2. én minden hozzá irányitott kismamáért százalékot kapok.
3. pár napon belül szülök, már felmentésem van minden "netikettből" :wink:
4. szeretem, h mások jól érzik magukat...
5. igen, emélékszem LB-ra, és arra is, h elmentem a dokihoz, aki adott is beutalót, de én voltam olyan lustaállat, h sosem hivtam fel...
a rongyos beutaló meg még mindig az egyik táskámban lapul... :oops:

Leni,
:lol: :lol:

Rek,
te is HEHEHEHE...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na ennyit a readonlymról :lol:
Én speckó nem popcornt nyomok, hanem a csajomat etetem és annyira olvaslak benneteket, h fel sem tűnt az, h a cici már kiürült és a ded a másikért rimánkodik :lol: :lol: :lol:

Nuk,
Szerintem te is úgy leszel a vásárlással, mint én. Nekem is kéne vmi, de kizárólag csak bababoltokba mentem be :lol:

Fibi,
Az az igazság, h anyám mondta, h ha lent leszek nálunk akkor csak annyi dolgom lesz, h Adél megetetem, szal ekkora relax után kinek van kedve hazajöve takarítani :wink: Arról már nem is beszélve, h vagy két hete nincs takarítva :oops: :roll:

Manóka,
Mivel én nem leszek a napokban, ezért most kívánok Emmádnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT SZOMBATRA!!! :D

Na de most már tényleg megyek a dolgomra :)

Zuzi,
Amit Indi javasolt: http://www.micimacko.net/egyebinfo.html

Kép Kép
curse

lányok,
egyszerűsítsük a dógot: aki rídonli és csak a műsorozás kedvéért olvas, az mostantól fizet a topicért. (Való Topik esetleg Big Topik, vagy Szentimre-show) Mi alkalmanként jól összeveszünk itt, hogy legyen pezsgés meg szicsííília ők meg tömködhetik a kukit befelé ( a kukoricára gondolok természetesen..)
a bevételt, majd még kitalálom, mire lehetne fordítani..pl. a frissen szült anyukák kórházi élelmezésére (bevitt fagyi, pizza, sonka etc, kinek mit..) :mrgreen:

Zuzi,
KK is jó ötlet, egyenlőre beszélek még VI-vel és MG-vel és ha nem jön össze egyik sem, akkor kuncsorgok mindenkitől telószámokat, mert nekem is fontosabb egy hajszállal a szülésznő. :)
Lindit nem kérdezted a sintérjéről?
macskanyu

egyébként festő projekt behalt, nem tudtam kinyitni a festékes vödröt... :?
szóval, falban lévő lukakat tömögettem gipsszel.

és most házi-főzött pizzahut pizzát eszem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse,
akkor direkte neked találták ki, az önjáró porszívót. Még olyan is van belőle, amelyik a taksi végeztén önállóan rácsatlakoztatja magát az akksifeltöltő energiaszoppancsra..

egyebekben meg már írtam egyszer, a tányért lehordja a hangya, az ágyneműt a áthúzza a huzat, a szőnyegeket kirázza a hideg. Ez az igazi bio-takarítás :mrgreen:
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?