Sziasztok lányok!
Bocsánat hogy csak igy rátok török,de gondoltam biztatásként irok nektek és nem haragusztok meg hogy bepofátlankodok!
Igazábol már elég régi forumozo vagyok még az elején néha irogattam is de legtöbször csak olvasó üzemmodban vagyok.Most is már régota olvasgatlak titeket és mindig szurkolok mindenkinek itt csendben.
Csak azt akarom mondani hogy nem szabad feladni soha,na persze vannak pillanatok amikor az ember ugy érzi nincs tovább és nem birja ezt a sok kudarcot de valahonnan mégis mindig erőre kapunk és felállunk és megyünk tovább.
Anno nekem is sok eröt adott ez a forum is.
Röviden rolunk:spontán probálkozások,1 méhen kivüli terhesség,3 irányitott honap,4 inszemináció és 4 lombik,mindez 6 év küzdelem után a 4-ik lombik hozott sikert és most itt rugdos egy pocaklako a pocimban,és imádom.Most töltöttük be a 30-ik hetet és azért is irok csak most nektek mert sajnos az elején a 20-ik hétig nem ment minden simán sokat voltunk korházban is de most már minden rendben és bizom benne a kis pocaklakonban ahogy végig biztunk benne hogy már minden rendben lasz a hátralévő maradék 10 hétben.
Szoval,lányok csak elöre és pozitivan én hiszem hogy mindannyiotoknak sikerülni fog és tiszta szivemböl kivánom hogy minél elöbb,nagyon szorittok mindenkinek.
Hanyatka
ha már volt neked ilyen irányitott honapod ahol bogyot vagy szurit szedtél mond el doktorunknak mert akkor átugorja és mentek tovább.
Mert akinél nem talál semmi bibit annak ugy tudom hogy kötelező ezeket végig csinálni.
Sajnos anno én utolag tudtam meg,nem szoltam hogy már másik dokinál volt ilyen és igy mégegyszer végig csináltuk az irányitottakat.
Modrooka
most bevallom én téged ismerlek,nem biztos hogy te emlékszel rám de oktoberben amikor volt a 4-ik lombikom,neked azt hiszem az első lombik egynapon volt a punkcionk,fekete hosszu hajam van,kaptam infulziot és a vöröshaju Áginövér viccelt hogy porázon visz ki wc mint egy kutyust,és ugy is kisért ki
Na jo nem untatlak tovább titteket most jo hosszura sikerültem ezért elnézést.
Nagyon szép napot kivánok mindenkinek!