Sziasztok Lányok!
Na túl vagyunk az első gyógytornán, végül is csak fél órás volt, szegény Lara nagyon sírt

, először csak nem tetszett neki és méltatlankodott, majd amikor a nyakánál masszírozta akkor már nagyon sírt, és azzal a sírással amikor fáj valamije!

Tartottunk is egy pihenőt, hogy megvigasztaljam!
Tudom, hogy használ neki, és ettől jobb lesz, de olyan rossz volt nézni, és hallgatni, hogy sír és fáj neki! Én is sírni tudtam volna! Bármit csináltam nem figyelt, csak sírt!
Hétfőn jön legközelebb a tornász!
Veronikusz,
Aranyos vagy köszi! Anyukám hallgatott rám és felhívta a dokit, aki kezelte a kórházban és volt a háziorvosnál is! Remélem hamar rendbe jön!
Remélem szép napotok volt!
Vica,
TE meg gondolom szaladsz utána! Én is várom már hogy szaladhassak, legalább lefogyok!!
Jaj szegény Réka, gyógyulást neki!
És nem árulod el mit vesztek?
Manóka,
Óvi-bölcsi ügyben sajnos nem vagyok még érdekelt!
Heni,
Annyira édes Benedek!!! Milyen nagyfiú már! És hogy ül!!! Gyönyörű kisfiú!!!
Ezek most készültek?
Nem is látszanak a pöttyök.
Memme,
Jó neked hogy két helyen lehetsz a táblázatban!
Gabi,
És hogy vagy?
Pocaklakónak gondolkodtok már a nevén? Vagy még korai?
Tényleg? Nincs Szentendrén csak két játszó?
Hát ezen én is meglepődtem.
Lehet igazad van, és tényleg úgy gondolják hogy aki kertes házban lakik az vegyen! Ez elég érdekes hozzáállás! De legalább kirándultál. Mi is szoktunk oda járni a Forgóba!
Nagyon édes Enci, ahogy csúszik, nincs közelebbi kép?
Borsa,
Hát igen ez a vége felé már sajnos így van, hogy sehogy sem jó az ágyban, mert ha neked jó, akkor Babó szól, hogy neki nem! De már csak pár hét!

Izgulsz már?
Aranyos vagy! Köszönöm, alapvetően pozitív, vidám vagyok, csak hát néha itt „magányosan” el tudok keseredni! De most már jobb!
Barbi,
Örülök, hogy Dani jobban van már!
És a Nagyikád?
De édes hogy ennyit aludt, de hát úgy látszik hasznára is vált, mert azt mondod már jól van, kialudta a betegséget!
Györgyi,
Ezek a szemek! Készíthetitek a puskát!!! Az tuti!!
Lilluska,
Hát igen, az ember ezt várja el egy jó óvónénitől, de ebben a mai világban, már tényleg örül az ember, ha így bánnak a gyerekével.
Örülök, hogy a Ti gyermekeitek jó helyen vannak, és hogy van Dorottya? Javulgat?
Kriszta,
És akkor ebben a csoportban unatkozik? és nem lehet átkerülni egy másik csoportba, ha kéred?
Ez mondjuk azért érdekes, hogy a szülővel nem is közlik, hogy más csoportba kerül a gyermeke. Hogy van Panka?
Zsófi
Remélem hogy Léna ma már sokkal jobban van, és Ő is kialudta magából a betegséget mint Dani! Puszika a kis drágának!
Masni,
Milyen hajón? A Balcsin? Vagy mentek valahova nyaralni?
Édes lehet a telefonnal! Nincs kép?
Tünde,
Hogy sikerülnek a vizsgák?
megkaptad a mailt?
Mindenkinek szép hétvégét!
És mindenkinek sok egészséget!!!!
Puszi
Ancsa