A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jaj,annyira jó,hogy ti is arra bíztattok,hogy hagyjuk az írányítottat.Én is úgy gondoltam,hogy nem sok értelme van azzal húzni az időt,hisz így is tiszta idegbeteg vagyok néha,hogy mondja már meg valaki:mikor???Mert mindig azt mondják,hogy ne aggódjak,majd összejön nekünk is. :(
A fertőzés az a rákszűrésnél derült ki,igazából nem nagyon volt tünetem,talán néha a normálisnál picivel több folyásom volt.
hanyatka

Hanyatka te hány éves vagy?
Ági28

Hanyatka! Ha eddig nem mondtad Dévainak, hoyg neked volt már iylen terminált, akkor tuti ezért javasolt 2-3-at. Bár szerintem abszolút nem fog ragaszkodni hozzá, ha te nem akarod. kezdjétek az inszemet!
cyprus

Hát öregszem drágám :) 30 at töltöttem márc.13-án :)
hanyatka

Akkor istemn hozott a 30-sok táborában. Én 31 vagyok:)
cyprus

Az lesz!Mondani fogom,hogy dobbantsunk :)
Csak most éppen várom,hogy megjöjjön,mert valami már megint bekavart és kedd óta sehol semmi.Persze tegnap rohantam a gyógyszertárba de negatív lett :(
Lehet a pajzsmirigy gyógyó az oka?
hanyatka

Nekem még durván két hónapom van addíg! :-)
Ági28

Kislányok... Én már 32 múltam. :)
február

Szóval én még fiatal vagyok!
Ági28

Ági, úgy tűnik. Én is lassan 32 leszek
finch

Köszi Cyprus :)
Ági! Akkor siess te is...olyan jó 30 évesnek lenni :) Persze annyira azért nem,én kicsit depis voltam,hogy Úristen,nemsokára már itt a 40 en :)
Na de szép szülinapom volt,az Uram elvitt Párizsba és még szép gyűrűt is vett nekem :) Ezért már megérte !Nem?
hanyatka

Naná, hát itt mindenki fiatal!:) Meglátjátok szép és fiatal kismamik leszünk hamarosan! :lol: :lol: :lol:
cyprus

Én nyeretem! 39 :)
Hanyatka,nálam sem volt időzített, a Szabolcsban nekem azt mondta a doki, ne húzzuk az időt feleslegesen!
Noczi, a kék pont a kedvenc színem! Köszönöm!
Finch, azt megköszönném ha megírnád azt a bizonyos 3 mondatot! :D
bell

Teljesen. De ne aggódj, Ági, ez nem tart örökké :)
február

Nagyon rendi a párod! Nincs okod depizni egy 30. párizsi szülinap után meg pláne. :)
cyprus

Apánk jó fej és nem az a célja, hoyg húzza az időt:)
cyprus

Párizs!!!!!!!!! Oh.
finch

Köszi Bell!Még egy ellenszavazat!
Igazatok van,mind fiatalok vagyunk még:)
És még sokáig azok is maradunk. :)
Olvastam a múltkor,hogy randiztatok.
Mikor lesz a követekező???Majd én is csatlakoznék :)
hanyatka

Igen, nagyon jó kis kiülős, pokrócos, teás randit csaptunk. Persze gyere a következőre mindenképp! Majd kitaláljuk mikor legyen a következő!

Lányok én mára ennyi voltam. holnap jövök, puszi
cyprus

Bell! A három mondat, ami igazából négy :P !!!

Szóval a papíron ez szerepel:
Önök kijelentésük szerint élettársi kapcsolatban élnek. A jelen hatályos egészségügyi törvényi rendelkezések szerint Önöknek közjegyzőnél közokiratot kell készíttetniük az alábbiak szerint:

1. Kérjük asszisztált reprodukciós eljárás elvégzését ( Eü. törv. 168. § 1. pont alapján )

2. Kijelentjük, hogy jelenleg élettársi közösségben élünk és mással házastársi kapcsolatban egyikünk sem áll.

3. Kijelentjük, hogy vér szerinti rokoni kapcsolatban egymással nem állunk.

4. Kijelentjük, hogy az asszisztált reprodukciós eljárásból létrejött gyermekünket sajátunknak ismerjük el.

Ennyi!
finch

SZÉP DÉLUTÁNT CYPRUS!
hanyatka

Bizony, jó kis délután volt. Majd megfagytunk, de nem is tudom, meddig, órákig ültünk kint és csacsogtunk. Ennyi nő rengeteget tud beszélni :)
Szia, Cyprus!
február

Sziasztok, Szia Cyprus, én is mentem.
finch

Finch, Köszönöm! :D
Sziasztok!
bell

Én is szedelőzködöm. De jó volt ez a nap, végre beszélgettünk egy jót! Sziasztok!
február

Hát akkor mindenkinek további szép napot!
hanyatka

Szia mindenki, én még sajnos nem mehetek, mert még mindíg van munka! :-(
Ági28

hát én meg 6 ig vagyok :(
hanyatka

sziasztok!

párszor jártam már erre, de csak kérdeztem...
aztán mikor jön a kövi lombik mindig visszajövök...

van itt még vki ilyenkor?
hajnóca

Sziasztok!!!!:-)))

Van új melóm:-)))) Június elején kezdek:-)

Látom, ma végre volt babanet, és írtatok is:-)

Nóczi, kedves, mi még csak a 3. lombik előtt vagyunk. :-)

Szerdán megyünk vérvételre az Istenhegyire. Kiváncsi vagyok már nagyon az eredményre....

Manóka, Ági, hol van az a kozmetikus?

Hajnóca, én még vagyok.
modrooka

szia!

Neked mondta Dévai, h miért nem marad meg a bébi?
én vhogy mindig elfelejtem megkérdezni, h mi lehet a baj.

aztán olvasom többektől, h a 3. lombik után el szokta küldeni az embereket genetikai kivizsgálásra. ez így van?
hajnóca

Vass dokitól megkérdeztem. Azt mondta, hogy beültetés utántól már nem tudják kontrolálni a dolgot. Ezért küldd el minket a 3. lombik előtt genetikára.
modrooka

fúú, ezt most nem nagyon értem. mit nem tudnak kontrollálni?

azért kérdeztem, mert szerintem egy héten belül indulna a 4. lombikom és félek, h dévainak most jut eszébe majd és nem tudok kezdeni :shock:

szerinted ez kötelező?
hajnóca

Modrooka, javítottam! Ez aztán gyors munkahelyváltás volt, hallod-e! :D

Kép

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!
noczi

Nóczi, köszi!:-))))

Hajnóca, szerintem nem kötelező, csak ajánlott. Mindenképpen kérdezz rá.
modrooka

sziasztok
Noczi!

Úgy látom már nincsen több csillagod, de ha mégis maradna akkor szeretnék felkerülni rá én is.
Kagyló
4. lombik
június
Köszönöm :D

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szép napont mindenkinek!

Tegnap elkezdtem a szurikat. Hát dolgozik rendesen a petefészkem nagyon érzem.

Nóci!

Köszi a táblácskut.

Ági!

Én is tegnap voltam kozmetikusnál, nekem is volt minden.
Én is jobban érzem magam. Voltam Kedden fodrásznál is barna lett a hajam. Nagyon tetszik, sokkal jobb mint a vörös.

Szpandi!

Hogy vagy????

Szia Kagyló!

Rég jártál erre!!!!!

Modorka!

Ez nagyon gyors volt, szerencsés vagy, hogy ilyen hamar találtál. Így folyamatos marad a munkaviszonyod?????

Február!

Van állítólag egy jó fogyi recept a fodrászom arra esküszik, azt mondja egy hét alatt négy kilót fogy tőle simán. Elkérjem neked????

Kispinty?????? Merre vagy??

Bodjas, hogy vagy????
gizmixxx

szép jó reggel kívánok mindenkinek!

Modrooka a kozm kőbányán van
Ági28

gizmixxx te jó sűrűn jársz kozmetikushoz, mikor a tali volt, akkor is voltál, ugye jól emlékszem.
Ági28

Sziasztok!

Nem vesztem el csak tele van a hócipőm :cry: , annyira hogy legszívesebben vennék egy kész gyereket. Szóval nem akarok ezzel untatni senkit, éppen elég magamat elviselni.
Tegnap voltam a Szabolcsban és levettek vért a genetikához 10000 Ft-ért. Ennyire rossz vérvételem még nem volt, ilyen béna csajjal már régen találkoztam.
Két hét mire megjön az eredmény, addig maradok olvasó üzemmódban.
kispinty

ja kispinty! Ne légy ennyire negatív! :-)
Ági28

Sziasztok!

Nahát, Kagyló, hogy lehetek ilyen sötét, hogy lefelejtelek... :oops: ne hariiii!!! :D

Kispinty, ne légy letörve, a múltkor én is kifogtam a Nyírőben egy nőcit, aki mind a két karomat leszúrta egyetlen cső vérért... amiből aztán kettő lett, mert ott is bénázott valamit... Sajnos van ilyen, ők sincsenek mindig formában. :D

Kép
Kép
noczi

Sziasztok lányok!
Bocsánat hogy csak igy rátok török,de gondoltam biztatásként irok nektek és nem haragusztok meg hogy bepofátlankodok!
Igazábol már elég régi forumozo vagyok még az elején néha irogattam is de legtöbször csak olvasó üzemmodban vagyok.Most is már régota olvasgatlak titeket és mindig szurkolok mindenkinek itt csendben.
Csak azt akarom mondani hogy nem szabad feladni soha,na persze vannak pillanatok amikor az ember ugy érzi nincs tovább és nem birja ezt a sok kudarcot de valahonnan mégis mindig erőre kapunk és felállunk és megyünk tovább.
Anno nekem is sok eröt adott ez a forum is.
Röviden rolunk:spontán probálkozások,1 méhen kivüli terhesség,3 irányitott honap,4 inszemináció és 4 lombik,mindez 6 év küzdelem után a 4-ik lombik hozott sikert és most itt rugdos egy pocaklako a pocimban,és imádom.Most töltöttük be a 30-ik hetet és azért is irok csak most nektek mert sajnos az elején a 20-ik hétig nem ment minden simán sokat voltunk korházban is de most már minden rendben és bizom benne a kis pocaklakonban ahogy végig biztunk benne hogy már minden rendben lasz a hátralévő maradék 10 hétben.

Szoval,lányok csak elöre és pozitivan én hiszem hogy mindannyiotoknak sikerülni fog és tiszta szivemböl kivánom hogy minél elöbb,nagyon szorittok mindenkinek.

Hanyatka
ha már volt neked ilyen irányitott honapod ahol bogyot vagy szurit szedtél mond el doktorunknak mert akkor átugorja és mentek tovább.
Mert akinél nem talál semmi bibit annak ugy tudom hogy kötelező ezeket végig csinálni.
Sajnos anno én utolag tudtam meg,nem szoltam hogy már másik dokinál volt ilyen és igy mégegyszer végig csináltuk az irányitottakat.

Modrooka
most bevallom én téged ismerlek,nem biztos hogy te emlékszel rám de oktoberben amikor volt a 4-ik lombikom,neked azt hiszem az első lombik egynapon volt a punkcionk,fekete hosszu hajam van,kaptam infulziot és a vöröshaju Áginövér viccelt hogy porázon visz ki wc mint egy kutyust,és ugy is kisért ki :)

Na jo nem untatlak tovább titteket most jo hosszura sikerültem ezért elnézést.
Nagyon szép napot kivánok mindenkinek!
póci

Sziasztok!

Gizmixx
Változatlanul remekül vagyok, kicsit pörgök és nagyon jó kedvem van...nemtom mitől...néha agyalok...ezzel nincs mit tennem...
Jövő hétvége teeeeeeeeeeeeeszt!!!
Neked nagyon jó petécskéket kívánok! Hajrá! Hajrá!

Kispinty, nekem több mint 20 évvel ezelőtt, 14 éves koromban szúrták el előszőr a vérvételemet. Miután 4 vénámat döfte lilává, végül a lábfejemből akarta levenni a csajszi az uszkve 7 kémcső vért!...hogy hol? Hát a Szabolcsban...A Gyermeknőgyógyászaton - Hmmmmmm...lehet még nem ment nyugdíjba?

Hanyatka! Nálam az L-tiroxin (75microgram/nap) egyáltalán nem kavar be. Sőt mióta szedem (kb 1 éve ) sokkal de sokkal jobban érzem magam! Nálad mi a helyzet ezzel?

Nóczi! Nagyon kis pozítív vagy a topic látogatottságának tekintetében! Sok sok kitöltésre, leendő kismamára váró csillag :D
Persze úgy veszem észre, mióta megalkottad reménycsillagos tablócskát még aktívabb a topic :wink:

Modrooka! Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy máris találtál állást! A jó szakember, amilyen Te is vagy mindíg gyorsan elkel! Örülhet az új céged, hogy megszerezhetett :wink:
szpandi

Póci!

Nagyon köszönjük a kedves, bíztató sorokat! Mi is nagyon nagyon drukkolunk, hogy a kis drágasággal minden rendben legyen!
És nagyon örülnénk, ha többet váltanál író üzemmódra :D
szpandi

Sziasztok!
Gizmixxx, igen, kérem szépen a fogyókúrás receptet a fodrászodtól! Köszönöm előre is! (Aztán majd jól leégetem magam, hogy nemhogy 4 kilót nem fogyok, hanem nyolcat hízom…)
Kispinty: Kép

Szia, Póci! Pl. engem nem untattál, és örülnék, ha máskor is adnál hírt magadról! :)
február

Szia Póci! :D Én nagyon örülök, hogy írtál, szerintem minden egyes sikertörténetből, mint a tiéd, erőt merít mindenki, aki éppen padlón van. És köszönjük a jókívánságokat!!! :D Viszonzásképpen felajánlok neked egy csillagot, jó? Melyikbe tegyelek? (Látod, még választhatsz is! :wink: )
noczi

Modrooka, ez gyorsan ment. Milyen munka? Olyasmi, mint amit eddig csináltál?

Szia, Szpandi, de jó, hogy jól vagy! A jövő hét vége mindjárt itt van! (Mondom én... :) )
február

Lányok nagyon aranyosak vagytok és köszönöm a szivélyes fogadtatást :D

Noczi köszönöm a csillagot mondjuk egy lila szinű jo lesz ha már ilyen aranyos vagy és választhatok :)

Éppen egy vonalzo feltöltésével kinlodok de nem akar sikerülni.
na mindegy még probálkozom!
póci

Csak egy kis proba hogy megjelenik e a vonalzom

Kép
póci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?