Sziasztok!
Memme! Mi volt veled? Visszaolvastam, de nem találom, miért nem tudtál menni!? Jól vagy már?
Az lehet, hogy a kis Memmédet láttam ma Apára szerelve? Apa hátán hátizsák....és egy bácsi is velük volt. Ha nem... bocs, akkor csak délibáb volt.
Emano és Vali!!!!!! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Legyetek egészségesek és vidámak mindig!
Ancsa, nagyon szép a kis nőci! A beszólós nyanyákkal már nekem is meggyűlt párszor a bajom! Utálom, mikor felülbírálják a döntéseimet, tetteimet a gyerekkel kapcsolatban. Én gyerekem, én dolgom, én tudom, mi a jó neki. Te is így állj hozzájuk!
Györgyi, neked nagyon boldog születésnapot!!!! Elárulom, ez még nem a vég! Én már közelebb vagyok ahhoz! Múlt hét óta 33. Éljenek a bikák!
Jázmin nagyon koraérett! Micsoda mutatványokat tud már! Kis ügyes!
Láttalak ma a Hírórában, nagyon szép vagy! Csak semmi fogyó!
Vica, boldog szülinapot Rékának!
Heni, köszi, hogy rámkérdeztél, itt voplnék. Báránykádnak jobbulást! Gratulálok az egy csíkos teljesítményetekhez!
Zsófi, Lénának is jobbulást kívánok! Ne aggódj (könnyű mondani), gyakorlott vagyok fosás ügyileg, ha kimegy belőle az a ronda vírus, újra szépen fog enni. Megfogni szerintem nem szabad a székletet gyógyszerrel, mert akkor a vírus bent garázdálkodik sok ideig. Ha iszik eleget (jó sokat), nem lehet baj. A vírust egyébként kezelni gyógyszerrel úgysem lehet, csak a tüneteit. Kitartás!
Eni

, mi mást kívánhatnék? JÓ ÉJT!
Aki új, annak üdvözletem!
Gyuzso, baromi csinos kismama vagy!
Steffi, Martin is hihetetlen korán kezdi! Szerintem csak akkor tud fellálni, elindulni, ha megérett rá a gerince, és a lábai. Ha magától kezdte el, az csak ennyit jelent. Ő már megérett erre. És nem mellesleg olyan szép!!!!
Minden gyerkőc nagyon szép a fotókon!