A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!!!

Én is csatlakozom hozzátok, augusztus 30-ra vagyok kiírva!!!
Ki, hol fog szülni???
Nekem is akkora a pocakom, hogy mindenki csodálkozik rajtam, hogy még olyan sok idő van hátra :)

Kép
kis pupu

Hello!

Copfi: elenor kismamaruha, erre keress rá! Én láttam a brendonban szupi szép szoknyát 4600 Ft-ért. Szerintem egész jó árban volt!

Kis pupu: Üdv, én személy szerint a dél-pestiben fogok szülni! De van egy táblázatunk abban elég sok info van, pár oldallal előrébb biztos megtalálod!

Nem lehetne ezt a 30 fokos meleget egy kicsit elhalasztani....
8)

J.

mamiblue

Kis pupu: Légy üdvözölve. Én istvános leszek, de akartam én is javasolni pár oldallal hátrébb az infóstáblánkat :)

Mamiblue, köszönöm az infót, nem is gondoltam, hogy a Brendonban is lehet egész jó áron vásárolni. Én valahányszor jártam arra csak méregdrága holmikat láttam. Mindenképpen megnézem, mert közel van a munkahelyemhez. :)

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Copfi: 3 hét múlva megyek esküvőre, szerintem ez kész csőd lesz! Ugysem fogom semmiben jól érezni magam, főleg ha akkor is 30 fok lesz, de vmit muszáj vennem!:( Szóval azért nézelődtem! Egyébként csajoknak is 1500 ft-ért vettem édes pólókat. Nem szoktam megvenni az értelmetlenül drága cuccokat! Sőt van az a baby outlet a soroksái uton....hát 2-3 e ft-tal adják csak olcsóbban a cuccokat, és ugye nincs is akkora választék.:(

J.

mamiblue

Mamiblue: az esküvő nekem is nagy dilemma, ugyanis nekem az utolsó heteimben kellene majd megjelennem egy esküvőn. Hát, vagy ott leszek, vagy nem... De ha igen, attól már ver a víz, ugyanis fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel majd az óriáshasamra, ami még jól is mutat...
Jó, hogy írod a soroksáris boltot, ugyanis egy ideje szemezgetek vele. Ha viszont nem olyan eget rengetően olcsó ott minden, akkor feleslegesen nem megyek be.

Megtaláltam a honlapot, köszönöm. Kár, hogy ruhákat nem varrnak :(

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

pupu, üdv itt, gyere sokat, és mesélj magadról :wink:
67.oldalon megtalálod a táblázatunkat, majd szerdán aztán dobok frisset :wink:
Mindenkinek szép napot
Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Ildi nem vígasztaltál meg :) .Sejtem én is,hogy gyogyit kapok majd rá,mert nem valami jó a dolog odalent.DE én már arra is gyanítok,hogy a hüvelyből ment valami váladék a pisimbe,mert igazából ott nem érzem jónak a dolgokat.Csak tudnám hol szedtem össze valamit :shock: ?Soha nem volt ilyen jellegű problémám,és pont most mikor terhes vagyok :x .

Az én méhszájam legutóbb 2000-et kapott.Doki azt mondta,hogy rövidült egy kicsit,de nincs baj.

Én is most vásároltam kismama ruhákat.3/4-es halász gatyót majd'6000-ért(kész rablás),de egy nagyon vékony hosszú nadrágot 1600-ért sikerült megvenni.Ennek nagyon örültem,csak a színével nem vagyok kibékülve,mert világoskék.Vettem még fölsőket is,ezek 2-3000 ft-ok voltak.

Kép
Kép
huni

Huni, Te hol vásároltál? Én a Brandonon kívül csak bevásárlóközpontos kismamaboltokat ismerek amik viszont méreg drágák :(

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

mona most már ne hagyj le a táblázatrók :lol:
köci :wink:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Sziasztok!

Tombol a hőség, azért egy kicsit még várhatott volna....
Ráadásul most valamiért fáj a fejem, lehet, hogy valami időjárás változás lesz?!

Copfi: a Soroksári úton található baby outletbe én elmentem egyszer, de többet nem fogok... nekem egyáltalán nem tetszett.

Babaruha boltok: én sok boltot körbejártam már, mert elég korán kismama nadrágot kellet hordanom, sokkal gyorsabban kezdett nőni a pocakom, mint az első tehességemkor.
A 2in1-ben nagyon jó kis ruhák voltak, nem túl olcsó, de egész jó választék van. ( én a Lövőház utcaiban voltam a Mammut mögött)
A Brendonban is vettem már egy-két dolgot, az is jó drága, de nagyon jó cuccok vannak.
Voltam a Baross utcai Maternelle üzletben is, ott is tök jó dolgok vannak, ők varrják, annyi mindent tudtam volna venni, de ők is drágák. Szóval szerintem általánosságban elmondható, hogy alapvetően drágák a kismamaruhák (is), de ahol meg olcsóbb, az általában olyan is. A C und A-ban is lehet néha kifogni jó dolgokat, ott még viszonylag egész jó áron.

Mennem kell, megyek a manómért az oviba. Majd még jövök.

Üdv,

Móni

Kép
Kép
moni1973

nóri, de semmit nem tudok, küld el légyszi priviben az adatokat :wink:

Kép
mona76

Moni, köszi az infót. Akkor bele kell sajnos törődnöm/nünk, hogy csúnyán kihasználják a kereskedők ezt az átmeneti állapotot. Mitől drágább egy kismamafelső vagy nadrás előállítási költsége, mint egy XL-es méretű hagyomnyos ruháé?! :evil: Nagyon bosszantó, mert amúgy is nagy a kismamák havi költsége...

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Szaisztok Poacakosok!!!

Köszike mindjárt visszalapozok és megnézem a táblázatot....
Én magam sem tudok hol szülök....A Margitba szülnék, A Jánosba tartozom, de a II-s számúba megy a dokim, na......
Mi nagyon jól vagyunk, hatalmas pocak, ficánkolunk.....
3hete nem voltam orvosnál, és most már nagyon vároma szerdátm hogy láthassam végre a manókám.....
Remélem mindenki nagyon jól van és élvezi a szép időt:)Én nagyon

Kép
kis pupu

Copfi,a szomszéd városban egy bababoltban.Kenguru a neve,de nem azért,mert azt a márkát forgalmazzák.

Kép
Kép
huni

Csajok!!!

Nagyon ari rucik vannak a Blahán a Mammysticba, bár nagyon esküvői nem igazán, de hátha....
A Soroksári úton tényleg nem sokkal olcsóbb, de a választék annyira nem rossz...
A Brendon nagyon szupoer, csak az árakat tekintve húzos, én kinéztem egy kis szoknyát 20ezer :roll:

Kép
kis pupu

Csajok!!!

Nagyon ari rucik vannak a Blahán a Mammysticba, bár nagyon esküvői nem igazán, de hátha....
A Soroksári úton tényleg nem sokkal olcsóbb, de a választék annyira nem rossz...
A Brendon nagyon szupoer, csak az árakat tekintve húzos, én kinéztem egy kis szoknyát 20ezer :roll:
Nekem most ami a legkényelmesebb háromnegyedes harisnya, hosszú felső, szuper jó........:)

Kép
kis pupu

mona mentek az adatok :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket.
Szombaton voltunk mi is 4D-s uh-n, ahol megerősítették, hogy leányzó, súlya 1100 g. Annó Rékával 2 nappal volt kisebb a terhességem amikor 4D-sen voltunk ő akkor 950 volt és 3010 g-mal született. Az arcát nem igazán akarta megmutatni, de a lényeg, hogy minden rendben van vele.

Kismamaruha: a babaszobán nézzetek körül (persze ha nem külön alkalomra kell, és nem ragaszkodtok vadiúj ruhához) mert nagyon sokan hirdetnek alig hordott, vagy vadi új kismamaruhákat a bolti árhoz képest fillérekért. Én onnan vettem 2 lenvászon nadrágot, felsőket.

A múltkor az egyik fórumban írta egy csaj, hogy azt mondta a dokija eltörölték, hogy ha választott dokinál akar szülni valaki, akkor a kórháznak is kelljen fizetni. Tud erről valaki esetleg konkrét infót?
Kép

Kép
Kép
robcsi03

robcsi, nagyon édes a kiscsajszi :D
pupu, megkaptam az adatokat, köszi :wink:
Képzeljétek el, egy másik fórumról ismerek egy csajszit /vagyis csak ilyen szinten mint benneteket/ és nyított egy babarúha túrit. Mindig küld emailt mikor feltölti a boltot. Most rendeltem tőle először, ma megkaptam, és nagyon szép kis rucik :D Pár darabon még rajta van a papír, és látszik hogy teljesen új darab, de a többiről sem lehet megmondani hogy használt, /pedig én nagyon idegenkedek az ilyen használt cúccoktól/.
Ahol válogatsz, minden darab alá oda van írva, hogy bolyhos, kopott, nyúlott. Nagyon megörültem neki, mert kellemesen csalódtam. Az 5db-ért fizettem 2000ft-ot, +postaköltség.
Ha valakit érdekel, szívesen megadom az elérhetőséget.
Már ma is rendeltem :lol:

Kép
mona76

Sziasztok!

Szia pupu. Üdv itt. :) én a váci kh-ban szülök.

Ami a ruhákat illeti. Én az elején vettem magamnak egy tök jó kis farmernadrágot 4900 ft-ért veresen egy bababoltban. Aztán eldöntöttem, hogy nadrágot soha többet. :D Visszamentem, hogy ha a nadrág ilyen "olcsó" akkor a ruha is biztos. Hát tévedtem.. 9-12 ezerért adja a ruhákat. Tökre el voltam keseredve. Aztán a piacon találtam egy manust aki külföldi használtruhát árult. 2 db vékony farmer ruhát vettem nála. Egy rövidet és egy hosszút. Mindössze 1400 ft-ért. Ééés teszem hozzá, hogy az egyik micimackós. :D A lányom rögtön lefoglalta. :D:D Aztán a neten is néztem ruhát és a www.vatera.hu -n is találtam egy kantáros farmer kismamaruhát. Naagyon jó. :) A ruha maga volt 550 ft.
Szóval lányok érdemes körülnézni ilyen helyeken is.
Vagy ha mást nem akkor varrni. :) Anyagom van és szabásmintám is. Csak sikerüljön. :P :lol:

robcsi: nagyon édes a bébi. Profilból lehet látni ugye?

mona: nekem küldheted a linket.

Na megyek mert a lányom itt nyüzsög.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

tényleg csajszik ki mennyit szedett fel eddig?

Kép
kis pupu

Hát, kis pupu, én eddig 8 kg-ot szedtem fel és nem volt boldog tőle a védőnőm, ugyanis mindezt egy hónap alatt sikerült összehoznom. :oops: Ezt nem lehet a babára fogni, eszek és nassolok mint a gép. Minden gondolatom a kaja körül forog :oops: :oops:

Pénteken mér legközelebb, addig rá sem mertem állni a mérlegre :roll:

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Copfi!!!

Én szerdán megyek dokihoz, de addig én sem merek rá állni a mérlegre....Pedig én tényelg nem nassolok, de....
Tényleg ti szedtek még valamilyen magzatvédővitamint????

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Az előbb írtam egy pici regényt, és amikor el akartam küldeni, kiírta, hogy a lap nem jeleníthető meg. :evil:

Kis pupu! Üdv köztünk! Remélem, jól fogod itt érezni magad! :D Én a Bajai kórházban fogok szülni, és eddig 3 kg-ot szedtem föl.

Robcsi! Utólag én is boldog szülinapot kívánok Neked!

Kismamaruci: Nemrég vettem a a bajai Kenguruban egy szupi kis 3/4-es nacit 4900 Ft-ért. Nagyon kényelmes, és nagyon jó, szellős anyaga van. :) Erre nekem külön szükségem is van, mivel ebben a melegben a kompressziós harisnyába bele lehet rohadni :evil: ! Ezenkívül 2000ft-ért vettem egy nagyon lágy anyagú fülsőt is. Nagyon csini :) .

Bee! Ha jól emlékszem, te kérdezted, hogy mit lehet használni a visszerekre. Én Lioton gélt használok, és Detralexet szedek (egyik sem vényköteles, de terhesség alatt csak orvosi utasításra szabad szedni) + kompressziós harisnyát hordok, amiben úgy néz ki a lábam, mint egy kötözött sonka. :lol: :lol: De szerintem, ha be van dagadva a lábad, akkor mutasd meg a dokidnak, nehogy baj legyen belőle! Addig is a Venorutont nyugodtan lehet használni.

Csajok! Nekem most egy időre el kell búcsúznom tőletek, mert holnap be klell feküdnöm a kórházba. Sajnos bekövetkezett, amitől féltem. Tegnap óta nagyon sűrűn keményedik a pocak, próbáltam pihenni, de sajnos nem használt. Kinyílt a méhszáj: 2111-es, ráadásul van egy kis hüvelygyulladásom is, ami miatt még veszélyesebb a dolog. Úgyhogy holnaptól bizonytalan ideig kórház. :(
Zsebibabám szerencsére nagyon jól van, csak hát jó lenne, ha még legalább 10 hétig bennmaradna...

Kérlek, gondoljatok rám, én is nagyon sokat fogok gondolni rátok. Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen. Vigyázzatok magatokra!

miniliza

Miniliza: :( Te is vigyázz magadra, a kórházban biztos jó kezekben leszel, és remélem figyelnek rád!

Judit

mamiblue

Miniliza!
Nagyon vigyázz magatokra, és pihenj amennyit csak tudsz, nehogy ne várja meg Zsebi a min. 10 hetet.
Én mindenesetre nagyon drukkolok nektek!!!!

Kép
kis pupu

miniliza, nagyon vigyázz magadra, sokat fogunk gondolni rád, és szúrkolunk hogy zsebibaba ne siess kifele :wink:
mit érzel, hogy kinyílt a méhszáj? Van ennek valami jele?

Kép
mona76

Lányok! Köszi szépen! Mindjárt fölírok néhány mobilszámot a közös e-mail címből, és ha valami extra dolog történik (ne történjen!!!), akkor küldök SMS-t.
Mona! Azon kívül, hogy nagyon sűrűn keményedik a pocak (nem fáj), semmi egyebet nem érzek. Az az igazság, hogy ezt végigcsináltam Gergővel is, csak nem a 26. , hanem a 31. héttől, és akkor 2222-es volt a méhszáj.

miniliza

csajok, ti hogy vagytok az alvással, és a lehajolással?
Nálam ez mindkettő katasztrófális, nyúgtalanúl alszom, és olyan álmaim vannak :roll: :x
A lehajolás meg úgy műkődik kb mint egy 90évesnél :roll:
Mirosz, mi van veled? Már jó régen voltál :?

Kép
mona76

Miniliza!
Nagyon vigyázz magadra/magatokra! Ja, és köszi a tájékoztatást! Doki látta a lábamat, sószegény diétát javasolt, sok folyadék, felpócolt lábak, visszérre Venoruton.

Kis pupu!
Üdv. a csapatban!

Robcsi!
Édes a kiscsaj! :lol:

Én is 8 kilónál tartok, de sokkal többnek érzem. A srácokkal is kb. ilyen volt a súlygyarapodásom, de a pocim kisebb volt.
Itt egy friss pocikép, ma délelőtt csináltam.
Kép
bee73

Sziasztok!

Pupu: üdvözöllek közöttünk, írj sokat.

Robcsi: utólag is boldog szülinapot kívánok!

Miniliza: vigyázz magadra és a picire, a kórházban biztos jó kezekben leszel. Majd sokat gondolunk rád!

Lábgörcs: éjszaka nekem is be szokott a vádlim görcsölni, de pont akkor, amikor nyújtózkodni szeretnék, ilyenkor ordítani bírnék. Amúgy elég rosszul alszom éjszaka, fáj minden porcikám, alig bírok egyik oldalamról a másikra átfordulni, ha pedig kimegyek pisilni, akkor kb. 1-1,5 órát szenvedek, mire visszaalszom.

Ma voltam védőnőnél, a súlyom mellé felkiáltójelet tett, azt mondta, hogy az utóbbi 8 hétben sokat híztam (5 kg-ot), összességében 9 kg. Ez szerintem is sok, a Márkkal összesen 7 kg-ot híztam. Úgyhogy most egy picit diétáznom kell. Írtak fel vasat is, mert a múltkor egy picit kevesebb volt a véremben.

Olyan dilemmában vagyok, hogy mikor menjünk anyukámékhoz a nyáron. Úgy volt, hogy ha befejeződik a Márknak az iskola, akkor 2-3 hétre megyünk. 15-én lesz az utolsó tanítási nap, az évzáró pedig rá következő csütörtökön, vagyis 21-én. Erre most megkaptam a következő vérvételre a beutalót (32 hetes), az pedig majd június 26-a hetében lesz. A következő tanácsadásra pedig július 11-én kell mennem. De a vérvételi héten a férjem dolgozik, így nem tud minket levinni anyukámékhoz (odaút 3 és negyed óra). Arról nem is beszélve, hogy júliusban már a férjemnek elég heves parlagfű allergiája van, és amikor átmegyünk a Dunán, elszabadul a pokol. Szóval nem tudom, hogy lesz a nyarunk.

Ma nagyon megviselt ez a kánikula, a délelőttöm elment a suliban (tanulóbiztosítás, tankönyvek befizetése, művészeti iskolába jelentkezési lap leadása) és a tanácsadáson, délután pedig használhatatlan voltam a munkahelyemen, csak pihegtem, alig vártam hogy hazaérjek és lefeküdjek egy picit. Most már minden rendben van. Mi lesz még nyáron?

Bocsi egy kicsit sokat írtam.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!
Én kb. 6kg súlygyarapodásnál tartok. Szinte 100%-iog a melleimre és a pocimra jött.

Mona!
Elküldenéd nekem is a babatúrot címet. Egyet én is találtam , de hátha nem ugyanaz a kettő.

Megvettüka babakocsit! Majd lefényképezem és felteszem. Nagy csatát vívtunk. Nem a párommal, hanem azzal, hogy beférjen a kocsimba. De sikerült! Úgy örülök!

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Elérkeztem a bűvös számhoz: 100 nap van hátra!

Kép
Kép
márkanyuka

Csajok! Egy kérdés: kinek csuklik már a babája? Én néha érzek kisebb rángásokat, de nem vagyok benne biztos, hogy azt érzem. De lehet, hogy még korai is érezni... nem emlékszem, hogy Gergőnél mikor kezdődött, de nagyon sokat csuklott. Azt mondják, olyankor próbálgatja a tüdejét.

miniliza

Most nézem, hogy nekem is 100 nap van még hátra! :)

miniliza

Sziasztok!

miniliza:

Megy a drukk nektek, hogy zsebike minél tovább benntmaradjon. Addíg is vigyázzatok magatokra. :)♥♥♥♥ Ami a csulást illeti. Lala nagyon sokat csuklik. És sokáig. Pár perc után már naaagyonn ideges és össze vissza rugdos. :? Hízni a múlt havi jelentés szerint + 1kg-nál tartok, de szerdán megyek védőnénihez és akkor már tudni fogom. Amúgy én is nagyon sokat keményedek, de a doki megnyugtatott, hogy nagyon zárt vagyok.
Na mennem kell tiszta dili a csajszim.... sziasztok

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok kismamik!

Ez hihetetlen, mi is hivatalosak vagyunk esküvőre júniusban, de hogy mit veszek fel, még nem tudom :roll:
én 3 kg + nál tartok ,de sokkal többnek érzem. sohasem voltam édesszájú, most viszont nagyon kívánom a csokit, sütit,... :oops:

Én Zalaegerszegen fogok szülni, itt lakom, és elég alaposan tájékozódtam a dokikról. Aug. 24re vagyok kiírva.

örülök hogy mindenki jól van

puszi Kép
nora80

Szisztok!
Hát ez tényleg jó. Mi is megyünk esküvőre június végen. Hát nem lesz semmi ruhárt találni, ami jó is és kényelmes is.
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Kis pupu,
üdv köztünk! :)
Copfi,
szerintem nem rossz a Soroksári út, épp vasárnap voltunk ott. Persze nyilván attól függ, mit szeretne nézni az ember. Én például nem találtam olyan babakocsit, amely nekünk jó lenne, de a kiságyak és az állványos kádak nagyon bejöttek. Szóval egyszer biztos érdemes megnézni, mert bármit ki lehet fogni.
Huni,
gondoltam, hogy nem vigasztallak meg, de hát ez van, nekem sem volt még soha az életben ilyen jellegű bajom, viszont épp a terhesség hajlamosít rá, és sokaktól hallottam már, hogy összeszedtek valami bacit, szóval csak nyugi, ez is egy gyakori velejárója az állapotunknak. :(
Robcsi, irtó édesen mosolyog a kiscsaj! :D
Miniliza, pihenj nagyon sokat, mi meg drukkolunk! :) Azért akkor is küldhetsz néha egy-egy sms-t, ha jól vagytok, hogy megnyugodjunk. :wink:
Lányok, a kilókat inkább hagyjuk, a napokban már megint jelentkeznem kellene a védőnőnél, de nem merem felhívni, mert már előre rettegek a mázsálástól. :oops:
Ez az esküvődolog elég vicces, úgy látszik, mindannyian ezzel fogunk szórakozni az utolsó hetekben. Én július végén megyek egyre. Ha valaki megoldja addig a ruhakérdést valahol a bálna- és a hordóállapot között félóton, az szóljon! :D

italoman

Sziasztok!

Bekukkantok hozzátok a világ másik végéről... :lol:

Visszaolvastam, néhány dologra gyorsan reagálok...(bocsi, hogy nem névszerint)

Baba fekvése
Normálisan a szülés idejére koponyavégű, hosszfekvésben kell hogy legyen... ez a legjobb...
Az már mindegy, hogy jobb vagy bal oldalon van a hátacskája...
Még úgy is megszülethet simán, ha a popsija van elöl (medence végű fekvés).

Méhszáj értékek
1. szám: méhnyak hossza (norm. 3 cm)
2. szám: külső méhszáj tágassága
3. szám: nyakcsatorna tágassága
4. szám: belső méhszáj tágassága

Az UH-s adatok alapján a súlyt csak becslik... nem pontos, sokszor elég nagy a különbség a valós súlyhoz viszonyítva...

Bee
Viszeresség esetén nagyon hasznos lehet a kompressziós harisnya viselése (gumiharisnya)...

Gyomorégésre még a kölesgolyó is nagyon jó... vagy a pattogatott kukorica...

Miniliza
Drukk, hogy minél tovább pocakban maradjon még a babácskád!

Én már nagyon rosszul alszom... nagyon virgonckák a fiaim...

Italoman
Pü megy
Vendég

én aug.18-ra vagyok hivatalos egy esküvöre,de aug 15-re vagyok kiirva :lol:
montdam a jegyes párnak,hogy rám ne nagyon számitsanak,mert az is megeshet,hogy pont amikor a boldoritó igent fogják kimondani,lehet én akkor leszek a vágóhidon :D

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Sziasztok!

Van pár kérdésem:
Milyen érzés a haskeményedés? Eddig azt gondoltam az némi fájdalommal jár, de most olvastam (miniliza írta) hogy nem fáj.
Előfordul, hogy nekem is keményebb a pocim, de eddig nem tulajdonítottam neki semmiféle jelentőséget, azt gondoltam, a baba helyezkedett oda. Butaság?
Van valaki akinek zsibbadnak az ujjai? Nekem már félidőtől kezdődött ez a zsibbadás először a jobb kezemen, de most már nagyon gyanús, hogy a bal kezem, is kezdi... Állítólag a vizesedéstől van. Van valakinek ötlete a kezelést illetően?

Az alvással egyébként én is hasonlóan vagyok, korábban elég jól és sokat tudtam aludni, most meg gyakran felébredek, nehezen alszom el, illetve vissza, és már egyik oldalamon sem kényelmes a fekvés.
Én egyébként eddig 7 kg-ot gyarapodtam, nekem a dokim és a védőnő is azt mondta, hogy ez még belefér. Bár én folyamatosan híztam.

Mindenkinek szép napot!

Szilvi

Szilvi
Kép
szylett

Jó reggelt Lányok!

Minilizának én is nagyon nagyon drukkolok, a kórházban jó kezekben lesz, nem lesz semmi gond!

Csuklás: az én kicsinyem is nagyon gyakran csuklik, meg tudnám zabálni, olyan édes!!! Először nem tudtam, hogy mi ez, azt hittem valami baja van, de utána olvastam és bizony ilyenkor próbálgatja a kis tüdejét!

Esküvők: Hű, akkor nem vagyok egyedül a problémával. Remélem találunk olyan boltot ahol hozzá tudunk jutni kicsit alkalmibb rucikhoz megfizethető áron. Bár, én abban is bízom, hogy nemsokára kijönnek a nyári rucik és némelyiket talán pocakosan is lehet hordani.

Méhszáj: ezeket az értékeket tulajdonképpen az UH-n állapítják meg? Nekem csak megnézi a doktornő és beírja a könyvembe, hogy zárt méhszáj.

Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Hello!

Mona: Ne hajolj, hanem gugolj, nekem ez bejött!:D

Ruha: Egyébként, ha tud vki varrni, nem nehéz átalakítani egy sima szoknyát "kismamássá". Csak bele kell varrni egy rugalmas betétet előre! Sajna én nem tudok varrani, pedig úgy szeretnék megtanulni, gyerekeknek is lehetne varrni tök jó cuccokat! Én néha a gyerekruhák árától is ki vagyok bukva!

Sabine: kösz az infot, épp most terveztem, hogy utánnanézek, de ezek szerint nem kell!

Nóri: Nekem hugom esküvője lesz augusztus 11-én! Hát azt hiszem mi is lemaradunk róla. Ráadásul neki akkor van a szülinapja is, sőt nővérem is augusztus 11-én született! Lehet, hogy én meg pont akkor szülök!:)

A vizesedésre én is úgy tudom, hogy sószegény diétát javasolnak. De inni sokat kell! Az a baj, hogy ha sószegényen akarsz kajálni, akkor mindent neked kell főznöd és mondjuk a felvágottak eleve kizárva, meg a kész kaják is! :cry:

Szilvi: Nekem is sűrűn zsibbad, nem is csak az ujjam, de az egész karom! Éjjel sokszor arra ébredek fel! És nem is az szokott, amin éppen fekszem,hanem az ami felül van! Egyébként és i svizesedek, de nem vészes...majd a végén...:(

Teszek ide egy kukis képet!
Kép

Szép napot!

Judit

mamiblue

mamiblue :D

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Szivacstok!

MINILIZA, nagyon vigyázz magatokra és próbálj meg minél kevesebbet stresszelni, nehogy az is ártson! Biztosan mindent megtesznek a dokik! A méhszájat ilyenkor össze szokták varrni?

Mamiblue, annyira szép lett az Uh-s felvétel, csak kicsit kicsiben etted fel. A kis buksiján az már a haja???

Robcsi, tényleg eléggé elbújt a képen, de szépen ki lehet venni, a lényeg, hogy minden rendben odabennt!

Üdvözlet az újaknak! Hogy állunk fiú/lány arányban? Melyik nem képviselői vezetnek?

Rucik: http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/
Nekem ezek nagyon bejöttek! Továbbá simán megveszek XL-es feszülős felsőket sima boltokba, mert a kismama boltok szörnyen drágák! Szerencsére most éppen a mell alatt húzott, vagy megkötős ruhák a divatosak, úgyhogy simán elmegy pocakos rucinak! Aki kicsit több pénzt szánna nacira és jó minőségűt szeretne venni, ajánlom a MNG (Mango)-t, ott a lenvászon nacikat, melyeknek az egész dereka pamut, gumis, olyan amit fel tudsz hajtani a poci tetejéig! Nagyon jó, én 2db-ot is vettem. Lehet kapni Fehérben, kékben, pirosban! Ára 7.000 Ft.

Kép
h.bogesz

Sziasztok!!!!

Szép napot mindenkinek!!!

remélem mindenki olyan jól érzi magát, mint én ezen a szép napon!!!
Én holnap megyek dokihoz, de már nagyon várom, hogy lássam, de addig még két nap munka!!!
Csajok ki milyen krémet, olajat használ striák ellen, illetve látszik-e???
Én ma nagyn megijjedtem, eddig büszkén mondtam, hogy ha-ha nekem nem látszik, de mintha ma reggel, azt véltem volna felfedezni....szörnyű............

Kép
kis pupu

Ja, amúgy én is hivatalos vagyok június 30-ra esküvőre...... :D

Kép
kis pupu

kis pupu,

én többnyire sima hagyományos testápolót használok, de van krémem Avontól is, néha azzal is kenegetem. Kicsit elhanyagolom a kérdést. Azt hallottam, hogy aki hajlamos rá úgyis csíkos lesz ha keni ha nem, de azért valamennyit csak segít a dolgon. :roll:

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Azt a szerszámot, WOW :shock: !!! Mamiblue, az apjára ütött?? :lol:

Szerintem én még nem éreztem csuklani a babót, az milyen? Ugrál a pocid, egyértelmű jelei vannak?
Nekem akkor mocorog igazán ha napfény éri a pocimat! Tegnap is tettem, vettem otthon a kertben fűrdőruciban és kicsit lecsüccsentem. Na, a kis pocakpöci úgy beindult, dörömbölt! Lehet világos volt, vagy meleg? Apropo, láttátok, hogy van bébiknek napszemüveg?? Újszülött kortól..... nagyon vicces, olyan mint egy hajpánt.

Alvás, én is nyugtalanul alszom, többször felébredek és hülye gondolatokkal vagyok tele! Egyszerűen félek, nehogy valami baj legyen, megijedek, ha véletlenül jobban ráfekszem a pocimra.
Tegnap reggel nagyon megijedtem. Mentem ki a fűrdőbe, megmostam az arcomat, meztelen voltam, mikor jött az inger és hapciztam egy hatalmasat.... na, és mint egy nagy toccsanás egy adag pisi távozott a kőre :oops: Kicsit ciki, de hát ez volt és megrémültem, hiszen nem is kellett pisilnem, hirtelen azt hittem más gond van! Szóval már mindentől megijedek!

Súly, én már 8kg-ot híztam, de valójában amennyire sok az én alacsony termetemhez képest, nem nagyon látszik, hogy hová ment! Mondjuk a combomra biztosan, de bízom benne, hogy onnan eltűnik szülés után!

Szülés, én a Jánosban fogok szülni, feltéve ha lesz hely, vagy ha nem dózerolják le addig! Ugyanis múlt hónaptól Visegrádtól a Gellért-hegyig mindenki a Jánosba tartozik és ugye Horvát Ágica meg azt mondta, hogy le kell dózerolni a Jánost, túl értékes területen feskszik és túl nagy helyet is foglal..... No Comment, mert mindjárt felhúzom a szöges bakkancsomat és pofánrúgom!

Méhszáj, képzeljétek, nekem eddig még egyszer sem nézte,mérte meg a doki! Nem is értem! A következő vizsgálatnál rá is kérdezek, hogy nem kéne e megkukkantani?

Kép
h.bogesz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?