Azt a szerszámot, WOW

!!! Mamiblue, az apjára ütött??
Szerintem én még nem éreztem csuklani a babót, az milyen? Ugrál a pocid, egyértelmű jelei vannak?
Nekem akkor mocorog igazán ha napfény éri a pocimat! Tegnap is tettem, vettem otthon a kertben fűrdőruciban és kicsit lecsüccsentem. Na, a kis pocakpöci úgy beindult, dörömbölt! Lehet világos volt, vagy meleg? Apropo, láttátok, hogy van bébiknek napszemüveg?? Újszülött kortól..... nagyon vicces, olyan mint egy hajpánt.
Alvás, én is nyugtalanul alszom, többször felébredek és hülye gondolatokkal vagyok tele! Egyszerűen félek, nehogy valami baj legyen, megijedek, ha véletlenül jobban ráfekszem a pocimra.
Tegnap reggel nagyon megijedtem. Mentem ki a fűrdőbe, megmostam az arcomat, meztelen voltam, mikor jött az inger és hapciztam egy hatalmasat.... na, és mint egy nagy toccsanás egy adag pisi távozott a kőre

Kicsit ciki, de hát ez volt és megrémültem, hiszen nem is kellett pisilnem, hirtelen azt hittem más gond van! Szóval már mindentől megijedek!
Súly, én már 8kg-ot híztam, de valójában amennyire sok az én alacsony termetemhez képest, nem nagyon látszik, hogy hová ment! Mondjuk a combomra biztosan, de bízom benne, hogy onnan eltűnik szülés után!
Szülés, én a Jánosban fogok szülni, feltéve ha lesz hely, vagy ha nem dózerolják le addig! Ugyanis múlt hónaptól Visegrádtól a Gellért-hegyig mindenki a Jánosba tartozik és ugye Horvát Ágica meg azt mondta, hogy le kell dózerolni a Jánost, túl értékes területen feskszik és túl nagy helyet is foglal..... No Comment, mert mindjárt felhúzom a szöges bakkancsomat és pofánrúgom!
Méhszáj, képzeljétek, nekem eddig még egyszer sem nézte,mérte meg a doki! Nem is értem! A következő vizsgálatnál rá is kérdezek, hogy nem kéne e megkukkantani?