Mindenkinek köszi az Ayres-szel kapcsolatos infókat, most aztán majd jól figyelni fogom Mátét, mit nem csinál…..
Zsanci

Szóval akkor Csernusról: 1. nem is tudtam, hogy szülésznek készült, 2. sztem mindkettő lehetne, mármint halk szavú, alternatív és kiabálós, rögtön vágós. Más párosításban nem tudom elképzelni az ő gondolatbeli szülés levezetéseit

Előbbit akkor alkalmazná, ha olyan kismamával találkozna, aki elfogadja azt, hogy bizony a szülés fájdalommal jár és azt is, hogy ha valami jó tanácsot kapna tőle, a másodikat pedig akkor, ha olyan emberkével futna össze, aki – mint ahogy a jelenleg kezelt betegei – sokszor ööööö, hogy is mondjam, el akar merülni az önsajnálatban. Ha valakire ráillik akár ez, akár az: 1. elnézést, nem akartam megsérteni, ha sértőnek érzi a leírtakat, 2. Már tudja, hogy ha Csernusból az lett volna, ami nem, és nem jön be neki a fenti két gondolot, akkor nem választotta volna dokinak
Neet

gratula a száraz pelushoz
Indi

tök jó, amit írtál , lehet, majd Mátéval kipróbálom egyszer

És nem is tudtam, hogy Jucus is kézműveskedik…. És mennyi mindent nem tudok még

És W-pedagógia felfogása, olvasás tanítása tetszik

Cikk
Zuzi

milyen volt a tegnapi nap? Bazsó örül mindennek? Nagyon szép idő volt az ünneplésre

Diószegi játszó merre és mikor akkor?

Törökbálinti Corás fagyizó, imádom, miért kellett ezt most itt megemlíteni?
Szrek

Neet-nek küldött kép
Nuk

én majdnem így vettem fel a párom nevét, de maradtam a köztes megoldásnál. Egyébként én is úgy szerettem volna, ha az ő vezeték neve után az én keresznevem jött volna, de náluk is volt már ilyen nevű családtag és emiatt nem akartam

És alvós dedért irigy-irigy
Recca

köszi a tippet
Votiv

oké tartjuk magunkat még egy-két napig. Egyébként az említett kisokosnak megfelelően 1-szer 5 golyócskát adok neki, mielőtt elmegyünk fürdeni, mert hogy írtad Isti kidőlt tőle, én meg gondoltam, mire a fürcsinek vége ő is kidől, nos, nem mindig

Az írásodat elmentettem, annyira jó
Ildi

herpesz: idegességtől is kijöhet. Nekem rendszeresen a vizsgákra, vagy családi problémák után jött ki. Mostanában nincs – kopp-kopp -, Máté jó stresszoldó

És bulást Nektek
Bkrityó

de jó, hogy Felőled is hallani, sok drukk a vizsgákhoz, remélem mind sikerülni fog, kitartás

És nagyon szépeket csinálsz mindig a nagy alkalmakra
Fibi

néha szégyenlem is magam, hogy ilyen vékony vagyok, nem mindig jó az ….. sokszor érzem úgy, hogy utálnak emiatt. Ne idegelj ezzel a „nem lesz rám jó, egy füdőruci sem „ témával, Te csak a pocakod voltál, nem marad majd rajtad sem sok, szülés után.
Mesterséges izék : hát, akkor most már utáljatok engem is. Én végig szedtem a terhesség alatt az Eleviet. Igaz, a közepétől márcsak két-három naponta szedtem egyet, de úgy voltam vele, rosszat nem csinálok. És nagy sem lett a kőc, teljesen átlagos súllyal született. Konakiont adtam, viszont Vigantolt már tök régen nem adtam, és előtte is rendszertelenül, mert hiába volt baba feje feletti polcon, inkább a babára figyeltem, mint a polcra
Tinu

jobbulást a lábadnak és drukk, hogy mégse kelljen az a sebész
Máté tegnap egész nap egy szál body-ban tengette a napját, azt hiszem ma sem lesz másként. Előbb voltunk kint és már most éget a nap, tök jó sztem
Vica