sziasztok!
na, kezdjük az elején:
nenoke, én is osztom véleményed: úúútálom az önkormányzatot, igaz most csak a miénket!
képzeljétek, bementünk az apasági miatt, és nem csinálták meg, mert a fogantatás!!!!!!! időpontja nincs a doki igazolásán! honnan a fenéből tudjam, mikor fogant????? mondom, akkor ott a kiskönyv, másolja azt, az is hivatalos, erre: de abban is csak az utcsó menszesz van! húúú, de ideges lettem, lurkó is rögtön elkezdett rúgdosni, de úgy! neki sem volt szimpi a néni!
szerencsére asszisztens nénit hívtam és kipostáz egy új igazolást, gondolom, hasraütve ráírnak valamit...
szivvi: az 1kg az durva, nálunk 4 hét alatt 900g! annyit szerintem nem nőhet 2 hét alatt!
kati: köszi az infót, sms ment....
szivvi-kati: tali oksa felőlem is, szállás nálunk is megoldható kényelmesen max. 3-4 embernek...de mivel pest messze, ti meg ketten fehérvár, mindegy... értitek
óriásbéb kampányhoz mi is csatlakozunk, a tipp minimum 3300-3500 ez alatt nem ússzuk meg! de doki: ó, maga akár egy 4kilóst is simán megszül, az alkata meg van hozzá! kösziiiii, azért a 4 felettit kihagynám!!!!
rózsa, egyáltalán nem vagy bálna! mindenkin másképp látszik!
tegnap volt szó a vádli görcsről! áááá, egész éjjel ezzel szenvedtem, mert kb. 3-4 szer görcsölt be, és ezért ma járni alig tudok, mert mindkettő fáj+izomláz szerű érzés