Sziasztok!
Hűű, de régen voltam
Képzeljétek péntek óta minden estére olyan szinten bekeményedett a hasam, hogy annyira nemtudtam lehajolni, hogy a zoknimat levegyem
Tegnap voltunk dokinál, és az a bibi, hogy keveset iszom
Sajnos ez a próblémám gyerekkorom óta fennáll, de nemtudok rajta változtatni, esetleg pár napig

Azt mondta a doki, valószínű, hogy a székletpróblémám is ettől van
Na de a babó jól van, rendkívül aktív, kaptunk egy tündéri fotót, de majd csak holnap tudom mútatni, mert a párom kocsijában maradt.
Nagyon jókedve volt a dokimnak, azt mondta viccesen, hogy hatalmas pöcse van, lesz vele bajunk
Egy órát kellett várakoznunk, mert ott volt a mtv, és a dokimmal csináltak riportot
905gr a babánk, szerintetek ez nem sok? Bár akkor talán a doki is mondta volna
Képzeljétek már janúárban eldöntöttük tutira, hogy Dániel lesz a babó neve, most meg felmerült a Milán is és nemtudunk dönteni
Lehet, hogy Milán Dániel lesz

Nektek mi a véleményetek, hogy két keresztnevet kap a picúr? Én benne lennék, de a párom elzárkózik ettől
Mirosz: Ma van a párom Bécsbe, de nem mentem, mert tegnap későn értünk haza, ma reggel meg nem bírtam felkelni, 4-kor

ugyanis akkor indúlt
De még nincs késő szerintem, és hetente 2*megy, csak megkéne erőltetnem magam, hogy felkelek.
De irigyellek, hogy nem kívánod az édességet, én lazán benyomok egyszerre egy tábla csokit
Mondta a dokim, hogy bármikor bemehetünk a korházba nézelődni, a nővérek nagyon szívesen megmútatnak mindent

hűű, már annyira várom.
Na most aztán kiírtam magamból az elmúlt napokat!
Ja, és még valami, szóltam a dokinak, hogy ugyanmár kérnék pecsétet, mert még nemadott, és kaptam tőle hatot, de azt mondta felesleges, mert az igazolást úgy is ő tőle kapom, hogy jártam terhesgondozásra.

és az igazolás a fontos, nem a pecsét. Azoknál lényeges, aki nem annál a dokinál fog szülni, akihez terhesgondozásra járt
Na, mindenkinek szép napot!