A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ancsa!
Azt mindig mindenki jobban tudja, hogy kellene öltöztetni a babát, meg hogy nem jó neki a kocsiban, de hogy pl. kinyissák neked az ajtót, vagy segítsenek, az már nem jut eszükbe. (ld. Pilisborosjenő bolt) Úgyhogy nem kell odafigyelni, csak a dícséretekre. Csak az meg hízlal :D

Kép
Kép
kriszta36

Csajok!
Eddig is be voltam tojva, de most, hogy mindenki így neki csodkálkozott kezdek komolyan aggódni... Azért köszi mindenkinek.

Barbi!
Én nem erőltetek semmit neki semmilyen téren, de erre a járás dologra rákérdezek, ha holnap eljutok a dokihoz feltéve.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, ne aggódj!! Nincs miért! Egyébként ha Martinnál a szellemi és a fizikai fejlődés párhuzamban van, akkor a szeparációs félelem teljesen megalapozott nála, nem? :roll: Tényleg, ezzel kapcs. kiderült valami annál a dokinál?

KépKép
barimami

Barbikám!
Ja én csak magam miattam aggódok :lol: Ott voltál a dokinál? Pont ezt mondta, hogy ő fejletteb és ezért nem alszik éjszaka mert a félelmek nála már kialakultak! Ügyi vagy, wow!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
ne aggódj! olyan nincs hogy egy gyereket nem engedsz meg felálni és járni, ha már tud! Aki azt mondja, hogy ezt lehet annak nincs gyereke! az más, hogy ha magától nem akar lépegetni vagy felállni akkor hagyni kell. Szóval ha ő már így gondolja, akkor minden rendben. Nem lesz semmi baja. Kata is 7 hónaposan már állt és 11 hónapos kora előtt már elindult. Szofi meg csak kúszik mászik még. De én örülök neki egy picit. Később végem lesz mint a botnak. Egyik erre, másik arra. :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

:lol: :lol: hát igen, profi vagyok!! Lehet, h nyitok egy rendelőt! :wink:

KépKép
barimami

Steffi!
Martin tényleg iszonyat ügyes! Szerintem amit magától csinál, azt nyugodtan hagyhatod, én is csak magam miatt aggódnék, hogy nemsokára egy nyugodt percem nem lesz. :lol:

Elmentünk sétálni, még éppen hazaértünk a vihar előtt, Léna most alszik. Egy jó dolog van abban, hogy beteg. Magától alszik el az ágyában. Úgyhogy most rendszeresen így tesszük le, hátha megőrzi ezt a jó szokását azután is, hogy meggyógyult.

Mell-hasplasztika: nekem a melleim mindig is brutálisan nagyok voltak, azokkal most azt gondolom, hogy nem szeretnék semmit csináltatni, de majd az utolsó gyerek után a hascsináltatáson erősen el fogok gondolkodni...

És itt egy kép a nyári Lénáról, így mentünk most sétálni:

Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
Hát nagyon édes ez a kislány!!! Zabálnivaló!!!!
Ja és önző dög módon én is magamat féltem. De inkább így, mint úgy...

Itt mindjárt szakad! A férjem meg még nincs itthon :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

SZiasztok csajok!

Csak beugrottam, mert mindjárt dolgozom. :lol:

Barbi

Hát én nem szoktattam igazán sehogy. A doki felírt egy hipoallergén tápszert, Humana H 1-et és délután meg este amikor nem elég a lefejt tej, kiegészítem. Külön adom, nem szabad összekeverni. Elsőre megitta. Kicsit furcsán nézett, de semmi, benyomta. Csak az nem tetszik neki, ha már elhűlik, agy meleg. Pont el kell találni. Ja és persze már rég nincs annyi tejem amennyit megeszik. Minden alkalommal 230-250-et eszik. :roll:

Steffi

Követelem a privit!!! :lol: Martin nagyon édes. Képzeld én 8 hónaposan már jártam!!! Készülj! :lol: :lol: :lol:

Hú mennem kell. Sziasztok!

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Egy egész litániát írtam. Nem kaptad meg???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyiiii, látlak!!! :lol: :lol:

KépKép
barimami

Zsófi, Léna rettentő aranyos a kis nyári outfit-jében!! :D Mint egy kis játékbaba!

KépKép
barimami

Steffi, és mit lehet tenni ellene? Mármint az éjjeli felkelések ellen? Gondolom ez mindenkit érdekel, akinek még nincs ebben a korban a gyereke!

KépKép
barimami

Györgyi én is néztelek! Csini vagy!

Barbi!
Martin eddig a mi szobánkat bitorolta (mi meg kint a kanapén) és a szoba fala rózsaszín, ráadásul éjjel felkapcsolva hagytuk neki egy lámpát (ami nem baj) az meg piros. Azt mondta a dokinő, hogy már kialakultak nála a félelmek és ezért ha éjjel felébred és nappal ugye be tudj azonosítani, hogy az pl. egy szék, de éjjel felébred és a fények meg minden miatt nem tudja és ezért fél. Azt mondja az is lehet, hogy most már megszokásból is felébred, de erről le lehet szoktatni. Úgyhogy áttettük végre a saját szobájába, igaz ott nincs sötétítő, de nem baj, felkapcsolva hagyjuk a lámpát ilyesmi. Tegnap sok idő óta először lefekvés után 2órával ébredt aztán egy óra múlva (11körül) de akkor éhes volt. Aztán fél 1kor. Ez így másnak sok tudom, de nekünk haladás. Meglátjuk, hogy lesz mi lesz. Azt is mondta lehet, hogy rossz helyen van a kiságy azért sem tud aludni. Meglátjuk ma mi lesz. Azt is mondta, hogy korán van a fél 8-as lefekvés. Vagyis nem korai csak neki az. Most próbáljuk elhúzni a dolgot legalább egy órát és szépen kicsúsztatni a fürdést 8-ig és akkor legkésőbb fél 9kor aludna és akkor hátha jobb lesz. Kb. ennyi.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi megnéztelek! Nagyon csini vagy, honnan is akarsz fogyni???? Hányszor dolgozol egy héten? Ilyenkor férjed van Jázminnal?
Biztos jót tesz Neked is egy kis meló.
Jázminnak pedig boldog hófordulót! Atyavilág Ő is már 5 hónapos????? Mintha pár hete lettünk volna a kórházban.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Barbi,
mi hajózunk és hajón is alszunk. Szerintem mindenhez hozzá tud szokni egy baba, jobban mint egy felnőtt :-)) Mi tudatosan kezdtük szoktatni 4 hónaposan a nem-otthon-alváshoz. Most már egyáltalán nincs meglepve ha utazunk, a Balcsin meg kifejezetten jól érzi magát és még jobban is alszik, mint itthon.
Tápszerrel kapcsolatban: mi BEBA HA1-et eszegetünk, sok baba szereti, olyan zsíros tej íze van. Az tény, ha már nem friss, kicsit kesernyés mellékíze van (az előre lebontott tejfehérje miatt). Kipróbáltam, hogy a mikróban hány kört kell megtennie a cumisüvegnek, hogy épp kézmeleg legyen és úgy keverem bele a tápszert.

Steffi,
ne aggódj, vannak extra-gyors fejlődésű babák, Martin is ilyen. Tudja ő hogy mit bír. Najó, nem jártatom a számat, az én fiam csak feküdne ha rajta múlik :-)

Zsófi,
dögös ez a Léna baba :-) Hogy van ma???

Györgyi,
laza vagy, 17.42kor még írsz, 18.00kor meg már köszönsz a TVben? Nézünk ám!

Masni
masni

Steffi!
Én sem modtam, hogy ez rossz, csak rácsodálkoztam az erőművész úrra. (Panka 8 hónaposan állt, de csak 11 hónapos kora körül indult el.) Szóval erősítsd meg magadon a fehérneműt, mert nemsokára rohangálás lesz. Ő elöl, Te meg utána.:D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Tudom, hogy nem rosszból mondtad! Ill. a többiek sem. Már rég felkötöttem a bugyit :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Gyors bekukk :D

Zsófi!A "nyári Léna" egyszerűen meseszép(na, nem mintha a többi évszakos Léna nem az lenne :wink: ), de komolyan megdobogtatta a szívem. :lol:
Steffi! Minden elismerésem Martinhoz, tényleg nagyobbnak néz ki mint egy 7,5 hónapos babi!"Vízszintesen" tartani szerintem is elég nehezen megoldható.

Már régóta szerettem volna megkérdezni, hogy tudtok valamit Jube-ról,vagy Marcsiról??Már nagyon rég olvastam"őket"!
Nálunk elég viharos, dörgős, esős lett az este, remélem az éjszakai nyugalmat pozitívan befolyásolja. :D

Szép estét és nyugodt éjszakát mindenkinek!

-Ktina-

Jajj!Györgyi! Én ma nem láttalak, de tegnap igen, és tegnap is nagyon csinos voltál :D
ktina

Lányok!
tudtok nekem Dunántúlon valahol bababarát szállást ajánlani nyárra! Alsópáhokon már voltunk. Előre is nagyon köszi. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szivárvány van! Yupppiiii! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Memme! Mi volt veled? Visszaolvastam, de nem találom, miért nem tudtál menni!? Jól vagy már?
Az lehet, hogy a kis Memmédet láttam ma Apára szerelve? Apa hátán hátizsák....és egy bácsi is velük volt. Ha nem... bocs, akkor csak délibáb volt. :lol:

Emano és Vali!!!!!! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Legyetek egészségesek és vidámak mindig!

Ancsa, nagyon szép a kis nőci! A beszólós nyanyákkal már nekem is meggyűlt párszor a bajom! Utálom, mikor felülbírálják a döntéseimet, tetteimet a gyerekkel kapcsolatban. Én gyerekem, én dolgom, én tudom, mi a jó neki. Te is így állj hozzájuk!

Györgyi, neked nagyon boldog születésnapot!!!! Elárulom, ez még nem a vég! Én már közelebb vagyok ahhoz! Múlt hét óta 33. Éljenek a bikák!
Jázmin nagyon koraérett! Micsoda mutatványokat tud már! Kis ügyes!
Láttalak ma a Hírórában, nagyon szép vagy! Csak semmi fogyó!

Vica, boldog szülinapot Rékának!

Heni, köszi, hogy rámkérdeztél, itt voplnék. Báránykádnak jobbulást! Gratulálok az egy csíkos teljesítményetekhez! :lol:

Zsófi, Lénának is jobbulást kívánok! Ne aggódj (könnyű mondani), gyakorlott vagyok fosás ügyileg, ha kimegy belőle az a ronda vírus, újra szépen fog enni. Megfogni szerintem nem szabad a székletet gyógyszerrel, mert akkor a vírus bent garázdálkodik sok ideig. Ha iszik eleget (jó sokat), nem lehet baj. A vírust egyébként kezelni gyógyszerrel úgysem lehet, csak a tüneteit. Kitartás! :wink:

Eni :wink: , mi mást kívánhatnék? JÓ ÉJT!

Aki új, annak üdvözletem!

Gyuzso, baromi csinos kismama vagy!

Steffi, Martin is hihetetlen korán kezdi! Szerintem csak akkor tud fellálni, elindulni, ha megérett rá a gerince, és a lábai. Ha magától kezdte el, az csak ennyit jelent. Ő már megérett erre. És nem mellesleg olyan szép!!!!

Minden gyerkőc nagyon szép a fotókon!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Bocs, Eni a vastagbetű mindenkinek jár.... :wink: :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

Először is mindenkinek gratulálok a gyönyörű babákhoz öröm volt nézni őket :D

MIndenkinek köszönöm a bíztatást most hogy az utolsó vizsgámon is túl vagyok elkezdtem bíztatni Emmusomat arra hogy mutassa meg magát idekinn :D

Holnap megyek Erikához CTG-re amit nagyon várok mert imádom hallgatni a kis szivecskéjét :D

MOstmár egyre gyakrabban már napközben is érzem azokat a furi fájásféleségeket, egyre izgisebb tőle a dolog... :D

MIndenkinek nagyon szép napot kívánok, a babáknak nyugodt éjszakát

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!
Ma is dolgoztam, Bene szegény kicsit sírt, mikor otthagytam apósomnál, a szívem szakadt meg, pedig utána már röhögött, játsszott, stb. Jól érzi ott (is) magát.

Visszatérve a fürdőruhára. Az én hasam is kinyúlt szövetestül, izmostúl. Hiába erősítem, behúzással együtt sem lesz az igazi soha, még ha 50 kilósra lefogyok, akkor sem. Viszont nekem a csípőm nem túl széles, a derekam meg relatíve igen, és emiatt az egyrészes még jobban hordósít. Ezért előnytelen....
A hasunk meg olyan, amilyen, és akinek nem, az nagyon örüljön, de csöndbe is maradjon! :) Mármint nehogy valakinek beszóljon... :)

Mellek: az enyémek is nagyobbak. nem tudom, hogy a 8 kilótól, vagy csak amúgy is. DE nagyobbak, na ez nem is árt :) mert így a derekam kisebbnek látszik :)

Na, ennyit az én "alakomról" :)

Minden baba gyönyörű, Barbi, szerintem könnyen, lengén kell a hőségben öltöztetni őket. Ha neked meleged van, neki is :(

Cancan! Jól esik, ha szeretsz! Én is téged!!!

mtunde

Kedves Jázmin és Máté!

Nagyon nagyon boldog hónapfordulót!!!

Szerettel:

Lara

ancsaboszi

Nagyon szépen köszönjük :P

Masni
masni

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek. :lol:

BArbi

Tegnap elfelejtettem írni, hogy nem szabad tényleg nagyon felöltöztetni. Főleg nem pl. Jázmint. Elég izzadós, alvás közben is leizzad. Ki is jöttek a hátán ilyen izzadságpöttyök. :? Nem gáz, de nem szabad nagyon felöltöztetnem.

CSajok szerencsém van, Jázmin mostmár negyedik napja átaludta az éjszakát, kb 12 órát. Tündér. Persze mert most napközben jól bezabál. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

ez kicsit durva
:twisted:

http://www.fn.hu/belfold/0705/reformok_ ... 162853.php

HOgy vagytok?
Nálunk minden oké!lehet hogy hasfájósak leszünk :? Éjszaka csak 1 x vagyunk fenn!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Györgyi: 12 óra??????? Ezt mégis hogy gondoltad, hoyg ide leírod?????? :lol: :shock: :D Mit csináltok azzal a gyerekkel? Pálinkás kenyérrel tömöd? Vagy mákos teával?

Az én jóalvó kisafiam, amióta beteg lett - 1 éjszaka kivételével, felsírt többször, és éjszaka felébredt nem egyszer és nem hajlandó visszaaludni. Jó, most vagy 3x-volt olyan, hogy 4x is aludt napközben a betegség miatt, azt hiszem, ma visszafogom, mert ez így nem lesz jó..... Nem ehhez vagyok szokva.

Képzeljétek, ma este megyünk színházba :lol: :lol: ( Operett: Mágnás Miska / Bajos Imrével )

Tünde: én nem részletezem az alakomat. :? Ha valaki jár az Árkádba fürdőruci nézőbe, írja már meg milyen a választék. Nekem felsőbe csak a hagyományos merevítős jön be ( szivacs nélkül ) és 85bvagy c -s kell.

Na, megyek. Felrakom a husilevest..

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Kedves Anyukák!

Arról szeretnék érdeklődni, h. mi lesz a Kútvölgyi szülészeti osztályával? Tud erről vki közületek, aki jelenleg terhesgondozásra jár? Mit mondanak az orvosaitok?
(Olvastam a csatolt linket, de nem tudom, h. mennyire pontos az infó benne. Eddig már 3 időpontról lehetett hallani, h. akkor bezár az osztály, de mégsem történt meg. Most pl-ul olyan hírek keringenek -amiről persze a média hallgat-, h. a SOTE adósságállományából egy jelentős részt elenged az állam, ha a Kútvölgyit bezárják. Gyönyörű:(!)

Jó babázást és előre is köszönöm:)!

Márti
csmarti

Ez a cikk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
És oldalt fesorolja a megszűnt szülészetek közt a Kútvölgyit is. :twisted: :twisted:
Holott még üzemel.
Komolyan mondom, hihetetlen ez az egész. Szerintem szeptemberig marad a totális káosz. :twisted: Nagyon nem irigylem azokat a ksimamákat, akik ezekben a hónapokban fognak szülni. Undorító amit ezek művelnek.

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni

Dehát Beni is így alszik ha nem beteg nem? (mit pálinkás kenyér, pálinka!!! :) :) :)

Milyen jó kis háziasszony vagy hogy főzöl. Nekem nincs erőm, se kedvem. :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Steffi gratula az álláshoz! Most jól megnyugtatlak, mert a mi ortopédusunk és gyerekorvosunk szerint amit nem a szülő eröltet, hanem a gyerek magától csinálja, az nem árthat neki. Nálunk Máté 4 hónaposan kezdett kúszni, 6 hónaposan mászni, állni és ülni, viszont "csak" 10 hónaposan indult el. Ellenben Mira 9 hónaposan állt fel és 14 hónaposan indult el. Ugyanaz az anyjuk-apjuk, szóval én még a genetikára sem merném fogni. De az tuti, hogy fel kell kötni a gatyátokat, mert innentől kezdve nincs megállás. Ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyivel egyszerűbb egy ygerek amikor még nem csinál semmit.

Tényleg Györgyi engem is izgat, hogy mit adtok a gyereknek, hogy így nyomja az éjszakákat? Láttalak tegnap, jót mosolyogtam, hogy a műsor elött alig pár órával még itt és babázol, utána meg nagyon komolyan mondod a híreket.

Látom azért mindenki a gyógyulás útjára lépet, de azért jobbulást minden babának!!!

Réka
Vendég

Az a "baj", hogy nem ehhez vagyok szokva. Eddig egy nyikkanás nélkül végigaludta az éjszakákat este 8tól reggeg fél7-7 ig. Most meg többször ébred, és van hogy bőven fent is van. Nyöszörög, ki akar jönni. Remélem visszazökken.

Na, én sem szoktam ám mindig főzni, de most úgy megkívántam a jó kis husilevet.

Csmarti:
szerintem senki nem tud biztosat. Az orvosok/szülésznők is bizonytalanságban vannak, minden nap változik az álláspont.
Reménykedünk.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Steffi,
Martin hihetetlen stramm!! Tényleg úgytűnik, vége Anya és Apa nyugalmának!! :)

Zsófi,
Léna ebben a nyári cuccban nagyon cuki! Szerintem a lányok pontosan tudják, hogy fotózzák őket! Sztárfotó készült Apával!

Heni,
én is gratula az egy csíkhoz.. :)

Györgyi,
szerintem sem fogyózni! Tök jól nézel ki, mintha semmi nem történt volna, amit tudunk, hogy nem így van, hisz látjuk a kisasszonyt!

Emano,
nem izgulni, csak babára figyelni!! és tessék sokat mesélni Balázsról!

Mi nem alszunk jól mostanában, tegnap 4-kor, ma háromnegyed 5-kor keltünk végleg. Szerintem a frontok miatt, Micu boldogan elvan odabent, Ő ártatlan báránykának tekintendő!

Viszont ezért megnéztem a budapesti kerületi híradót kora reggel, amin a következőek derültek ki:
A XII. kerület (János kórház ide tartozik) építési és felújítási tilalmat rendelt el a János kórházra és környékére. Pechjük van a szociknak (ők akarják a közgyűlésben eladni), mert ez a kerület fideszes többségű.. Így nem tudnak telekrészt, épületeteket eladni a János kórházból nagy pénz reményében.
A SOTE stratégiai igazgatója pedig kijelentette, a SOTE nem adja a Kútvölgyit, mert szüksége van rá. Ugyanis az OPNI (Lipót) felszámolásával további hatásköröket kapott és egyébként is van területi ellátási kötelezettsége. De ha a János kórházból át akarnak rakni kapacitást, amivel ők ott nem birkóznak meg, azt szívesen látják. :)
Ennyi a nyúz..

Mi ma megyünk ucsó védőnői elbeszélgetésre. Sajnos nálunk kicsit boszorkány a néni, nem túl lelkes, de hát ez van..

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
Kép
gyuzso

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:05-kor.
Vendég

A linkkel kapcsolatban szerintem az a gáz, hogy még maguk az illetékesek sem tudják, hogy mi lesz, mit kéne csinálniuk. Kicsit nagy fába vágták a fejszéjüket.
Egy tén, aki volt már a Jánosban az tudja, hogy nagyon gáz, nem az orvosok, hanem a körülmények. Mi a ygerekosztályon voltunk egy röntgen erejéig, hát szabályosan menekültünk onnan. Ez így tényleg nem maradhat a 21 században.
Vendég

Réka!
Köszi, hogy megnyugtattál! Én is így gondoltam, hogy amit nem erőltetek és magától csinálja abból még baj nem lehet. Más baba is csinált már ilyet...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lilluska: nem okvetlen jár lázzal, de járhat. Szandinak egy napig volt hőemelkedése, Beninek 2 nap olyan 37,8-38,4 között. Van aki abszolút nem is lázas, van akinek 39 re is felmegy. Szóval immunrendszerfüggő, mint ahogy az is, mennyire jön ki rajta.
Én egy dologtól ijedtem meg nagyon: A kis nyakán a füle mögött felfedeztem vagy 4 csomót, abból egy igencsak nagy - jó borsónyi méretű. Aztán utánaolvastam, hogy ez is lehet bárányhímlőtől. Ma felhívtam a dokinkat, és Ő is megnyugtatott, sőt mondta, hogy ne idegeskedjek, hetek, mire visszahúzódik. Hát remélem tényleg "csak" ennyi és semmi komolyabb.

Heni

Kép

Kép
cancan

Lilluska!
igen, apuci a fürtöske, de az én hajam se ilyen egyenes, csak körkefével ki van húzva/szárítva.

Szofi nálunk - szerintem - félt a vihartól. Nem akart a járókában maradni, alig tudtam főzni.

Ja! aki a 4-5-6-7 hónapos babájánál panaszkodik, hogy egyszer-egyszer fel kell kelnie .... én még mindig minimum egyszer fel kell keljek Szofit etetni. Múlt éjjel kétszer. :oops: :cry: Szóval én csak irígykedek rátok!!!!! :oops: :D De kívánom, hogy még ennyiszer se kelljen! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Én is irigy vagyok az 1x-2x kelőkre. Én 8x kelek, ebből 2x! eszik!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Juj, Györgyi, én is nagggyon irigyellek, nem aludtam egybe 9 órát mióta megszületett Dani!! :D De nem panaszkodom, én kétszer szoktam kelni hozzá, ebből az egyk az 5 órás etetés...

Hni, én is csodállak, h van erőd főzni, én nem tevékenykedetm 20 percnél többet a konyhában az elmúlt 5 hónapban :oops: Mondjuk régebben sem voltam egy konyhatündér, na de majd előbb-utóbb csak azzá válok! :wink:

Köszi mindenkinek az öltöztetéssel kapcsolatos tippeket! Györgyi, danin is jöttek pöttyök, szegénynek bizti melege volt :( na de most már jobban figyelek erre!

Steffi, és az ágyát áttetétek végül?

Masni, hú, nem csodálom, h jól alszik ott Máté, hiszen a hajó ringásánál nem lehet jobb altató neki!Otthon egyébként jól alszik, éjjel kell kelned hozzá?
Te írtad (meg Györgyi), h körberakod őt a kiságyában, h ne tudjon forogni? Dani mostanában egyszer éjszakánként ezzel kelt és hiába pakolom őt körbe a hálózsákjaival, meg a takaróival, átforog rajtuk keresztbe :shock: :shock:

KépKép
barimami

Györgyi,
óriásgratula Jázminnak! Ügyes kislány, így is kell csinálni :-)

Heni,
ne csodálkozz, most hogy beteg Beni... Máté is sokat nyöszörög meg ébredezik éjjel.
Jó mulatást a színházhoz!
Hú, egy jó kis husileves.... nyamm. Nálunk borsóleves van :-)

Gyuzso,
a mi védőnőnk sem egy főnyeremény, itt a lányoktól jóval többet tanultam, mint tőle.

Barbi,
lekopogom, itthon is végig alszik éjjel. Olyan fél8-8 felé letesszük, akkor még kicsit magyaráz a játékainak a sötétben és elalszik. Van hogy éjjel nyöszörög, helyezkedik, de visszaalszik szépen és 6-7 között kel. 4 hónapos kora óta így van. Azért én is ébredek éjjel, mert ahogy megnyösszen már nyitva is a szemem :-) Van, hogy átmegyek és megigazítom a kiságyban, képtelen pózokat vesz fel :-)

Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ha elkezdünk tejpépet adni neki este, akkor az jól eltelíti és nem ébred éjjel. Háát, nem tudom, talán érdemes kipróbálni. Máté nagyon szereti a tejpépet (csak a neve ez, nincs benne tejszármazék. És van belőle HA-s is.)

Masni
masni

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hogy kell képet felrakni?

Tegnap felhívtam a kútvölgyis orvosomat és megkérdeztem, hogy mi van a Kútvölgyivel. Azt mondta,hogy jún 1-ig van műkődési engedélyük, utána nem tudja mi lesz. Szóval még mindig nagy a káosz és bizonytalanság.

Zsófi: Útólag kívánok nagyon boldog névnapot és Lénának jobbulást!

Steffi: Nagyon tündéri Martin, ahogy áll. Mutattam a férjemnek is :-))

Cancan: Beninek is mielőbbi gyógyulást kívánok!!
cukorfalat

Lányok,
a gyermekem ki fog pukkadni! Most evett meg két kis krumplit és egy kis cukkinit pépesítve. Zsófi, nekünk is bejön a cukkini :-)

Masni
masni

Lilluska

Apukájával van. :lol: Sétálnak, meg ilyenek. :lol: Kemény 3 órát kibírnak nélkülem. :lol: :lol:

Cukorfalat

Az ablak alatt amibe írunk, ráklikkelsz a Melléklet feltöltésére, onnan már egyszerű. JA és le kell kicsinyíteni! De nem írtam én ezt meg neked már egyszer? :lol:

Barbi

én írtam. Jázmin egy hónapja így alszik. Szegény. De máshogy meg nem jó neki. Még így is döbbenetesen elmászik ide oda, de legalább nincs helye hanyatt fordulni. Látnád az ágyát. :lol: Ha nem pányváznám körbe tutira semmit sem aludna. Anyukáméknál megpróbáltuk a múltkor, nem jött be. :lol: Ja és persze nem mindegy, mivel rakod körbe! Bombabiztosnak kell lennie. :lol: :lol:

Veronikusz

Tényleg még mindig kelsz? Mióta megvannak a gyerkőcök nem aludtál át egy éjszakát??? Durva. Ezt nem is gondoltam, hogy ilyen sokáig kelnek. Te szegény.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Gratulálok az új Babákhoz egészséges kinti életet kívánok nekik és szüleiknek!

Valamint minden névnapos és hó illetve évfordulós Anyukának és Babának is sok puszi!

Cukorfalat: A kórház június 30-ig van működésben és szorítunk a további jó hírekért.

Mi jól vagyunk, már csak ezen a héten dolgozom utána jól megérdemelt pihenés, olvasás, sétálás...

Üdvözlet: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Gyuszó!
Köszönöm a választ, már be is szereztem...

Nemrég jöttem haza a korházból, ctg-n voltunk.
Annyira irigykedtem azokra akik már ott mutogatták a babáikat, meg akik ma mentek haza és jöttek az apukák a kis hordozókkal :D
Egy apuka nagyon izgatottan rohant és be is szaladt a szülőszobára...amikor űltem a ctg-n akkor meg jött ki az előtérbe nagy levegőket venni :D

Nálunk persze még semmi :? pedig reménykedek, hogy pünkösdre már itthon leszünk :D

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég voltam már felétek, remélem azért még emlékeztek egy kicsit rám. Nem nagyon olvastam vissza, csak kb. az uccsó két oldalt. Tátott szájjal ámulom és bámulom a képeket (Steffikém, Veronikusz) a vonalzókról már nem is beszélve (Jázmin 5!!! hónapos elmúlt). Hogy megy az idő!

Nálunk is már próbálkozik állni Dóri, minden érdekli. Ja, és egy igazi NŐ. Olyan műhisztit produkál, ha Dani elvesz, vagy épp nem ad neki vmit oda... Eltakarja a két kezével az arcát és visít, halálos vagy épp eldobja magát hasra és úgy visít.

Hétfőn tök véletlenül összetalálkoztam Keszegh Évivel hát fogalma sincs, hogy mi lesz velük, most mindenkit küldenek szabadságra.

Most csak ennyi, további szép napot!
Monacs

Kép
Kép
monacs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?